Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Ibrakadabra! :, ( :, (
Te voltál a kiválasztott!

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Hulk is aztmondta hogy nem szívesen adja lentebb es tessék. Van az a pénz..😉Touré kijelentette hogy nem megy KínábaNolitot, meg Gündogant egyértelműen azért hozta Pep hogy a kezdőbe kerüljenek. Sterling elmehet kapálni, Touré meg padozik, vagy elmegy Kínába jópénzé mint Hulk tette.a mikiegér kupát itt is nyerni fogja folyamatosan és ott még pályára is fog kerülni, bl-ben, bajnokikon kötve hiszem, h mr legdrágább legfaszább legjobb legnagyobb angol játékost kinyomná a kezdőbőlbarcába padozna akkor (sajnos) nyerne is kupákat, de a citynél több pénzt kap ugyanazért. nem fogja tudni bejátszani magát a kezdőbeNegredo remek örököse lesz. Se több se kevesebb.Hidd el, jó igazolás volt..😉 😉 😉matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Ha ez EB-n mutatott játékából indulok ki, örülök hogy vele "erősítettek."DONE DEAL : Nolito -» Manchester City, 4 évreNem tudom h ez nekik most jó vagy rossz.
Heisman Trophy
Beki
Mikey
Coolearie
Toca
Heisman Trophy
dr0725
Coolearie
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Touré kijelentette hogy nem megy KínábaNolitot, meg Gündogant egyértelműen azért hozta Pep hogy a kezdőbe kerüljenek. Sterling elmehet kapálni, Touré meg padozik, vagy elmegy Kínába jópénzé mint Hulk tette.a mikiegér kupát itt is nyerni fogja folyamatosan és ott még pályára is fog kerülni, bl-ben, bajnokikon kötve hiszem, h mr legdrágább legfaszább legjobb legnagyobb angol játékost kinyomná a kezdőbőlbarcába padozna akkor (sajnos) nyerne is kupákat, de a citynél több pénzt kap ugyanazért. nem fogja tudni bejátszani magát a kezdőbeNegredo remek örököse lesz. Se több se kevesebb.Hidd el, jó igazolás volt..😉 😉 😉matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Ha ez EB-n mutatott játékából indulok ki, örülök hogy vele "erősítettek."DONE DEAL : Nolito -» Manchester City, 4 évreNem tudom h ez nekik most jó vagy rossz.
Heisman Trophy
Beki
Mikey
Coolearie
Toca
Heisman Trophy
dr0725
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Nolitot, meg Gündogant egyértelműen azért hozta Pep hogy a kezdőbe kerüljenek. Sterling elmehet kapálni, Touré meg padozik, vagy elmegy Kínába jópénzé mint Hulk tette.a mikiegér kupát itt is nyerni fogja folyamatosan és ott még pályára is fog kerülni, bl-ben, bajnokikon kötve hiszem, h mr legdrágább legfaszább legjobb legnagyobb angol játékost kinyomná a kezdőbőlbarcába padozna akkor (sajnos) nyerne is kupákat, de a citynél több pénzt kap ugyanazért. nem fogja tudni bejátszani magát a kezdőbeNegredo remek örököse lesz. Se több se kevesebb.Hidd el, jó igazolás volt..😉 😉 😉matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Heisman Trophy
Beki
Mikey
Coolearie
Toca
Heisman Trophy
dr0725
több mint 9 éve
a mikiegér kupát itt is nyerni fogja folyamatosan és ott még pályára is fog kerülni, bl-ben, bajnokikon kötve hiszem, h mr legdrágább legfaszább legjobb legnagyobb angol játékost kinyomná a kezdőbőlbarcába padozna akkor (sajnos) nyerne is kupákat, de a citynél több pénzt kap ugyanazért. nem fogja tudni bejátszani magát a kezdőbeNegredo remek örököse lesz. Se több se kevesebb.Hidd el, jó igazolás volt..😉 😉 😉matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Heisman Trophy
Beki
Mikey
Coolearie
Toca
Heisman Trophy
több mint 9 éve
barcába padozna akkor (sajnos) nyerne is kupákat, de a citynél több pénzt kap ugyanazért. nem fogja tudni bejátszani magát a kezdőbeNegredo remek örököse lesz. Se több se kevesebb.Hidd el, jó igazolás volt..😉 😉 😉matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Heisman Trophy
Beki
Mikey
Coolearie
Toca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Negredo remek örököse lesz. Se több se kevesebb.Hidd el, jó igazolás volt..😉 😉 😉matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Heisman Trophy
Beki
Mikey
Coolearie
több mint 9 éve
Hidd el, jó igazolás volt..😉 😉 😉matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Heisman Trophy
Beki
Mikey
több mint 9 éve
matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Heisman Trophy
Beki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
mno.hu/foci_eb/bognar-megszakerti-storck-nem-tett-hozza-semmit-1349880Csak úgy összehasonlításképpen
Amadeus91
Storck legnagyobb sikere: oda-vissza győzelem a norvégok ellen a pótselejtezőn, majd az eb-n csoportgyőzelem és nyolcaddöntő a torna előtt minden power rankingben az utolsó 3 közé sorolt kerettel
Bognár legnagyobb sikere: 2001-2002-ben az egyik legerősebb csapattal (MTK) 14 pont előnyről elbukta a félelmetesen kemény mennyei bajnokságot.
több mint 9 éve
Szerintem jó. Egész jól mozgott most az Eb alatt, kíváncsian várom hogy Peppel mennyire értik meg egymást. Gündogan már más tészta lesz ilyen szempontból, főleg hogy ő az egyetlen német..😀DONE DEAL : Nolito -» Manchester City, 4 évreNem tudom h ez nekik most jó vagy rossz.
Heisman Trophy
Beki
több mint 9 éve
mno.hu/foci_eb/bognar-megszakerti-storck-nem-tett-hozza-semmit-1349880A magyar edző úgy örül a sikernek, ahogy senki 😊
Amadeus91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Irigység, magyar nép a neved......S sajnos ez soha nem hal ki belőlünk..
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
DONE DEAL : Nolito -» Manchester City, 4 évreNem tudom h ez nekik most jó vagy rossz.
Heisman Trophy
több mint 9 éve
matip -> pool
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
DONE DEAL : Nolito -» Manchester City, 4 évre
több mint 9 éve
Mert Orbán Viktorral még nem beszélgettél róla...444.hu/2016/06/30/orban-hazi-sportujsagiroja-egyszerre-ment-neki-storcknak-es-kiraly-gabornakŐ tényleg az egész magyar futballközeg legeslegalja. Még Pintérrel, Véberrel, vagy annak idején Kistelekivel kapcsolatban is volt legalább egy-két pozitív vélemény, de olyannal még nem találkoztam, aki erről az emberről ne a legmélyebb undorral szólna.
ozibozi
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
444.hu/2016/06/30/orban-hazi-sportujsagiroja-egyszerre-ment-neki-storcknak-es-kiraly-gabornakŐ tényleg az egész magyar futballközeg legeslegalja. Még Pintérrel, Véberrel, vagy annak idején Kistelekivel kapcsolatban is volt legalább egy-két pozitív vélemény, de olyannal még nem találkoztam, aki erről az emberről ne a legmélyebb undorral szólna.
ozibozi
több mint 9 éve
És most mindenkinek leesik az álla 😀a híres magyar edzőkeringő. itt ha elhalkul a zene még általában üres szék is marad.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-horvath-ferenc-a-diosgyoriek-uj-vezetoedzoje-2510471
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
És most mindenkinek leesik az álla 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-horvath-ferenc-a-diosgyoriek-uj-vezetoedzoje-2510471
Szerkesztette: NB2
több mint 9 éve
akkor is jobb lett volna mint Seferovic most szerintemBaselben nem láttam, de itt ez eb-n nulla volt a gyerek, nem is értettem mi ez a hype körülötte.Karcsú ő a Bundesligához, pláne egy élcsapatba, de ezt itt már százszor kiveséstük...Embolo majd kompenzálja
ozibozi
Heisman Trophy
peach
nincs meg a nemzetközi tapasztalata, de 14 meccse már van a válogatottban (szerintem nagy része csereként)). svájci bajnokság nem olyan erős.Ennyi idősen Lukaku is hasonlóan nézett ki nemzetközi mezőnyben azt körülötte is ilyesmi hype volt.Baselben nem láttam, de itt ez eb-n nulla volt a gyerek, nem is értettem mi ez a hype körülötte.Karcsú ő a Bundesligához, pláne egy élcsapatba, de ezt itt már százszor kiveséstük...Embolo majd kompenzálja
ozibozi
Heisman Trophy
peach
Persze eltérő stílusú csatárokról beszélünk.
empty taxi
Statok : (meccs, gól, assist, játékperc)
Leistungsdaten 15/16
Insgesamt 15/16: 40 13 9 250 3.252
Raiffeisen Super League Super League 27 10 7 2.250
Europa League Europa League 8 2 2 621
UEFA Champions League-Qualifikation CL-Quali 4 1 261
Würth Schweizer Cup Schweizer Cup 1 - - - 120
Válogatott (összesen) (meccs, gól, assist, sárga lap, két sárga lap miatti piros, egyből piros, játékperc) :
14 1 4 1 - - 653'
több mint 9 éve
Ennyi idősen Lukaku is hasonlóan nézett ki nemzetközi mezőnyben azt körülötte is ilyesmi hype volt.Baselben nem láttam, de itt ez eb-n nulla volt a gyerek, nem is értettem mi ez a hype körülötte.Karcsú ő a Bundesligához, pláne egy élcsapatba, de ezt itt már százszor kiveséstük...Embolo majd kompenzálja
ozibozi
Heisman Trophy
peach
Persze eltérő stílusú csatárokról beszélünk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...