Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Amúgy ha már itt tartunk, valaki árulja már el, hogy mi ér Pogbában 100 meg 130 milliót? És most itt nem arra gondolok, hogy elszálltak az árak, de én egyszerűen nem értem mitől lehet ilyen ára. Nálam ő az a 40-50 milliós játékos.
dugo93
Szerintem is. Ronaldo sem ér 120 milliót vagy mennyit.
Van pénze mindenkinek csak nekem nem.
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Griezmann szerintetek mennyire aranylabda esélyes?
braxa88
Amíg vissza nem vonulnak, addig csak Messi és CR kaphatja meg. Az aranylabda már nem a teljesítményről, hanem a marketingről szól. Griezmann megérdemelné, ha mondjuk az őszi szezonja is jól sikerülne, de semmi esélye rá. Ha Sneijder nem kapta meg 2010-ben, Ribery 2013-ban, vagy Neuer 2014-ben....😊

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Amúgy ha már itt tartunk, valaki árulja már el, hogy mi ér Pogbában 100 meg 130 milliót? És most itt nem arra gondolok, hogy elszálltak az árak, de én egyszerűen nem értem mitől lehet ilyen ára. Nálam ő az a 40-50 milliós játékos.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Azért nálam Pogba messze van még Zidanetól...igen messze, Griezman közelíti Henryt. Ahogy összeségében a 98-s válogatott azért jobb volt mint a mostani kivéve a kapus meg talán a HC posztot. Ott sanszos, hogy Jaqiue ellenére jutottak, ameddig jutottak. DDnek azért vannak jó húzásai.
dande
Összességében valóban jobb volt a '98-as gárda, elsősorban a védelem volt ott jobb. Bár hosszú távon ez a Varane-Umtiti duó bitang lehet belül.
A középpályán Kanté az kb. Deschamps néger változata, Petit-Mautidi az szintén kb egál és Payet>Djorkaeff szvsz.
Elől pedig ahogy Braxa is említette Giroud jobb, mint Guivar'ch.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Azért nálam Pogba messze van még Zidanetól...igen messze, Griezman közelíti Henryt. Ahogy összeségében a 98-s válogatott azért jobb volt mint a mostani kivéve a kapus meg talán a HC posztot. Ott sanszos, hogy Jaqiue ellenére jutottak, ameddig jutottak. DDnek azért vannak jó húzásai.
dande
középcsatár poszton is jobbak a mostaniak Giroud > Guivarc'h

zidane 98ban 26éves volt, pogba most 23
3 év mulva pogba jobb lesz mint zidane bármikor!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 9 éve
Már az EB előtt éreztem egyébként a párhuzamot a '98-as VB-vel abból a szemszögből, hogy otthon vannak a franciák és a Pogba-Griezmann tengely pályafutása hasonló szakaszban tart, mint anno a Zidane-Henry tengelyé, úgy tűnik még a végén | kivételesen | igazam lesz.

Madden hates me.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha megnyerik az EBt, s az ősze is jól sikerül, nálam egyértelműen Griezmanné az aranylabda. Az EB megnyerését nagyon szeretném ha összejönne, mert bár a francicákat nem szeretem, de ezt a portugál csapatot még úgy sem.
több mint 9 éve
Griezmann szerintetek mennyire aranylabda esélyes? én egy vitában felválalltam h szerintem ő a elgnagyobb esélyes, erre ketten is leRonaldoztak 😀 sztem CRnél Messi és Suarez is esélyesebb lenne normális szavazási rendszerben.
braxa88
De nem normális. Szóval CR. Már oda is lehet adni neki.
Matthew99
csak lehetetlen megmagyarázni. ok h nyert BLt, BL gólkirály a kicsapatok elleni gólokkal, meg EB döntő. de EBn 1 jó meccse volt a többi kuka, BL egyenkiesése szakaszban is 1. vicc ha megkapja
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Griezmann szerintetek mennyire aranylabda esélyes? én egy vitában felválalltam h szerintem ő a elgnagyobb esélyes, erre ketten is leRonaldoztak 😀 sztem CRnél Messi és Suarez is esélyesebb lenne normális szavazási rendszerben.
braxa88
De nem normális. Szóval CR. Már oda is lehet adni neki.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
jó lesz a mennyei, ha már a kezdetektől a Loki lesz a Fagyi legkomolyabb ellenfele
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Az MTK-é minden tiszteletem (komolyan). Meggyőződésem volt, hogy a lehető leghamarabb kiejtik magukat Európából.

több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
A 3/3 azért szép, de a következő körben a Fradival kiegészülve az 1+3-ból ha az 1+1 meglesz, akkor már nagyon tapsikolhatunk szerintem...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
vidinel elgurulhatott a gyogyszer, ilyen feltunoen bundazni :ddd
dr0725
Videotont várhatóan a szerbek megeszik oda-vissza.
több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 520
vidinel elgurulhatott a gyogyszer, ilyen feltunoen bundazni :ddd
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
hihetetlen.. Hogy ezt miért használják ennyien, ennyiszer írásban/szóban.
gamerkr
miért, akkor "ámbár" sincs ? :d

ON: vezetünk, fidi meg minnyá kiesik :d ja és nálunk játszik már Bese!
LOL és gólt vert!

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
egyébként éppen most meg a lengyel Szuper Kupa, Legia a Lech ellen.
tök furcsa, hogy két hónapja még három magyar is a pályán lehetett volna, most meg a keretbe sincs egy sem.
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 541 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
...
empty taxi
egyébként elég durva, mennyire nem adja vissza az egységsugarú futballista sztereotípiáját. most azon kívül, hogy a nem létező "de viszont" többször is elhangzik, egyébként teljesen józan gondolkodású, és a gyerekeit is sikerül úgy nevelnie, hogy a saját lábukra tudjanak állni.
Nagy Ádi után a második kimondottam kellemes meglepetés ezen a nyáron 😊
slowmotion
hihetetlen.. Hogy ezt miért használják ennyien, ennyiszer írásban/szóban.

több mint 9 éve
...
empty taxi
egyébként elég durva, mennyire nem adja vissza az egységsugarú futballista sztereotípiáját. most azon kívül, hogy a nem létező "de viszont" többször is elhangzik, egyébként teljesen józan gondolkodású, és a gyerekeit is sikerül úgy nevelnie, hogy a saját lábukra tudjanak állni.
Nagy Ádi után a második kimondottam kellemes meglepetés ezen a nyáron 😊
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
 www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-ez-van-pinter-attila-zokon-vette-hogy-elfelejtettek-2511877
Borbinho
Neee. Nem szivassatok. Remélem ilyen rohadt részegen nem vezet autót.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?list=PL0uY1N5xwplXDcwQb4o-N1UOEfboEOSQ2&v=rWktyHh2ZMs

Madden hates me.
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 531 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-ez-van-pinter-attila-zokon-vette-hogy-elfelejtettek-2511877

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 412
Korabban mar kifejtettem a Gibraltari focit, de megteszem meg1szer.

Ket csapattal kell szamolni giben: Lincoln..kb orokos bajnok no meg az europa fc.
Rengeteg spanyol jon at jatszani mivel csabitobb kuzdeni a bl helyert mint spanyol 3.osztalyban szenvedi.igaz ott kapnak 1000 EUR korul is.Oszinten, azt nem tudom ki mit mennyit kap a gib najnoksagban..a 2.osztalyban- itt ugyebar ket liga van- ott tutti nincs zse.
a spanyolok mellett sok masnacio is van.Termeszetesen az angliabol is sokan vannak. alacsonyabb ligas csapatok adjak kolcson gibes csapatoknak a fiataljaikat.
A GFA mar a nem gibes jatekosok korlatozasan gondolkozott tavaly.nem tudom mi lett ebbol.Mindenki tudja mivel jar az ha hazai jatekos nem nagyon jatszik.na majd a BREXIT 😀
Ahogy korabban is irtam 30.000 lakoshoz kepest kurva sok csapat van foleg az utanpotlas csapatokbol van rengeteg.Engem nem lepett ez az eredmeny.

A Celtic jon hozzajuk.

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Észtországban milyen letargia lehet most, hogy a GIBRALTÁRI bajnok kiejtette az ő bajnokcsapatukat (és a 2015-ös negyedik is kiesett az EL-ben) 😊

A Partizani meg szerintem már el is utazott a szlovákokhoz a visszavágóra, mikor szóltak nekik, hogy jövő héten BL meccset játszhatnak. Mikor az ember már azt hinné, hogy az uefa se tud már semmi újat mutatni... komolyan az ilyen dolgok miatt érdemes a labdarúgással naprakész lenni

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal