Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
na legalább a kötelező megvan, de a Reims lesz a következő körben a végállomásHírek 2 :
kiesett a Dinamo Moszkva, továbbjutott a LACI és Szalai Attila góljával az Apollon Limasszol
update: kiesett a Laci, mert a 93. és 95. percben kaptak két gólt 1-0-ás előnyben 😀 ennél már csak a Fola Esch kiesése volt viccesebb, ellenük a rendes játékidő hosszabbításában fújt be két 11-est a Lacihoz hasonlóan albán bíró
r.baggio
A Tottenham majdnem kiesett, vezetett ellenük a Plovdiv, de a bolgárok kaptak 2 pirosat és utána 2 gólt.
CSKA-Sofia kiejtette a BATE-t.
Nagyobb csapatok közül vezet a Milan és a Wolfsburg is.
A Topola 2-0-ra veri a Steauat 😊
Covid miatt elmaradt meccs : Riga-Tre Fiori
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Jó ez a vidi meccs, a háttérben a területi amatőr kispályás megy vagy mi? 😀ha nem lenne COVID lehet engem is láttatok volna edzés közben a háttérben 😊
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
es Petryak sem váltotta meg a világot igazán tavaly sztem, vmennyire ő is felelős abban, hogy nem tudjátok a bunkert igazán feltörni.Szerintem jobb, Kokó többet tör kapura, de jobban bele is vezeti 3 emberbe. Houri azért forintos labdákat oszt, plusz nehéz feldönteni. Dehát sajnos Kokó maródi már a hátával hetek óta.Sztem meg houri semmivel nem jobb mint kokó. Igazából az a cink, hogy az elmúlt 3 évben petryakon kívűl csak bustokat igazolt a vidi. Pl ez az alef is csak azért játszik szvsz mert muszáj, amúgy kaposvár szint a csókaszerintem Houri, mellé kéne ember akinek tud osztogatni és aki be is basszaPedig pénzügyileg 2-3 éve ott tartottak ahol most a Fradi fog. Érdekes hogy ebbe Kovács nem bukott még bele.játék van, gól megint nincs. ki kéne találni már valamit a bunkerfoci ellen. évek óta ez megy, Nikolics, Carillo, Márton...Talent hiány, kovács zoli says hello 😊
Budafok, Puskás nekiállt focizni, kaptak is gombócokat.
petey
peach
Petrjak is amikor elment nem örültem neki de kijelenthető hogy sikerült nála is jobb játékosokat hozni helyette - és ő a vidi legjobbja.
davemayer
petey
peach
a Vidinél a legnagyobb gond, hogy nincs speed. megvan a laszti és baszki nem érnek fel, a D simán visszazár. sajnos csatár poszton évek óta nem megy az igazolás. fasz tudja miért.
Iván meg már annyira akar szerencsétlen, hogy teljesen besül.
petey
amúgy a Ziviakárki az jó lesz ott elől nektek csak kár, hogy Nemanjával kell harcolnia, aki aztán jól viseli, ha mellőzik ...
nekem a houri nagyon nem tetszett az elején, most már alakul a srác, de igazából neki meg nem adták meg igazán, hogy mit játsszon, vagy ennyire nincsen minimális szerkezetek, nem tudom.
Az Alefben meg a Funshoban mit láttatok azt viszont tényleg nem tudom ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Komoly kis csapat az,amelyiknek a védőit Fiola bőrözgeti. 😁nem bántani a máltai labdarúgást, annyi pálya h van csak na. plusz itt rendeznek még örökrangadókat a helyi népstadionban van, hogy az egész forduló lemegy szombat délután az egymás mellett lévő 2 stadionban. hatalmas élmény kimenni ezekre.
JoeyPorter
több mint 5 éve
Nagyon bírtam annó tommassont és nem akarom kicsinyíteni az érdemeit, de jenci vajon scmeichelről vagy m. laudrupról hallott már? 🤔
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
poloskei ma is ballag.nincs ott stylist?
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Nem mondhatni,hogy szimpatikus vesztes ez a máltai banda.Itt a végén amit lehisztiztek+a meccs előtti szivatás...Szerencsére mehetnek vissza a helyükre.Egyébként a korábbi években a magyar csapatok az ilyen meccseken simán kiestek egy fos játékkal,ha a játék annyira nem is,de legalább a kiszenvedett továbbjutás meg van újfent.Talán a jövő évtől a magyar soccer károgók ezt is belekalkulálják majd és nem mondanak olyan nevetséges tippeket,hogy örüljünk ha egy csapatunk megy egy kört meg hasonló marhaságok.kicsit dudalnagosos volt a vege.
JoeyPorter
több mint 5 éve
Nem mondhatni,hogy szimpatikus vesztes ez a máltai banda.Itt a végén amit lehisztiztek+a meccs előtti szivatás...Szerencsére mehetnek vissza a helyükre.Egyébként a korábbi években a magyar csapatok az ilyen meccseken simán kiestek egy fos játékkal,ha a játék annyira nem is,de legalább a kiszenvedett továbbjutás meg van újfent.Talán a jövő évtől a magyar soccer károgók ezt is belekalkulálják majd és nem mondanak olyan nevetséges tippeket,hogy örüljünk ha egy csapatunk megy egy kört meg hasonló marhaságok.
