Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Ez az tavaly is vmi 6-9 pont volt a kieso es a playoff hely kozott volt.nagyon hosszú a liga2, sajnos csont nélkül ki is eshetnek - ahogy írtátok, nem sokat jelent ez még, olyan mint a bears mostani 5-1-e 😉Persze h lehet.minden lehetseges.de meglepo akkor is.Lesz hullámvölgyük de lehet olcsón is jó játékosokat szerezni akik van hogy jobban teljesítenek a korábbi drágábbaknál.Valoszinuleg,de elmeletben es gyakorlatban sem nagyon valoszinu h ergo a jobb jatekosok elmenetele utan jobban teljesitsen a csapat..persze sansz van ra.ilyenkor jonnek a cikkek h csoda x fordulo utan aztan nagy hullam es jon a volgy.Lehet pont azért van, nem?Gratula.Beindult a malaga 😀ujabb w. vamo'Hozott is egy rakás pénzt 😉
YoungZeeZee
davemayer
Nem vart teljesitmeny azok utan h kb elment mindenki a zse miatt.
YoungZeeZee
slowmotion
YoungZeeZee
davemayer
A lenyeg h jol kezdtek es 8 pontra vannak a kieso helytol az elejen ami fejbem sokat jelentjet h nincs kenyszer.
YoungZeeZee
davemayer
több mint 5 éve
nagyon hosszú a liga2, sajnos csont nélkül ki is eshetnek - ahogy írtátok, nem sokat jelent ez még, olyan mint a bears mostani 5-1-e 😉Persze h lehet.minden lehetseges.de meglepo akkor is.Lesz hullámvölgyük de lehet olcsón is jó játékosokat szerezni akik van hogy jobban teljesítenek a korábbi drágábbaknál.Valoszinuleg,de elmeletben es gyakorlatban sem nagyon valoszinu h ergo a jobb jatekosok elmenetele utan jobban teljesitsen a csapat..persze sansz van ra.ilyenkor jonnek a cikkek h csoda x fordulo utan aztan nagy hullam es jon a volgy.Lehet pont azért van, nem?Gratula.Beindult a malaga 😀ujabb w. vamo'Hozott is egy rakás pénzt 😉
YoungZeeZee
davemayer
YoungZeeZee
slowmotion
YoungZeeZee
davemayer
A lenyeg h jol kezdtek es 8 pontra vannak a kieso helytol az elejen ami fejbem sokat jelentjet h nincs kenyszer.
YoungZeeZee
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Persze h lehet.minden lehetseges.de meglepo akkor is.Lesz hullámvölgyük de lehet olcsón is jó játékosokat szerezni akik van hogy jobban teljesítenek a korábbi drágábbaknál.Valoszinuleg,de elmeletben es gyakorlatban sem nagyon valoszinu h ergo a jobb jatekosok elmenetele utan jobban teljesitsen a csapat..persze sansz van ra.ilyenkor jonnek a cikkek h csoda x fordulo utan aztan nagy hullam es jon a volgy.Lehet pont azért van, nem?Gratula.Beindult a malaga 😀ujabb w. vamo'Hozott is egy rakás pénzt 😉
YoungZeeZee
davemayer
YoungZeeZee
slowmotion
YoungZeeZee
davemayer
több mint 5 éve
Lesz hullámvölgyük de lehet olcsón is jó játékosokat szerezni akik van hogy jobban teljesítenek a korábbi drágábbaknál.Valoszinuleg,de elmeletben es gyakorlatban sem nagyon valoszinu h ergo a jobb jatekosok elmenetele utan jobban teljesitsen a csapat..persze sansz van ra.ilyenkor jonnek a cikkek h csoda x fordulo utan aztan nagy hullam es jon a volgy.Lehet pont azért van, nem?Gratula.Beindult a malaga 😀ujabb w. vamo'Hozott is egy rakás pénzt 😉
YoungZeeZee
davemayer
YoungZeeZee
slowmotion
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Valoszinuleg,de elmeletben es gyakorlatban sem nagyon valoszinu h ergo a jobb jatekosok elmenetele utan jobban teljesitsen a csapat..persze sansz van ra.ilyenkor jonnek a cikkek h csoda x fordulo utan aztan nagy hullam es jon a volgy.Lehet pont azért van, nem?Gratula.Beindult a malaga 😀ujabb w. vamo'Hozott is egy rakás pénzt 😉
YoungZeeZee
davemayer
YoungZeeZee
slowmotion
több mint 5 éve
Európai vb-selejtezők sorsolása december 7-én, 18 órakor. Kiemelés a nov. 26-i FIFA ranglista szerint.A-E csoportokba 5, F-J csoportokba 6 csapat kerül. Az NL négyes döntő résztvevői 5-ös csoportba kerülnek.
Nem kerülhetnek azonos csoportba:
-az NL négyes döntő résztvevői
-politika miatt: Örményország/Azerbajdzsán, Gibraltár/Spanyolország, Koszovó/Bosznia-Hercegovina, Koszovó/Szerbia, Ukrajna/Oroszország.
-téli helyszín miatt max. kettő kerülhet azonos csoportba ezekből: Észtország, Fehéroroszország, Feröer, Finnország, Izland, Lettország, Litvánia, Norvégia, Oroszország, Ukrajna. Valamint Feröer és Izland nem kerülhet azonos csoportba és ha nem muszáj nem játszhatnak otthon márciusban és novemberben.
-hosszú utazás miatt legfeljebb egy párosítás lehet:
Azerbajdzsán: Gibraltárral, Izlanddal, Portugáliával.
Izland: Ciprussal, Grúziával, Izraellel, Örményországgal.
Kazahsztán: Andorrával, Angliával, Észak-Írországgal, Franciaországgal, Feröerrel, Gibraltárral, Írországgal, Izlanddal, Máltával, Portugáliával, Skóciával, Spanyolországgal, Walesszel.
editorial.uefa.com/resources/0261-10733e9767dd-b95586898738-1000/fifa_world_cup_-_european_qualifiers_fixture_list_procedure_en.pdf
Vicc b+ ez a sok ilyen-olyan feltétel... hosszú utazás, persze...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kis segítséget kérnék, hogy honnan érdemes legjobb csukát rendelni? Élest vennék, de sokat nem akarok azért rá áldozni.sportfactory.hu/uzletek
Előre is köszönöm.
tüsi91
10.000 gagyitól 120.000 Ft minden van.
De azt javaslom menj be személyesen és próbáld fel.
több mint 5 éve
Kis segítséget kérnék, hogy honnan érdemes legjobb csukát rendelni? Élest vennék, de sokat nem akarok azért rá áldozni.Előre is köszönöm.
több mint 5 éve
Lehet pont azért van, nem?Gratula.Beindult a malaga 😀ujabb w. vamo'Hozott is egy rakás pénzt 😉
YoungZeeZee
davemayer
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Gratula.Beindult a malaga 😀ujabb w. vamo'Hozott is egy rakás pénzt 😉
YoungZeeZee
davemayer
több mint 5 éve
Beindult a malaga 😀ujabb w. vamo'Hozott is egy rakás pénzt 😉
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Beindult a malaga 😀ujabb w. vamo'
több mint 5 éve
Ugyan én eddig is nagyon kedveltem Müllert, de ha lehet most még jobban:www.origo.hu/sport/futball/20201022-bayern-munchen-atletico-madrid-bajnokok-ligaja-thomas-muller-sarga-lap.html

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
hvg.hu/ingatlan/20201022_orban_viktor_stadion_pecsVégre!
De ha kiesnek, akkor lebontják?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
A kórházban 😊Továbbra is Gera Zoli.“Erre a posztra csak az írjon hozzászólást, aki bocsánatot kér a sz@rházi kommentjei miatt, amelyben szájára vette Szoboszlai Dominikot, miszerint egy túlsztárolt, nagyképű f@sz, aki csak egy szar osztrák bajnokságban játszik és semmi hasznára nincs a magyar válogatottnak.Bár a magyar foci most szárnyal, de eddig pont Szoboszlai még nem igazán volt hasznára a válogatottnak. És tényleg egy szar osztrák bajnokságban játszik.
Itt az idő, hogy elnézést kérjetek.
Még elfogadjuk.”
Komolyan Trollfoci idáig jutott? Aztakurva. Mondjuk eladták magukat a Prostitévének is...szóval...
petey
Sobri Jóska
A mérce.
Amadeus
/vicc volt/
több mint 5 éve
Azt azért a trollfocival kapcsolatban érdemes megjegyezni hogy el lehet képzelni mennyi idióta üzenetet kapnak, kicsit megértem őket amikor túlkompenzálják és extrán előtérbe tolják amikor valami jó történik vele.Nemááááááááááááár. Még mindig a Fradi miatt?😊Erdekes hogy egyikőtök sem írja hogy fizikálisan mekkora a különbség a korábbi "sztárokhoz" képest Szoboszlai irányába. Ő tényleg profin fel lett készítve erre a sportra és úgy néz ki hogy a tehetsége mellett fizikálisan is alkalmas a versenysportra - Némót ezzel már most előzi ugye, de kb Dzsudzsit is (vedekezest birni szelen ugye...). Emellett ugyancsak nem veszitek figyelembe azt hogy ha megnézitek ezt a gólját, ezt a technikát ő ennyi idősen is szinte tökéletesen elsajátította, ez nem egy esetleges gól volt hanem ezt simán meg tudja ismételni (ha jól emlékszem már 10enx évesen az oroszok ellen a hidegkutiban kb ugyanilyen mozdulattal lőtt gólt.Sajnos nagyon, de tényleg nagyon kevés tehetségünk van ahhoz, hogy aki jó, abból ne csináljunk sztárt. Ebben azért szerintem az NS viszi a prímet, de a trollfoci is azért gondoskodik erről. De azért azt el kell ismerni, hogy jelenleg toronymagasan a legjobb focistánk Dominik. Benne van a nagy ígéret, de a probléma, hogy ilyenből kéne legalább 5-7, hogy bármi céljaink legyenek.mondjuk egy támadó esetében ha 1 villanás és gól az tud meccset befolyásolni és ezért megérheti fenn tartani
Ugyanakkor azért nagyon kell vigyázni az ilyen srácoknál a körbeszopkodásra, mert el tud szállni az agyuk és akkor cseszhetjük. Zsuzsika is ilyen volt szerintem. Már elmondtam sokszor, hogy külföldön elvárás, hogy legyél jó, ha jó vagy megdicsérnek, de ha szar vagy könyörtelenül le is hordanak. ld pl Gomez esetét amit kristóf írt.
NB2
viszont egy védő esetében ha nem megy neki akkor igenis le kell hozni mert ott ha hibázik akkor a másik irányba gól
ettől függetlenül reméljük hogy Dominik ( mindig a Cartouche jut eszembe ha a nevét így olvasom 😀) felfogja ésszel hogy a kritika amit kint kap (ha kap) az sokszor a fejldőséért van és hogy a földön maradjon, nem fog a magyar körbeszopkodásba menekülni mert akkor neki se lesz sokkal nagyobb karrierje mint Zsuzsinak vagy Németh Krisztiánnak
Negritis
Dominik az a sztárunk lehet aki végre befuthatja a neki szánt karriert, és lehet hogy a közvéleménynek kellene a földön tartani de leginkább az őt körülvevő közeg tudja, és teszi is. Én még igazán nagyképű, lenéző dolgával nem találkoztam, amikor Rossi lecserélte az oroszok ellen az akkori reakciója meg kifejezetten tetszett, látszott hogy őszintén akarta hogy a pályán harcolhasson az egyenlítésért ( és ott jó is volt).
Egyetlen egy meccsére emlékszem amikor igazán nem ment neki a játek, az azeriek ellen idegenben, ennyi.
A tegnapi gólja után meg bemondani hogy "amúgy meg szar volt", hát, számomra érdekes na 😁🤣 (csak az első 55 percet néztem)
Bocs hogy idepofátlandodtam a topicotokba csak gondoltam legyen vegre más is a siralmakon kívül...
davemayer
Én Dominik ügyében veled értek egyet, hogy nem látom azt, hogy elszállt volna, csak tényleg itt Mo-n 1-2 helyen megy a masszív felszopás, amit én nem szeretek, sőt lehet Dominiknak sem tetszik. Még mindig fiatal, szerencsére idejében kikerült a posványból, jó alapokat kapott, várjuk, reméljük, hogy befut. Nála is azt mondom: ne top csapat legyen a következő lépcső, hanem inkább masszív középcsapat, ahol viszont fix kezdő!
NB2
Az a poszt amit ide is idéztek az is erről szól véleményem szerint, meg kicsit annak is hogy azok akik pesszimisták Szoboszlaival szemben azokat nincs az a teljesítmény ami meggyőzze arról hogy hol is tart már Dominik a fejlődésben.
Bele sem merek gondolni hogy milyen kommentek lesznek amikor egy gyengébb időszaka lesz...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Továbbra is Gera Zoli.“Erre a posztra csak az írjon hozzászólást, aki bocsánatot kér a sz@rházi kommentjei miatt, amelyben szájára vette Szoboszlai Dominikot, miszerint egy túlsztárolt, nagyképű f@sz, aki csak egy szar osztrák bajnokságban játszik és semmi hasznára nincs a magyar válogatottnak.Bár a magyar foci most szárnyal, de eddig pont Szoboszlai még nem igazán volt hasznára a válogatottnak. És tényleg egy szar osztrák bajnokságban játszik.
Itt az idő, hogy elnézést kérjetek.
Még elfogadjuk.”
Komolyan Trollfoci idáig jutott? Aztakurva. Mondjuk eladták magukat a Prostitévének is...szóval...
petey
Sobri Jóska
A mérce.
több mint 5 éve
Nemááááááááááááár. Még mindig a Fradi miatt?😊Erdekes hogy egyikőtök sem írja hogy fizikálisan mekkora a különbség a korábbi "sztárokhoz" képest Szoboszlai irányába. Ő tényleg profin fel lett készítve erre a sportra és úgy néz ki hogy a tehetsége mellett fizikálisan is alkalmas a versenysportra - Némót ezzel már most előzi ugye, de kb Dzsudzsit is (vedekezest birni szelen ugye...). Emellett ugyancsak nem veszitek figyelembe azt hogy ha megnézitek ezt a gólját, ezt a technikát ő ennyi idősen is szinte tökéletesen elsajátította, ez nem egy esetleges gól volt hanem ezt simán meg tudja ismételni (ha jól emlékszem már 10enx évesen az oroszok ellen a hidegkutiban kb ugyanilyen mozdulattal lőtt gólt.Sajnos nagyon, de tényleg nagyon kevés tehetségünk van ahhoz, hogy aki jó, abból ne csináljunk sztárt. Ebben azért szerintem az NS viszi a prímet, de a trollfoci is azért gondoskodik erről. De azért azt el kell ismerni, hogy jelenleg toronymagasan a legjobb focistánk Dominik. Benne van a nagy ígéret, de a probléma, hogy ilyenből kéne legalább 5-7, hogy bármi céljaink legyenek.mondjuk egy támadó esetében ha 1 villanás és gól az tud meccset befolyásolni és ezért megérheti fenn tartani
Ugyanakkor azért nagyon kell vigyázni az ilyen srácoknál a körbeszopkodásra, mert el tud szállni az agyuk és akkor cseszhetjük. Zsuzsika is ilyen volt szerintem. Már elmondtam sokszor, hogy külföldön elvárás, hogy legyél jó, ha jó vagy megdicsérnek, de ha szar vagy könyörtelenül le is hordanak. ld pl Gomez esetét amit kristóf írt.
NB2
viszont egy védő esetében ha nem megy neki akkor igenis le kell hozni mert ott ha hibázik akkor a másik irányba gól
ettől függetlenül reméljük hogy Dominik ( mindig a Cartouche jut eszembe ha a nevét így olvasom 😀) felfogja ésszel hogy a kritika amit kint kap (ha kap) az sokszor a fejldőséért van és hogy a földön maradjon, nem fog a magyar körbeszopkodásba menekülni mert akkor neki se lesz sokkal nagyobb karrierje mint Zsuzsinak vagy Németh Krisztiánnak
Negritis
Dominik az a sztárunk lehet aki végre befuthatja a neki szánt karriert, és lehet hogy a közvéleménynek kellene a földön tartani de leginkább az őt körülvevő közeg tudja, és teszi is. Én még igazán nagyképű, lenéző dolgával nem találkoztam, amikor Rossi lecserélte az oroszok ellen az akkori reakciója meg kifejezetten tetszett, látszott hogy őszintén akarta hogy a pályán harcolhasson az egyenlítésért ( és ott jó is volt).
Egyetlen egy meccsére emlékszem amikor igazán nem ment neki a játek, az azeriek ellen idegenben, ennyi.
A tegnapi gólja után meg bemondani hogy "amúgy meg szar volt", hát, számomra érdekes na 😁🤣 (csak az első 55 percet néztem)
Bocs hogy idepofátlandodtam a topicotokba csak gondoltam legyen vegre más is a siralmakon kívül...
davemayer
Én Dominik ügyében veled értek egyet, hogy nem látom azt, hogy elszállt volna, csak tényleg itt Mo-n 1-2 helyen megy a masszív felszopás, amit én nem szeretek, sőt lehet Dominiknak sem tetszik. Még mindig fiatal, szerencsére idejében kikerült a posványból, jó alapokat kapott, várjuk, reméljük, hogy befut. Nála is azt mondom: ne top csapat legyen a következő lépcső, hanem inkább masszív középcsapat, ahol viszont fix kezdő!
több mint 5 éve
Erdekes hogy egyikőtök sem írja hogy fizikálisan mekkora a különbség a korábbi "sztárokhoz" képest Szoboszlai irányába. Ő tényleg profin fel lett készítve erre a sportra és úgy néz ki hogy a tehetsége mellett fizikálisan is alkalmas a versenysportra - Némót ezzel már most előzi ugye, de kb Dzsudzsit is (vedekezest birni szelen ugye...). Emellett ugyancsak nem veszitek figyelembe azt hogy ha megnézitek ezt a gólját, ezt a technikát ő ennyi idősen is szinte tökéletesen elsajátította, ez nem egy esetleges gól volt hanem ezt simán meg tudja ismételni (ha jól emlékszem már 10enx évesen az oroszok ellen a hidegkutiban kb ugyanilyen mozdulattal lőtt gólt.Sajnos nagyon, de tényleg nagyon kevés tehetségünk van ahhoz, hogy aki jó, abból ne csináljunk sztárt. Ebben azért szerintem az NS viszi a prímet, de a trollfoci is azért gondoskodik erről. De azért azt el kell ismerni, hogy jelenleg toronymagasan a legjobb focistánk Dominik. Benne van a nagy ígéret, de a probléma, hogy ilyenből kéne legalább 5-7, hogy bármi céljaink legyenek.mondjuk egy támadó esetében ha 1 villanás és gól az tud meccset befolyásolni és ezért megérheti fenn tartani
NB2
Negritis
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Sajnos nagyon, de tényleg nagyon kevés tehetségünk van ahhoz, hogy aki jó, abból ne csináljunk sztárt. Ebben azért szerintem az NS viszi a prímet, de a trollfoci is azért gondoskodik erről. De azért azt el kell ismerni, hogy jelenleg toronymagasan a legjobb focistánk Dominik. Benne van a nagy ígéret, de a probléma, hogy ilyenből kéne legalább 5-7, hogy bármi céljaink legyenek.mondjuk egy támadó esetében ha 1 villanás és gól az tud meccset befolyásolni és ezért megérheti fenn tartani
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Sajnos nagyon, de tényleg nagyon kevés tehetségünk van ahhoz, hogy aki jó, abból ne csináljunk sztárt. Ebben azért szerintem az NS viszi a prímet, de a trollfoci is azért gondoskodik erről. De azért azt el kell ismerni, hogy jelenleg toronymagasan a legjobb focistánk Dominik. Benne van a nagy ígéret, de a probléma, hogy ilyenből kéne legalább 5-7, hogy bármi céljaink legyenek.Ugyanakkor azért nagyon kell vigyázni az ilyen srácoknál a körbeszopkodásra, mert el tud szállni az agyuk és akkor cseszhetjük. Zsuzsika is ilyen volt szerintem. Már elmondtam sokszor, hogy külföldön elvárás, hogy legyél jó, ha jó vagy megdicsérnek, de ha szar vagy könyörtelenül le is hordanak. ld pl Gomez esetét amit kristóf írt.
több mint 5 éve
Ne legyetek már ilyen hazaáruló, tipikus magyar rosszindulatú csürhe.Plusz ne felejtsük el hogy Szoboszlai bunrossz volt tegnap. Ezek után ez viccesMicsoda?! Lőtt egy nagy gólt vagy te nem láttad? Ennek a csodálatos játéknak az a fantasztikus szépsége, hogy csak egyet kell villanod és minden más felülíródik vagy te ennyire nem értesz hozzá??
csebi
r.baggio
Gólt lőtt Fradi és Szoboszlai is szóval a magyar focinak van jövője!
Leigázzuk Európát aztán a világot!
több mint 5 éve
Ja és ha már Salzburg, annak mi értelme van, hogy a 30 ezres stadionba beengednek 1500 embert, de azok legalább mind egyrakáson, a felezővonalnál ülnek? Agyhalott itt mindenki
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Plusz ne felejtsük el hogy Szoboszlai bunrossz volt tegnap. Ezek után ez viccesMicsoda?! Lőtt egy nagy gólt vagy te nem láttad? Ennek a csodálatos játéknak az a fantasztikus szépsége, hogy csak egyet kell villanod és minden más felülíródik vagy te ennyire nem értesz hozzá??
csebi
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Plusz ne felejtsük el h Szoboszlai bunrossz volt tegnap. Ezek után ez vicces
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.