Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Eddig is Győrbe jártak a Vörösbaranyihoz, az Árkádban a Segában mindig ül 2-3 futbalencer...Zsuzsival jár inni bár most h lekoltozik Debrecenbe nem tudom mi lesz ezzel a bromance-szel ...Ingyen jött szerintem csak nyerhettek vele. Varga Rolival mi a szitu?Hát egészen addig nincs vele bajom amíg nem csókolgatja a Fradi címert.ez csókolgatta a szlovák címert?Na már a Mák is velünk vanAz első rossz igazolásnak érzem amióta Hajnal itt van, március óta nem játszott meccset. Telített posztra jött, jó nyílván a rutinja és a tudása mellette szól, de én ezt most nem "érzem" egyáltalán.
csebi
Csoportkörre igazoltuk ez is egyértelmű, bár én inkább egy védekező középpályást hoznék, mert Haratin és Sigér mögött gyakoraltilag senki nincs.
Kenny
nem lehet egyszerű most B közepesnek lenni 😀
petey
Mint játékos aki gólt lő egy fontos meccsen és megcsókolja a hazája címerét azzal sincs semmi gond.
Mindesetre érdekes vállalás Oroszéktól is.
Kenny
gordon
csebi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Zsuzsival jár inni bár most h lekoltozik Debrecenbe nem tudom mi lesz ezzel a bromance-szel ...Ingyen jött szerintem csak nyerhettek vele. Varga Rolival mi a szitu?Hát egészen addig nincs vele bajom amíg nem csókolgatja a Fradi címert.ez csókolgatta a szlovák címert?Na már a Mák is velünk vanAz első rossz igazolásnak érzem amióta Hajnal itt van, március óta nem játszott meccset. Telített posztra jött, jó nyílván a rutinja és a tudása mellette szól, de én ezt most nem "érzem" egyáltalán.
csebi
Csoportkörre igazoltuk ez is egyértelmű, bár én inkább egy védekező középpályást hoznék, mert Haratin és Sigér mögött gyakoraltilag senki nincs.
Kenny
petey
Mint játékos aki gólt lő egy fontos meccsen és megcsókolja a hazája címerét azzal sincs semmi gond.
Kenny
gordon
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Játszott már nemrég szlovák valogatott a fradiban, nem bántották. Ha beáll a sorba és jól is fog játszani nem fogják csesztetni de ha nem így lesz biztos hogy a szar jelző mellé a nemzetiségét is megnevező jelző fog társulni 😊Hát egészen addig nincs vele bajom amíg nem csókolgatja a Fradi címert.ez csókolgatta a szlovák címert?Na már a Mák is velünk vanAz első rossz igazolásnak érzem amióta Hajnal itt van, március óta nem játszott meccset. Telített posztra jött, jó nyílván a rutinja és a tudása mellette szól, de én ezt most nem "érzem" egyáltalán.
csebi
Kenny
petey
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ingyen jött szerintem csak nyerhettek vele. Varga Rolival mi a szitu?Hát egészen addig nincs vele bajom amíg nem csókolgatja a Fradi címert.ez csókolgatta a szlovák címert?Na már a Mák is velünk vanAz első rossz igazolásnak érzem amióta Hajnal itt van, március óta nem játszott meccset. Telített posztra jött, jó nyílván a rutinja és a tudása mellette szól, de én ezt most nem "érzem" egyáltalán.
csebi
Kenny
petey
Kenny
több mint 5 éve
Hát egészen addig nincs vele bajom amíg nem csókolgatja a Fradi címert.ez csókolgatta a szlovák címert?Na már a Mák is velünk vanAz első rossz igazolásnak érzem amióta Hajnal itt van, március óta nem játszott meccset. Telített posztra jött, jó nyílván a rutinja és a tudása mellette szól, de én ezt most nem "érzem" egyáltalán.
csebi
Kenny
petey
több mint 5 éve
ez csókolgatta a szlovák címert?Na már a Mák is velünk vanAz első rossz igazolásnak érzem amióta Hajnal itt van, március óta nem játszott meccset. Telített posztra jött, jó nyílván a rutinja és a tudása mellette szól, de én ezt most nem "érzem" egyáltalán.
csebi
Kenny
több mint 5 éve
Írj a Bayernnek, lehet egy évig minden hétvégén állnak Neked egy repülőutat 😊Bekezdett a Bayern...Jesus míg repultem. Amúgy a vidit megszivattak nekünk semmi nem volt itt, gondolom hazai pálya máltai szokasra 😊
warr_b
csebi
több mint 5 éve
Bekezdett a Bayern...Jesus míg repultem. Amúgy a vidit megszivattak nekünk semmi nem volt itt, gondolom hazai pálya máltai szokasra 😊
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Laza 8as, oyeeeee. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Bekezdett a Bayern...8-0...
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Bekezdett a Bayern...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Na jó akkor emelem a színvonalat, mert Zsuszi már a legalja...Inkább egy Ikonról:
After Shamrock's game vs. AC Milan, Aaron Greene managed to swap shirts with Zlatan.
— ESPN FC (@ESPNFC) September 17, 2020
He ran straight over to his son to give him a gift he'd never forget 💚 pic.twitter.com/ardf64LYcf
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Azért arra ne vegyél mérget, Rossi hívott már be NB2-ből 😊Márcsak legalább a búcsúzós válogatott meccsén játszik ezekután legalább magyar mezben 😊Utolsó negyed órát talán még bírja, egy-két szabadot meg bármikor eltalálhat jól 😀Nyehhehenem bizots h befér 😀
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-dzsudzsak-balazs-megis-visszater-a-dvsc-hez-ns-info-2784471
warr_b
Negritis
warr_b
Heisman Trophy

