Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez szép volt, respect. Rebrov csodálom, hogy még itt van...Még egyszer mondom, szinte biztos vagyok benne, hogy a legjobb külföldi edző aki valaha dolgozott itthon.
somoskovig
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Remélem az ukrán útlevéllelRendelkezô orosz koma
Gyorsan elmegy innen, mert bosszantó, hogy elhiteti itt, hogy 5 milliárd elég és nem kell 50 milliárd az eredményhez.
Több milliárd, és kevesebb REBROV!
több mint 5 éve
A Salzburgon kívül a 2 legerősebb csapatot vertük ki 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Rajtam nem múlik! Én nem lövök gólt nekik sem, meg ellenük sem. Csak nem lebecsülni senkit, azt mi nem tehetjük megigazából én a haverokkal is elverhetem a reált, ez benne a szépazt is észre lehet venni hogy a Celtic ellen a seggükön vették a srácok a levegőt a 70. perctől és az a meccs szerencsés is volt a fradinakGondolom a Celtic is így indult neki: egy magyar bajnokon csak nem akadunk fenn 😂
Ez viszont, simán partiban voltunk velük
ezek után egy norvég, azeri bajnok csak nem fog ki
Adirotor
Klaci79
akkor fogalmazok úgy, hogy: BL csoportkörös lesz a Ferencváros
remélem igy jobban tetszik😀
Adirotor
több mint 5 éve
Top3 sousa és hank ten cate mellett inkábbEz szép volt, respect. Rebrov csodálom, hogy még itt van...Még egyszer mondom, szinte biztos vagyok benne, hogy a legjobb külföldi edző aki valaha dolgozott itthon.
somoskovig
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ebben a Zágrábban nem volt meg a gyilkos ösztön. Tavaly sem volt ezer helyzetük de könyörtelenül kihasználták őket plusz a második meccsre úgy jöttek ki itt Pesten h nem lehet kérdés és eldöntik. Ma meg iksz után nem vittek be egyből egy gólt sőt a szünet után inkább mi kezdtünk irányítani.CSOPORTKÖR PALI!!!!
Orosz Pál unlocked Golden skin for reaching csoportkör twice in a row.
csebi
több mint 5 éve
igazából én a haverokkal is elverhetem a reált, ez benne a szépazt is észre lehet venni hogy a Celtic ellen a seggükön vették a srácok a levegőt a 70. perctől és az a meccs szerencsés is volt a fradinakGondolom a Celtic is így indult neki: egy magyar bajnokon csak nem akadunk fenn 😂
Adirotor
Klaci79
akkor fogalmazok úgy, hogy: BL csoportkörös lesz a Ferencváros
remélem igy jobban tetszik😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
sorry, valóban nem voltam egyértelmű, sportfogadás miatt bukom rajtuk folyamatosan 😀azért megjegyezném, hogy a Vasas leszophat 😀Szerencse, hogy mindig akad legalább egy retardált zöld majom, aki ilyenkor is a lényeggel foglalkozik 😊
1-1 a Szolnok ellen
kristof
warr_b
a zöld majom megtisztelő, kevesen utálják nálam jobban a Fradit, mert csak a DIÓSGYŐR!!
több mint 5 éve
Ebben a Zágrábban nem volt meg a gyilkos ösztön. Tavaly sem volt ezer helyzetük de könyörtelenül kihasználták őket plusz a második meccsre úgy jöttek ki itt Pesten h nem lehet kérdés és eldöntik. Ma meg iksz után nem vittek be egyből egy gólt sőt a szünet után inkább mi kezdtünk irányítani.Orosz Pál unlocked Golden skin for reaching csoportkör twice in a row.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Azert az alban gyerek profin eltette.Testcsel a kapus balra leul....magyar jatekostol nem nagyon latunk ilyet.
több mint 5 éve
azt is észre lehet venni hogy a Celtic ellen a seggükön vették a srácok a levegőt a 70. perctől és az a meccs szerencsés is volt a fradinakGondolom a Celtic is így indult neki: egy magyar bajnokon csak nem akadunk fenn 😂
Adirotor
több mint 5 éve
azért megjegyezném, hogy a Vasas leszophat 😀Szerencse, hogy mindig akad legalább egy retardált zöld majom, aki ilyenkor is a lényeggel foglalkozik 😊
1-1 a Szolnok ellen
kristof

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ez igaz lehet, de azért jó pár igazolás is betalalt mellé.Ez szép volt, respect. Rebrov csodálom, hogy még itt van...Még egyszer mondom, szinte biztos vagyok benne, hogy a legjobb külföldi edző aki valaha dolgozott itthon.
somoskovig
Kenny
több mint 5 éve
Szerintem azért ilyen anyagi lehetősége sem volt soha senkinek. Bár hogy top edző az tuti, csak mindenkit a maga idejében tudsz megítélni.Ez szép volt, respect. Rebrov csodálom, hogy még itt van...Még egyszer mondom, szinte biztos vagyok benne, hogy a legjobb külföldi edző aki valaha dolgozott itthon.
somoskovig
Kenny
több mint 5 éve
Mondjuk az is megér egy gondolatot, hogy legyőzöd a skót a svéd meg a horvát bajnokot de még mindig nem vagy a BL főtáblán....meglesz ennek a gyümölcse azért a következő években, lehet gyűjteni a koeff-pontokat bőséggel
dande
10000-et akartam tenni a Dinamo/Malmö továbbjutásra, ezt se tettem meg végül, örülök 😀 a tavalyi után ez a széria már kész anyagi csőd lett volna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ez szép volt, respect. Rebrov csodálom, hogy még itt van...Még egyszer mondom, szinte biztos vagyok benne, hogy a legjobb külföldi edző aki valaha dolgozott itthon.
somoskovig
több mint 5 éve
Ez szép volt, respect. Rebrov csodálom, hogy még itt van...Addig leszünk jók amíg itt van.
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
azt is észre lehet venni hogy a Celtic ellen a seggükön vették a srácok a levegőt a 70. perctől és az a meccs szerencsés is volt a fradinakEz viszont, simán partiban voltunk velük
több mint 5 éve
Semennyiés még mutatják is gazdagon..ezek után mennyi hitele van a vigyázzunk egymásra kampánynak meg egyéb dolgoknak...eszem faszom megállHát ehez gratulálok, hugyagyu gyökér szervezők meg a retardált rendőrség aki engedtewww.youtube.com/watch?time_continue=48&v=UBBCGW4ekQUnem semmi szurkolást tol a tábor, de ez is olyan röhej így, biztos sokkal messzebb állnak egymástól az emberek ott kint, mint bent a stadionban... 😊miért?ez élő? nem felvételről megy?
r.baggio
yooker
r.baggio
FLZOLI
yooker
több mint 5 éve
Ez szép volt, respect. Rebrov csodálom, hogy még itt van...
több mint 5 éve
és még mutatják is gazdagon..ezek után mennyi hitele van a vigyázzunk egymásra kampánynak meg egyéb dolgoknak...eszem faszom megállHát ehez gratulálok, hugyagyu gyökér szervezők meg a retardált rendőrség aki engedtewww.youtube.com/watch?time_continue=48&v=UBBCGW4ekQUnem semmi szurkolást tol a tábor, de ez is olyan röhej így, biztos sokkal messzebb állnak egymástól az emberek ott kint, mint bent a stadionban... 😊miért?ez élő? nem felvételről megy?
r.baggio
yooker
r.baggio
FLZOLI
több mint 5 éve
Mondjuk az is megér egy gondolatot, hogy legyőzöd a skót a svéd meg a horvát bajnokot de még mindig nem vagy a BL főtáblán....
több mint 5 éve
Molde-Qarabag meccsen hosszabbítás
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz