Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem akart Pickford serulest okozni
Borbinho
Nincs több kérdésem bíró úr

Azt meg ne magyarázza meg senki, hogy 2 ilyen milimétert képesek befújni.
Grat az Evertonnak. Mondanám, hogy megkűzdöttek érte, de a megverekedtek jobb jelző.
alatriste
Nekem se, mert a szabályok nem ismerete miatt kiakadni méltatlan hozzád 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 857 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nem akart Pickford serulest okozni
Borbinho
Nincs több kérdésem bíró úr

Azt meg ne magyarázza meg senki, hogy 2 ilyen milimétert képesek befújni.
Grat az Evertonnak. Mondanám, hogy megkűzdöttek érte, de a megverekedtek jobb jelző.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Gyere rám VAR. Mi kussban lesz most az összes varozó oldalacska, ember, stb. Csúnyán el lett baszva a szombatom...
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Jo meccs volt😀
több mint 5 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 315 — Rider
Egyre kellemetlenebb, hogy mutogatják a VAR-os geometriázgatásokat/vonalazgatásokat a PL-nek 😀 Pedig a nevertonnak ez így kijárt volna a végén!
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
Hoppá Iwobiban milyen cselek vannak 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 217
Ez les. Ahhhaaaaaa.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Akkor most ez ugyanolyan szitu? 😊
több mint 5 éve
Nem szép ilyet kívánni, de ezt a Richarlisont egyszer félbe törhetné valaki. Kevés undorítóbb játékos van nála a jelenlegi mezőnyben.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 721 — The Mathematician
azért az everton szép mészárlást tart ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nekem tetszett eddig is a játéka egyébként, nem értettem egyet Mikey-val. Konstruktívan játszott végig. A befejezések nem jöttek, eddig.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 950
Milyen szarul játszik...fújj 😂
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
azigen
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 950
Nem akart Pickford serulest okozni, nagyon szerencsetlenul talalkoztak, es kulon pech h pont lent volt VVD laba.
Borbinho
Én pedig Man Utd, Steelers és Red Sox szurkoló vagyok egyszerre.
Mikey
Végre rájöttél!!! 😂
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

ez az ázsiai fociszövetség oldala, de ugyan az IFAB dolgozta ki ezt is meg a PL-ét is (sőt, sztem ugyan az a kettő)
 www.the-afc.com/documents/var-protocol

9. If play continues after an incident which is then reviewed, any disciplinary
action taken/required during the post-incident period is not cancelled,
even if the original decision is changed (except a caution/sendoff for
stopping a promising attack or DOGSO).
10. If play has stopped and been restarted, the referee may not undertake a
‘review’ except for a case of mistaken identity or for a potential sending-off
offence relating to violent conduct, spitting, biting or extremely offensive,
insulting and/or abusive gesture(s).

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 361 — Cowboys fan
Goldson duplázik, 0-2 a Rangersnek 😀
Heisman
legalább valami jó hír is van ma
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
Goldson duplázik, 0-2 a Rangersnek 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Jo hat a Pool fanok ugy erzik osszefogott ellenuk a vilag, mily meglepo.
Borbinho
Nem. Mert pl. szerintem les volt előtte. De aki a labdára megy, az nem így, térdmagasságban, nyújtott lábbal megy oda, maradjunk annyiban.

Amúgy van Dijk idei játékát nézve nem akkora veszteség, ha csak kicsit sérült és csak pár meccset hagy ki.
Mikey
szerinted mekkora a WAR-ja csapaton belül? szerintem még így is simán pluszos.
több mint 5 éve
Borbinho
Nem. Mert pl. szerintem les volt előtte. De aki a labdára megy, az nem így, térdmagasságban, nyújtott lábbal megy oda, maradjunk annyiban.

Amúgy van Dijk idei játékát nézve nem akkora veszteség, ha csak kicsit sérült és csak pár meccset hagy ki.

több mint 5 éve
Borbinho
de baszki, térdmagasságban repül, ollóba fogja, mégis mi a jó szart kell egyáltalán gondolkozni bármin is?
a mozdulataidért felelősséggel tartozol, hiába mész a labdára, ha piros laposra sikerül egy mozdulat, akkor piros laposra sikerül.

(az pluszpont a hülye videobírónak, hogy sikerült oda behúzni a vonalat, ahol a védő lába támaszkodik a talajon. aha, a sarka az már másik játékosnak számít, vagy azzal nem lehet gólt szerezni?

ezek tipikusan azok a hibák, amik eldöntik egy meccs sorsát, nekünk szerencsére a kávé is lefőtt, de legalább két ponttal kijjebb is vagyunk.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Nem akart Pickford serulest okozni, nagyon szerencsetlenul talalkoztak, es kulon pech h pont lent volt VVD laba.
Borbinho
Én pedig Man Utd, Steelers és Red Sox szurkoló vagyok egyszerre.

több mint 5 éve
A les miatt, meg mert egy labdara iranyulo cselekedet volt, szabaly szerint jogos, hogy nincs buntetes (ha lekonyokolnek vkit, akk nyilvan tok8 h les-e).
De, ettol fuggetlenul szerintem hulyeseg a szabaly. Ne legyen bunteto, mert halott volt a jatek, de konyorgom, nagyon sulyos serulest is okozhatott.

Nem tudom mi lenne a jo megoldas, mert egy 50-50 laszti volt, es nem emberre iranyult Pickford mozdulata, vegig a labdat nezte.

Ez pont egy bug a systemben.
Borbinho
a belépő durva, és súlyos sérülés okozott. önmagában mindegyik sárgát ér. vagy akkor időn túl páros lábbal előre is lehet csúszni minden mindegy alapon?
slowmotion
Erre irtam a konyokos peldat. Nyilvan ha paros labbal felrugta volna akkor piros.
De labdara iranyult. Ha VVD nem lassit le, es nem kell megnyujtania az utolso lepeset, hanem csak fut tovabb, akkor siman felboritja a kapus, mert nem lett volna suly a laban.

Tenyleg roka fogta csuka szitu. Ha kirobbant vna Pickford es letarolja VVDt, csinal egy tacklet, az elobb kapott volna pirosat, mert nem labdara iranyul.
Szerencsetlen szitu, remelem nem sulyos a serules es mihamarabb felepul VVD.

Egy sargat adhattak vna legalabb, de pont semmit nem szamitott volna a meccs v Van Dijk szempontjabol... :/

több mint 5 éve
Ez egyébként tényleg les volt? Nekem képekből úgy tűnt, csak a karja lógott be. Ki a legfrissebb insiderünk sérülések esetén amúgy?
több mint 5 éve
A les miatt, meg mert egy labdara iranyulo cselekedet volt, szabaly szerint jogos, hogy nincs buntetes (ha lekonyokolnek vkit, akk nyilvan tok8 h les-e).
De, ettol fuggetlenul szerintem hulyeseg a szabaly. Ne legyen bunteto, mert halott volt a jatek, de konyorgom, nagyon sulyos serulest is okozhatott.

Nem tudom mi lenne a jo megoldas, mert egy 50-50 laszti volt, es nem emberre iranyult Pickford mozdulata, vegig a labdat nezte.

Ez pont egy bug a systemben.
Borbinho
a belépő durva, és súlyos sérülés okozott. önmagában mindegyik sárgát ér. vagy akkor időn túl páros lábbal előre is lehet csúszni minden mindegy alapon?