Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Beindult a malaga 😀ujabb w. vamo'
YoungZeeZee
Hozott is egy rakás pénzt 😉
davemayer
Gratula.
Nem vart teljesitmeny azok utan h kb elment mindenki a zse miatt.
YoungZeeZee
Lehet pont azért van, nem?
slowmotion
Valoszinuleg,de elmeletben es gyakorlatban sem nagyon valoszinu h ergo a jobb jatekosok elmenetele utan jobban teljesitsen a csapat..persze sansz van ra.ilyenkor jonnek a cikkek h csoda x fordulo utan aztan nagy hullam es jon a volgy.
YoungZeeZee
Lesz hullámvölgyük de lehet olcsón is jó játékosokat szerezni akik van hogy jobban teljesítenek a korábbi drágábbaknál.
davemayer
Persze h lehet.minden lehetseges.de meglepo akkor is.
A lenyeg h jol kezdtek es 8 pontra vannak a kieso helytol az elejen ami fejbem sokat jelentjet h nincs kenyszer.
YoungZeeZee
nagyon hosszú a liga2, sajnos csont nélkül ki is eshetnek - ahogy írtátok, nem sokat jelent ez még, olyan mint a bears mostani 5-1-e 😉
davemayer
Ez az tavaly is vmi 6-9 pont volt a kieso es a playoff hely kozott volt.
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
YoungZeeZee
davemayer
Gratula.
YoungZeeZee
slowmotion
Valoszinuleg,de elmeletben es gyakorlatban sem nagyon valoszinu h ergo a jobb jatekosok elmenetele utan jobban teljesitsen a csapat..persze sansz van ra.ilyenkor jonnek a cikkek h csoda x fordulo utan aztan nagy hullam es jon a volgy.
YoungZeeZee
Lesz hullámvölgyük de lehet olcsón is jó játékosokat szerezni akik van hogy jobban teljesítenek a korábbi drágábbaknál.
davemayer
A lenyeg h jol kezdtek es 8 pontra vannak a kieso helytol az elejen ami fejbem sokat jelentjet h nincs kenyszer.
YoungZeeZee
nagyon hosszú a liga2, sajnos csont nélkül ki is eshetnek - ahogy írtátok, nem sokat jelent ez még, olyan mint a bears mostani 5-1-e 😉

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
YoungZeeZee
davemayer
Gratula.
YoungZeeZee
slowmotion
YoungZeeZee
davemayer
több mint 5 éve
YoungZeeZee
davemayer
Gratula.
YoungZeeZee
slowmotion
YoungZeeZee

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
YoungZeeZee
davemayer
Gratula.
YoungZeeZee
slowmotion
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 200 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Európai vb-selejtezők sorsolása december 7-én, 18 órakor. Kiemelés a nov. 26-i FIFA ranglista szerint.

A-E csoportokba 5, F-J csoportokba 6 csapat kerül. Az NL négyes döntő résztvevői 5-ös csoportba kerülnek.

Nem kerülhetnek azonos csoportba:

-az NL négyes döntő résztvevői

-politika miatt: Örményország/Azerbajdzsán, Gibraltár/Spanyolország, Koszovó/Bosznia-Hercegovina, Koszovó/Szerbia, Ukrajna/Oroszország.

-téli helyszín miatt max. kettő kerülhet azonos csoportba ezekből: Észtország, Fehéroroszország, Feröer, Finnország, Izland, Lettország, Litvánia, Norvégia, Oroszország, Ukrajna. Valamint Feröer és Izland nem kerülhet azonos csoportba és ha nem muszáj nem játszhatnak otthon márciusban és novemberben.

-hosszú utazás miatt legfeljebb egy párosítás lehet:
Azerbajdzsán: Gibraltárral, Izlanddal, Portugáliával.
Izland: Ciprussal, Grúziával, Izraellel, Örményországgal.
Kazahsztán: Andorrával, Angliával, Észak-Írországgal, Franciaországgal, Feröerrel, Gibraltárral, Írországgal, Izlanddal, Máltával, Portugáliával, Skóciával, Spanyolországgal, Walesszel.

editorial.uefa.com/resources/0261-10733e9767dd-b95586898738-1000/fifa_world_cup_-_european_qualifiers_fixture_list_procedure_en.pdf

Vicc b+ ez a sok ilyen-olyan feltétel... hosszú utazás, persze...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kis segítséget kérnék, hogy honnan érdemes legjobb csukát rendelni? Élest vennék, de sokat nem akarok azért rá áldozni.

Előre is köszönöm.
tüsi91
 sportfactory.hu/uzletek
10.000 gagyitól 120.000 Ft minden van.
De azt javaslom menj be személyesen és próbáld fel.
több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kis segítséget kérnék, hogy honnan érdemes legjobb csukát rendelni? Élest vennék, de sokat nem akarok azért rá áldozni.

Előre is köszönöm.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 364 — Cowboys fan
YoungZeeZee
davemayer
Gratula.
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
YoungZeeZee
davemayer
Gratula.
több mint 5 éve
YoungZeeZee

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 508 — Bla, bla, bla
Ugyan én eddig is nagyon kedveltem Müllert, de ha lehet most még jobban:
 www.origo.hu/sport/futball/20201022-bayern-munchen-atletico-madrid-bajnokok-ligaja-thomas-muller-sarga-lap.html

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 100 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 hvg.hu/ingatlan/20201022_orban_viktor_stadion_pecs

Végre!

De ha kiesnek, akkor lebontják?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 020
“Erre a posztra csak az írjon hozzászólást, aki bocsánatot kér a sz@rházi kommentjei miatt, amelyben szájára vette Szoboszlai Dominikot, miszerint egy túlsztárolt, nagyképű f@sz, aki csak egy szar osztrák bajnokságban játszik és semmi hasznára nincs a magyar válogatottnak.
Itt az idő, hogy elnézést kérjetek.
Még elfogadjuk.”

Komolyan Trollfoci idáig jutott? Aztakurva. Mondjuk eladták magukat a Prostitévének is...szóval...
petey
Bár a magyar foci most szárnyal, de eddig pont Szoboszlai még nem igazán volt hasznára a válogatottnak. És tényleg egy szar osztrák bajnokságban játszik.
Sobri Jóska
Továbbra is Gera Zoli.
A mérce.
Amadeus
A kórházban 😊
/vicc volt/
több mint 5 éve
Sajnos nagyon, de tényleg nagyon kevés tehetségünk van ahhoz, hogy aki jó, abból ne csináljunk sztárt. Ebben azért szerintem az NS viszi a prímet, de a trollfoci is azért gondoskodik erről. De azért azt el kell ismerni, hogy jelenleg toronymagasan a legjobb focistánk Dominik. Benne van a nagy ígéret, de a probléma, hogy ilyenből kéne legalább 5-7, hogy bármi céljaink legyenek.
Ugyanakkor azért nagyon kell vigyázni az ilyen srácoknál a körbeszopkodásra, mert el tud szállni az agyuk és akkor cseszhetjük. Zsuzsika is ilyen volt szerintem. Már elmondtam sokszor, hogy külföldön elvárás, hogy legyél jó, ha jó vagy megdicsérnek, de ha szar vagy könyörtelenül le is hordanak. ld pl Gomez esetét amit kristóf írt.
NB2
mondjuk egy támadó esetében ha 1 villanás és gól az tud meccset befolyásolni és ezért megérheti fenn tartani
viszont egy védő esetében ha nem megy neki akkor igenis le kell hozni mert ott ha hibázik akkor a másik irányba gól

ettől függetlenül reméljük hogy Dominik ( mindig a Cartouche jut eszembe ha a nevét így olvasom 😀) felfogja ésszel hogy a kritika amit kint kap (ha kap) az sokszor a fejldőséért van és hogy a földön maradjon, nem fog a magyar körbeszopkodásba menekülni mert akkor neki se lesz sokkal nagyobb karrierje mint Zsuzsinak vagy Németh Krisztiánnak
Negritis
Erdekes hogy egyikőtök sem írja hogy fizikálisan mekkora a különbség a korábbi "sztárokhoz" képest Szoboszlai irányába. Ő tényleg profin fel lett készítve erre a sportra és úgy néz ki hogy a tehetsége mellett fizikálisan is alkalmas a versenysportra - Némót ezzel már most előzi ugye, de kb Dzsudzsit is (vedekezest birni szelen ugye...). Emellett ugyancsak nem veszitek figyelembe azt hogy ha megnézitek ezt a gólját, ezt a technikát ő ennyi idősen is szinte tökéletesen elsajátította, ez nem egy esetleges gól volt hanem ezt simán meg tudja ismételni (ha jól emlékszem már 10enx évesen az oroszok ellen a hidegkutiban kb ugyanilyen mozdulattal lőtt gólt.

Dominik az a sztárunk lehet aki végre befuthatja a neki szánt karriert, és lehet hogy a közvéleménynek kellene a földön tartani de leginkább az őt körülvevő közeg tudja, és teszi is. Én még igazán nagyképű, lenéző dolgával nem találkoztam, amikor Rossi lecserélte az oroszok ellen az akkori reakciója meg kifejezetten tetszett, látszott hogy őszintén akarta hogy a pályán harcolhasson az egyenlítésért ( és ott jó is volt).

Egyetlen egy meccsére emlékszem amikor igazán nem ment neki a játek, az azeriek ellen idegenben, ennyi.

A tegnapi gólja után meg bemondani hogy "amúgy meg szar volt", hát, számomra érdekes na 😁🤣 (csak az első 55 percet néztem)

Bocs hogy idepofátlandodtam a topicotokba csak gondoltam legyen vegre más is a siralmakon kívül...
davemayer
Nemááááááááááááár. Még mindig a Fradi miatt?😊
Én Dominik ügyében veled értek egyet, hogy nem látom azt, hogy elszállt volna, csak tényleg itt Mo-n 1-2 helyen megy a masszív felszopás, amit én nem szeretek, sőt lehet Dominiknak sem tetszik. Még mindig fiatal, szerencsére idejében kikerült a posványból, jó alapokat kapott, várjuk, reméljük, hogy befut. Nála is azt mondom: ne top csapat legyen a következő lépcső, hanem inkább masszív középcsapat, ahol viszont fix kezdő!
NB2
Azt azért a trollfocival kapcsolatban érdemes megjegyezni hogy el lehet képzelni mennyi idióta üzenetet kapnak, kicsit megértem őket amikor túlkompenzálják és extrán előtérbe tolják amikor valami jó történik vele.
Az a poszt amit ide is idéztek az is erről szól véleményem szerint, meg kicsit annak is hogy azok akik pesszimisták Szoboszlaival szemben azokat nincs az a teljesítmény ami meggyőzze arról hogy hol is tart már Dominik a fejlődésben.

Bele sem merek gondolni hogy milyen kommentek lesznek amikor egy gyengébb időszaka lesz...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
“Erre a posztra csak az írjon hozzászólást, aki bocsánatot kér a sz@rházi kommentjei miatt, amelyben szájára vette Szoboszlai Dominikot, miszerint egy túlsztárolt, nagyképű f@sz, aki csak egy szar osztrák bajnokságban játszik és semmi hasznára nincs a magyar válogatottnak.
Itt az idő, hogy elnézést kérjetek.
Még elfogadjuk.”

Komolyan Trollfoci idáig jutott? Aztakurva. Mondjuk eladták magukat a Prostitévének is...szóval...
petey
Bár a magyar foci most szárnyal, de eddig pont Szoboszlai még nem igazán volt hasznára a válogatottnak. És tényleg egy szar osztrák bajnokságban játszik.
Sobri Jóska
Továbbra is Gera Zoli.
A mérce.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 225 — nabege2@yahoo.com
Sajnos nagyon, de tényleg nagyon kevés tehetségünk van ahhoz, hogy aki jó, abból ne csináljunk sztárt. Ebben azért szerintem az NS viszi a prímet, de a trollfoci is azért gondoskodik erről. De azért azt el kell ismerni, hogy jelenleg toronymagasan a legjobb focistánk Dominik. Benne van a nagy ígéret, de a probléma, hogy ilyenből kéne legalább 5-7, hogy bármi céljaink legyenek.
Ugyanakkor azért nagyon kell vigyázni az ilyen srácoknál a körbeszopkodásra, mert el tud szállni az agyuk és akkor cseszhetjük. Zsuzsika is ilyen volt szerintem. Már elmondtam sokszor, hogy külföldön elvárás, hogy legyél jó, ha jó vagy megdicsérnek, de ha szar vagy könyörtelenül le is hordanak. ld pl Gomez esetét amit kristóf írt.
NB2
mondjuk egy támadó esetében ha 1 villanás és gól az tud meccset befolyásolni és ezért megérheti fenn tartani
viszont egy védő esetében ha nem megy neki akkor igenis le kell hozni mert ott ha hibázik akkor a másik irányba gól

ettől függetlenül reméljük hogy Dominik ( mindig a Cartouche jut eszembe ha a nevét így olvasom 😀) felfogja ésszel hogy a kritika amit kint kap (ha kap) az sokszor a fejldőséért van és hogy a földön maradjon, nem fog a magyar körbeszopkodásba menekülni mert akkor neki se lesz sokkal nagyobb karrierje mint Zsuzsinak vagy Németh Krisztiánnak
Negritis
Erdekes hogy egyikőtök sem írja hogy fizikálisan mekkora a különbség a korábbi "sztárokhoz" képest Szoboszlai irányába. Ő tényleg profin fel lett készítve erre a sportra és úgy néz ki hogy a tehetsége mellett fizikálisan is alkalmas a versenysportra - Némót ezzel már most előzi ugye, de kb Dzsudzsit is (vedekezest birni szelen ugye...). Emellett ugyancsak nem veszitek figyelembe azt hogy ha megnézitek ezt a gólját, ezt a technikát ő ennyi idősen is szinte tökéletesen elsajátította, ez nem egy esetleges gól volt hanem ezt simán meg tudja ismételni (ha jól emlékszem már 10enx évesen az oroszok ellen a hidegkutiban kb ugyanilyen mozdulattal lőtt gólt.

Dominik az a sztárunk lehet aki végre befuthatja a neki szánt karriert, és lehet hogy a közvéleménynek kellene a földön tartani de leginkább az őt körülvevő közeg tudja, és teszi is. Én még igazán nagyképű, lenéző dolgával nem találkoztam, amikor Rossi lecserélte az oroszok ellen az akkori reakciója meg kifejezetten tetszett, látszott hogy őszintén akarta hogy a pályán harcolhasson az egyenlítésért ( és ott jó is volt).

Egyetlen egy meccsére emlékszem amikor igazán nem ment neki a játek, az azeriek ellen idegenben, ennyi.

A tegnapi gólja után meg bemondani hogy "amúgy meg szar volt", hát, számomra érdekes na 😁🤣 (csak az első 55 percet néztem)

Bocs hogy idepofátlandodtam a topicotokba csak gondoltam legyen vegre más is a siralmakon kívül...
davemayer
Nemááááááááááááár. Még mindig a Fradi miatt?😊
Én Dominik ügyében veled értek egyet, hogy nem látom azt, hogy elszállt volna, csak tényleg itt Mo-n 1-2 helyen megy a masszív felszopás, amit én nem szeretek, sőt lehet Dominiknak sem tetszik. Még mindig fiatal, szerencsére idejében kikerült a posványból, jó alapokat kapott, várjuk, reméljük, hogy befut. Nála is azt mondom: ne top csapat legyen a következő lépcső, hanem inkább masszív középcsapat, ahol viszont fix kezdő!
több mint 5 éve
NB2

Negritis

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 737 — The Mathematician
NB2

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 225 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 312 — Vikings fan
Plusz ne felejtsük el hogy Szoboszlai bunrossz volt tegnap. Ezek után ez vicces
csebi
Micsoda?! Lőtt egy nagy gólt vagy te nem láttad? Ennek a csodálatos játéknak az a fantasztikus szépsége, hogy csak egyet kell villanod és minden más felülíródik vagy te ennyire nem értesz hozzá??
r.baggio
Ne legyetek már ilyen hazaáruló, tipikus magyar rosszindulatú csürhe.
Gólt lőtt Fradi és Szoboszlai is szóval a magyar focinak van jövője!
Leigázzuk Európát aztán a világot!
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 878 — no es importante
Ja és ha már Salzburg, annak mi értelme van, hogy a 30 ezres stadionba beengednek 1500 embert, de azok legalább mind egyrakáson, a felezővonalnál ülnek? Agyhalott itt mindenki

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 878 — no es importante
Plusz ne felejtsük el hogy Szoboszlai bunrossz volt tegnap. Ezek után ez vicces
csebi
Micsoda?! Lőtt egy nagy gólt vagy te nem láttad? Ennek a csodálatos játéknak az a fantasztikus szépsége, hogy csak egyet kell villanod és minden más felülíródik vagy te ennyire nem értesz hozzá??

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 806 — Lucas Scott
Plusz ne felejtsük el h Szoboszlai bunrossz volt tegnap. Ezek után ez vicces

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.