Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Szedd ki bohóc.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Azt hiszem Bátyámék is ott laktak. Most költöztek sajátba eggyel arrébb? Vagy valami hasonló 😀Dibusz nagyon jól nyilatkozik....szokatlan egy labdarúgótólnem véletlen, egy háztömbben lakunk 8)
Klaci79
r.baggio
több mint 5 éve
Egyetértek.- nyilván a Barca a világ egyik legjobb csapata, de ha komolyan vették volna, nem ússza meg 10 alatt a Fradi. persze ezt eddig is tudtuk, nem is megvalósítható az a cél, hogy olyan szintre eljusson a Fradi (vagy a magyar foci).A többivel egyetértek, de az első félidőben ez a Barca egy állandó BL résztvevő csapattól vagy 3-at kapott volna. Enervált, ötlettelen csapat benyomását keltették. Ahhoz, hogy felébredjenek kellett egy Messi villanás. Mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy reagálnak ha az elején kapnak kettőt. Szerintem akkor is nyertek volna, de rossz volt nézni a nagy Barcát. A végére elfáradtak - leginkább fejben - a Fradisták és a folyamatos letámadás se tett jót nekik.
Borbinho
Matthew99
A barca pl. ebben sokkal jobb a realnál (részben a játékstílusuknak köszönetően), hogy a náluk klasszissal gyengébb ellenféllel szemben szinte mindig nyernek (még akkor is ha amúgy szar formában vannak). A barca játéka felállt védelmek ellen lett kitalálva, a kevésbé rutinos és felkészületlenebb csapatok tehetetlenek ezekkel a kiugratásokkal szemben, mint pl. a 2. gólnál. Ha meg letámadják őket a végére kidöglik az ellen, mert nyilván fizikailag is megvan a klasszis különbség. Win-Win a barcának. Ezzel szemben a real felállt védelem ellen kurvaszar, sokkal jobban megszenvedett volna a fradival. Meg is lehet nézni az utóbbi éveket, hogy milyen gyengék a csoportkörökben, Bl címek ide vagy oda.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Én pont azt mondtam még este haveroknak félidőben, h lehet jobb h nem találtunk egyet az elején, mert akkor 4-1 is lehetett vna a félidő. Tényleg magukhoz képest gyengék voltak, de látszott, hogy amint megpörgették, köze nem volt a Fradisoknak a lasztihoz (2-3 egyérintő a 16oson belül, sarkazások). Viszont 3-1nél amikor picit nekimentek a katalánoknak, az kifejezetten tetszett, mert spanyol kiscsapatok ellen nem szokott változtatni a meccs képén a piros (sajnos itt is a Fradi kapott még kettőt, de a szándék értékelendő).- nyilván a Barca a világ egyik legjobb csapata, de ha komolyan vették volna, nem ússza meg 10 alatt a Fradi. persze ezt eddig is tudtuk, nem is megvalósítható az a cél, hogy olyan szintre eljusson a Fradi (vagy a magyar foci).A többivel egyetértek, de az első félidőben ez a Barca egy állandó BL résztvevő csapattól vagy 3-at kapott volna. Enervált, ötlettelen csapat benyomását keltették. Ahhoz, hogy felébredjenek kellett egy Messi villanás. Mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy reagálnak ha az elején kapnak kettőt. Szerintem akkor is nyertek volna, de rossz volt nézni a nagy Barcát. A végére elfáradtak - leginkább fejben - a Fradisták és a folyamatos letámadás se tett jót nekik.
Borbinho
Matthew99
Nehéz úgy, hogy az ellenfélben mindenki a top közelében van mind fizikailag mind technikailag.
Ettől függetlenül szégyenre semmi ok, nem a Barcát kell idegenben megverni...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
- nyilván a Barca a világ egyik legjobb csapata, de ha komolyan vették volna, nem ússza meg 10 alatt a Fradi. persze ezt eddig is tudtuk, nem is megvalósítható az a cél, hogy olyan szintre eljusson a Fradi (vagy a magyar foci).A többivel egyetértek, de az első félidőben ez a Barca egy állandó BL résztvevő csapattól vagy 3-at kapott volna. Enervált, ötlettelen csapat benyomását keltették. Ahhoz, hogy felébredjenek kellett egy Messi villanás. Mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy reagálnak ha az elején kapnak kettőt. Szerintem akkor is nyertek volna, de rossz volt nézni a nagy Barcát. A végére elfáradtak - leginkább fejben - a Fradisták és a folyamatos letámadás se tett jót nekik.
Borbinho

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
A man utd meze undorito..iden nagyot mentek a gyartok.a dortmundi sem huuu.De legalább jól játszottunk benne 😀 Biztos azt hittük mi vagyunk a Juve 😀
Turul kell ide.
YoungZeeZee
több mint 5 éve
Jó volt ez, az eredmény tükrözi a játék képét, a szomorú az, hogy - mindenki teljesen összeszarta magát, se támadásban se védekezésben nem merték megpróbálni az 1-1 ellenit, helyette megtolták, megvárták míg utolérte (2 lépésből) a Barcás, aztán vagy kivezették oldalt vagy elveszítették 2 sec alatt. Főleg 3-0 után igazán lehetett volna bátrabban előre menni, tök 8 volt, hogy mennyit kapnak (az h összejött 1 indítás Tömagnak, ami egész meccsen a taktika volt, nem nevezném támadásnak).
- láttam kb 30-40 Fradi meccset az elmúlt 2 évben, Zubkov mindegyiken lefelé lógott ki. ha Boli kezd helyette, szerencsétlen Tökmag nem halt volna meg a 60.percre. ahogy Horti mondta, a jobb lábát csak fogmosáskor használja (15 meccsenként rúg egy gólt valami MB2es ellenfélnek 25 méterről jobbról befelé húzva, azt leszámítva 10ből 9akció rajta akad el). hihetetlen, hogy egy ilyen, európai szinten kis/átlag alatti csapatból is ennyire ki lehet lógni lefelé. ha 10en álltak volna fel tegnap, több esélyük lett volna
- nyilván a Barca a világ egyik legjobb csapata, de ha komolyan vették volna, nem ússza meg 10 alatt a Fradi. persze ezt eddig is tudtuk, nem is megvalósítható az a cél, hogy olyan szintre eljusson a Fradi (vagy a magyar foci).
a 3.helyre lehet esély, és a BATE negatív rekordját talán nem döntik meg 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Amugy ez az 5-1 vallhato lett volna az elejen, papiron. tenyleg az utolso 2 gol a cink.Ja, akartam szolni Sobri, hogy innentol mar normalis csapatok jonnek.Az számít, hogy 5-t lőtt a Barca?!Ez egy vallalhato eredmeny ugy gondolom, az utolso ket golert kar, de ezeket ki lehet javitani BL rutinnal.Nekem sok. Egy 0:2-nél tapsikoltam volna. A 3:1 már tisztes zakó, de rendben van. Az utolsó kettő a 4 védő - 2 támadó és az 5 védő - 2 támadó - alázós volt. (A második gól is.) Újra itthon, miután a nap megolvasztotta a szárnyakat. De jó volt álmodni.
jovo heten johet az a kis pontocska amire var mindenki.
Tokmagot meg nehez lesz megtartani.
Kenny
Burkus
Ez ilyen nap volt.
Az Aston Villat se gondolja senki jobbnak a Liverpoolnál mert egyszer 7:2-re legyőzte.
Ettől az 5:1-től még nem jobb a Fradinál a Barcelona, csak ma jobban kijött a lépés. Lehet ha a 20.percben 2:0-ra megy a Fradi, akkor ők kapnak 5-t. Ilyen a sport.
Sobri Jóska
Kenny
Ami pozitiv volt es ez a valogatottra is igaz, hogy tokosebb a csapat es nem voltak annyira alarendeltek, mint anno a real ellen pl.
itthon lehet egy iksz, ugy ahogy a real ellen osszejott.
több mint 5 éve
Ja, akartam szolni Sobri, hogy innentol mar normalis csapatok jonnek.Az számít, hogy 5-t lőtt a Barca?!Ez egy vallalhato eredmeny ugy gondolom, az utolso ket golert kar, de ezeket ki lehet javitani BL rutinnal.Nekem sok. Egy 0:2-nél tapsikoltam volna. A 3:1 már tisztes zakó, de rendben van. Az utolsó kettő a 4 védő - 2 támadó és az 5 védő - 2 támadó - alázós volt. (A második gól is.) Újra itthon, miután a nap megolvasztotta a szárnyakat. De jó volt álmodni.
