Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Pont akartam írni, hogy ez egy random Kasai meccs volt.Nézd meg bármelyik meccset, amit a majom Kassai vezet.Azert igy, hogy Madridban van a River - Boca, emberi időben van kb 10 magyar sportcsatorna...egy sem adja 😀Elég kimenni egy mennyei kettes meccsre, ott van ilyen játékvezetési színvonal. Nem is tudom, hogy gondolták ezt előadni egy ilyen döntőn 😀. Bár persze európai foci-szemmel más iram és harciasság volt a pályán is, de ilyen mennyiségű bírói hibát én elég kevés meccsen láttam mostanában (persze a Seria A-ban lévő VAR-os rendszer miatt el vagyok kényeztetve).
ZoliMP
MarioAna
warr_b
több mint 7 éve
De nem elsők!!! Hová tűnt a versenyszellemetek?Kirúgták Benczést... Úgy, hogy x-eltek és nincsenek is kieső helyen 😀Megkérdőjelezed a felcsúti front office stratégiai vízióját?
Magyarország én így szeretlek 😊
NB2
Kampman
Edit: Benczés lifelong szabadkártyát kapott a kisvasútra, ami mától körbemegy. Majd felszáll újra, ha a következő masiniszta elhasal ebben az embert próbáló feladatban.
A zselétengerben nehéz ám kormányozni: szemellenző, füldugó és markáns ízlelőbimbók ajánlottak.
több mint 7 éve
Nézd meg bármelyik meccset, amit a majom Kassai vezet.Azert igy, hogy Madridban van a River - Boca, emberi időben van kb 10 magyar sportcsatorna...egy sem adja 😀Elég kimenni egy mennyei kettes meccsre, ott van ilyen játékvezetési színvonal. Nem is tudom, hogy gondolták ezt előadni egy ilyen döntőn 😀. Bár persze európai foci-szemmel más iram és harciasság volt a pályán is, de ilyen mennyiségű bírói hibát én elég kevés meccsen láttam mostanában (persze a Seria A-ban lévő VAR-os rendszer miatt el vagyok kényeztetve).
ZoliMP
MarioAna

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
mondjuk lehet,ezert sem, de lehet lett volna mas opcio is.Azert igy, hogy Madridban van a River - Boca, emberi időben van kb 10 magyar sportcsatorna...egy sem adja 😀mert nem vették meg a jogokat a sorozatra
ZoliMP
slowmotion
Regen a sport tv adta a meccseket. Nem volt olyan rossz 😊
több mint 7 éve
Kirúgták Benczést... Úgy, hogy x-eltek és nincsenek is kieső helyen 😀Megkérdőjelezed a felcsúti front office stratégiai vízióját?
Magyarország én így szeretlek 😊
NB2
több mint 7 éve
Azert igy, hogy Madridban van a River - Boca, emberi időben van kb 10 magyar sportcsatorna...egy sem adja 😀mert nem vették meg a jogokat a sorozatra
ZoliMP
több mint 7 éve
azért ilyen egész pályás üreskapus gólt szerintem még életemben nem láttam, pedig hányszor felmegy a kapus szögletnél
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Azert igy, hogy Madridban van a River - Boca, emberi időben van kb 10 magyar sportcsatorna...egy sem adja 😀
több mint 7 éve
Kirúgták Benczést... Úgy, hogy x-eltek és nincsenek is kieső helyen 😀Magyarország én így szeretlek 😊
több mint 7 éve
Jó ez a City de ma Champo szint van. Plusz egy ok amiért vérvörösre fogják elverni a PLt.
több mint 7 éve
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a Camp Nou-ban melyik a vendég szektor?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
dawyd728
4 122
Pont témába vág. Kiábrándító. m.soundcloud.com/teljesterjedelem/tt-196-b
több mint 7 éve
Nagy erősítés lesz az angoloknál, ha ez tényleg létrejön.Állítólag Rabiot lesz Ramsey pótlása az Arsenalnal, miután neki is lejár a nyáron a szerződése.mekkora viccszervezet ez az uefaVerratti pár éve még a Kroos, Modric duó után kb a legjobb mélységi irányító volt, szépen lezüllött azóta
egyre kiábrándítóbb a gurulós...
