Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Én meg azt csináltam, hogy az elején eladtam a szar magyar játékosokat a tarcsiból 10-20 millió fontokért a cselszkinek, meg a többinek...még anno volt olyan, hogy Neymart is megvettem, amikor brazil csapatánál is menedzser lettem, aztán orrba-szájba büntettem, míg alá nem írt hozzám 😊Én amúgy a fogyatékos kapus vagy öngól animációkat utálom.Majd eljön az a meccs is. FM-ben mindig eljön 🤣Nekem most az újban nincs ilyen tapasztalatom. Ztevel tolom, 3. Szezon közepén járok és egyszer sem kellett vissza töltenem, nem éreztem h szándékosan cseszne ki a gep velem.Én játszottam FM-mel, azért indítom néha újra, mert az ember felbassza magát hogy olyan sok időt rakott bele, aztán egy kurva megye 4-es csapattól kikap 8-0-ra.Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
| unokatesóm most játszik a legújabb fm-mel, a hülyéje 6szor játszott le egy bologna-romat mire minden eredmény úgy alakult ahogy neki kellett... sosem értettem miért jó ez, teljesen megöli a játékot |
davemayer
Heisman
csebi
warr_b
Mondjuk most lett egy erősebb gépem, lehet elgondolkozom rajta hogy újra megveszem a legújabb játékot magamnak karácsonyra 😊 Black Friday-kor kellett volna írnod 😀
Heisman
Régi szép idők 😀
több mint 5 éve
Én amúgy a fogyatékos kapus vagy öngól animációkat utálom.Majd eljön az a meccs is. FM-ben mindig eljön 🤣Nekem most az újban nincs ilyen tapasztalatom. Ztevel tolom, 3. Szezon közepén járok és egyszer sem kellett vissza töltenem, nem éreztem h szándékosan cseszne ki a gep velem.Én játszottam FM-mel, azért indítom néha újra, mert az ember felbassza magát hogy olyan sok időt rakott bele, aztán egy kurva megye 4-es csapattól kikap 8-0-ra.Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
| unokatesóm most játszik a legújabb fm-mel, a hülyéje 6szor játszott le egy bologna-romat mire minden eredmény úgy alakult ahogy neki kellett... sosem értettem miért jó ez, teljesen megöli a játékot |
davemayer
Heisman
csebi
warr_b
Mondjuk most lett egy erősebb gépem, lehet elgondolkozom rajta hogy újra megveszem a legújabb játékot magamnak karácsonyra 😊 Black Friday-kor kellett volna írnod 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Majd eljön az a meccs is. FM-ben mindig eljön 🤣Nekem most az újban nincs ilyen tapasztalatom. Ztevel tolom, 3. Szezon közepén járok és egyszer sem kellett vissza töltenem, nem éreztem h szándékosan cseszne ki a gep velem.Én játszottam FM-mel, azért indítom néha újra, mert az ember felbassza magát hogy olyan sok időt rakott bele, aztán egy kurva megye 4-es csapattól kikap 8-0-ra.Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
davemayer
Heisman
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nekem most az újban nincs ilyen tapasztalatom. Ztevel tolom, 3. Szezon közepén járok és egyszer sem kellett vissza töltenem, nem éreztem h szándékosan cseszne ki a gep velem.Én játszottam FM-mel, azért indítom néha újra, mert az ember felbassza magát hogy olyan sok időt rakott bele, aztán egy kurva megye 4-es csapattól kikap 8-0-ra.Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
davemayer
Heisman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Én játszottam FM-mel, azért indítom néha újra, mert az ember felbassza magát hogy olyan sok időt rakott bele, aztán egy kurva megye 4-es csapattól kikap 8-0-ra.Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀
több mint 5 éve
Faszom, ez gyors volt...Nah akkor ez 3 perc alatt elment, legalább nézhetem a kézidöntőt 🙁
warr_b

több mint 5 éve
Faszom, ez gyors volt...

