Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
nem lehet, hanem biztos h sokat számít egy jó kapusedző, Kakas Lacival biztos nem lenne ez!ha ziccerből kapná csak a gólokat azt hiszem senki sem szólna egy szót sem, de egy totál oldalról elvégzett szabadrúgás nálam nem az. Ha később nemzetközi szinten gondolkozunk akkor az ő képességei ide nem elég jók, lehet hogy egy jó kapusedző sokat számít a helyezkedés normális elsajátításában de a magasság elég fontos így is. davemayerKapus vagyok:ennyi, a védelemnek meg aza dolga h ne engedje helyzetbe a támadókat, na már most ez ottennek és társainak(Besic-en kívül) nem sokuknak megy...de mondom úgyse fogjuk a másikat meggyőzni, majd meglátjuk h Moniznál tavasszal is Levi kezd-e, sztem biztos... 😊Divat
Érdekes ez a kapus dolog. Az a dolga, hogy védjen..A csatárnak az, hogy gólt kell rúgnia..
A csatár kihagy 4 ziccer egy meccsen nem küldik el rögtön..ha a kapus hibázik netán 4-et meccsen akkor már szerződés is bontanak vele....
A kapusoknak a legnehezebb. Ha hibáznak akkor az esetek 90%-ban gólt kapnak.
Semlegesként írom ezt, mivel nem nagyon látok focit mostanában csak "játszom"
pl. a legutolsó meccsemen egy nullra vezetett az ellenfél a félidőben. Az edző mit mondott, egyszer lőttek kapura és gól. Nem akartam megjegyezni, hogy az első percben fogtam egy ziccert..
Üdv,Zé
ZoliMP
égetőbb szükség egy gólvágó és/vagy egy klasszikus 10-es, mint a kapuskérdés, de még gyenge védelmünket és elé helyezném, én akkor is védem Levit, évek óta a legjobb kapusunk(Megyót leszámítva persze) még így is, és Neki legalább jelent vmit a zöld-fehér szín!!!
más: zselés supit ki is vágták pécsről, pedig már rég vége volt a meccsnek... 😀
|
több mint 11 éve
ha ziccerből kapná csak a gólokat azt hiszem senki sem szólna egy szót sem, de egy totál oldalról elvégzett szabadrúgás nálam nem az. Ha később nemzetközi szinten gondolkozunk akkor az ő képességei ide nem elég jók, lehet hogy egy jó kapusedző sokat számít a helyezkedés normális elsajátításában de a magasság elég fontos így is.Kapus vagyok:ennyi, a védelemnek meg aza dolga h ne engedje helyzetbe a támadókat, na már most ez ottennek és társainak(Besic-en kívül) nem sokuknak megy...de mondom úgyse fogjuk a másikat meggyőzni, majd meglátjuk h Moniznál tavasszal is Levi kezd-e, sztem biztos... 😊Divat
Érdekes ez a kapus dolog. Az a dolga, hogy védjen..A csatárnak az, hogy gólt kell rúgnia..
A csatár kihagy 4 ziccer egy meccsen nem küldik el rögtön..ha a kapus hibázik netán 4-et meccsen akkor már szerződés is bontanak vele....
pl. a legutolsó meccsemen egy nullra vezetett az ellenfél a félidőben. Az edző mit mondott, egyszer lőttek kapura és gól. Nem akartam megjegyezni, hogy az első percben fogtam egy ziccert..
Üdv,Zé
ZoliMP
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Kapus vagyok:ennyi, a védelemnek meg aza dolga h ne engedje helyzetbe a támadókat, na már most ez ottennek és társainak(Besic-en kívül) nem sokuknak megy...de mondom úgyse fogjuk a másikat meggyőzni, majd meglátjuk h Moniznál tavasszal is Levi kezd-e, sztem biztos... 😊
Üdv,Zé
ZoliMP
|
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 566
Kapus vagyok:Érdekes ez a kapus dolog. Az a dolga, hogy védjen..A csatárnak az, hogy gólt kell rúgnia..
Üdv,Zé
több mint 11 éve
A portugál BOLA szerint egy német játékos és angol csapat :d 😀 😀 😀 a mai világban meg egy Götze szintű focistáért hol horribilis a 35 millió euró....középszerű védőkért fizetnek 20-25 misiket ki Angliában,
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Most figyu, ha nagyon összekapnám magam 10 perc alatt belinkelnék neked legalább 3 ilyen hírt, hogy a United már ÁLLÍTÓLAG megegyezett X-el, ÁLLÍTÓLAG ajánlatot tett dzs-ért, ÁLLÍTÓLAG ty-t már orvosi vizsgálaton látták. tessék, ez 1 perc munkája sem volt: sport365.hu/nemzetkozi-foci,premier-league,a-mu-horribilis-osszeget-ajanlhat-a-nemet-foci-legnagyobb-tehetsegeert,42219
több mint 11 éve
Szépen szétkapják majd pár év alatt Dortmundot
több mint 11 éve
Ha már ilyen szarul álltok támadókkal akkor ez a megfelelő hír:Jól látom h azt írtad hernandez jó?😊gabtsiIgen. Csereként. A kezdő közelébe azonban nem engedném. Egyszerűen nem lehet rá feltenni a labdát, megjátszhatatlan. Bár idén volt már 2 olyan meccse, ahol mezőnyben sem lógott ki lefelé. A kapu előtt idén olyan, mint az első évében. Higgadt és biztos lábú. Tavaly ott is szar volt. Épp olyan, mint Ole, bár ő mezőnyben hozzá képest egy Zidane volt. Kell ilyen ék is.
Ellenben a tavaly első évében szintén remeklő Welbeck, aki Rooneyval nagyon megértette egymást és Rooney is kijelentette, hogy szeret Dannyvel játszani. Na ő idén parkoló pályán van, ha játszik akkor meg nem a helyén... RvP helyét én sem kérdőjelezem meg, Rooneyt sem. Nálam Kagawanak nincs helye. Nem volt júliusban sem.tüsi91
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-united-megegyeztek-lewandowskival-sajtohir-2196875
több mint 11 éve
Hát sokmindent rálehet húzni Jovára de hogy 10x jobb mint Ranilovic az fix 😊És amikor győztetek, mennyiszer óvta meg a kaput góloktól? Mert te még nem hibáztál a munkádban... melyik kapus nem kapott még soha gólt pályafutása során?JC6Ferdítesz. Mindenki hibázik és senki nem várja el a kapustól, hogy soha ne kapjon gólt. De nem ilyeneket és legfőképpen nem ennyit.
Ha én így végezném a munkámat, már rég kibasztak volna, erről meg ennyit.
"És amikor győztetek, mennyiszer óvta meg a kaput góloktól?" - Ismétlem: EZ A DOLGA!
Divat: sajnos azt kell mondanom, hogy a jelenlegi keretből Ranilovicot védetném inkább. Na nem, mintha ő megoldást jelentene, kapust mindenképp igazolnék (és egyúttal a 87, semmire sem jó kapusunk 99%-át elzavarnám a francba, csak a pénzt viszik)Bálesz
Nyertetek nem mindegy, majd ha kikaptok akkro dühöngj 😊
több mint 11 éve
És amikor győztetek, mennyiszer óvta meg a kaput góloktól? Mert te még nem hibáztál a munkádban... melyik kapus nem kapott még soha gólt pályafutása során?JC6Ferdítesz. Mindenki hibázik és senki nem várja el a kapustól, hogy soha ne kapjon gólt. De nem ilyeneket és legfőképpen nem ennyit.
Ha én így végezném a munkámat, már rég kibasztak volna, erről meg ennyit.
"És amikor győztetek, mennyiszer óvta meg a kaput góloktól?" - Ismétlem: EZ A DOLGA!
Divat: sajnos azt kell mondanom, hogy a jelenlegi keretből Ranilovicot védetném inkább. Na nem, mintha ő megoldást jelentene, kapust mindenképp igazolnék (és egyúttal a 87, semmire sem jó kapusunk 99%-át elzavarnám a francba, csak a pénzt viszik)
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Jól látom h azt írtad hernandez jó?😊gabtsiIgen. Csereként. A kezdő közelébe azonban nem engedném. Egyszerűen nem lehet rá feltenni a labdát, megjátszhatatlan. Bár idén volt már 2 olyan meccse, ahol mezőnyben sem lógott ki lefelé. A kapu előtt idén olyan, mint az első évében. Higgadt és biztos lábú. Tavaly ott is szar volt. Épp olyan, mint Ole, bár ő mezőnyben hozzá képest egy Zidane volt. Kell ilyen ék is.
Ellenben a tavaly első évében szintén remeklő Welbeck, aki Rooneyval nagyon megértette egymást és Rooney is kijelentette, hogy szeret Dannyvel játszani. Na ő idén parkoló pályán van, ha játszik akkor meg nem a helyén... RvP helyét én sem kérdőjelezem meg, Rooneyt sem. Nálam Kagawanak nincs helye. Nem volt júliusban sem.
több mint 11 éve
Jól látom h azt írtad hernandez jó?😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
jah volt egy hír, ahol egy újságíró arra hivatkozott, hogy Lewandowski egy barátja azt állította neki, hogy szeretne a MUba játszani. De ő is minek? RvP fix kezdő, Hernandez csereként beállva jó, amúgy emberhátrányt jelent gyakorta a fenn léte, Rooney és Welbeck. Aki ennek az évnek a vesztese. Sajnos. Ha játszik, akkor meg többnyire szélsőt... Mehh.hisze Lewandowskit is akarjátok... 😀Divatkíváncsi leszek Sneijder hol fog kikötni..Fergi akarja még vajon?DivatMinek? Hova? Annak a szerencsétlen, agyonsztárolt Kagawanak sincs normális helye. Mert fizikuma abszte nincs, Rooney helye pedig elvitathatatlan, s Rooney játéka legyen bármennyire is rossz, de maga a mentalitása az kell, mint egy falat kenyér.
Welbeck el lesz herdálva ettől félek.tüsi91
több mint 11 éve
hisze Lewandowskit is akarjátok... 😀kíváncsi leszek Sneijder hol fog kikötni..Fergi akarja még vajon?DivatMinek? Hova? Annak a szerencsétlen, agyonsztárolt Kagawanak sincs normális helye. Mert fizikuma abszte nincs, Rooney helye pedig elvitathatatlan, s Rooney játéka legyen bármennyire is rossz, de maga a mentalitása az kell, mint egy falat kenyér.
Welbeck el lesz herdálva ettől félek.tüsi91
|
több mint 11 éve
Ez hihetetlen. Eltelt egy nap, és a PMFC nem mondott le. Kollektíve.
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
kíváncsi leszek Sneijder hol fog kikötni..Fergi akarja még vajon?DivatMinek? Hova? Annak a szerencsétlen, agyonsztárolt Kagawanak sincs normális helye. Mert fizikuma abszte nincs, Rooney helye pedig elvitathatatlan, s Rooney játéka legyen bármennyire is rossz, de maga a mentalitása az kell, mint egy falat kenyér.
Welbeck el lesz herdálva ettől félek.
több mint 11 éve
én azért remélem, h nem Ranilovity töketlenkedését akarod nézni...rajta fél szezon alatt több ment el, mint Levin! és sztem Moniznál sincs kapus kérdés, "védelmünk" jóval szarabb, mint a kapus helyzetünk!Ennek ellenére tartom, hogy Jova nélkül még itt sem állna az FTC. Kaposváron és Kecskeméten is számtalan bravúrt mutatott be.JC6Kaposváron kikaptunk, az első Kecsó gólban pedig bőven benne volt a kései elvetődésével.