Kenny
Burkus
Ez ilyen nap volt.
Az Aston Villat se gondolja senki jobbnak a Liverpoolnál mert egyszer 7:2-re legyőzte.
Ettől az 5:1-től még nem jobb a Fradinál a Barcelona, csak ma jobban kijött a lépés. Lehet ha a 20.percben 2:0-ra megy a Fradi, akkor ők kapnak 5-t. Ilyen a sport.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Az számít, hogy 5-t lőtt a Barca?!Ez egy vallalhato eredmeny ugy gondolom, az utolso ket golert kar, de ezeket ki lehet javitani BL rutinnal.Nekem sok. Egy 0:2-nél tapsikoltam volna. A 3:1 már tisztes zakó, de rendben van. Az utolsó kettő a 4 védő - 2 támadó és az 5 védő - 2 támadó - alázós volt. (A második gól is.) Újra itthon, miután a nap megolvasztotta a szárnyakat. De jó volt álmodni.
Kenny
Burkus
Ez ilyen nap volt.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
A man utd meze undorito..iden nagyot mentek a gyartok.a dortmundi sem huuu.Turul kell ide.
több mint 5 éve
Pjanic ...ezek a bekerdezesek..olyan kinosak, mint mikor itt egy hiresebb ember es mit gondolol budapestrol...bazz erre mit lehet mondani 😀ebben a témában ez a kedvencem, annyira kínos 😀
YoungZeeZee
www.youtube.com/watch?v=r51x5s31TmE

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Vincze Ottó mit mond a meccsről. “Mi barcások megmutattuk ?”Nem véletlen lett az aki sosem volt 😉
Heisman
több mint 5 éve
Ez egy vallalhato eredmeny ugy gondolom, az utolso ket golert kar, de ezeket ki lehet javitani BL rutinnal.Nekem sok. Egy 0:2-nél tapsikoltam volna. A 3:1 már tisztes zakó, de rendben van. Az utolsó kettő a 4 védő - 2 támadó és az 5 védő - 2 támadó - alázós volt. (A második gól is.) Újra itthon, miután a nap megolvasztotta a szárnyakat. De jó volt álmodni.
Kenny
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Ez egy vallalhato eredmeny ugy gondolom, az utolso ket golert kar, de ezeket ki lehet javitani BL rutinnal.rebrov is le fog lepni az tutti.
Kenny
több mint 5 éve
Ez a Sigér gyerek is aranyos volt...kissé mintha beszívott volna, de legalább őszinte 😊
több mint 5 éve
Nekem az all-time kedvencem az a "Telmexi".Dzsordzso Lovrencsics az angolok szerint 😊anno a kollegam kerdezte, hogy fjutax-ot ismerem-e.
csebi
mondom who?
fjutax....
FUTACS 😀
YoungZeeZee
| Talmácsi |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Pjanic ...ezek a bekerdezesek..olyan kinosak, mint mikor itt egy hiresebb ember es mit gondolol budapestrol...bazz erre mit lehet mondani 😀
több mint 5 éve
Dibusz nagyon jól nyilatkozik....szokatlan egy labdarúgótólnem véletlen, egy háztömbben lakunk 8)
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Akkor rosszul emlékeztem 😊 De akkor most legyen így 😀25 éve a Fradi csoportjából jött a BL győztes, csak szólok 😛 (nem hiszem, de Buffon miatt nem bánnám 😊)A címvédő (Ajax) jött az ő csoportjukból, de abban a szezonban végül a Juventus nyert.
dande
Kampman
több mint 5 éve
hogy egy bekk nem hagyja így a lábát, mintha a megye 1-ben lenneBozsik most vérig sértette a megye 1-eseket 😀Mit mondott már?
petey
csebi