Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Ma egyébként BL meg Európa Liga sorsolás is van. Ha negatív lennék, akkor azt mondanám ott majd helyre teszik a magyar fodballt. 😊.
tüsi91
realista lennél

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ma egyébként BL meg Európa Liga sorsolás is van. Ha negatív lennék, akkor azt mondanám ott majd helyre teszik a magyar fodballt. 😊.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
De tényleg a csuda vigye el a rendezőket is, a fene nagy biztonsági intézkedéseik közepette. Ugyan miként lehet bevinni azokat oda ha oly nagyon ellenőrzik a szurkolókat. Erre is gondolhatna a tisztelt uefa.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 244
 www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3649027/Hungary-Belgium-Portugal-latest-face-UEFA-charges-crowd-disturbances-Euro-2016.html
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Chileiek rendesen összekapták magukat sajnos..... Remélem azért Messiék észnél lesznek.
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Guzmics,bogdán,szalai. Ennyi jutott onnan felnőtt válogatottságik. Most az ilyen várhídi alatt 5ször behívott hrepka féléket nem számolom. Szóval tele, de főleg megbukott nb1es huszárokkal.
peach
Vass ádám neked smafu? :d

amúgy Külföldön sem jobb a helyzet, vissza lehet nézni az adott országok u19es csapatait, nem sokkal jobb az arány.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Mehikó de odatette magát a copa negyeddöntőben...
baggio
Én meg azt hittem, elírás a 0-7.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
 film.indavideo.hu/video/f_magyar_futball_91perc
2009-es Muhi András film, az akkori U19 tele mostani 'ismerősökkel'... tanulságos jelenetek tömkelege, a játékosok párbeszédei igazi gyöngyszemek...
ozibozi
Guzmics,bogdán,szalai. Ennyi jutott onnan felnőtt válogatottságik. Most az ilyen várhídi alatt 5ször behívott hrepka féléket nem számolom. Szóval tele, de főleg megbukott nb1es huszárokkal.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Mehikó de odatette magát a copa negyeddöntőben...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
 film.indavideo.hu/video/f_magyar_futball_91perc
2009-es Muhi András film, az akkori U19 tele mostani 'ismerősökkel'... tanulságos jelenetek tömkelege, a játékosok párbeszédei igazi gyöngyszemek...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Csank interjú remélem mindenkinek megvolt, arany minden szava...
ZERO_L
Szerinted milyen volt? Válaszolj csak igennel vagy nemmel...
Sobri Jóska
megint sikerült megfogni a lényeget, az előtte lévő 10 perces bullshit cunamival gondolom semmi probléma nem volt, vagy azért is a kérdező a bűnös?
ZERO_L
Ez úgy van, hogy aki válaszol, annak semmilyen szakmai kritériumnak nem kell megfelelnie, semminemű kommunikációs tudással nem kell rendelkeznie, elég ha elmondja, amit egy adott témáról gondol. Hisz ezért van pont ő ott. Mondhat akár hülyeséget, valótlant vagy bullshitcunamit. Ennek tökéletes példája az "utca embere" interjúk, ahol még a beszédhiba, vagy az érthetetlen beszéd is belefér.
Viszont aki kérdez, annak kéne legyen egy alapvető kommunikációs skilsetje, illene értenie a szakmához, amit úgy foglalnék össze, hogy riporter.
Vagy te mit vársz el egy hivatásos kérdezőtől?
Igen vagy nem?

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 981 — situational football
ZERO_L
Sobri Jóska
megint sikerült megfogni a lényeget, az előtte lévő 10 perces bullshit cunamival gondolom semmi probléma nem volt, vagy azért is a kérdező a bűnös?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
ZERO_L
ez a végszó legendás lesz, asszem mindenféleképpen.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
ZERO_L
hálisten nem
Negritis
én sem olvastam/hallottam, de EB topicban megtalálható
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
ZERO_L

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
ZERO_L
hálisten nem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 981 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ezek után HA Jó csapatban fog futsalozni , akkor évekig lehet pojáca egy sportcsatornánál, de aelőtte itt a posványban is lehet 2-3 értékelhető éve... Hajrá !
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Tajti fb-jéről:

"Szeretnék reagálni azokra a hírekre miszerint engem kirúgtak, egy újság szerint egyenesen kivágtak a Barcelonától, ami nem igaz, de hat ettől az újságtól mást nem is lehet várni, mivel eddig is csak negatívumokat írtak rólam.

A válogatottbeli teljesítményem miatt sok csapattól jött megkeresés, volt olyan egyesület is, akik egyből a felnőtt csapatnak szerettek volna vinni. Ezek után komolyan elgondolkoztunk azon, hogy mi legyen. Még egy év maradt a szerződésemből és a következő évben megint az U19-es csapatba játszottam volna, ahogy mindegyik 1998-as születésű csapattársam. Nem szerettem volna tovább az U19-ben játszani, ezért úgy döntöttem, hogy itt az ideje a távozásnak és új kihívásokat keresni. Leültünk beszélni a vezetőkkel és kértük, hogy engedjenek e,l mert tovább szeretnék lépni. Hosszas tárgyalások után végül sikerült elérnünk, hogy elengedjenek, aminek nagyon örülök. Így már nem vagyok a Barcelona játékosa, de egy pillanatig sem bánom, hogy 2 évvel ezelőtt oda igazoltam. 2 nagyon nehéz év áll mögöttem, nem úgy jött ki a lépés, ahogy szerettem volna, ami nem is akkora baj, mert rengeteget tudtam az egészből tanulni és mentálisan megerősödtem.
Most itt az ideje a váltásnak és várom már nagyon az új kihívást. A jövőmmel kapcsolatban pedig hamarosan jelenkezem.

Ezzel a képpel szeretnék búcsúzni a Barcától és a csapattól. Sosem fogom ezt a két évet elfeledni."
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
St.Pauli főnöke nem tudott ott lenni az új igazoláskor, de mindent megtett a csapat..😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
Közben Blatter bedobta a gumicsontot, miszerint az UEFA az elmúlt években rendszeresen csalt az európai kupasorozatok sorsolásaival.

Nahááááááááááát.

Ja nem.

több mint 9 éve
 hvg.hu/sport/20160614_koeman_everton
empty taxi
Legalább egy jó csapat szomszédságában dolgozhat. 😊

Komolyra véve, ha ő nem rakja rendbe az Evertont, akkor senki. Bár ez a váltás szerintem visszalépés neki.

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
No most már lehet spoiler nélkül beszélgetni róla, bár úgy tűnik most a Copa annyira nem izgat minket. Tény, szabálytalan góllal estek ki a brazilok de idáig el se szabadott volna jutni normál esetben.
Ez kb olyan mintha férfi vízilabdában mondjuk a szlovákok ejtenek így ki minket....
Remélem ez nem kényelmesíti el Messiéket s végig koncentrálva végre megnyerik a tornát.
dande
Brazília legutóbbi 3 Copa-eredménye: két negyeddöntős kiesés Paraguay ellen (mindkettő büntetőkkel), most pedig a csoportkörből se mentek tovább. Persze ők aztán tényleg soha nem a legerősebb csapattal állnak ki a Copán, de ez több mint kínos.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
 hvg.hu/sport/20160614_koeman_everton

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
No most már lehet spoiler nélkül beszélgetni róla, bár úgy tűnik most a Copa annyira nem izgat minket. Tény, szabálytalan góllal estek ki a brazilok de idáig el se szabadott volna jutni normál esetben.
Ez kb olyan mintha férfi vízilabdában mondjuk a szlovákok ejtenek így ki minket....
Remélem ez nem kényelmesíti el Messiéket s végig koncentrálva végre megnyerik a tornát.