Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Mióta ilyen ótvar szar ez a Bárka?8-2rol lemaradtal? 😀
Matthew99
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Mióta ilyen ótvar szar ez a Bárka?A Fradi erős.
Matthew99
több mint 5 éve
Mióta ilyen ótvar szar ez a Bárka?Amióta a TAA gyorsan elvégzett egy szögletet 😛
Matthew99
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Mióta ilyen ótvar szar ez a Bárka?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Jön Busqets, "mielőtt vérszemet kapna a Fradi!"😂 Hát bazz, a kormánymédia épületébe lépve mindenki elveszíti a realitást?!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Negyedóra alatt illene hármat lőni ennek az ergyácska Barcának.De idegenben jó az iksz.
több mint 5 éve
Mindjárt jön, hogy 10 ember ellen nyom a Fradi.. 😉Ott is van "állandó nyomás"
Chargers LT
több mint 5 éve
nem, de akár az is lehetne amik elhangzanak.LOL, egy 3-3-as döntetlen az álmaink netovábbja lenne - mondja ez a hülyeKomolyan ez megy a magyar közvetítésben? Szöllősi Gyuri az?
petey
csebi
több mint 5 éve
Jon buzigeci
több mint 5 éve
Pont jó egyébként, mert már éppen elaludtak, szokás szerint. Koeman egyébként nem tudom mit csinál eddig, bár persze nem októberben kell csúcsformában lenni, de mintha fizikálisan 0 lenne ez a csapat.
több mint 5 éve
Mindjárt jön, hogy 10 ember ellen nyom a Fradi.. 😉
több mint 5 éve
Visszajatszas után az volt nekem is, írtam is.Szerintem nem lehet kérdés, pont látszott az egyik kamerán, hogy megfogta két kézzel Tokmac kezét és húzza oldalraPiqué mehet amerre tartozik 😀Ez nem tudom h az volt-e
kapitnono
csebi
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Zubkov 0 volt ma
több mint 5 éve
LOL, egy 3-3-as döntetlen az álmaink netovábbja lenne - mondja ez a hülyeKomolyan ez megy a magyar közvetítésben? Szöllősi Gyuri az?
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nyúlt a mez szépen, ez tiziPiqué mehet amerre tartozik 😀Ez nem tudom h az volt-e
kapitnono
csebi
Hiába nem attól esett el
több mint 5 éve
Szerintem nem lehet kérdés, pont látszott az egyik kamerán, hogy megfogta két kézzel Tokmac kezét és húzza oldalraPiqué mehet amerre tartozik 😀Ez nem tudom h az volt-e
kapitnono
csebi

több mint 5 éve
LOL, egy 3-3-as döntetlen az álmaink netovábbja lenne - mondja ez a hülye
több mint 5 éve
amúgy ezzel csak erősödött a barca, most kell csak félni a kiütéstől

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Gyerünk az X-rt 😛
több mint 5 éve
De az egyértelmű de hulye gerardo
több mint 5 éve
Var nem panaszkodottPiqué mehet amerre tartozik 😀Ez nem tudom h az volt-e
kapitnono
csebi
több mint 5 éve
innen szép nyerni !!!!!!
több mint 5 éve
Piqué mehet amerre tartozik 😀Ez nem tudom h az volt-e
kapitnono
több mint 5 éve
A Barca egyik kerékkötője elhagyja a pályát...viszlát
több mint 5 éve
Akartam írni, hogy ez lerántás... Tizi