Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Sobri, olvastad volna el amit írtam a témával kapcsolatban, akkor pont nem tetted volna fel ezeket a kérdéseket NEKEM, mert pont én voltam az, aki azt mondta, igen, vannak ilyen nők és ezzel nincs semmi baj.nade 15 pasival egyszerre...Tudod, hogy a hozzáállásod a témához erősen diszkriminatív?
Solymi
Miért ne akarhatna egy nő a szexualitásban nem hétköznapit?
Miért ne dönthetné el, hogy számára az mi?
Miért csak buta, kurva, megvezetett, kihasznált megalázott jelzőkkel tudsz rá gondolni?
Miért degradálod le az ő döntését?
Én lennék 15 nővel egyszerre. Gondolom te is. És majd' minden pasi szeretné ha 15 nő kényeztetné.
Egy nő nem gondolhatja ezt?
Egy nő miért ne akarhatna 15 pasival lenni?
Miben más egy nő ilyen téren?
Módfelett lekezelő és paternalista az egész hozzáállásod ehhez a kérdéshez, mivel felül akarod bírálni, meg akarod kérdőjelezni egy ember döntését, pusztán azért, mert nő.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
lehet szerdán kellett volna emberkedni legalább egy gól erejéig 😊Az Ajax az EL-re gyúr idén, sőt szerintem télen, legkésőbb nyáron kiárusítunk, menni fog pl Tagliafico, Onana, Lisandro Martinez, Mazraoui, Neres
ozibozi
több mint 5 éve
Pláne hogy volt egy elég jó Umtiti is a csapatban. Az új jobbhatved jól mozgott egyébként, de amíg előtte ilyen Pudri vagy ki botladozik...Sima tizi volt a Ramos eset, ilyen nyomorult egy védő nem lehet hogy eddig rancigalja a másikat. De mert is védőt vettek volna katalánék.Az mondjuk az evtized talanya szamomra hogy Lengletnek kirol vannak meztelen kepei hogy fix kezdo.
Vagy a bűn gyenge Busquets helyett Pjanic játszana.. Mindegy ő dolguk
A Real támadók kriminalisak, Benzema ha nincs formában mindent kihagy, Viniciusnál hülyébb focistat talán az nb1-ben kellene keresni, Asensio meg alibi és már futni se tud. A csodaspanyol generáció Iscoval együtt...
FLZOLI
Blevi
Ótvar spanyolok mind a két csapatban hogy meglegyen a fejkvota...
több mint 5 éve
Sima tizi volt a Ramos eset, ilyen nyomorult egy védő nem lehet hogy eddig rancigalja a másikat. De mert is védőt vettek volna katalánék.Az mondjuk az evtized talanya szamomra hogy Lengletnek kirol vannak meztelen kepei hogy fix kezdo.
Vagy a bűn gyenge Busquets helyett Pjanic játszana.. Mindegy ő dolguk
A Real támadók kriminalisak, Benzema ha nincs formában mindent kihagy, Viniciusnál hülyébb focistat talán az nb1-ben kellene keresni, Asensio meg alibi és már futni se tud. A csodaspanyol generáció Iscoval együtt...
FLZOLI
több mint 5 éve
lehet szerdán kellett volna emberkedni legalább egy gól erejéig 😊
több mint 5 éve
Ajax gurított egy 13-ast a VVV Venlonak 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Sima tizi volt a Ramos eset, ilyen nyomorult egy védő nem lehet hogy eddig rancigalja a másikat. De mert is védőt vettek volna katalánék. Vagy a bűn gyenge Busquets helyett Pjanic játszana.. Mindegy ő dolguk
több mint 5 éve
Messi ma csinált valamit ?Messinek ez volt az első meccse ahol látványosan tiltakozott az ellen, hogy nem engedték el.
