Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Na ez komoly, ki meri bevallalni
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 180 — WHO DAT!!!!
Piqué mehet amerre tartozik 😀

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 421 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na ott az esély 😊
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 225 — nabege2@yahoo.com
Egyik spanyol kommentátor azért néha elég tiszteletlen... magyar kommentátort még nem hallottam így, max csak szarok mint Crazy
Heisman
Szöllösi már írja is a jegyzetet az NS-re 😊
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
Egyik spanyol kommentátor azért néha elég tiszteletlen... magyar kommentátort még nem hallottam így, max csak szarok mint Crazy

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 365 — beers & Packers
„A mérkőzés előtt a gyenge formában lévő Barcelona érezhetően tartott a nemzetközi porondon is kiválóan menetelő Ferencvárostól. A meccs elején a katalánok nem mertek kockáztatni, visszahúzódtak a kapujuk elé, a zöld-fehérek uralták a mezőnyt. Kis szerencsével a Fradi vezethetett volna, egy véleményes lesgól és egy kapufa mutatta a magyar bajnok erejét. A szünetben egy értékesített 11-es és egy szerencsés találat révén mégis a Barcelona mehetett kétgólos előnnyel az öltözőbe. A második félidőben a házigazda növelte ugyan előnyét, de ezen a mérkőzésen számunka nem az eredmény volt az elsődleges: tekintsük ezt a napot a magyar labdarúgás nagy, közös ünnepének.”
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 950
Dembelé szerintem nem lesz túl jó a Fradinak...érezhetik majd amit az NB1 Tokmacnál érez...
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
Ez van, amikor semmi se jön össze, és a gyengébb csapat találja a gólokat.
Kétszer öt centin múlt a 2-0 a Fradinak.
Sobri Jóska
Első max 15 perc után nem igen volt pillanat amikor jobb volt a fradi. Kb az isael kapufa óta egyértelműen.
kapitnono
Van ilyen, hogy mindent jól csinálsz, nincs eredmény, aztán hagyod a gyíkba.
Kell tudni elengedni.

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 180 — WHO DAT!!!!
Sobri Jóska
Első max 15 perc után nem igen volt pillanat amikor jobb volt a fradi. Kb az isael kapufa óta egyértelműen.

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
Meg kell mondjam szerintem meglepően jól játszott a Fradi az elején főleg, én büszke vagyok a csapatra

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Sobri Jóska
Igazságtalan ez a soccer
csebi
Egy meccs, pláne idegenben nem számít.
Legyen meg a 11 pont, oszt jónapot.

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 5 éve
Hát ez igen...sajnos elkezdték élvezni a játékot...
Klaci79
Ez szombaton is megtehették volna 😛 remélem most szombaton meg is teszik 😀
dande
Komolyan ilyet ritkán csinálok a Bengals-Steelers PO meccs utolsó perce óta, de inkább NCAA-t néztem felvételről, annyira fos volt az a játék a FE ellen.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 805 — Lucas Scott
Sobri Jóska
Igazságtalan ez a soccer

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 421 — Így remélem megfelelek nektek.....
Klaci79
Ez szombaton is megtehették volna 😛 remélem most szombaton meg is teszik 😀
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 724 — Jedi Master
Ez is szép volt.
Botka azért elfordulás helyett, ami egy védőnek tilos is, inkább kinyújthatta volna a lábát

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 365 — beers & Packers
"Meglelik a harmadikat..." Óh, édesanyám, hozz be még egy kancsóval...
több mint 5 éve
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 364 — Cowboys fan
De a faszért hagyja ott a lábfejét a védő...
Mondjuk egy Messi szólónál benne van a tizi, de ne ilyen butaság miatt
Chargers LT
Mert a leszarom Messi min 20x gyorsabb gondolkodású, lábú mint az eddigi ellenfelei ever?
clbass
Erre van az elemzés...
Még én is tudom, hogy Messi befelé cselez jobbról a bal lábára, kb 15 éve
És, ha már háttal vagy neki, hagyd a fenébe, mert labdát már úgyse szerzel. Ráadásul jött a segítség.
Chargers LT
Vajon ezt már hány csapat elemezte?
Messi attól az aki, hogy őt nem szabad hagyni a labdával felgyorsulni, mert akkor csak az ima segít.
Ezt nem a Fradi, ezt a Madrid is megszívja néha...
Klaci79
Nyilván beforgat a csóka mindenkit a világon, ez tény
Benne volt ez is a meccsben
A lényeg, hogy a Fradi eddig korrektül helyt áll
Chargers LT
ilyen szinten nem lehet az analitikara hagyatkozni 😀
anno blsz 1-es kent toltam par meccset nb1-es csapatokkal. kb kovetni nem tudtam a labdat. a tv-n at meg latod, hogy a top kategoria mennyivel gyorsabb, mint az nb1.
YoungZeeZee
Én blasz 2-ben játszottam és biztosan sokan emlékeznek rá, volt egy játékos Talapa János! Nem volt egy ász, akkor finoman fogalmaztam, de játszott jó pár száz nb1-es meccset. Aztán miután visszavonult, eljött hozzánk levezetni. Hát csak kapkodtam a fejem, hogy mit tud, kimagaslott messze a mezőnyből.
Klaci79
meki is biztosan emlékszik rá, hiszen ő is MTK-szur... óbazmeg 😊 ja, Talapa, amikor még Bognár Gyuri is a Hungárián nyomta, meg Katzenbach, meg hát Verebes a Mágus... akkor jutott fel a Rákóczi '87-ben, 0-7 Kaposváron, 0-4 Pesten 😊

amúgy elég sok MB1-es játékos vezetett még le megyeiben Somogy megyében is, 45-50 évesen még simán kiemelkedtek a mezőnyből.
több mint 5 éve
Közben Gnabry (csak a biztonsag kedvéért Bayern játékos bl győztes, u-21 EB bajnok, olimpiai ezüstérmes) covid pozitív, tesztet mai záró edzés előtt végeztek, részt vett rajta utána derült ki. Karantenban van de gondolom most mki letesztelnek újra, ha lesz 13 játékosunk akkor lesz a holnapi meccs.
csebi
Münchenben jó piros lámpás házak vannak. Én megértem

több mint 5 éve
Ha van sport, ahol teljesen felesleges és időpocsékolás a kommentátort hallgatni az a soccer.
Mit tud mondani, ami nem látszódik és releváns?
Sobri Jóska
az osszes sportra igaz ez nem?
YoungZeeZee
Nem feltétlenül.
Pl. amfocinál releváns egy újonc játékos bemutatása, a rotációs, a 3rd down játékosok bemondása, utalás korábbi mecsekre, amiket nem láttam, elemzések, formációk, a szakértői plusz infók hozzátesznek a meccshez, eleve sok az üresjárat.
Baseballnál is előjön nekem mindig valami releváns plusz infó, amit akkor hallok először, rétegsportokról (curling, karambolbiliárd, krikett, nascar, stb.) nem is beszélve.

több mint 5 éve
Közben Gnabry (csak a biztonsag kedvéért Bayern játékos bl győztes, u-21 EB bajnok, olimpiai ezüstérmes) covid pozitív, tesztet mai záró edzés előtt végeztek, részt vett rajta utána derült ki. Karantenban van de gondolom most mki letesztelnek újra, ha lesz 13 játékosunk akkor lesz a holnapi meccs.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
De a faszért hagyja ott a lábfejét a védő...
Mondjuk egy Messi szólónál benne van a tizi, de ne ilyen butaság miatt
Chargers LT
Mert a leszarom Messi min 20x gyorsabb gondolkodású, lábú mint az eddigi ellenfelei ever?
clbass
Erre van az elemzés...
Még én is tudom, hogy Messi befelé cselez jobbról a bal lábára, kb 15 éve
És, ha már háttal vagy neki, hagyd a fenébe, mert labdát már úgyse szerzel. Ráadásul jött a segítség.
Chargers LT
Vajon ezt már hány csapat elemezte?
Messi attól az aki, hogy őt nem szabad hagyni a labdával felgyorsulni, mert akkor csak az ima segít.
Ezt nem a Fradi, ezt a Madrid is megszívja néha...
Klaci79
Nyilván beforgat a csóka mindenkit a világon, ez tény
Benne volt ez is a meccsben
A lényeg, hogy a Fradi eddig korrektül helyt áll
Chargers LT
ilyen szinten nem lehet az analitikara hagyatkozni 😀
anno blsz 1-es kent toltam par meccset nb1-es csapatokkal. kb kovetni nem tudtam a labdat. a tv-n at meg latod, hogy a top kategoria mennyivel gyorsabb, mint az nb1.
YoungZeeZee
Én blasz 2-ben játszottam és biztosan sokan emlékeznek rá, volt egy játékos Talapa János! Nem volt egy ász, akkor finoman fogalmaztam, de játszott jó pár száz nb1-es meccset. Aztán miután visszavonult, eljött hozzánk levezetni. Hát csak kapkodtam a fejem, hogy mit tud, kimagaslott messze a mezőnyből.
Klaci79
Én az Úttörőstadionban játszottam, jobbhátvédként, ez volt Nyilasi nevelőegyesülete.
Jöttek a fradis fiatalok, köztük egy kurva gyors balszélső.
Felrúgtam a faszba kétszer, utána már nem volt olyan gyors.
Sobri Jóska
Most hogy mondod!!! Egyszer játszottam Détári ellen, de már sajnos nem maradt meg melyik csapatban volt.
Na ő volt az, aki csak állt a kezdőkörben és úgy rúgta a labdát ahova akarta, mint a mesében. De igazából esélyed sem volt felrúgni se....biztos pirosért megtaláltam volna a megoldást, de a lényeg, hogy elképesztő különbség van még ilyen szinten is játékos és játékos között.
több mint 5 éve
Ez a magyar foci zsargon...
"Tokmac jól veszi meg"
Édes istenem 😁

több mint 5 éve
Hír csárda: A Fradi eddig jobban védekezik mint a magyar kormány.
Szakadok 🤣🤣🤣🤣🤣