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psg-75-millio-euroert-erkezik-az-ajax-tehetsege-sajtohir-2673097
gordon
Van egy Rabiot, aki például a Barca vagy a Real ellen a legjobb volt abban a csapatban, gondolom ő is leépült.
Erre hoznak még egy hasonló szerepkörű, de jelenleg gyengébb hollandot a padra, mert az majd tuti megoldás lesz.
flzoli
Sebii
több mint 7 éve
Francia ligában mégis mivé válhatott volna Verratti? Nem véletlenül akart menni onnan.mekkora viccszervezet ez az uefaVerratti pár éve még a Kroos, Modric duó után kb a legjobb mélységi irányító volt, szépen lezüllött azóta
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psg-75-millio-euroert-erkezik-az-ajax-tehetsege-sajtohir-2673097
gordon
Van egy Rabiot, aki például a Barca vagy a Real ellen a legjobb volt abban a csapatban, gondolom ő is leépült.
Erre hoznak még egy hasonló szerepkörű, de jelenleg gyengébb hollandot a padra, mert az majd tuti megoldás lesz.
flzoli
több mint 7 éve
Állítólag Rabiot lesz Ramsey pótlása az Arsenalnal, miután neki is lejár a nyáron a szerződése.mekkora viccszervezet ez az uefaVerratti pár éve még a Kroos, Modric duó után kb a legjobb mélységi irányító volt, szépen lezüllött azóta
gordon
flzoli
több mint 7 éve
mekkora viccszervezet ez az uefaVerratti pár éve még a Kroos, Modric duó után kb a legjobb mélységi irányító volt, szépen lezüllött azóta
gordon
több mint 7 éve
mekkora viccszervezet ez az uefaegyre kiábrándítóbb a gurulós...
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
😊Man utd - Arsenal senki?😊Amikor Pool meccs is van?
Raboczki hangja feldolgozhatatlan 😀
ZoliMP
C'mon man!
De ha már Pool, Milner gólja ezen a szenvedős napon nagyon kellett!
Bejárta ez az ember fél Angliát, de 30 túl, itt jött ki belőle a legjobbja.
4 éve van csak itt, de mintha csak 10 lenne...
Legenda!
alatriste
Mar tudom , hogy mit akarnak a Man utd jatekosok Mourinhonak...nem kirugatni hanem ahogy mondjak" give him a heartattack"
Fuu, de sotet gondolat.
több mint 7 éve
Man utd - Arsenal senki?😊Amikor Pool meccs is van?
ZoliMP
C'mon man!
De ha már Pool, Milner gólja ezen a szenvedős napon nagyon kellett!
Bejárta ez az ember fél Angliát, de 30 túl, itt jött ki belőle a legjobbja.
4 éve van csak itt, de mintha csak 10 lenne...
Legenda!

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Man utd - Arsenal senki?😊kézi meccs és burnley-pool 😀
ZoliMP
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=s8e3Xz1zVsgmekkora balfasz aki 0:58kor erkezik a kipattanora ES a bedobott labdara, elobbit megprobalja fejjel, masikat meg labbal beloni, de egyik lasztit se talalja el 😀
😀csinalhatnak a valogatott meccseken-is
ZoliMP
sirok
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
www.youtube.com/watch?v=s8e3Xz1zVsg😀csinalhatnak a valogatott meccseken-is
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Pont ezt a kerdeset tettem fel en is par honappal ezelott. Budafokon van villany, de a tobbi csapatnal igazabol nincs lasd pl senyo, de igen. rakhatnak hetvegere, a feszes magyar kalendariumba beferne.Amúgy kinek köszönhetők ezek a kora délutáni meccsek? BMTE-Vidi meccsre simán mentem volna, ha nem ilyen lehetetlen időpontban lenne. Persze 2 évvel ezelőtti Vidi verés után ma nem számítok semmi jóra.passz.
dawyd728
De úgy látom Sényőn az egész falu szabit vett ki 😀
eaglesmcnabb