Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Nem akart Pickford serulest okozni
Borbinho
Nincs több kérdésem bíró úr

Azt meg ne magyarázza meg senki, hogy 2 ilyen milimétert képesek befújni.
Grat az Evertonnak. Mondanám, hogy megkűzdöttek érte, de a megverekedtek jobb jelző.
alatriste
Nekem se, mert a szabályok nem ismerete miatt kiakadni méltatlan hozzád 😊
Borbinho
Nem a szabály érdekel. 5 évvel ezelőtti önmagamhoz képest kb már csak tized annyi meccset nézek, azok miatt is amik ezen a meccsen előkerültek. Ha a szabály szerint ez nem piros akkor rossz a szabály.
A labda már egy méterrel odébb gurul, Pickford pedig térdmagasságban támaszkodó lábba szál bele úgy, hogy nyújtott a bal lába.
Ha legközelebb les van utána gondolom kis késsel is le lehet szúrni a másikat.
alatriste
Leírtam a szabályokat, azt hogy olvasni vagy angolul nem tudtok, nem az én bajom.
Szar a szabály, a legelső posztomban leírtam.

Illetve állóképet kiragadni, amikor 50-50es labdára érkezik messziről kapus + támadó is, nem szerencsés. A videón is nagyon durva a belépő, de látszik, hogy Pickford végig a labdát nézi, persze hogy "kirúg" a végén. 10ből 9x felborítja a támadót aki átesik rajta, most nagyon szerencsétlenül pont a támaszkodó lába volt VVD-nek. De ezt is leírtam már.
Ha belevetődött volna VVD-be, piros. De a labdára ment. Rossz ütemben, és veszélyesen. De a bíró a szabályoknak megfelelően járt el.

Idénre módosították, hogy mi számít lesnek, tavaly nem lett volna lesen VVD, idén már annak számít.

A végén meg amit a tv-ben rajzoltak vonalak nem igazán voltak párhuzamosak a 16ossal...
Borbinho
Mondjuk a rossz utem es a veszelyes kifejezes mar sipszoert kivan.
Hany olyan piros volt ahol a labdara ment de rossz utemben..hany olyan piros volt ahol labdara ment veszelyesen.

Van dijknek meg lehet reszeltek.kemeny munka visszajonni oda ahol volt.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Még nem erősítette meg a Liverpool, de a hírek szerint Virgil van Dijknak keresztszalag szakadása van. 😢 7-8 hónapot kell kihagynia. Ha igaz a hír, akkor ez hatalmas veszteség a Liverpoolnak.
Negritis
sőt még ha Thiago is offos lesz (az lesz)... még a másik kis brazil kuruzsló sem tolta ennyire jól nálunk, nem is tudom, utoljára mikor volt ilyen középpályásunk.
ebben benne lehetett volna egy tavalyinál is durvább idény, erre a köcsög szomszédok miatt örülhetünk, ha a BL-helyeket megcsípjük.

nemcsak két pontot vesztettünk ezen a meccsen, hanem kb 10-15-öt alsó hangon még pluszban.
slowmotion
Valahol ez törvényszerű, hogy előbb utóbb jön egy kulcsember sérülése.

Inkább az a ritka mák ami tavaly és előtte volt, hogy kb mindenki többé kevésbé vegigtolta nagyobb sérülés nélkül.
FLZOLI
de most kapásból három van: Alisson, van Dijk, meg - bármennyire is vicces két meccs után - Thiago is ki fog hagyni a hírek szerint.
slowmotion
Egy jól működő csapat el tudja viselni 3 ember hiányát. Nyilván nem CR Messi kaliberű emberről beszélünk akik a csapatuk alfai és omegai.

A nagyobb baj, hogy eleve docogott a szekér, kb a leállás óta keresgélni magát a Pool. Lehet a motiváció a probléma, szetesett a koncentráció, passz, nem követem annyira. Valahol ez is törvényszerű, Kloop olyan magas fokon égeti és pörgeti a csapatait, hogy előbb utóbb kell legyen visszaesés. Mondjuk azt még nem láttam, hogy ezt tudta volna kezelni hosszabb távon szóval érdekes idény lesz ez ebből a szempontból is.

több mint 5 éve
Ettől függetlenül jó lenne ha osszeszedne magát valamelyik angol csapat, mert elég volt a pannonbajorok arcoskodásából, legalább a BL-Ben. A spanyolok ribcsderbyznek, a juve gyér, a PSG csövesbánat még mindig szóval nem nagyon lesz kihívó 😊

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 362 — Cowboys fan
Még nem erősítette meg a Liverpool, de a hírek szerint Virgil van Dijknak keresztszalag szakadása van. 😢 7-8 hónapot kell kihagynia. Ha igaz a hír, akkor ez hatalmas veszteség a Liverpoolnak.
Negritis
sőt még ha Thiago is offos lesz (az lesz)... még a másik kis brazil kuruzsló sem tolta ennyire jól nálunk, nem is tudom, utoljára mikor volt ilyen középpályásunk.
ebben benne lehetett volna egy tavalyinál is durvább idény, erre a köcsög szomszédok miatt örülhetünk, ha a BL-helyeket megcsípjük.