Amúgy pedig halkan kérdem: egy kapusnak nem az a dolga, hogy védjen? Nem azért áll a gólvonalon? Akkor meg nehogy már szentté avassuk, mert megfog 1-2 labdát. Ha én elvégzem a munkám, az alap, azért még nem leszek megdícsérve. Az ellenkezőjéért már igenis elővesznek.Bálesz
|
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
És amikor győztetek, mennyiszer óvta meg a kaput góloktól? Mert te még nem hibáztál a munkádban... melyik kapus nem kapott még soha gólt pályafutása során?
több mint 11 éve
Ennek ellenére tartom, hogy Jova nélkül még itt sem állna az FTC. Kaposváron és Kecskeméten is számtalan bravúrt mutatott be.JC6Kaposváron kikaptunk, az első Kecsó gólban pedig bőven benne volt a kései elvetődésével.
Amúgy pedig halkan kérdem: egy kapusnak nem az a dolga, hogy védjen? Nem azért áll a gólvonalon? Akkor meg nehogy már szentté avassuk, mert megfog 1-2 labdát. Ha én elvégzem a munkám, az alap, azért még nem leszek megdícsérve. Az ellenkezőjéért már igenis elővesznek.
több mint 11 éve
kíváncsi leszek Sneijder hol fog kikötni..Fergi akarja még vajon?
|
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom mit ekézitek állandóan Jovát, csak egy jó kapusedző kellene mellé. Amikor elküldik azt, aki évek óta veled foglalkozik, aki szinte a második apád, jó, hogy megállsz a fejlődésben.Ennek ellenére tartom, hogy Jova nélkül még itt sem állna az FTC. Kaposváron és Kecskeméten is számtalan bravúrt mutatott be, a korábbi meccseken is voltak bravúrjai, a tegnapi lövést pedig nagyon kevesen védték volna... de ez csak egy olyan vélemény, amelynek megfogalmazója 4-5 FTC meccs 60-70 percét látta az utóbbi hetekben.
több mint 11 éve
186 cm azért nem annyira alacsony, szerintem sokkal nagyobb probléma h botrányosan helyezkedik pontrúgásoknál, ami egy normális kapusedzővel orvosolható lenne és akkor lenne benne potenciál bőven, mert bármikor képes bravúrokra.Onnan egy normális kapus egyszerűen NEM kaphat gólt.nyilván poénból választotta a hét góljának Nyíl is...már én is egyre gyakrabban elismerem h nem Fradi szintű kapus Levi, de minden szart ne varrjunk már a nyakába!Divatne viccelj már, az első góljukat egy normális kapus kifejeli.davemayerBöde Danit klónozzuk vagy 3-4 példányban, Jovát meg zavarjuk már el a büdös picsába, könyörgöm!mer? ezekről most kivételesen nem tehetett sztem, Wittrédi nagyon jól rúgta...Divat
Szarrá áztam, de végül megérte 😊Bálesz
Jovának alapvető hiányosságai vannak és egyre kevésbé bízom abban, hogy ezeket kinőheti. Ráadásul kurva alacsony, ami nem épp előny a kapusoknál.Bálesz
több mint 11 éve
Valaki csinálna ide Sopronba NB1-es csapatot, első hetekben tutira teltház lenne, de első évben biztosan meglenne a 3500-4000-es átlag. De egy minimum 2500 fő körüli közönség lenne szinte minden meccsen. Mikor haldoklott az egész NB1 5 éve, a végén akkor voltak 1800-an...el kell hozni dibuszt pécsről 😉peachtavaly szó nélkül el hoztam volna, idén mér annyira nem tetszett...én Szűcsnél v Megyerinél lejjebb nem adnám, de ezek csak álmok!
www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/a-hivatalos-nezoszam/20121203/c/2389
meg lehet nézni máshol mennyien járnak...pl kondásoknál!!! és ez Moniznak köszönhetően egyre jobb lesz!Divat
több mint 11 éve
el kell hozni dibuszt pécsről 😉peachtavaly szó nélkül el hoztam volna, idén mér annyira nem tetszett...én Szűcsnél v Megyerinél lejjebb nem adnám, de ezek csak álmok!
www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/a-hivatalos-nezoszam/20121203/c/2389
meg lehet nézni máshol mennyien járnak...pl kondásoknál!!! és ez Moniznak köszönhetően egyre jobb lesz!
|
több mint 11 éve
el kell hozni dibuszt pécsről 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...