több mint 5 éve
na legalább a kötelező megvan, de a Reims lesz a következő körben a végállomásLaci kiesett
kiesett a Dinamo Moszkva, továbbjutott a LACI és Szalai Attila góljával az Apollon Limasszol
r.baggio
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
na legalább a kötelező megvan, de a Reims lesz a következő körben a végállomáskiesett a Dinamo Moszkva, továbbjutott a LACI és Szalai Attila góljával az Apollon Limasszol
update: kiesett a Laci, mert a 93. és 95. percben kaptak két gólt 1-0-ás előnyben 😀 ennél már csak a Fola Esch kiesése volt viccesebb, ellenük a rendes játékidő hosszabbításában fújt be két 11-est a Lacihoz hasonlóan albán bíró
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
és Kovácsik mikor lett ennyire szar?
több mint 5 éve
Szerintem jobb, Kokó többet tör kapura, de jobban bele is vezeti 3 emberbe. Houri azért forintos labdákat oszt, plusz nehéz feldönteni. Dehát sajnos Kokó maródi már a hátával hetek óta.Sztem meg houri semmivel nem jobb mint kokó. Igazából az a cink, hogy az elmúlt 3 évben petryakon kívűl csak bustokat igazolt a vidi. Pl ez az alef is csak azért játszik szvsz mert muszáj, amúgy kaposvár szint a csókaszerintem Houri, mellé kéne ember akinek tud osztogatni és aki be is basszaPedig pénzügyileg 2-3 éve ott tartottak ahol most a Fradi fog. Érdekes hogy ebbe Kovács nem bukott még bele.játék van, gól megint nincs. ki kéne találni már valamit a bunkerfoci ellen. évek óta ez megy, Nikolics, Carillo, Márton...Talent hiány, kovács zoli says hello 😊
petey
peach
Petrjak is amikor elment nem örültem neki de kijelenthető hogy sikerült nála is jobb játékosokat hozni helyette - és ő a vidi legjobbja.
davemayer
petey
peach
a Vidinél a legnagyobb gond, hogy nincs speed. megvan a laszti és baszki nem érnek fel, a D simán visszazár. sajnos csatár poszton évek óta nem megy az igazolás. fasz tudja miért.
Iván meg már annyira akar szerencsétlen, hogy teljesen besül.
több mint 5 éve
legszebb öröm a káröröm: nagyot menetelt idén Európában a Slovan Bratislava, a feröeri csapat ellen ugye játék nélkül estek ki a BL-ből, most meg az EL-ben attól a finn bajnoktól kaptak ki 11-esekkel, akiket a Molde 5-0-lal ütött ki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Sztem meg houri semmivel nem jobb mint kokó. Igazából az a cink, hogy az elmúlt 3 évben petryakon kívűl csak bustokat igazolt a vidi. Pl ez az alef is csak azért játszik szvsz mert muszáj, amúgy kaposvár szint a csókaszerintem Houri, mellé kéne ember akinek tud osztogatni és aki be is basszaPedig pénzügyileg 2-3 éve ott tartottak ahol most a Fradi fog. Érdekes hogy ebbe Kovács nem bukott még bele.játék van, gól megint nincs. ki kéne találni már valamit a bunkerfoci ellen. évek óta ez megy, Nikolics, Carillo, Márton...Talent hiány, kovács zoli says hello 😊
petey
peach
davemayer
petey
több mint 5 éve
Komoly kis csapat az,amelyiknek a védőit Fiola bőrözgeti. 😁
több mint 5 éve
szerintem Houri, mellé kéne ember akinek tud osztogatni és aki be is basszaPedig pénzügyileg 2-3 éve ott tartottak ahol most a Fradi fog. Érdekes hogy ebbe Kovács nem bukott még bele.játék van, gól megint nincs. ki kéne találni már valamit a bunkerfoci ellen. évek óta ez megy, Nikolics, Carillo, Márton...Talent hiány, kovács zoli says hello 😊
petey
peach
davemayer
több mint 5 éve
Pedig pénzügyileg 2-3 éve ott tartottak ahol most a Fradi fog. Érdekes hogy ebbe Kovács nem bukott még bele.játék van, gól megint nincs. ki kéne találni már valamit a bunkerfoci ellen. évek óta ez megy, Nikolics, Carillo, Márton...Talent hiány, kovács zoli says hello 😊
petey
peach
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Még. 😊Szerintem sutyerák nyilatkozat de tök mindegy igazából. Az én lelki világom nem borítja ez fel.Tokmac nem norvég válogatott
Azért elég jól állnak a norvégok ezzel az Odegard, Tokmac, Haaland trioval a támadósorban. Ezek mellé kb csak verőemberek kellenek és mehet a kontrajáték
FLZOLI
davemayer

több mint 5 éve
játék van, gól megint nincs. ki kéne találni már valamit a bunkerfoci ellen. évek óta ez megy, Nikolics, Carillo, Márton...Talent hiány, kovács zoli says hello 😊
petey
több mint 5 éve
játék van, gól megint nincs. ki kéne találni már valamit a bunkerfoci ellen. évek óta ez megy, Nikolics, Carillo, Márton...Budafok, Puskás nekiállt focizni, kaptak is gombócokat.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Jó ez a vidi meccs, a háttérben a területi amatőr kispályás megy vagy mi? 😀itt tolta a fradi is tavaly 😀
peach
több mint 5 éve
Jó ez a vidi meccs, a háttérben a területi amatőr kispályás megy vagy mi? 😀
több mint 5 éve
Vidi már röhögne rúghatott volna kettőt 😀Petryak azért most majdnem összehozott egy büntetőt legalább
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz