Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Mekkora siras lesz amikor az idei koltekezes utan jovore elvisszuk Haalandot 😀Rugunk 150 golt majd a PL-ben (meg kapunk 100at)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Meg ha Jovicert kiadtak 60 misit akkor Haaland szinte ingyen lesz 75ertna igen, amikor Benzin végleg kiöregszik onnan, akkor ott lesz egy üresedés.Haaland sztem tipikus Real igazolás lesz, ráadásul ott van Odegard is. Jövő nyáron dobbant is vszeg.A helyzet, hogy én mint a gyere nem mennék oda. Annyi jó csapat van a világon. Szerintem itt nem a Papa adta ukázul. Vagyis gyanítom a nevelésében benne lehetett az eset, de most meglepne ha így beleszólna. Mondjuk ez csak az én kis álomvilágom az is lehet. 😊a fiú kupákat, bajnoki címeket akar nyerni, és ez a Dortmundban egyelőre - de ha azt vesszük, hogy a Bayern mellett léteznek minden sorozatban, akkor még talán jó ideig - nincs meg.
kristóf17
persze lehet, hogy a local hero státuszra hajt, csak nem valószínű.
Menkeszterben meg adott az anyagi háttér, hogy újra a topra emelkedjenek, már csak egy jó edző kéne ehhez nekik, meg hogy a FFP-t végre valaki be tudja tartatni.
slowmotion
csebi
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ja és még egy dolog: lassan meg lehet tanulni leírni Musiala nevét. Sztem Alaba/Müller óta nem jött ki ilyen tehetség a Bayern akadémiáról.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
És akkor ott a két PLt megjárt játékos is akik vszeg még nektek is ismertek: Gnabry meg Sane.Pontosan.ha összekerültünk volna a BL-ben, akkor nyilván ismerné, de így, hogy eladrianoztuk a duplázás esélyét, így nem volt rá lehetőség.Ja csak nem sexy beismerni h ismernek egy kanadai bm játékost ...Van akit megértek, de az elmúlt hónapokban még a csapból is Davies folyt 😀Nekem még Foden és Sancho. A többiről most hallok először.Matthew99Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
warr_b
Mikey
Fati, Vinicius, Greenwood, meg már vagy egy éve egész ismertek.
dugo93
csebi
slowmotion
S így hogy felsoroltad a neveket @csebi, így megvan mindegyik, de magamtól ezek közül Neuert, Müllert és Lewandowskit mondtam volna csak, a másik kettőt nem. 😊 BTW Coman volt az, aki eszembe jutott negyedikként. Miatta volt ott a talán, fogalmam nincs ő alap kezdő-e.
Mikey
Alapvetően a négy azért alacsonynak tűnik, nem arról volt szó h ki hol játszik éppen hanem h a kezdobol azért van ott több ismertebb név is.
Coman: sztem jelenleg a három helyre Lewa mögött folyamatos rotalas lesz a Coman, Müller, Gnabry és Sane négyes között.
Szerkesztette: csebi
több mint 5 éve
na igen, amikor Benzin végleg kiöregszik onnan, akkor ott lesz egy üresedés.Haaland sztem tipikus Real igazolás lesz, ráadásul ott van Odegard is. Jövő nyáron dobbant is vszeg.A helyzet, hogy én mint a gyere nem mennék oda. Annyi jó csapat van a világon. Szerintem itt nem a Papa adta ukázul. Vagyis gyanítom a nevelésében benne lehetett az eset, de most meglepne ha így beleszólna. Mondjuk ez csak az én kis álomvilágom az is lehet. 😊a fiú kupákat, bajnoki címeket akar nyerni, és ez a Dortmundban egyelőre - de ha azt vesszük, hogy a Bayern mellett léteznek minden sorozatban, akkor még talán jó ideig - nincs meg.
kristóf17
Menkeszterben meg adott az anyagi háttér, hogy újra a topra emelkedjenek, már csak egy jó edző kéne ehhez nekik, meg hogy a FFP-t végre valaki be tudja tartatni.
slowmotion
csebi
több mint 5 éve
egyszerűen nem érdekli annyi minden az angol foci mellett, ez egyáltalán nem gáz szerintem. névről én is tudnék mondani embereket, de csak mert a fiam gyűjti a fociskártyákat 😛Azért Davies elég komolyan folyt a csapból, nem azt mondom h teljes meccseket kellett volna látni de aki picit is követi a nemzetközi focit azért hallhatott már róla. Az meg h négy játékost ismer a BMbol az meg külön vicces.ha összekerültünk volna a BL-ben, akkor nyilván ismerné, de így, hogy eladrianoztuk a duplázás esélyét, így nem volt rá lehetőség.Ja csak nem sexy beismerni h ismernek egy kanadai bm játékost ...Van akit megértek, de az elmúlt hónapokban még a csapból is Davies folyt 😀Nekem még Foden és Sancho. A többiről most hallok először.Matthew99Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
warr_b
Mikey
dugo93
csebi
Davies-ről jókat hallottam, de játszani pl nem nagyon láttam (a BL-döntő is csak a háttérben ment, hogy lássam, jön-e a mixem). de azért - valljuk be - a szélső hátvéd nem feltétlenül az a poszt, ahonnan könnyen lehet "év fiatal fodballistája" címet nyerni. statisztika-vezérelt elég sok minden, 11 assziszt/37 meccs eltörpül a 39 gól/37 meccs mellett.
slowmotion
csebi
de hogy ki számít kőkeményen kezdőnek, az nekem is passz. Neuer igen, Lewa igen, Müller most már (megint) igen. meg Alaba. de hogy a többiek mikor-hogyan játszanak, hogy éppen ki a két CB, ilyenek... ilyenek nem mennek. talán a BM gálakezdője nincs is annyira kőbe vésve, mint a Liverpoolé.
több mint 5 éve
Pontosan.ha összekerültünk volna a BL-ben, akkor nyilván ismerné, de így, hogy eladrianoztuk a duplázás esélyét, így nem volt rá lehetőség.Ja csak nem sexy beismerni h ismernek egy kanadai bm játékost ...Van akit megértek, de az elmúlt hónapokban még a csapból is Davies folyt 😀Nekem még Foden és Sancho. A többiről most hallok először.Matthew99Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
warr_b
Mikey
dugo93
csebi
slowmotion
S így hogy felsoroltad a neveket @csebi, így megvan mindegyik, de magamtól ezek közül Neuert, Müllert és Lewandowskit mondtam volna csak, a másik kettőt nem. 😊 BTW Coman volt az, aki eszembe jutott negyedikként. Miatta volt ott a talán, fogalmam nincs ő alap kezdő-e.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Haaland sztem tipikus Real igazolás lesz, ráadásul ott van Odegard is. Jövő nyáron dobbant is vszeg.A helyzet, hogy én mint a gyere nem mennék oda. Annyi jó csapat van a világon. Szerintem itt nem a Papa adta ukázul. Vagyis gyanítom a nevelésében benne lehetett az eset, de most meglepne ha így beleszólna. Mondjuk ez csak az én kis álomvilágom az is lehet. 😊a fiú kupákat, bajnoki címeket akar nyerni, és ez a Dortmundban egyelőre - de ha azt vesszük, hogy a Bayern mellett léteznek minden sorozatban, akkor még talán jó ideig - nincs meg.
kristóf17
slowmotion
több mint 5 éve
A helyzet, hogy én mint a gyere nem mennék oda. Annyi jó csapat van a világon. Szerintem itt nem a Papa adta ukázul. Vagyis gyanítom a nevelésében benne lehetett az eset, de most meglepne ha így beleszólna. Mondjuk ez csak az én kis álomvilágom az is lehet. 😊a fiú kupákat, bajnoki címeket akar nyerni, és ez a Dortmundban egyelőre - de ha azt vesszük, hogy a Bayern mellett léteznek minden sorozatban, akkor még talán jó ideig - nincs meg.
kristóf17
több mint 5 éve
Azért Davies elég komolyan folyt a csapból, nem azt mondom h teljes meccseket kellett volna látni de aki picit is követi a nemzetközi focit azért hallhatott már róla. Az meg h négy játékost ismer a BMbol az meg külön vicces.ha összekerültünk volna a BL-ben, akkor nyilván ismerné, de így, hogy eladrianoztuk a duplázás esélyét, így nem volt rá lehetőség.Ja csak nem sexy beismerni h ismernek egy kanadai bm játékost ...Van akit megértek, de az elmúlt hónapokban még a csapból is Davies folyt 😀Nekem még Foden és Sancho. A többiről most hallok először.Matthew99Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
warr_b
Mikey
dugo93
csebi
Davies-ről jókat hallottam, de játszani pl nem nagyon láttam (a BL-döntő is csak a háttérben ment, hogy lássam, jön-e a mixem). de azért - valljuk be - a szélső hátvéd nem feltétlenül az a poszt, ahonnan könnyen lehet "év fiatal fodballistája" címet nyerni. statisztika-vezérelt elég sok minden, 11 assziszt/37 meccs eltörpül a 39 gól/37 meccs mellett.
slowmotion
több mint 5 éve
Robben ott játszik még? 😊A Bayern kezdőjéből talán tudnék négy nevet mondani.Ja csak nem sexy beismerni h ismernek egy kanadai bm játékost ...Van akit megértek, de az elmúlt hónapokban még a csapból is Davies folyt 😀Nekem még Foden és Sancho. A többiről most hallok először.Matthew99Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
warr_b
Mikey
dugo93
csebi
Mikey
több mint 5 éve
A helyzet, hogy én mint a gyere nem mennék oda. Annyi jó csapat van a világon. Szerintem itt nem a Papa adta ukázul. Vagyis gyanítom a nevelésében benne lehetett az eset, de most meglepne ha így beleszólna. Mondjuk ez csak az én kis álomvilágom az is lehet. 😊gyerekek, 40 leszek hónap végén, természetesen tudom, hogy mi történt az apjával, sőt, nem egyszer láttam is már. (Keane szerintem is egy hentes fasz volt, de ott és akkor ez volt a katalizátor a bajnoki címekhez.)Mondjuk az igaz hogy talán jobb ha nem látjaCsak hogy ne keressen rá, Haland apja City játékos volt, és Roy Keane úgy belépett neki hogy tönkretette a karrierjét.Ha tudnád mi történt vele akkor nem kérdeznél ilyet. Keress rá.gondolod, hogy ez lenne a legnagyobb visszatartó erő?Kár h a faterja miatt vszinu sosem jonne a unitedbe 😕bezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
már most kiszabott jó, és ehhez olyan bika testfelépítése lehet, amilyen még Lewandowskinak sem volt. ha lecseng a korona, és nem akar kicseszni a Dortmunddal, akkor nagyon sok pénzért megy el vagy a Bayernbe, vagy a Realba, vagy Angliába.
slowmotion
davemayer
slowmotion
davemayer
Heisman
davemayer
viszont ha a gyerek karrierjének az kellene, akkor apaként nem támasztanék olyan elvárásokat, hogy bárhova mehet a kölök, csak egy bizonyos csapatba ne.
slowmotion
több mint 5 éve
ha összekerültünk volna a BL-ben, akkor nyilván ismerné, de így, hogy eladrianoztuk a duplázás esélyét, így nem volt rá lehetőség.Ja csak nem sexy beismerni h ismernek egy kanadai bm játékost ...Van akit megértek, de az elmúlt hónapokban még a csapból is Davies folyt 😀Nekem még Foden és Sancho. A többiről most hallok először.Matthew99Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
warr_b
Mikey
dugo93
csebi
több mint 5 éve
Aki azért ezek a játékosok 90%-át az eléggé a kő alatt él futball szempontból
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Your loss ...A Bayern kezdőjéből talán tudnék négy nevet mondani.Ja csak nem sexy beismerni h ismernek egy kanadai bm játékost ...Van akit megértek, de az elmúlt hónapokban még a csapból is Davies folyt 😀Nekem még Foden és Sancho. A többiről most hallok először.Matthew99Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
warr_b
Mikey
dugo93
csebi
Mikey
Érdekes h a Neuer, Alaba, Kimmich, Müller és Lewa otosbol egyet nem ismersz ...
Szerkesztette: csebi
több mint 5 éve
A Bayern kezdőjéből talán tudnék négy nevet mondani.Ja csak nem sexy beismerni h ismernek egy kanadai bm játékost ...Van akit megértek, de az elmúlt hónapokban még a csapból is Davies folyt 😀Nekem még Foden és Sancho. A többiről most hallok először.Matthew99Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
warr_b
Mikey
dugo93
csebi
több mint 5 éve
Ja csak nem sexy beismerni h ismernek egy kanadai bm játékost ...Van akit megértek, de az elmúlt hónapokban még a csapból is Davies folyt 😀Nekem még Foden és Sancho. A többiről most hallok először.Matthew99Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
warr_b
Mikey
dugo93
több mint 5 éve
Van akit megértek, de az elmúlt hónapokban még a csapból is Davies folyt 😀Nekem még Foden és Sancho. A többiről most hallok először.Matthew99Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
warr_b
Mikey
több mint 5 éve
Nekem még Foden és Sancho. A többiről most hallok először.Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
Matthew99
warr_b
több mint 5 éve
Ha nem akarják nem írják alá. Valószínűleg a dorzsoltebb klubbok már rég odaigertek az ugynoknek a nagy lóvétde köt. 75 millió az rablás egy ilyen csatárért, és a BVB nem akar még egyszer annyit veszíteni egy ügyleten. Sanchónál is megpróbáltak minden lehetséges ajrót megfogni, Haalandnál is fognak. csak fél év után nem adtak neki egy még nagyobb szerződést, de januárban vagy júniusban fognak.75 a kivasarlasi ára elviekben. Ha nem köt új szerződést jövőre vagy 22ben simán dobbant.a covid most letöri az árakat, de ha egyszer vége lesz (ha...), akkor Haaland szerintem simán a 100+ kategóriába kerül. olyan, mint Koller (ha már BVB), csak sokkal jobb az erőnléte, és sokkal technikásabb.75 lesz maxbezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
már most kiszabott jó, és ehhez olyan bika testfelépítése lehet, amilyen még Lewandowskinak sem volt. ha lecseng a korona, és nem akar kicseszni a Dortmunddal, akkor nagyon sok pénzért megy el vagy a Bayernbe, vagy a Realba, vagy Angliába.
slowmotion
FLZOLI
slowmotion
Ennyit instant megad mindegyik top klub, szóval kb csak rá kell bokjon a térképre
FLZOLI
slowmotion
Raiola az ügynöke, nincs több kérdésem
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 5 éve
de köt. 75 millió az rablás egy ilyen csatárért, és a BVB nem akar még egyszer annyit veszíteni egy ügyleten. Sanchónál is megpróbáltak minden lehetséges ajrót megfogni, Haalandnál is fognak. csak fél év után nem adtak neki egy még nagyobb szerződést, de januárban vagy júniusban fognak.75 a kivasarlasi ára elviekben. Ha nem köt új szerződést jövőre vagy 22ben simán dobbant.a covid most letöri az árakat, de ha egyszer vége lesz (ha...), akkor Haaland szerintem simán a 100+ kategóriába kerül. olyan, mint Koller (ha már BVB), csak sokkal jobb az erőnléte, és sokkal technikásabb.75 lesz maxbezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
slowmotion
FLZOLI
slowmotion
Ennyit instant megad mindegyik top klub, szóval kb csak rá kell bokjon a térképre
FLZOLI
több mint 5 éve
75 a kivasarlasi ára elviekben. Ha nem köt új szerződést jövőre vagy 22ben simán dobbant.a covid most letöri az árakat, de ha egyszer vége lesz (ha...), akkor Haaland szerintem simán a 100+ kategóriába kerül. olyan, mint Koller (ha már BVB), csak sokkal jobb az erőnléte, és sokkal technikásabb.75 lesz maxbezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
slowmotion
FLZOLI
slowmotion
több mint 5 éve
a covid most letöri az árakat, de ha egyszer vége lesz (ha...), akkor Haaland szerintem simán a 100+ kategóriába kerül. olyan, mint Koller (ha már BVB), csak sokkal jobb az erőnléte, és sokkal technikásabb.75 lesz maxbezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
slowmotion
FLZOLI
több mint 5 éve
gyerekek, 40 leszek hónap végén, természetesen tudom, hogy mi történt az apjával, sőt, nem egyszer láttam is már. (Keane szerintem is egy hentes fasz volt, de ott és akkor ez volt a katalizátor a bajnoki címekhez.)Mondjuk az igaz hogy talán jobb ha nem látjaCsak hogy ne keressen rá, Haland apja City játékos volt, és Roy Keane úgy belépett neki hogy tönkretette a karrierjét.Ha tudnád mi történt vele akkor nem kérdeznél ilyet. Keress rá.gondolod, hogy ez lenne a legnagyobb visszatartó erő?Kár h a faterja miatt vszinu sosem jonne a unitedbe 😕bezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
slowmotion
davemayer
slowmotion
davemayer
Heisman
davemayer
viszont ha a gyerek karrierjének az kellene, akkor apaként nem támasztanék olyan elvárásokat, hogy bárhova mehet a kölök, csak egy bizonyos csapatba ne.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
75 lesz maxbezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
slowmotion