Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Ez szép volt, respect. Rebrov csodálom, hogy még itt van...
somoskovig
Még egyszer mondom, szinte biztos vagyok benne, hogy a legjobb külföldi edző aki valaha dolgozott itthon.
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 003
Remélem az ukrán útlevéllel
Rendelkezô orosz koma
Gyorsan elmegy innen, mert bosszantó, hogy elhiteti itt, hogy 5 milliárd elég és nem kell 50 milliárd az eredményhez.
Több milliárd, és kevesebb REBROV!
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 694 — "Montoya por favor!"
A Salzburgon kívül a 2 legerősebb csapatot vertük ki 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 947
azt is észre lehet venni hogy a Celtic ellen a seggükön vették a srácok a levegőt a 70. perctől és az a meccs szerencsés is volt a fradinak

Ez viszont, simán partiban voltunk velük

ezek után egy norvég, azeri bajnok csak nem fog ki
Adirotor
Gondolom a Celtic is így indult neki: egy magyar bajnokon csak nem akadunk fenn 😂
Klaci79
igazából én a haverokkal is elverhetem a reált, ez benne a szép
akkor fogalmazok úgy, hogy: BL csoportkörös lesz a Ferencváros

remélem igy jobban tetszik😀
Adirotor
Rajtam nem múlik! Én nem lövök gólt nekik sem, meg ellenük sem. Csak nem lebecsülni senkit, azt mi nem tehetjük meg
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
somoskovig
Még egyszer mondom, szinte biztos vagyok benne, hogy a legjobb külföldi edző aki valaha dolgozott itthon.
Kenny
Top3 sousa és hank ten cate mellett inkább

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!
Ebben a Zágrábban nem volt meg a gyilkos ösztön. Tavaly sem volt ezer helyzetük de könyörtelenül kihasználták őket plusz a második meccsre úgy jöttek ki itt Pesten h nem lehet kérdés és eldöntik. Ma meg iksz után nem vittek be egyből egy gólt sőt a szünet után inkább mi kezdtünk irányítani.
Orosz Pál unlocked Golden skin for reaching csoportkör twice in a row.
csebi
CSOPORTKÖR PALI!!!!

több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
azt is észre lehet venni hogy a Celtic ellen a seggükön vették a srácok a levegőt a 70. perctől és az a meccs szerencsés is volt a fradinak

Adirotor
Gondolom a Celtic is így indult neki: egy magyar bajnokon csak nem akadunk fenn 😂
Klaci79
igazából én a haverokkal is elverhetem a reált, ez benne a szép
akkor fogalmazok úgy, hogy: BL csoportkörös lesz a Ferencváros

remélem igy jobban tetszik😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
azért megjegyezném, hogy a Vasas leszophat 😀
1-1 a Szolnok ellen
kristof
Szerencse, hogy mindig akad legalább egy retardált zöld majom, aki ilyenkor is a lényeggel foglalkozik 😊
warr_b
sorry, valóban nem voltam egyértelmű, sportfogadás miatt bukom rajtuk folyamatosan 😀

a zöld majom megtisztelő, kevesen utálják nálam jobban a Fradit, mert csak a DIÓSGYŐR!!
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 795 — Lucas Scott
Ebben a Zágrábban nem volt meg a gyilkos ösztön. Tavaly sem volt ezer helyzetük de könyörtelenül kihasználták őket plusz a második meccsre úgy jöttek ki itt Pesten h nem lehet kérdés és eldöntik. Ma meg iksz után nem vittek be egyből egy gólt sőt a szünet után inkább mi kezdtünk irányítani.
Orosz Pál unlocked Golden skin for reaching csoportkör twice in a row.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Azert az alban gyerek profin eltette.
Testcsel a kapus balra leul....magyar jatekostol nem nagyon latunk ilyet.
több mint 5 éve

Adirotor
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 187 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
azért megjegyezném, hogy a Vasas leszophat 😀
1-1 a Szolnok ellen
kristof
Szerencse, hogy mindig akad legalább egy retardált zöld majom, aki ilyenkor is a lényeggel foglalkozik 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
somoskovig
Kenny
Ez igaz lehet, de azért jó pár igazolás is betalalt mellé.

több mint 5 éve
somoskovig
Kenny
Szerintem azért ilyen anyagi lehetősége sem volt soha senkinek. Bár hogy top edző az tuti, csak mindenkit a maga idejében tudsz megítélni.
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
Mondjuk az is megér egy gondolatot, hogy legyőzöd a skót a svéd meg a horvát bajnokot de még mindig nem vagy a BL főtáblán....
dande
meglesz ennek a gyümölcse azért a következő években, lehet gyűjteni a koeff-pontokat bőséggel

10000-et akartam tenni a Dinamo/Malmö továbbjutásra, ezt se tettem meg végül, örülök 😀 a tavalyi után ez a széria már kész anyagi csőd lett volna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
somoskovig

több mint 5 éve
somoskovig
Addig leszünk jók amíg itt van.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton

több mint 5 éve
nem semmi szurkolást tol a tábor, de ez is olyan röhej így, biztos sokkal messzebb állnak egymástól az emberek ott kint, mint bent a stadionban... 😊
r.baggio
miért?ez élő? nem felvételről megy?
yooker
 www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=UBBCGW4ekQU
r.baggio
Hát ehez gratulálok, hugyagyu gyökér szervezők meg a retardált rendőrség aki engedte
FLZOLI
és még mutatják is gazdagon..ezek után mennyi hitele van a vigyázzunk egymásra kampánynak meg egyéb dolgoknak...eszem faszom megáll
yooker
Semennyi

több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 192 — Chiefs GM

több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
nem semmi szurkolást tol a tábor, de ez is olyan röhej így, biztos sokkal messzebb állnak egymástól az emberek ott kint, mint bent a stadionban... 😊
r.baggio
miért?ez élő? nem felvételről megy?
yooker
 www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=UBBCGW4ekQU
r.baggio
Hát ehez gratulálok, hugyagyu gyökér szervezők meg a retardált rendőrség aki engedte
FLZOLI
és még mutatják is gazdagon..ezek után mennyi hitele van a vigyázzunk egymásra kampánynak meg egyéb dolgoknak...eszem faszom megáll
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk az is megér egy gondolatot, hogy legyőzöd a skót a svéd meg a horvát bajnokot de még mindig nem vagy a BL főtáblán....
több mint 5 éve
Hát ez nagyon kemény.
Gyere Molde.

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 694 — "Montoya por favor!"
Molde-Qarabag meccsen hosszabbítás

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Abszolút covid biztos szurkolás 😛

Gratula

Szerkesztette: dande2