Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Hú, ő az apja, tényleg öreg vagyok 😛Mondjuk az igaz hogy talán jobb ha nem látjaCsak hogy ne keressen rá, Haland apja City játékos volt, és Roy Keane úgy belépett neki hogy tönkretette a karrierjét.Ha tudnád mi történt vele akkor nem kérdeznél ilyet. Keress rá.gondolod, hogy ez lenne a legnagyobb visszatartó erő?Kár h a faterja miatt vszinu sosem jonne a unitedbe 😕bezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
már most kiszabott jó, és ehhez olyan bika testfelépítése lehet, amilyen még Lewandowskinak sem volt. ha lecseng a korona, és nem akar kicseszni a Dortmunddal, akkor nagyon sok pénzért megy el vagy a Bayernbe, vagy a Realba, vagy Angliába.
slowmotion
davemayer
slowmotion
davemayer
Heisman
davemayer
több mint 5 éve
Mondjuk az igaz hogy talán jobb ha nem látjaCsak hogy ne keressen rá, Haland apja City játékos volt, és Roy Keane úgy belépett neki hogy tönkretette a karrierjét.Ha tudnád mi történt vele akkor nem kérdeznél ilyet. Keress rá.gondolod, hogy ez lenne a legnagyobb visszatartó erő?Kár h a faterja miatt vszinu sosem jonne a unitedbe 😕bezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
már most kiszabott jó, és ehhez olyan bika testfelépítése lehet, amilyen még Lewandowskinak sem volt. ha lecseng a korona, és nem akar kicseszni a Dortmunddal, akkor nagyon sok pénzért megy el vagy a Bayernbe, vagy a Realba, vagy Angliába.
slowmotion
davemayer
slowmotion
davemayer
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Csak hogy ne keressen rá, Haland apja City játékos volt, és Roy Keane úgy belépett neki hogy tönkretette a karrierjét.Ha tudnád mi történt vele akkor nem kérdeznél ilyet. Keress rá.gondolod, hogy ez lenne a legnagyobb visszatartó erő?Kár h a faterja miatt vszinu sosem jonne a unitedbe 😕bezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
slowmotion
davemayer
slowmotion
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Na plánePedig az edző pont egy híres norvég csatár 😀gondolod, hogy ez lenne a legnagyobb visszatartó erő? addig még le kéne akasztanotok egy jó edzőt is 😊Kár h a faterja miatt vszinu sosem jonne a unitedbe 😕bezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
slowmotion
davemayer
slowmotion
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ha tudnád mi történt vele akkor nem kérdeznél ilyet. Keress rá.gondolod, hogy ez lenne a legnagyobb visszatartó erő?Kár h a faterja miatt vszinu sosem jonne a unitedbe 😕bezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
slowmotion
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Pedig az edző pont egy híres norvég csatár 😀gondolod, hogy ez lenne a legnagyobb visszatartó erő? addig még le kéne akasztanotok egy jó edzőt is 😊Kár h a faterja miatt vszinu sosem jonne a unitedbe 😕bezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
slowmotion
davemayer
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
gondolod, hogy ez lenne a legnagyobb visszatartó erő? addig még le kéne akasztanotok egy jó edzőt is 😊Kár h a faterja miatt vszinu sosem jonne a unitedbe 😕bezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
slowmotion
davemayer
több mint 5 éve
Kár h a faterja miatt vszinu sosem jonne a unitedbe 😕bezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
bezony. ők se szarral gurigáznak, de Lewandowski után Haalandnak volt a legjobb a gólátlaga (tavaly hozta a gól/meccs átlagot bajnokságban is, BL-ben is, ilyet még Messi is csak ihletett éveiben tudott), nyilván a középcsatár az glamour pozíció, de emellé a teljesítmény is ott van.szerintem sem kérdés, hogy HaalandNekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.
slowmotion
davemayer
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Nekem azért eddig amit láttam Daviesből meg Fatiból az nagyon tetszett, de az biztos hogy Haaland nagyon megérdemelné, Leva után borítékolhatóan ő lesz a no1 csatár a világon.szerintem sem kérdés, hogy Haaland
Matthew99
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Nyilván az esetleges Eb-n tud majd villogni abban a halálcsoportban 😊Ja, 80%-át már simán lehet ismerni a pályáról is akkor is ha nem a kedvenc bajnolságodban nyomja.Pedig ez most nagyon erős lista.Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
Matthew99
warr_b
Bazzani
Rodrygo, Vinicius - Sancho, Haaland - Ansu Fati - Tonali (mondjuk őt csak a friss igazolás miatt hallottam, nem nézek nagyon serie At), és az angoloknal sok a tehetseg tényleg. Elég illusztris listába fért be Szoboszlai, reméljük töretlenül fejlődik tovább.
