Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 421 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ennyire volt 11s mint ez a kezezés.....
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 421 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ő meg belekapaszkodott Lengletbe, aki Azt aztán már rég elengedte mikor dobott egy hátraszaltót.....

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Blevi 9 006 — Lions & Cowboys fan
huzta a mezet a balfasz, Ramos meg tul rutinos, hogy ne dobja el magat.
Adhato volt boven.
Kenny
Ha minden ilyet befujnak..
több mint 5 éve
Blevi 9 006 — Lions & Cowboys fan
Masik iranyba dolt Ramos mint amerre huztak. Nevetseges
több mint 5 éve
Erre kell a Var a k.....
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ekkora szinészkedést bmeg
.....
dande
Jogos volt. Ha nem esik el, nem fújják le. Sajnos, hozzáteszem! De vitán kívüli a jogossága a büntinek.

Szerkesztette: kristóf17
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 531 — Omar's Coming Yo!
huzta a mezet a balfasz, Ramos meg tul rutinos, hogy ne dobja el magat.
Adhato volt boven.

több mint 5 éve
Ekkora szinészkedést bmeg
.....
több mint 5 éve
Szánalamas lesz ha 11st adnak....
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 020
főleg hogy az ajkának vlsz nem a VASAS elleni meccseket kellene hoznia, ha biztos bent akar maradni, mert állítólag ez a cél ott. szóval emiatt is kilóg a lóláb 😊
ozibozi
NB I alatt lefújnám az összes alsóbb ligát a p**ba
Willie Parker
mb1-et kéne lefújni, odaadni a fagyinak a bajnokságot, legalább nem kellene halasztgatniuk a picsába, elég ha a kupából kizúgnak
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 201 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/mast-vartam-a-vasastol-avagy-kes-a-hatba-a-fair-play-szellemet-hianyolja-a-bajban-levo-nb-ii-es-csapat
Értem én, ha a pályán nem megy majd nyernek a fehér asztalnál! Van még hová süllyedni?
nagir
Biztos nem tudták hová átszervezni az európai kupameccsek miatt. Oh wait...

Minden lehetőséget meg kell ragadni, mert az tényleg égő lenne, ha az összevásárolt csapattal sem jutnának fel.
slowmotion
Hagyjuk már a demagógiát pls...

nb2.hu/m/hirek/koronavirus-biztos-hogy-a-vasas-volt-a-sportszerutlen
warr_b
én is úgy gondolom, hogy a Vasasnak is csak hasonlóan szerény körülmények között dolgozik, mint az Ajka, tehát nincs rogyásig tömött utánpótlása, meg esetleg tágabb kerete.

az Ajka most gondolta úgy, hogy már túl sok a hiányzó ahhoz, hogy ki lehessen állni, de ugye kik vagyunk mi, vagy az ajkai vezetés ahhoz, hogy ezt meg tudja ítélni? majd Simon Gergely jól megmondja, mert innen Pestről mindent IS jobban lehet tudni.

azt gondolom - szigorúan én - hogy a teljes kerettel sem lenne sok esélyük a Vasas ellen, egészen egyszerűen azért, mert a Vasas csak eddig több pénzt költött, mint a bajnokság nagy része év végéig fog bármire is kiadni, ha még össze is csiszolódnak, akkor kb edzőmeccs jellege lesz a dolognak.

az Ajka most használta ki az egyetlen lehetőségét, lelkük rajta.
slowmotion
Aha, múlt héten a Szeged vagy ki ellen, amikor a padra összesen 3 játékost tudtak leültetni, még nem gondolták úgy, csak hirtelen pont most a Vasas ellen akarták ellőni az mlsz által engedélyezett egy halasztási lehetőséget. Nyilván. Ozibozinak volt igaza szerintem, egy sértődött Kis Karcsi akciója, hogy rúgjon egyet előző klubjába.
warr_b
lehet, hogy most már csak kettő vagy egy játékost tudnak leültetni, vagy annyit sem.
slowmotion
Ez van. Nálunk is 10+ ember sérült vagy covidos másfél, két hónapja, mégse akartunk halasztgatni. Tavasszal se akarta senki folytatni a bajnokságot a Vasason meg a Kécskén kívül, úgyhogy nem fogom sajnálni egyiket se.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 364 — Cowboys fan
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/mast-vartam-a-vasastol-avagy-kes-a-hatba-a-fair-play-szellemet-hianyolja-a-bajban-levo-nb-ii-es-csapat
Értem én, ha a pályán nem megy majd nyernek a fehér asztalnál! Van még hová süllyedni?
nagir

Minden lehetőséget meg kell ragadni, mert az tényleg égő lenne, ha az összevásárolt csapattal sem jutnának fel.
slowmotion

warr_b
én is úgy gondolom, hogy a Vasasnak is csak hasonlóan szerény körülmények között dolgozik, mint az Ajka, tehát nincs rogyásig tömött utánpótlása, meg esetleg tágabb kerete.

az Ajka most gondolta úgy, hogy már túl sok a hiányzó ahhoz, hogy ki lehessen állni, de ugye kik vagyunk mi, vagy az ajkai vezetés ahhoz, hogy ezt meg tudja ítélni? majd Simon Gergely jól megmondja, mert innen Pestről mindent IS jobban lehet tudni.

azt gondolom - szigorúan én - hogy a teljes kerettel sem lenne sok esélyük a Vasas ellen, egészen egyszerűen azért, mert a Vasas csak eddig több pénzt költött, mint a bajnokság nagy része év végéig fog bármire is kiadni, ha még össze is csiszolódnak, akkor kb edzőmeccs jellege lesz a dolognak.

slowmotion
Aha, múlt héten a Szeged vagy ki ellen, amikor a padra összesen 3 játékost tudtak leültetni, még nem gondolták úgy, csak hirtelen pont most a Vasas ellen akarták ellőni az mlsz által engedélyezett egy halasztási lehetőséget. Nyilván. Ozibozinak volt igaza szerintem, egy sértődött Kis Karcsi akciója, hogy rúgjon egyet előző klubjába.
warr_b
lehet, hogy most már csak kettő vagy egy játékost tudnak leültetni, vagy annyit sem.
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Sampdoria meccs.
Tizit ad a bíró.
Visszavideózzák.
Tisztán látszik, hogy nem volt fault, nem találja el a csatárt bárhonnan nézik.
Tizenegyes.

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 185
főleg hogy az ajkának vlsz nem a VASAS elleni meccseket kellene hoznia, ha biztos bent akar maradni, mert állítólag ez a cél ott. szóval emiatt is kilóg a lóláb 😊
ozibozi
NB I alatt lefújnám az összes alsóbb ligát a p**ba
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 508 — Bla, bla, bla
nagir
A Fradi példát mutatott szóval innentől kezdve ne csodálkozzunk.
( Ha Fradi szurkoló vagy akkor ez vonatkozik rád, hogy ne legyen vita:
A hülye Paks miatt nem lehetett azt halasztani a Fradi jó arc akart pedig lenni)
Toca
Hajrá ETO!😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
Valverde megmutatta Isaelnek honnan kell berúgni.
Közben Fati már egyenlít is.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 020
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 201 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagir

slowmotion

warr_b

slowmotion

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 364 — Cowboys fan
nagir

slowmotion

warr_b

több mint 5 éve
nagir

slowmotion

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
nagir
A hülye Paks miatt nem lehetett azt halasztani a Fradi jó arc akart pedig lenni)
Toca
Gratulálok
davemayer
Aki meg a fradit szidja a paks miatt...az vegye le a "fradit gyulolom" szemuveget. nem vagyok fradista.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 185
Mi lesz akkor ha Lefújják a bajnokságot megint a vége előtt és emiatt a 3 pont miatt nem jutnak fel mint tavaly, pont mikor lendületben vannak. Akkor ki lesz a hibás? Baszhatják a sportszerűségüket ha nem jutnak fel.

Egyébként a sérültek és a COVID protokoll miatt 12-14-én edzettek hétközben és az akadémistákkal töltötték fel a keretet. Máshol is vannak juniorok.
Amúgy meg ez egy sértett elzavart edző hangulat keltése , aki most az ajkai sírás-rívás mögött áll kiskároly személyében. 😉
ozibozi
Ajkán az elmúlt hetekben a junior és ifi csapatokban is volt tizenvalahány pozitìv tesztes. A nagykeretből 6-an biztos betegek, 2-en gyógyulóban, de egyoknek még felfüggesztett a sportorvosija, mert embóliája volt, heten karanténban. Így hogyan lehet felelősen feltölteni a csapatot? Beraknak pár ifit és bíznak benne, h nem tünetmentes hordozók?
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
nagir
Toca
Gratulálok

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 993
Lehet nem ez a legmegfelelőbb topic, mert a Gyülölködőbe jobb lett volna. De, hogy mekkora egy KÖTSÖG ez a KalapKabát bazzeg:
 www.acmilan.hu/2020/10/22/kabat-peter-le-kellett-volna-utnom-beckhamet/
nagir
a legjobb részt kihagytad
 444.hu/2020/10/22/kabat-peter-15-od-magaval-kozosult-egy-fiatal-novel-es-szandekosan-serulest-akart-okozni-david-beckhamnek
r.baggio
Én szégyellem magam, hogy ez az Idióta az ETOból vonult vissza... 🤬
nagir
Amúgy ezért nem lehetne feljelenteni?
Vagy azt csak az áldozat teheti meg?
Solymi
Miért is ??
Sajnos a legtőbb idióta csaj ilyen 😔....
Jaj híres és még focisták is van pénz autó jaj akkor mindegyik kurjon meg kb. Igy gondolkoznak!Ezért még elítélni se tudom Petit
Rózsa Sándor (betyár)
Azt én nem tudom, hogy idióta volt-e vagy sem, nem is arra vonatkozott a megjegyzésem.
Másrészt meg ki tudja mennyire volt beszámítható állapotban vagy mennyire volt agyilag érett ahhoz, hogy felfogja mi történik vele.

Azért nem hinném, hogy sok olyan csaj rohangálna az után aki egy ilyet bevállal, mert arra van gusztusa...
Solymi
Naív vagy sajnos ....
Rózsa Sándor (betyár)
Egyrészt igaz, másrészt meg ez abból jöhet, hogy nem ilyen csajok körül forgok és próbálkozok 😛
Solymi
es itt nem csak a vilagon ismert emberekrol van szo. Abban az UG kulturaban ahol mozogtam jo 15 eve ott is voltak csajok akik felkinalkoztak, ez mindenhol jelen van.
es igen, nagyon naiv dolog...
Amugy ez ferfiaknal is megvan ? 😊 pl egy beyonce koncert utan felkin;ljak magukat, hogy gyereeee ram? !😀
YoungZeeZee
Jó, de azért abban van különbség, hogy egy embernek ajánlkozik fel vagy tizenötnek...
Másrészt tinédzserektől felelős viselkedést elvárni nem mindig lehet, egyik nemtől sem, csak ilyen esetekben a lányok járnak rosszabbul, mert ők azok akiket megbélyegeznek.

Az meg megint más dolog, hogy egy adott csajt vonz a pénz, hírnév, stb. ezzel nincs is semmi gond.
Az alapkiindulás a részemről inkább az volt, hogy attól még, hogy ez vonatkozik rá és ilyen embereket keres vagy váltogatja a partnereit az egy dolog, nade 15 pasival egyszerre...

Oké, hogy vannak olyan lányok, akiket ez vonz, de nem hinném, hogy a KabátPeti féle esetben ez lenne a helyzet, habár ki tudja.

Szóval betyár, félreértetted amit írtam, elég fura dolog lenne azt gondolni a részemről a mai világban ahol ilyen Timikék, Cilikék meg az összes többi celeb rohangál, hogy ilyen csajok nem léteznek.
Solymi
Amugy engem az is taszit, hogy 14 masik ferfivel lennek ott.....fuuuuuuu es utana..
megaOFF
YoungZeeZee
Hidd el, szerintem ha fiatal vagy, kanos és még piáltál vagy még a fene tudja, akkor nem biztos, hogy érdekelne, ösztönök vezérelnének és kész.

Most gondolj bele a csaj szempontjából, hogy milyen élete lehetett utána...
Ha ezt valójában akarta és felfogta mit csinál, akkor nagyon nincs miről beszélni, de ha akár egyik se volt meg, akkor kb. örök életére sérült.

Gondolom ezen esemény után a pasi dobta..vagy a fene tudja.
Lehet nagy swinger fanok voltak már akkor is.
Solymi
Haat..engem mashogy kotottek be ez ugyben.az ember azert legyeb igenyes ilyen szempontbol is.😀
YoungZeeZee
Én egyetértek, de látod, hogy ott volt 15 ember aki máshogy gondolta, KabátPeti 2x is, szóval...

Ha úgy szólt volna a történet, hogy a csaj mondja, hogy kell neki mind a 15 és végigmegy rajtuk, az teljesen más mintha úgy adod elő, hogy "mentetek végig" rajta.
Aztán ki tudja, lehet, hogy a csaj is benne volt a buliban, de mondom, ez eddig nem derült ki.
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 312 — Vikings fan
nagir