Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
 m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/copa-az-elso-korona-nelkuli-kiraly-az-urben-a-labda-messi-memek-2509863

Remélem Eaglesmc most elégedett vagy 😉 😊
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Remélem azért meggondolja magát......
dande
Inkább elindított egy "szép" mozgalmat. Felkészül Mascherano, Agüero, Higuain, DiMaria...
Matthew99
Agüeroooooo is? 😕
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Nem lesz Clash Of Captains a mennyeiben 😕(((

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-tavozik-a-vezetoedzoi-posztrol-hivatalos-2509699
bergerdani
Csak semmi pánik, a magyar edzőkeringő törvényei alapján hamarosan viszontlátjuk valahol. Talán épp Kövesden, mivel közben Pintért leigazolja a DVTK.

több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Nem lesz Clash Of Captains a mennyeiben 😕(((

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-tavozik-a-vezetoedzoi-posztrol-hivatalos-2509699

Mindig jövőre
több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 520
Meanwhile:
Mkhitaryan -> MU
empty taxi
Csak kapja meg a munkavállalásit 😀
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Meanwhile:
Mané -> Pool
empty taxi
Napokig vigyor lesz az arcomon, miután hivatalos lesz.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Meanwhile:
Mané -> Pool
Mkhitaryan -> MU

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként félreértés ne essék, nem igazolni akrnám ezt a döntését, és sajnálnám, de pillanatnyilag megérteni vélem. Mondom bízom benne ezt csak első indulatában, keserűségében mondja, és meggondolja magát.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/argentina-nekem-ez-nem-valo-eleg-a-valogatottbol-messi-2509773

ez így kemény lenne
Negritis
Az én szememben ezzel a lépéssel csúnyán leírná magát. Hibázott, megint elbukott egy döntőt, hát aztán. Majd lesz következő. Milyen dolog az hogy feladjuk csak mert elbuktunk? Lóf*szt, küzdünk annál jobban.

---

Kicsit más, de hál' isten hogy Klopp nem így áll hozzá. Hatból az utolsó ötöt bukta, mégse mondja azt hogy "köszike, én mostantól meg sem próbálom."

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
dobálta magát mint egy fürdős kurva hogy pontosak legyünk
Negritis
a mémek 90%-a a "sámsoni csárdás" jelenetből jött, ott meg csak szimplán mérgelődött.

na mindegy, nekem se a kedvencem CR az arcoskodásai miatt főleg (Pl. 2 évvel ezelőtti BL döntő), de ez a fajta mentalitás amit a magyar meccsen mutatott ezerszer közelebb áll hozzám, mint a "többet nem leszek válogatott, nem nekem való" mentalitás.
eaglesmcnabb
Azért kíváncsi vagyok, ha a csoportkörben mégis kiesnek mit mondott volna, illetve a horvátok ellen finoman szólva sem szakadt meg, ha már itt tartunk, és várjuk még ki a végét......

Egyébként még véletlenül sem akartam CR-t elő hozni, de ha már itt tartunk: egy felvételen tisztán látszott, hogy mikor Dzsuzsi befordult a lövésre készülve, ott mutogatott a többieknek, hogy lépjenek már elé, pedig ő még jobban odaért volna, hogy a lövést megakadályozza, szinte elhúzódott Balázs elől, és aztán, amikor megpattanó módon mégis bement utána jött a mérgelődés, pedig ő is tehetett volna ellene. Magam ezt is értem egyébként, semmi rosszat nem láttam benne.

No de kár ezt így összehasonlítani, én nem is akartam megtenni mert sztem két különböző dologról és helyzetről van szó.
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Negritis
a mémek 90%-a a "sámsoni csárdás" jelenetből jött, ott meg csak szimplán mérgelődött.

na mindegy, nekem se a kedvencem CR az arcoskodásai miatt főleg (Pl. 2 évvel ezelőtti BL döntő), de ez a fajta mentalitás amit a magyar meccsen mutatott ezerszer közelebb áll hozzám, mint a "többet nem leszek válogatott, nem nekem való" mentalitás.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
Ezen a meccsen is, ugyan nem játszott jól, de küzdött hajtott, egész egyszerűen nem jön össze....
dande
küzdött hajtott?
Ezt utálom... múlthéten CR tényleg küzdött, tényleg hajtott, majdnem belebetegedett hogy kiesésre állnak... És emiatt nevetség tárgyává vált...

Messi meg... nagy sportember. :d
eaglesmcnabb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Ezen a meccsen is, ugyan nem játszott jól, de küzdött hajtott, egész egyszerűen nem jön össze....
dande
küzdött hajtott?
Ezt utálom... múlthéten CR tényleg küzdött, tényleg hajtott, majdnem belebetegedett hogy kiesésre állnak... És emiatt nevetség tárgyává vált...

Messi meg... nagy sportember. :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
dande
Inkább elindított egy "szép" mozgalmat. Felkészül Mascherano, Agüero, Higuain, DiMaria...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/argentina-nekem-ez-nem-valo-eleg-a-valogatottbol-messi-2509773

ez így kemény lenne
Negritis
könnyebb ott hagyni a válogatottat, mint berúgni a tizenegyest. na mind1 remélem kap majd aranylabdát szokás szerint.
csebi
Egyrészt nyilván Így van, másrészt értem a benne lévő csalódottságot, feszültséget, fáradtságot keserűséget stb..... Magam csak 26 éve szurkolok az argentinoknak és hajnalban azt mondtam, hagyom az egészet a francba, minek fárasztom magamat ezzel. Kb úgy vagyok velük mint NHl-ben a Canadiensel..... (lehet én vagyok a hibás, nem kéne szurkolnom nekik és nyernének is valamit 😊)

Nem arról van szó, hogy másokat hibáztat, szerintem éppen önmagát is emészti a dolog miatt bőven és így hirtelen elege lett, megy az argentinoknak nélküle is. Egyébként meg nem lehet azt mondani nem tett meg mindent a válogatottért. Ezen a meccsen is, ugyan nem játszott jól, de küzdött hajtott, egész egyszerűen nem jön össze....

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man

ez így kemény lenne
Negritis
könnyebb ott hagyni a válogatottat, mint berúgni a tizenegyest. na mind1 remélem kap majd aranylabdát szokás szerint.
csebi
Hisz elvitte a válogatottat a döntőig. Most arról nem tehet hogy a többi nem | adócsaló | tud focizni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Ne aggódjatok már. Az EB-t még simán megnyerheti!

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott

ez így kemény lenne
Negritis

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!

ez így kemény lenne
Negritis
Pedig most nem kellene feladnia...

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician

ez így kemény lenne

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Kicsit gyilkoljak csak egymast, es a nagyobbik baj, h ez a fasz meg engedi is...

több mint 9 éve
Hát igen a nagyobb baj hogy a bíró is hülye tisztán labda volt....
több mint 9 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Kicsit lol a spori 😀

több mint 9 éve
Hülye Higany...
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Copa döntő