Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Én az Úttörőstadionban játszottam, jobbhátvédként, ez volt Nyilasi nevelőegyesülete.Én blasz 2-ben játszottam és biztosan sokan emlékeznek rá, volt egy játékos Talapa János! Nem volt egy ász, akkor finoman fogalmaztam, de játszott jó pár száz nb1-es meccset. Aztán miután visszavonult, eljött hozzánk levezetni. Hát csak kapkodtam a fejem, hogy mit tud, kimagaslott messze a mezőnyből.ilyen szinten nem lehet az analitikara hagyatkozni 😀Nyilván beforgat a csóka mindenkit a világon, ez tényVajon ezt már hány csapat elemezte?Erre van az elemzés...De a faszért hagyja ott a lábfejét a védő...Mert a leszarom Messi min 20x gyorsabb gondolkodású, lábú mint az eddigi ellenfelei ever?
Mondjuk egy Messi szólónál benne van a tizi, de ne ilyen butaság miatt
Chargers LT
clbass
Még én is tudom, hogy Messi befelé cselez jobbról a bal lábára, kb 15 éve
És, ha már háttal vagy neki, hagyd a fenébe, mert labdát már úgyse szerzel. Ráadásul jött a segítség.
Chargers LT
Messi attól az aki, hogy őt nem szabad hagyni a labdával felgyorsulni, mert akkor csak az ima segít.
Ezt nem a Fradi, ezt a Madrid is megszívja néha...
Klaci79
Benne volt ez is a meccsben
A lényeg, hogy a Fradi eddig korrektül helyt áll
Chargers LT
anno blsz 1-es kent toltam par meccset nb1-es csapatokkal. kb kovetni nem tudtam a labdat. a tv-n at meg latod, hogy a top kategoria mennyivel gyorsabb, mint az nb1.
YoungZeeZee
Klaci79
Jöttek a fradis fiatalok, köztük egy kurva gyors balszélső.
Felrúgtam a faszba kétszer, utána már nem volt olyan gyors.
több mint 5 éve
És az elemzésen folytatják....ez kurvajóóóó 😀"Lehetne akár fordítva is, ha nincs az a pici les" 😀 😀 😀
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Ha van sport, ahol teljesen felesleges és időpocsékolás a kommentátort hallgatni az a soccer.az osszes sportra igaz ez nem?
Mit tud mondani, ami nem látszódik és releváns?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ha van sport, ahol teljesen felesleges és időpocsékolás a kommentátort hallgatni az a soccer.Ez azert elegge kommentator fuggo
Sobri Jóska
Egy Horti feldobná ezt a meccset is
több mint 5 éve
Ha van sport, ahol teljesen felesleges és időpocsékolás a kommentátort hallgatni az a soccer.Ifj Knezy erre már válaszolt: nem Terhel minket felesleges statisztikaval, történetekkel a jatekosokrol hanem a mérkőzés hangulatát adja vissza.
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Erre én is kíváncsi vagyok, hogy hol a Pista"Káprázatos gólját, enyhe lesről"...hülye f@sznem értem erre mi szükség...., hol van HajdúB?
Klaci79
gamerkr
Azt hittem alap, hogy mind a 6 meccset ő adja
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Civic gyengeCsodálkozol
csebi
Ez nem az a szint ezt reálisan kell látni
több mint 5 éve
Én blasz 2-ben játszottam és biztosan sokan emlékeznek rá, volt egy játékos Talapa János! Nem volt egy ász, akkor finoman fogalmaztam, de játszott jó pár száz nb1-es meccset. Aztán miután visszavonult, eljött hozzánk levezetni. Hát csak kapkodtam a fejem, hogy mit tud, kimagaslott messze a mezőnyből.ilyen szinten nem lehet az analitikara hagyatkozni 😀Nyilván beforgat a csóka mindenkit a világon, ez tényVajon ezt már hány csapat elemezte?Erre van az elemzés...De a faszért hagyja ott a lábfejét a védő...Mert a leszarom Messi min 20x gyorsabb gondolkodású, lábú mint az eddigi ellenfelei ever?
Chargers LT
clbass
És, ha már háttal vagy neki, hagyd a fenébe, mert labdát már úgyse szerzel. Ráadásul jött a segítség.
Chargers LT
Messi attól az aki, hogy őt nem szabad hagyni a labdával felgyorsulni, mert akkor csak az ima segít.
Klaci79
Chargers LT
anno blsz 1-es kent toltam par meccset nb1-es csapatokkal. kb kovetni nem tudtam a labdat. a tv-n at meg latod, hogy a top kategoria mennyivel gyorsabb, mint az nb1.
YoungZeeZee
több mint 5 éve
Ha van sport, ahol teljesen felesleges és időpocsékolás a kommentátort hallgatni az a soccer.Mit tud mondani, ami nem látszódik és releváns?
több mint 5 éve
Amúgy az megvan h bmi történik akkor is Vincze Ottó nyugodtan szakérthet h “nyertünk”
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
"Káprázatos gólját, enyhe lesről"...hülye f@szDe jó h angol kommentárral nezem
Klaci79
több mint 5 éve
"Káprázatos gólját, enyhe lesről"...hülye f@sznem értem erre mi szükség...., hol van HajdúB?
Klaci79
több mint 5 éve
"Káprázatos gólját, enyhe lesről"...hülye f@sz
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
ilyen szinten nem lehet az analitikara hagyatkozni 😀Nyilván beforgat a csóka mindenkit a világon, ez tényVajon ezt már hány csapat elemezte?Erre van az elemzés...De a faszért hagyja ott a lábfejét a védő...Mert a leszarom Messi min 20x gyorsabb gondolkodású, lábú mint az eddigi ellenfelei ever?
Chargers LT
clbass
Chargers LT
Klaci79
Chargers LT
több mint 5 éve
Abban bízhatunk azért, hogy a Barca nem akar sérülést, nem akar agyonnyerni és akkor 3-4 reális lesz főleg ahogy a Fradi fárad.Ha most elkezdik "jólérezni" magukat, akkor ez 5 alatt nem fog megállni. Hihetetlen mennyire nem tudunk párharcot nyerni, pedig egyébként ezzel nem volt gond a norvégok, horvátok, skótok ellen...
több mint 5 éve
Civic gyenge
több mint 5 éve
mellérúg a labdának és így jó 😀 micsoda varázslók vannak azért még itt is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ez szép gól volt, meg kell hagyni
több mint 5 éve
Nyilván beforgat a csóka mindenkit a világon, ez tényVajon ezt már hány csapat elemezte?Erre van az elemzés...De a faszért hagyja ott a lábfejét a védő...Mert a leszarom Messi min 20x gyorsabb gondolkodású, lábú mint az eddigi ellenfelei ever?
Chargers LT
clbass
Chargers LT
Klaci79
több mint 5 éve
Beidegződés. Más kávéház...Erre van az elemzés...De a faszért hagyja ott a lábfejét a védő...Mert a leszarom Messi min 20x gyorsabb gondolkodású, lábú mint az eddigi ellenfelei ever?
Chargers LT
clbass
Chargers LT
több mint 5 éve
Vajon ezt már hány csapat elemezte?Erre van az elemzés...De a faszért hagyja ott a lábfejét a védő...Mert a leszarom Messi min 20x gyorsabb gondolkodású, lábú mint az eddigi ellenfelei ever?
Chargers LT
clbass
Chargers LT
több mint 5 éve
Ez remelem poen voltErre van az elemzés...De a faszért hagyja ott a lábfejét a védő...Mert a leszarom Messi min 20x gyorsabb gondolkodású, lábú mint az eddigi ellenfelei ever?
Chargers LT
clbass
Chargers LT
Am olyan mintha tokmacon es isaelen kivul mindenki be lenne szarva
több mint 5 éve
Erre van az elemzés...De a faszért hagyja ott a lábfejét a védő...Mert a leszarom Messi min 20x gyorsabb gondolkodású, lábú mint az eddigi ellenfelei ever?
Chargers LT
clbass
több mint 5 éve
Az Iniesta, Xavi vonalat nem tudjak és nem is lehet igazán pótolni. Amíg Messi a fedélzeten ez nem lesz másképp. Mondjuk ez az amerikai srác tetszik, meg Pedri is, de kb ennyi...ez kurvagyenge tőlük.Csak nekem tűnik úgy, hogy a Barca szarik bele? Ácsorognak, ténferegnek. Megérdemelnének egyet.ez egy borzasztó gyenge csapat, amin nyáron se erősítettek semmit, sőt még suarez is elment
nagylaza
persze attól még lehet 5-0 a vége, de ez kb az elmúlt 20 év legrosszabb barcája
r.baggio
Szerkesztette: Klaci79