Amúgy láthatóan másképp jött ki a karanténból tavasszal, tudott egy szintet lépni játékban és testfelépítésben is, ha sikerülne a következő idényben villantani valamit a BLben meg kijutni az EBre tuti hogy elviszi egy top5 bajnokság top4 csapata - ha van eszük még az EB előtt (vagy már télen).
davemayer
A top csapatokat kár erőltetni, hogy epizódista legyen. Dortmund, Lipcse simán szintlepes lenne, vagy akár egy Hotspurs, Arsenal vonal.
Jót tenne neki egy Simeone, Conte, Murinho féle edző egyébként, hogy tényleg kihozzak belőle a vadállatot és ne egy Isco féle játékos legyen
több mint 5 éve
Ja, 80%-át már simán lehet ismerni a pályáról is akkor is ha nem a kedvenc bajnolságodban nyomja.Pedig ez most nagyon erős lista.Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
Matthew99
warr_b
Bazzani
Rodrygo, Vinicius - Sancho, Haaland - Ansu Fati - Tonali (mondjuk őt csak a friss igazolás miatt hallottam, nem nézek nagyon serie At), és az angoloknal sok a tehetseg tényleg. Elég illusztris listába fért be Szoboszlai, reméljük töretlenül fejlődik tovább.
Amúgy láthatóan másképp jött ki a karanténból tavasszal, tudott egy szintet lépni játékban és testfelépítésben is, ha sikerülne a következő idényben villantani valamit a BLben meg kijutni az EBre tuti hogy elviszi egy top5 bajnokság top4 csapata - ha van eszük még az EB előtt (vagy már télen).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Pedig ez most nagyon erős lista.Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
Matthew99
warr_b
több mint 5 éve
Hú bakker, kurvára követem mostanában a gurulóst, Hudson-Odoi, Szoboszlai meg Haaland neve mond valamit, a többiről életemben nem hallottam 😀😀
Matthew99

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
🤦Ez most ütött, mint az ipari áram!👍Na jó Bozsik helyett, addig BigBangTheory...pedig Bozsik viccesebb 😀
nagir
eaglesmcnabb

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Na jó Bozsik helyett, addig BigBangTheory...pedig Bozsik viccesebb 😀
nagir
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
miert kene tamadni otthon izland ellen?kotelezo?bozsik es simek asszonta'inkabb legyen egy dardais diadal.
több mint 5 éve
Könyves nagy arc, egy labdát volt lehetősége megjátszani a 16-oson belül, az is a hosszabbításban volt, nos ő akkor ollózni akart 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Csak annyit mondtam, hogy hányat fogunk kapni, azt nem, hogy hányat rúgunk 😛Mi vaaan? Te kis hazaáruló, meg lesz csapva a Barca is miről beszéélllssz!Az első három után megnyugszik, 6 után pedig már úgyse veszi senki komolyan (mármint a meccset).de ez akkor sem profi.Dibusz mér izgul ennyire?Mert a harmadik tétmeccse a válogatottban (Feröer és Észtország után), az első relatíve értelmes csapat ellen? 😊
nagir
warr_b
mi lesz kedden a barca ellen?
YoungZeeZee
Kampman
Toca
több mint 5 éve
Mi vaaan? Te kis hazaáruló, meg lesz csapva a Barca is miről beszéélllssz!Az első három után megnyugszik, 6 után pedig már úgyse veszi senki komolyan (mármint a meccset).de ez akkor sem profi.Dibusz mér izgul ennyire?Mert a harmadik tétmeccse a válogatottban (Feröer és Észtország után), az első relatíve értelmes csapat ellen? 😊
nagir
warr_b
YoungZeeZee
Kampman
több mint 5 éve
Jo, de azert csak fog tamadni a Barca isAz első három után megnyugszik, 6 után pedig már úgyse veszi senki komolyan (mármint a meccset).de ez akkor sem profi.Dibusz mér izgul ennyire?Mert a harmadik tétmeccse a válogatottban (Feröer és Észtország után), az első relatíve értelmes csapat ellen? 😊
nagir
warr_b
YoungZeeZee
Kampman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."