nemcsak két pontot vesztettünk ezen a meccsen, hanem kb 10-15-öt alsó hangon még pluszban.
slowmotion

Inkább az a ritka mák ami tavaly és előtte volt, hogy kb mindenki többé kevésbé vegigtolta nagyobb sérülés nélkül.
FLZOLI
de most kapásból három van: Alisson, van Dijk, meg - bármennyire is vicces két meccs után - Thiago is ki fog hagyni a hírek szerint.
több mint 5 éve
Negritis

slowmotion

több mint 5 éve
Negritis

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
 mediaklikk.hu/cikk/2020/10/16/varga-akos-utazhat-barcelonaba-megvan-az-m4-sport-bl-kerete/
volt amit nem Hajdubé közvetített a Fradi meccsei közül a BL-ben?
NB2
Djugarden az Knezy volt

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 224 — nabege2@yahoo.com
 mediaklikk.hu/cikk/2020/10/16/varga-akos-utazhat-barcelonaba-megvan-az-m4-sport-bl-kerete/
volt amit nem Hajdubé közvetített a Fradi meccsei közül a BL-ben?
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a Realtól egy halom fos volt...
ThundersNFL
15 percet néztem belőle, elég volt, de ilyen csapattól nem is vártam mást. Jó, hogy Balet meg Jamest bunkós bottal kergették el, de a házikedvenc Isco, Marcelo, LV féle hitvány szintű játék és alibi nem probléma.

A brazil is honnan jutott erre az ótvar szintre hihetetlen,rég Miamiban kéne focizzon.
FLZOLI
Én csak 10 percet tudtam... Hánytam utána...
ThundersNFL
Mi se vagyunk jobbak 2 meccsig tartott a kúman csoda...
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 018
Bayern, Inter... Piha! Felcsút-MTK!
nagylaza
A Budafok meg már dobogón...
warr_b
Szégyen ez az mb1
nagir
Ezért játszik a VASAS ott ahol, mert ott nem a klasszik falusi ostobaságoknak kell elmagyarázni azt hogy mi a les szabály 😉
Amúgy tök mind1 úgy sem értik😉
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Az Inter csinál ezen a meccsen, függetlenként undorítónak tartom 😀. Ritka nagy hentes brigádot faragott belőlük a maffiózó edzőjük. D'ambrosiot és Vidalt egy jobb meccsen már kiállították volna, de Barella is kb 2.5 percenként adja elő a hattyúk halálát.
MarioAna
Igazad van, nagyon!!!
nagir
Csúnya csontzene volt ez a meccs, mind2 csapatból ki lehetett volna állítani min. 2 játékost.
A végeredmény mindenesetre szimpatikus.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL
15 percet néztem belőle, elég volt, de ilyen csapattól nem is vártam mást. Jó, hogy Balet meg Jamest bunkós bottal kergették el, de a házikedvenc Isco, Marcelo, LV féle hitvány szintű játék és alibi nem probléma.

A brazil is honnan jutott erre az ótvar szintre hihetetlen,rég Miamiban kéne focizzon.
FLZOLI
Én csak 10 percet tudtam... Hánytam utána...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
ThundersNFL

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 365 — beers & Packers
Tíz perccel a vége előtt 3-0 az MTK-nak. Tiszta szívemből sajnálom a rendkívül szimpatikus felcsúti csapatot, amely a semmiből élesztette újjá a magyar focit egy szépséges falu közepén.
nagylaza
A főnök előtt méghozzá, nem lesz ennek jó vége
FLZOLI
Hajdú B. ráadásul azt mondta a félidő végén, hogy megérdemelten vezet az MTK. Jó eséllyel visszaállítják a halálbüntetést.
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Van Dyk 7-8 hónap... Keresztszalag...
Pickford egy paraszt...
Legalább 5 meccs utólag
Vagy addig amíg Van Dyk visszanem térhet...

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

több mint 5 éve
Tíz perccel a vége előtt 3-0 az MTK-nak. Tiszta szívemből sajnálom a rendkívül szimpatikus felcsúti csapatot, amely a semmiből élesztette újjá a magyar focit egy szépséges falu közepén.
nagylaza
A főnök előtt méghozzá, nem lesz ennek jó vége

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 727 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve

Draft

több mint 5 éve
Cadiz wtf, ha ezt a formát tartanák idegenben, akkor elég erősen mehetnének a haccíntérér'
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 217
nagylaza
Mönchengladbach-Wolfsburg! ✌️

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 508 — Bla, bla, bla
nagylaza
warr_b
Szégyen ez az mb1

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 197 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 508 — Bla, bla, bla
Az Inter csinál ezen a meccsen, függetlenként undorítónak tartom 😀. Ritka nagy hentes brigádot faragott belőlük a maffiózó edzőjük. D'ambrosiot és Vidalt egy jobb meccsen már kiállították volna, de Barella is kb 2.5 percenként adja elő a hattyúk halálát.
MarioAna
Igazad van, nagyon!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve