Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Szezonkezdetig.Liverpoolra ilyet én biztosan nem, csak a Dodgersre. Ott tényleg nem is fogok egy rossz szót sem hozzászólni.Azért nem hiszem hogy direkt összeesküdtek a Pool ellen. Jó szar hogy ennyire sikeres a csapat, mit nem adnék azért hogy mi legyünk ilyen elől. Amúgy nem tudom te voltál e az, de itt írták Poolosok hogyha megnyeritek a PL-t is akkor egy szót nem fogtok szólni egy darabig 😀Hiába, hogy a meccs végére 3 középpályás a védősorban, igazából elől nem megy a csapatnak. 😕szarul játszottunk, de ennyire egyoldalú fújást azért ritkán látni. baszki, Marriner vagy sok pénzt kapott ezért, vagy kevesebb köze van a focihoz, mint nekem a hindi nyelvhez (és nekem a hindihez kurvára nincs közöm sem).
Jota nagyon hiányzik még Thiago se adott ma túl sok elképzelést.
alatriste
baszki, a tudjukkik ezen a meccsen megkapnak minimum egy tizenegyest, meg két-három szabadot, azt meg már meg sem említem, amikor az a buzi Bertrand, aki egész meccsen sírt meg dobálgatta magát, keresztbe csúszott Milneren. alsó hangon sárga, erre ki kap és mire sárgát? például Shakira, aki test-test ellen küzd a rohamnégerrel.
faszom, itt már kurvára nem egyenlőek a feltételek, egyáltalán örülhetünk annak, hogy ennyi sérült meg ellenszél ellenére is a tizenhetedik fordulóig vezetni tudtuk a bajnokságot.
slowmotion
Heisman
slowmotion
több mint 5 éve
Liverpoolra ilyet én biztosan nem, csak a Dodgersre. Ott tényleg nem is fogok egy rossz szót sem hozzászólni.Azért nem hiszem hogy direkt összeesküdtek a Pool ellen. Jó szar hogy ennyire sikeres a csapat, mit nem adnék azért hogy mi legyünk ilyen elől. Amúgy nem tudom te voltál e az, de itt írták Poolosok hogyha megnyeritek a PL-t is akkor egy szót nem fogtok szólni egy darabig 😀Hiába, hogy a meccs végére 3 középpályás a védősorban, igazából elől nem megy a csapatnak. 😕szarul játszottunk, de ennyire egyoldalú fújást azért ritkán látni. baszki, Marriner vagy sok pénzt kapott ezért, vagy kevesebb köze van a focihoz, mint nekem a hindi nyelvhez (és nekem a hindihez kurvára nincs közöm sem).
alatriste
baszki, a tudjukkik ezen a meccsen megkapnak minimum egy tizenegyest, meg két-három szabadot, azt meg már meg sem említem, amikor az a buzi Bertrand, aki egész meccsen sírt meg dobálgatta magát, keresztbe csúszott Milneren. alsó hangon sárga, erre ki kap és mire sárgát? például Shakira, aki test-test ellen küzd a rohamnégerrel.
faszom, itt már kurvára nem egyenlőek a feltételek, egyáltalán örülhetünk annak, hogy ennyi sérült meg ellenszél ellenére is a tizenhetedik fordulóig vezetni tudtuk a bajnokságot.
slowmotion
Heisman
több mint 5 éve
Azért nem hiszem hogy direkt összeesküdtek a Pool ellen. Jó szar hogy ennyire sikeres a csapat, mit nem adnék azért hogy mi legyünk ilyen elől. Amúgy nem tudom te voltál e az, de itt írták Poolosok hogyha megnyeritek a PL-t is akkor egy szót nem fogtok szólni egy darabig 😀Hiába, hogy a meccs végére 3 középpályás a védősorban, igazából elől nem megy a csapatnak. 😕szarul játszottunk, de ennyire egyoldalú fújást azért ritkán látni. baszki, Marriner vagy sok pénzt kapott ezért, vagy kevesebb köze van a focihoz, mint nekem a hindi nyelvhez (és nekem a hindihez kurvára nincs közöm sem).
alatriste
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
'Not better, just arrogant'Nem baj, legalább kiírtad magadból.Hiába, hogy a meccs végére 3 középpályás a védősorban, igazából elől nem megy a csapatnak. 😕szarul játszottunk, de ennyire egyoldalú fújást azért ritkán látni. baszki, Marriner vagy sok pénzt kapott ezért, vagy kevesebb köze van a focihoz, mint nekem a hindi nyelvhez (és nekem a hindihez kurvára nincs közöm sem).
alatriste
slowmotion
Üdv: a tudjukkik
davemayer
több mint 5 éve
Nem baj, legalább kiírtad magadból.Hiába, hogy a meccs végére 3 középpályás a védősorban, igazából elől nem megy a csapatnak. 😕szarul játszottunk, de ennyire egyoldalú fújást azért ritkán látni. baszki, Marriner vagy sok pénzt kapott ezért, vagy kevesebb köze van a focihoz, mint nekem a hindi nyelvhez (és nekem a hindihez kurvára nincs közöm sem).
alatriste
slowmotion
Üdv: a tudjukkik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Hiába, hogy a meccs végére 3 középpályás a védősorban, igazából elől nem megy a csapatnak. 😕szarul játszottunk, de ennyire egyoldalú fújást azért ritkán látni. baszki, Marriner vagy sok pénzt kapott ezért, vagy kevesebb köze van a focihoz, mint nekem a hindi nyelvhez (és nekem a hindihez kurvára nincs közöm sem).
alatriste
több mint 5 éve
Hiába, hogy a meccs végére 3 középpályás a védősorban, igazából elől nem megy a csapatnak. 😕 Jota nagyon hiányzik még Thiago se adott ma túl sok elképzelést.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
vannak nehéz meccsek, amikor semmi nem megy amúgy a csapatnak, és ilyenkor a bírók is nagyon keményen ellenünk vannak, és még azokat a szitukat sem adják meg, ami jár, vagy ami kétes, de inkább megadják, mint nem.múltkor már mu-s arc benézett a poolos blogra osztani az észt, de teljesen nyilvánvaló, hogy ha ellenük véd ekkorát a védő, akkor az a szarházi portugál gyerek már szökdécsel is.
több mint 5 éve
Csak én hiszem fojton, hogy Djibril Cissé játszik a Sotonba?nekem elsőre diouf ugrik be róla
alatriste
nemrég előkerült Cissé mikor haverokkal beszélgettem, az ő karrierjét mocskosul sajnálom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Csak én hiszem fojton, hogy Djibril Cissé játszik a Sotonba?

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Mondjuk Rhys játszhatna, nem értem miért csak a BL-ben kap szerepet. :/A világ legnagyobb igazságtalansága, hogy Ings folyamatosan sérült volt Liverpool játékosként. Sose fogom megemészteni, hogy eladták.Szóval a tavalyi angol bajnok, és idén is első csapat két kezdő középső védője Henderson és Fabinho, két középpályás.Ings góljával vezet is a Saints
😂😂😂😂😂😂😂
Mikey
Heisman
Pont mondtam magamban meccs előtt hogy nyerjen a Liverpool 3-2-re úgy hgy Ings kettőt lő nekik. Egy hamar meglett. 😂
Mikey
Még szerencse, hogy kkp kurva mély és így elbírjuk, hogy a top3 CB-ből senki se elérhető.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
A világ legnagyobb igazságtalansága, hogy Ings folyamatosan sérült volt Liverpool játékosként. Sose fogom megemészteni, hogy eladták.Szóval a tavalyi angol bajnok, és idén is első csapat két kezdő középső védője Henderson és Fabinho, két középpályás.Ings góljával vezet is a Saints
😂😂😂😂😂😂😂
Mikey
Heisman
Pont mondtam magamban meccs előtt hogy nyerjen a Liverpool 3-2-re úgy hgy Ings kettőt lő nekik. Egy hamar meglett. 😂
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
szerettem mikor nálunk volt, de mindenkinek jobb hogy mentSzóval a tavalyi angol bajnok, és idén is első csapat két kezdő középső védője Henderson és Fabinho, két középpályás.Ings góljával vezet is a Saints
😂😂😂😂😂😂😂
Mikey
Heisman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szóval a tavalyi angol bajnok, és idén is első csapat két kezdő középső védője Henderson és Fabinho, két középpályás.Ings góljával vezet is a Saints
😂😂😂😂😂😂😂
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Szóval a tavalyi angol bajnok, és idén is első csapat két kezdő középső védője Henderson és Fabinho, két középpályás.😂😂😂😂😂😂😂
több mint 5 éve
Ez a Kele valami nagy ember volt, csak kicsinálta a rendszer vagy mi?Fullban nyomja a kretént kb 1 éve,a tavaly november elejei ziccer podcastjük,amiben egy sportközgazdász volt a vendég,már nekem volt kellemetlen aki csak hallgató,hogy próbálta rátukmálni Kálnoki-Kisre meg a vendégre a megrögzött baromságait,aztán szépen helyre tették...24.hu/sport/2021/01/02/koch-robi-fradi-hajos-portre/"Nem mondom, hogy az év cikke, egyrészt mert csak január 3-a van, másrészt pedig, mert a zseniális Nagy József cirka havonta gurít hasonlókat, de egy biztos: érdemes elolvasni. Ízlelgetni a mondatokat, szétszálazni a szavakat. Elhinni persze nem kell mindent belőle, hiszen mifelénk a politikusoknál csak az egykori futballisták hantáznak nagyobbakat (pláne a hetvenes-nyolcvanas évek dicső klasszisairól, akik egyetlen sérülésre voltak attól, hogy elvigye őket a Bayern München, és ha akkor, ott nem hajtják le az azt utolsó tucat nagyfröccsöt, a világ nem ismeri meg Platinit) - ugye. Nyilvánvaló, hogy ez a cikk is tocsog az ilyenekben, de közben van benne egy nagy adag (ön)irónia is, meg nem kevés éleslátás, miközben metsző pontossággal világítja meg, milyen volt a manapság intézményesített propagandacikkekben visszasírt egykori magyar fodbalvalóság bundában való fuldoklással, munkakerüléssel, központilag vezényelt homokba dugott fejekkel. Ebből a cikkből végre meg lehet érteni, sőt, át lehet érezni, mitől és miért toxikus mai napig a magyar futballközeg, és miért teljesen felesleges elkölteni rá akár egyetlen huncut adóforintot is addig, amíg alapjaiban tagadja a versenyt és a teljesítményt, degradálja a munkát, és erodálja a tisztességet."
zseniális.
kristof
Kele
ozibozi
több mint 5 éve
Nutmeg and a backheel 🤩
— Oluwashina Okeleji (@oluwashina) January 4, 2021
Nadiem Amiri 👏🏻 pic.twitter.com/f9PD9y2dLA

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Indul az nb1es felkeszules..spanyolorszag horvatorszag...stb. kell ez😀Világszínvonalú edzőhelyszínek nélkül nincs világszínvonalú foci!
YoungZeeZee
több mint 5 éve
Indul az nb1es felkeszules..spanyolorszag horvatorszag...stb. kell ez😀ebben a földrengés sorozatban? Igazi Hősök!
YoungZeeZee
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 636
Indul az nb1es felkeszules..spanyolorszag horvatorszag...stb. kell ez😀
több mint 5 éve
24.hu/sport/2021/01/02/koch-robi-fradi-hajos-portre/"Nem mondom, hogy az év cikke, egyrészt mert csak január 3-a van, másrészt pedig, mert a zseniális Nagy József cirka havonta gurít hasonlókat, de egy biztos: érdemes elolvasni. Ízlelgetni a mondatokat, szétszálazni a szavakat. Elhinni persze nem kell mindent belőle, hiszen mifelénk a politikusoknál csak az egykori futballisták hantáznak nagyobbakat (pláne a hetvenes-nyolcvanas évek dicső klasszisairól, akik egyetlen sérülésre voltak attól, hogy elvigye őket a Bayern München, és ha akkor, ott nem hajtják le az azt utolsó tucat nagyfröccsöt, a világ nem ismeri meg Platinit) - ugye. Nyilvánvaló, hogy ez a cikk is tocsog az ilyenekben, de közben van benne egy nagy adag (ön)irónia is, meg nem kevés éleslátás, miközben metsző pontossággal világítja meg, milyen volt a manapság intézményesített propagandacikkekben visszasírt egykori magyar fodbalvalóság bundában való fuldoklással, munkakerüléssel, központilag vezényelt homokba dugott fejekkel. Ebből a cikkből végre meg lehet érteni, sőt, át lehet érezni, mitől és miért toxikus mai napig a magyar futballközeg, és miért teljesen felesleges elkölteni rá akár egyetlen huncut adóforintot is addig, amíg alapjaiban tagadja a versenyt és a teljesítményt, degradálja a munkát, és erodálja a tisztességet."
zseniális.
kristof
Kele
több mint 5 éve
Bályern mit csinált? tipszmikszűt?
több mint 5 éve
huh
több mint 5 éve
Gulának meglett a 200 meccs a Lipcsében.