Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
A házigazdánál 20-as számmal a hátán Kenesei Krisztián is a pályán, a 29-szeres válogatott csatár – aki korábban a Fradiban is játszott – 43 évesen már nem jár edzésekre, csak a hét végi meccseken száll be, de eddig már öt gólt rúgott.index
Nekem ez valahogy kimaradt.
 index.hu/sport/2020/09/19/szuletesnapi_torta_es_fradi-vendegjatek_a_hazelnok_szeme_lattara/
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Amugy, az uj kezeles (hatar) szabaly elo is jott az Arsenal meccsen. Aztan mutatja a rendezo, hoy az ott kez, pedig mar nem az. 😀 Belejonnek.
A lenyeg, nyert a csapat. Ha utolso pillanatban is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 694 — "Montoya por favor!"
Na eddig 2/2 Win, csak így tovább. COYG

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 695 — The Mathematician
A hazaadott labda megfogásának tilalma, a győzelemért adott három pont és a videóbíró is sokat javítottak, de persze a legradikálisabb változtatást, a tiszta játékidőt valószínűleg lehetetlen lesz bevezetni.
Kampman
Jézus születése óta bevezetett változtatásokra gondoltam, de a videóbíró net negatív, egyes esetekben hasznos, de inkább nagyon rossz szabályok (tizenegyes, kezezés, les) hatását erősíti fel.
Cubehor
sztem pedig net pozitív, csak a rossz esetek jobban megmaradnak
a kezezés-tizenegyes nagyon rossz szabály?!
a les is önmagában nem lenne rossz csak nehéz rendesen figyelni, pont ezért jó a VAR mellé

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325
A hazaadott labda megfogásának tilalma, a győzelemért adott három pont és a videóbíró is sokat javítottak, de persze a legradikálisabb változtatást, a tiszta játékidőt valószínűleg lehetetlen lesz bevezetni.
Kampman
Jézus születése óta bevezetett változtatásokra gondoltam, de a videóbíró net negatív, egyes esetekben hasznos, de inkább nagyon rossz szabályok (tizenegyes, kezezés, les) hatását erősíti fel.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Na a malaga nyert idegenben.
yeah
ZoliMP
eleg ocsmany ez a mez.
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Olaszoknál mindennaposak az ilyen komédia tizenegyesek, az angolok erre a szezonra változtatták meg a kezezés szabályt. Ők is kézrerúgó versenyt akarnak, végülis a Liverpool is így nyert BL-döntőt.

Az amúgy igenjó, hogy a foci tele van borzalmas szabályokkal, de még nem volt olyan szabályváltoztatás, amivel ne rontottak volna a játékon.
Cubehor
Vagyis legyen mint a grundon, az hozza a szabàlyt aki éppen játszik 😛
dande
Nem- nem, hanem akié a labda 😊
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 708
Az amúgy igenjó, hogy a foci tele van borzalmas szabályokkal, de még nem volt olyan szabályváltoztatás, amivel ne rontottak volna a játékon.
Cubehor

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve
 streamja.com/21Qm3

A kommentátor meg Szalait mond Sallai helyett 😂

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Olaszoknál mindennaposak az ilyen komédia tizenegyesek, az angolok erre a szezonra változtatták meg a kezezés szabályt. Ők is kézrerúgó versenyt akarnak, végülis a Liverpool is így nyert BL-döntőt.

Cubehor
Vagyis legyen mint a grundon, az hozza a szabàlyt aki éppen játszik 😛
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Na a malaga nyert idegenben.
yeah
több mint 5 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325

több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 541
Hülye angolok. Nem hiába vannak egy szigeten. Kezet levág. Kapus nem mozdul amíg hálót nem ér a labda.
Matthew99
Vicc

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 288 — Invisible man
Hülye angolok. Nem hiába vannak egy szigeten. Kezet levág. Kapus nem mozdul amíg hálót nem ér a labda.

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
 m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-koeman-elkuldott-egy-25-millio-eurot-ero-jatekost-2784655

Már most elkezdehetem a felmenőjét "dícsérni" Kúmannak???? Remelem ha Bőrtömlőt eltakarítják ō is rövid úton távozik. Játékosnak szerettem de edzőként sok jót még nem láttam tőle (vagy én vagyok vak)
dande
valaki leirta a folyamatokat eurobarcan, kb igy ez lehetett
"1. Bartoék ki akarták rakni a sleppet, h rájuk kenjék az égéseket, mert az edzőmenesztés már senkit sem érdekel.
2. Idehozták Koemant, aki ugye szintén elmondta a nagy részüknek, h nem számít rájuk.
3. A slepp bemondta Bartoéknak, h márpedig nekik szerződésük van, maradnak itt.
4. Hirtelen vhogy Koeman sem a fiatal tehetségekre akar már építeni."
Kenny
Mert ugyan Messit Piquet vagy épp Busqetst (gondolom ez a slepp) ugyan miért zavarta volna egy tehetséges fiatal, aki ráadásul nem is feltétlenül szorított volna ki senkit. Nekik is az az érdekük, hogy sikeresek legyenek, akár tehetséges fiatalokkal. Szóval ez nekem így furi lenne. De persze minden lehetséges innen kívülről nem látunk bele.
dande
Ez nagyon WTF sajnos nekem is.
Értem, hogy 4231 stb stb stb
De akkor is Puig az utóbbi évek egyik nagy ígérete, aki tavasszal mutatott biztató jeleket.
Remelem csak kölcsönbe megy és nem adják el “apró pénzért “, hogy a költségvetésen tátongó giga lyukakat tömködjék.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
 m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-koeman-elkuldott-egy-25-millio-eurot-ero-jatekost-2784655

Már most elkezdehetem a felmenőjét "dícsérni" Kúmannak???? Remelem ha Bőrtömlőt eltakarítják ō is rövid úton távozik. Játékosnak szerettem de edzőként sok jót még nem láttam tőle (vagy én vagyok vak)
dande
"1. Bartoék ki akarták rakni a sleppet, h rájuk kenjék az égéseket, mert az edzőmenesztés már senkit sem érdekel.
2. Idehozták Koemant, aki ugye szintén elmondta a nagy részüknek, h nem számít rájuk.
Kenny
Mert ugyan Messit Piquet vagy épp Busqetst (gondolom ez a slepp) ugyan miért zavarta volna egy tehetséges fiatal, aki ráadásul nem is feltétlenül szorított volna ki senkit. Nekik is az az érdekük, hogy sikeresek legyenek, akár tehetséges fiatalokkal. Szóval ez nekem így furi lenne. De persze minden lehetséges innen kívülről nem látunk bele.
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!

dande

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az a Southampton az pofásan össze volt azért rakva.
ozibozi
itt most az Evertonra és/vagy a Leedsre gondolsz? 😊
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 003
Az a Southampton az pofásan össze volt azért rakva.
több mint 5 éve

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 193
Diogo Jota érkezik 45 millió fontért a Wolverhamptontól, wow.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Mondjuk a lelátón nincs social distancing. Azt mondjuk látni kell hogy a falu fiai hogyan vitézkednek az európai szintű Fradival 😀 😊

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!
Kenesei nagyon vicces ezzel a pocakkal. De azert meg mindig oda teszi ahova akarja.

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 507 — Bla, bla, bla

nagir
Shamrock csatára, Aaron Greene.

A 30 éves csatár az Ibrával való mezcsere történetéről is mesélt.

“Egy szögletnél a kapu mögé néztem, aztán Zlatan a nagyon mély hangján megkérdezte tőlem: »Mit nézel?« Azt válaszoltam, hogy ott van a fiam a kapu mögött. Aligha kellett megkérdeznem, mert egyből azt mondta: »Zlatan oda fogja adni neked a mezét és nagyon boldoggá teszi a fiadat.« A meccs után megkérdezte tőlem, hogy hol a fiam és rámutattam a pályáról.”

🤣💪👑

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 329 — Cowboys fan
na, gyün még a Zsota is 😮
mondjuk hátul még mindig kevesen vagyunk, mert van Nagy Arc, meg a Biztos (Hiba)Pont, meg a Törékeny Kameruni Kaszáspók, azon felül meg csak fiatalok, meg vészmegoldások vannak.

nem baj, majd MIlly jászik középhátvédet IS.

Szerkesztette: slowmotion