több mint 5 éve
azt mindenkiMeg igazából szimplán rühelli ha lecserélik.Mer' Mo kettőt rúgott8 nap pihenő a csapatnak?Azt lehet tudni Mané miért volt olyan durcás a meccs végén? 😀 57 perc alatt is meglőtte a gólját és a gólpasszát 😀
Nem is tudom mikor volt utoljára ekkora szünet 2 meccs között. Talán tavasszal valamikor májusban.
Szép meccs volt, kicsit nekem is eszembe jutott, hogy talán kilőtte most magát a csapat, de nagyonjó volt látni Bobby duplát, Hendo gólt újra. 2 AA asziszt, 1 Robbo.
Salah behozatala sztem simán fölösleges volt, de hát Mo gondolom durcás lett vna ha nem kap percet és hát végülis baszott kettőt... 😀
alatriste
b /\ L i N T
slowmotion
Mikey
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 635
Annak egyébként mi értelme van, hogy az eddigi hét helyett kilenc cserét lehet nevezni a PL-ben, ha továbbra is csak hármat lehet cserélni? Valaki mondja már el.illetve variacios lehetoseg. tobb kozul tud valasztani 😊
Mikey
több mint 5 éve
Annak egyébként mi értelme van, hogy az eddigi hét helyett kilenc cserét lehet nevezni a PL-ben, ha továbbra is csak hármat lehet cserélni? Valaki mondja már el.Tök mindegy, nem? Válogatott meccseken meg asszem 12 cserét lehet nevezni, és három állhat be ugyanúgy.
Mikey

több mint 5 éve
Annak egyébként mi értelme van, hogy az eddigi hét helyett kilenc cserét lehet nevezni a PL-ben, ha továbbra is csak hármat lehet cserélni? Valaki mondja már el.Kevésbé fáznak a padon ülők...🤣
Mikey

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Annak egyébként mi értelme van, hogy az eddigi hét helyett kilenc cserét lehet nevezni a PL-ben, ha továbbra is csak hármat lehet cserélni? Valaki mondja már el.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
A Seria A kemény védői ellen:
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Meg igazából szimplán rühelli ha lecserélik.Mer' Mo kettőt rúgott8 nap pihenő a csapatnak?Azt lehet tudni Mané miért volt olyan durcás a meccs végén? 😀 57 perc alatt is meglőtte a gólját és a gólpasszát 😀
Nem is tudom mikor volt utoljára ekkora szünet 2 meccs között. Talán tavasszal valamikor májusban.
Szép meccs volt, kicsit nekem is eszembe jutott, hogy talán kilőtte most magát a csapat, de nagyonjó volt látni Bobby duplát, Hendo gólt újra. 2 AA asziszt, 1 Robbo.
Salah behozatala sztem simán fölösleges volt, de hát Mo gondolom durcás lett vna ha nem kap percet és hát végülis baszott kettőt... 😀
alatriste
b /\ L i N T
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Mer' Mo kettőt rúgott8 nap pihenő a csapatnak?Azt lehet tudni Mané miért volt olyan durcás a meccs végén? 😀 57 perc alatt is meglőtte a gólját és a gólpasszát 😀
alatriste
b /\ L i N T
több mint 5 éve
8 nap pihenő a csapatnak?Azt lehet tudni Mané miért volt olyan durcás a meccs végén? 😀 57 perc alatt is meglőtte a gólját és a gólpasszát 😀
alatriste
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=4tMc4aU2xFQ
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Kimmich visszatér és megnyeri a meccset, elképesztő 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Sztem a leverkuseni nem volt az. Teste előtt volt elakadt volna amúgy isAmúgy ez a var a bundasban is érdekes, sztem Süle kezezésénél tizit kellett volna adni a leverkusennek de még csak vissza sem nézettek a bíróvalJó kis kézilabda meccs. Az új szabályok alapján mindegyik tizi, ép ésszel egyik se.
csebi
Matthew99
több mint 5 éve
Amúgy ez a var a bundasban is érdekes, sztem Süle kezezésénél tizit kellett volna adni a leverkusennek de még csak vissza sem nézettek a bíróvalJó kis kézilabda meccs. Az új szabályok alapján mindegyik tizi, ép ésszel egyik se.
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Lassan el lehetne gondolkodni Arteta elzavarásánsztem elgondolkodni már egy ideje el kellett volna
Heisman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Lassan el lehetne gondolkodni Arteta elzavarásán
több mint 5 éve
Amúgy ez a var a bundasban is érdekes, sztem Süle kezezésénél tizit kellett volna adni a leverkusennek de még csak vissza sem nézettek a bíróval