Heisman
Lesz még pár ilyen.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Farkasnal az a jo h annyira elvezi a meccset h a jatekosok nevet is ugy mondja ki a palya barmelyil reszenel mintha golhelyzet lenne.NetooooOoooOoEzt a Farkas Norbit valaki magyarázza meg.Mondjuk ahhoz elegge elfogultnak kell lenni, hogy bárki is madridistának higgye Farkas "Presszionál" Norbertet 😀
Mert a Barcások szerint Realos, a Realosok szerint Barcás.
Most melyik? Ritka rossz kommentátor amúgy.
tüsi91
A sporiszerintem is nekunk fujt talan, de az a tizi jogos volt, ha nyulik a mez az alapbol sarga tok mindegy a palya melyik reszen tortenik a mezhúzás.
Ugy nez ki az utobbi idoben a Barca ellen felszivjuk magunkat, kár hogy a tobbi meccsen 0 helyzettel jatszunk kb. És még így is benne volt a 2. Feljdo elso felebe, hogy kikap a Madrid.
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Messi ma csinált valamit ?A 3.golnal nezett ki a fejebol ahogy szokottt.
Heisman
több mint 5 éve
Messi ma csinált valamit ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Ezt a Farkas Norbit valaki magyarázza meg.Mondjuk ahhoz elegge elfogultnak kell lenni, hogy bárki is madridistának higgye Farkas "Presszionál" Norbertet 😀
tüsi91
A sporiszerintem is nekunk fujt talan, de az a tizi jogos volt, ha nyulik a mez az alapbol sarga tok mindegy a palya melyik reszen tortenik a mezhúzás.
Ugy nez ki az utobbi idoben a Barca ellen felszivjuk magunkat, kár hogy a tobbi meccsen 0 helyzettel jatszunk kb. És még így is benne volt a 2. Feljdo elso felebe, hogy kikap a Madrid.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
de jong mi labdát adott az elöbb 😱Odembele meg kuka
több mint 5 éve
Kamu tizitol fuggetlenul ujabb megerdemelt vereseg. Destbol meg lehet valami
több mint 5 éve
hétközbeni forma után ezt nem gondoltam volna 1-3Én igen...
NB2
több mint 5 éve
Be lett árazva a Barca védelmeAz mi??? Már 5 éve nincs olyan....
Heisman
több mint 5 éve
Be lett árazva a Barca védelme
több mint 5 éve
hétközbeni forma után ezt nem gondoltam volna 1-3
több mint 5 éve
mekkora kibaszott vicc ez az emberlegalább annyi esze lenne, hogy a jó irányba dől
több mint 5 éve
Ezt a Farkas Norbit valaki magyarázza meg.ez nem a régi sport tv-s ?
tüsi91
de kroos-t ma meccs után tuti lepippantaná
Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
jól beszél spanyolul
több mint 5 éve
Ezt a Farkas Norbit valaki magyarázza meg.Mert a Barcások szerint Realos, a Realosok szerint Barcás.
több mint 5 éve
miért mi tortenik ha kikap a barca? ha jobbak lennének tizi oda tizi ide megnyerték volna a meccsetNe offoljunk itt most súlyos igazsàgtalanságon dühöngök 😀 😉 😛nade 15 pasival egyszerre...Tudod, hogy a hozzáállásod a témához erősen diszkriminatív?
Solymi
Miért csak buta, kurva, megvezetett, kihasznált megalázott jelzőkkel tudsz rá gondolni?
Én lennék 15 nővel egyszerre. Gondolom te is. És majd' minden pasi szeretné ha 15 nő kényeztetné.
Módfelett lekezelő és paternalista az egész hozzáállásod ehhez a kérdéshez, mivel felül akarod bírálni, meg akarod kérdőjelezni egy ember döntését, pusztán azért, mert nő.
Sobri Jóska
dande
több mint 5 éve
Ne offoljunk itt most súlyos igazsàgtalanságon dühöngök 😀 😉 😛nade 15 pasival egyszerre...Tudod, hogy a hozzáállásod a témához erősen diszkriminatív?
Solymi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
nade 15 pasival egyszerre...Tudod, hogy a hozzáállásod a témához erősen diszkriminatív?
Solymi