több mint 5 éve
Márcsak legalább a búcsúzós válogatott meccsén játszik ezekután legalább magyar mezben 😊Utolsó negyed órát talán még bírja, egy-két szabadot meg bármikor eltalálhat jól 😀Nyehhehenem bizots h befér 😀
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-dzsudzsak-balazs-megis-visszater-a-dvsc-hez-ns-info-2784471
warr_b
Negritis
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Utolsó negyed órát talán még bírja, egy-két szabadot meg bármikor eltalálhat jól 😀Nyehhehenem bizots h befér 😀
warr_b
Negritis

több mint 5 éve
Nyehhehenem bizots h befér 😀
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nyehhehewww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-dzsudzsak-balazs-megis-visszater-a-dvsc-hez-ns-info-2784471

több mint 5 éve
Sztem is azért jött mert vki megy. Ha ez lesz akkor sztem jó igazolás ha nem adunk el akkor nagyon telítettLaidouni és Somalia is jó arra.Na már a Mák is velünk vanAz első rossz igazolásnak érzem amióta Hajnal itt van, március óta nem játszott meccset. Telített posztra jött, jó nyílván a rutinja és a tudása mellette szól, de én ezt most nem "érzem" egyáltalán.
csebi
Kenny
Igaz hogy telített posztra jön de ingyen, és sokan (sajnos) játékos eladást sejtenek a háttérben. Nem szabad azt mondani hogy rossz igazolás (Isael is ilyen volt mint amit leírtál), inkább a mostani keret szempontjából felesleges. De ha tényleg eladnak akkor jó hogy lesz egy nemzetközi rutinnal rendelkező játékos a pótlására.
Ami nekem nagyon hiányzik az egy klasszis jobbhátvéd mert sajnos látszik hogy Lovrencsics már nem bírja fizikálisan (tavalyi csoportkör is ezt mutatta már), Botka jó volt helyette de nem megoldás hosszú távon.
Ha Mak-ot Boli cseréjének szánják akkor eladni sem kell viszont senkit, meglátjuk.
davemayer
több mint 5 éve
Laidouni és Somalia is jó arra.Na már a Mák is velünk vanAz első rossz igazolásnak érzem amióta Hajnal itt van, március óta nem játszott meccset. Telített posztra jött, jó nyílván a rutinja és a tudása mellette szól, de én ezt most nem "érzem" egyáltalán.
csebi
Kenny
Igaz hogy telített posztra jön de ingyen, és sokan (sajnos) játékos eladást sejtenek a háttérben. Nem szabad azt mondani hogy rossz igazolás (Isael is ilyen volt mint amit leírtál), inkább a mostani keret szempontjából felesleges. De ha tényleg eladnak akkor jó hogy lesz egy nemzetközi rutinnal rendelkező játékos a pótlására.
Ami nekem nagyon hiányzik az egy klasszis jobbhátvéd mert sajnos látszik hogy Lovrencsics már nem bírja fizikálisan (tavalyi csoportkör is ezt mutatta már), Botka jó volt helyette de nem megoldás hosszú távon.
Ha Mak-ot Boli cseréjének szánják akkor eladni sem kell viszont senkit, meglátjuk.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Európai szinten játszó játékos és azért mégcsak 29 éves. Nem rossz szerintem, de igaz a középpályára tényleg kéne valakiNa már a Mák is velünk vanAz első rossz igazolásnak érzem amióta Hajnal itt van, március óta nem játszott meccset. Telített posztra jött, jó nyílván a rutinja és a tudása mellette szól, de én ezt most nem "érzem" egyáltalán.
csebi
Kenny
több mint 5 éve
Na már a Mák is velünk vanAz első rossz igazolásnak érzem amióta Hajnal itt van, március óta nem játszott meccset. Telített posztra jött, jó nyílván a rutinja és a tudása mellette szól, de én ezt most nem "érzem" egyáltalán.
csebi
több mint 5 éve
Na már a Mák is velünk van
több mint 5 éve
Ev vicce lenneaz igazán poén az lenne, ha végül a DEAC-hoz írna alá 😊
www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/dzsudzsak-balazs-ismet-debrecenben-targyal-koezel-a/1ie75s0i8h3bs1lbc2iv372x0o
ZoliMP

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ev vicce lennemiért? Debrecenben is talál majd vmi bárt, ahol iszogathat.
www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/dzsudzsak-balazs-ismet-debrecenben-targyal-koezel-a/1ie75s0i8h3bs1lbc2iv372x0o
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Ev vicce lennewww.goal.com/hu/h%C3%ADrek/dzsudzsak-balazs-ismet-debrecenben-targyal-koezel-a/1ie75s0i8h3bs1lbc2iv372x0o