Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
csak azokban az években Messi/CR jobb volt, oké h nem nyertek annyi nagytornát mint az említettek de jobban játszottak egész évben, az elmult 8évben mindig. idén nem. Griezmann a legjobb
braxa88
szerinted Griezmann miben jobb mint Bale? hogy Franciaország jobb játékosokból áll mint Wales?
Zidane meg a valaha volt legjobb játékos, meglepne ha Pogba nagyobb playa lenne mint ő bármikor :d

amúgy egyik sem lesz top3 aranylabdában, cr suarez messi lesz.
eaglesmcnabb
Azért ez egy kicsit erős, ott van a legjobbak között, de kapásból mondanék öt jobbat.....
csi77
Véber, Urbán, Eszenyi, Szlezák, Szusza mondjuk?

több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 186 — Bears & Illinois fan
csak azokban az években Messi/CR jobb volt, oké h nem nyertek annyi nagytornát mint az említettek de jobban játszottak egész évben, az elmult 8évben mindig. idén nem. Griezmann a legjobb
braxa88
szerinted Griezmann miben jobb mint Bale? hogy Franciaország jobb játékosokból áll mint Wales?
Zidane meg a valaha volt legjobb játékos, meglepne ha Pogba nagyobb playa lenne mint ő bármikor :d

eaglesmcnabb
Azért ez egy kicsit erős, ott van a legjobbak között, de kapásból mondanék öt jobbat.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
3 év mulva pogba jobb lesz mint zidane bármikor!
braxa88
Gyógyszerre nem iszunk. 😉
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Griezmann szerintetek mennyire aranylabda esélyes?
braxa88
Amíg vissza nem vonulnak, addig csak Messi és CR kaphatja meg. Az aranylabda már nem a teljesítményről, hanem a marketingről szól. Griezmann megérdemelné, ha mondjuk az őszi szezonja is jól sikerülne, de semmi esélye rá. Ha Sneijder nem kapta meg 2010-ben, Ribery 2013-ban, vagy Neuer 2014-ben....😊
Kampman
braxa88
ezt már amúgy többször is kiveséztük. azért mert Messi/CR abban a bajnokságban megszórja magát, amiben még én is 15-20 gól körül termelnék a csapataikban, nem fogok hasra esni tőlük. el kell fogadni, hogy marketing választás lett az Aranylabda, nem pedig mentegetőzni, hogy ők abban az évben jobban voltak. tényleg meg is kérdezném, hogy 2013 óta előfordult, hogy meghosszabbították a szavazást? ja, hogy nem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Az hogy Pogba jobb játékos lenne, vagy hogy lehetne valaha is Z-nél, az szerintem nem lehetne itt még felvetés sem. ( max trollkodás) Ezt a szintet hagyjuk meg a NS fórumain tobzódó szakiknak. Szvsz.
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
braxa88

eaglesmcnabb
Főleg ha Portugália nyeri meg az EB-t akkor, tuti hogy CR kapja meg. Pedig kurvára nem érdemli meg, jó lenne ha nem csak a népszerűséget néznék hanem a játéktudást is..
Coolearie
Nála még azzal sincs baj. A pillanatnyi formával vagy mondjuk a teljesen más társakkal is ugyanolyan jól játszokkal már inkább.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
braxa88

eaglesmcnabb
Főleg ha Portugália nyeri meg az EB-t akkor, tuti hogy CR kapja meg. Pedig kurvára nem érdemli meg, jó lenne ha nem csak a népszerűséget néznék hanem a játéktudást is..
Coolearie
ez most így nem korrekt.
jó lenne, ha a játéktudást néznék? miért, Cének olyanból kevés van?

nem a játéktudást kell nézni, hanem a letett teljesítményt, na az úgy már oké. de ha Messi megelőzi Suarezt, akkor nevetséges az egész.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
braxa88

eaglesmcnabb
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
braxa88

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Én úgy vagyok a sporttal, hogy elsődlegesen adja a tv és ha lehet élőben. Ne kelljen már streamekkel szarakodni 2016-ban. Azt is el kell ismerni, hogy az elmúlt 4-5 évben a Digi PL csapatát érte a legkevesebb kritika. Ezért is bánkódnának sokan, ha elszedné tőle az állam csecsén meggazdagodó rohadék nem vasárnap templombajáró Vajna.
NB2
én is. akár nézem hang nélkül, csak egy fix vétel legyen a tévémen. annyira nem vicces sztrímelni, főleg ha mindig megszakad az izgalmas akcióknál.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Én úgy vagyok a sporttal, hogy elsődlegesen adja a tv és ha lehet élőben. Ne kelljen már streamekkel szarakodni 2016-ban. Azt is el kell ismerni, hogy az elmúlt 4-5 évben a Digi PL csapatát érte a legkevesebb kritika. Ezért is bánkódnának sokan, ha elszedné tőle az állam csecsén meggazdagodó rohadék nem vasárnap templombajáró Vajna.
NB2
Ezt adom én is, a Digis team a legjobb itthon. Én spec ha tudtam az összefoglalókat mindig visszanéztem online a honlapjukon. Persze elsősorban valóban az összefoglaló miatt, de az ő studió beszélgetésüket nem tekertem át. Ha az M4-es gárda csinálta volna valószínűleg már magát az összefoglalót is máshogy néztem volna meg. (Hajdu B.-kivétel őt csípem, de ha jól tudom őt is csak licencelik).

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
több mint 9 éve
Őszintén, nem bánnám ha a PL végre máshová kerülne a Digiről, mivel nincs Digim és nincs is módom arra váltani. Az edzői gárdát tekintve az egyik legerősebb PL jöhet idén, nagyon érdekes lesz mit hoznak ki belőle.
dande
Persze, de én Salecékat még mindig szívesebben hallgatom mint ezeket az m4es "szak"kommentátorokat, vagy Léderer Ákosékat..Ákos kurva jól kommentátorkodott, az Alba Volán meccseknél, na ott felállt a szőr is a hátamon, neki az való.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Őszintén, nem bánnám ha a PL végre máshová kerülne a Digiről, mivel nincs Digim és nincs is módom arra váltani. Az edzői gárdát tekintve az egyik legerősebb PL jöhet idén, nagyon érdekes lesz mit hoznak ki belőle.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
@NB2 hujujuj, na ezt nagyon nem kéne.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Ti tudtok már valami fejleményt arról hogy ki fogja közvetíteni a BPL szezont?
Coolearie
EPL van már, de amúgy mire gondolsz? TV csatornára? Mert az továbbra is DigiSport.
Mikey
majd Vajna bácsi eldönti...

,,Gyorsvonatként közeleg a Premier League 2016/2017-es szezonja, de még mindig nem tudni, hogy Magyarországon mely csatornán lesznek láthatóak a világ legnépszerűbb bajnokságának mérkőzései.

Mint ismeretes, a meccseket jelenleg közvetítő DigiSport első körben elbukta a licitet, és a jogok az önálló hazai csatornával nem rendlkező IMG-hez kerültek. Ők szeretnék továbbértékesíteni a csomagot, és állítólag három érdeklődő kilincsel náluk: a Digi, az Eurosport, valamint az ősztől várhatóan két sportcsatornát is indító TV2 csoport.

Iparági pletykák szerint utóbbi tűnik befutónak - már csak azért is, mert újabban rengeteg állami hirdetési pénz felett gazdálkodhat. Sőt, hallani olyasmit is, hogy a TV2 vezérigazgatója, Dirk Gerkens másodállásban az IMG regionális vezetője, s mint ilyen, ő tárgyal a Premier League közvetítési jogainak értékesítéséről is. Ha ez igaz - hangsúlyozzuk, az információ nem biztos -, akkor viszont tényleg felesleges bármiről beszélni.

Szintén a fülünkbe jutott, hogy bár a TV2 a közvetítési jogokat már kvázi beszákolta, egyelőre még az új csatornák arculatával sem készült el - holott az ilyesmi általában legalább 3-4 hónapos meló eredményeképp jön létre. Mivel a bajnokság augusztus elején indul, nem kell matekzseninek lenni ahhoz, hogy kikövetkeztessük, aligha az új csatornákon fognak majd pörögni a meccsek. De akkor hol? Nos, a TV2 csoport jelenleg sem szűkölködik csatornákban, és úgy tudjuk, átmeneti ideig hajlandó lesz szétszórni a meccseket jelenlegi portfóliójának adóira..."
NB2
Ez az. De kurva jó lesz hikomat kommentátorokat hallgatni..Úgy látszik itt az ideje angolul nézni.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Coolearie
EPL van már, de amúgy mire gondolsz? TV csatornára? Mert az továbbra is DigiSport.
Mikey
majd Vajna bácsi eldönti...

,,Gyorsvonatként közeleg a Premier League 2016/2017-es szezonja, de még mindig nem tudni, hogy Magyarországon mely csatornán lesznek láthatóak a világ legnépszerűbb bajnokságának mérkőzései.

Mint ismeretes, a meccseket jelenleg közvetítő DigiSport első körben elbukta a licitet, és a jogok az önálló hazai csatornával nem rendlkező IMG-hez kerültek. Ők szeretnék továbbértékesíteni a csomagot, és állítólag három érdeklődő kilincsel náluk: a Digi, az Eurosport, valamint az ősztől várhatóan két sportcsatornát is indító TV2 csoport.

Iparági pletykák szerint utóbbi tűnik befutónak - már csak azért is, mert újabban rengeteg állami hirdetési pénz felett gazdálkodhat. Sőt, hallani olyasmit is, hogy a TV2 vezérigazgatója, Dirk Gerkens másodállásban az IMG regionális vezetője, s mint ilyen, ő tárgyal a Premier League közvetítési jogainak értékesítéséről is. Ha ez igaz - hangsúlyozzuk, az információ nem biztos -, akkor viszont tényleg felesleges bármiről beszélni.

Szintén a fülünkbe jutott, hogy bár a TV2 a közvetítési jogokat már kvázi beszákolta, egyelőre még az új csatornák arculatával sem készült el - holott az ilyesmi általában legalább 3-4 hónapos meló eredményeképp jön létre. Mivel a bajnokság augusztus elején indul, nem kell matekzseninek lenni ahhoz, hogy kikövetkeztessük, aligha az új csatornákon fognak majd pörögni a meccsek. De akkor hol? Nos, a TV2 csoport jelenleg sem szűkölködik csatornákban, és úgy tudjuk, átmeneti ideig hajlandó lesz szétszórni a meccseket jelenlegi portfóliójának adóira..."
több mint 9 éve
Coolearie

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Amúgy ha már itt tartunk, valaki árulja már el, hogy mi ér Pogbában 100 meg 130 milliót?
dugo93
A hype szó gondolom ismerős.

---

Klopp, Buvač és Krawietz +4 év, azaz 2022-ig maradnak, (és addig mindent megnyernek a csapattal.)
 www.youtube.com/watch?v=qNi27lTJgj4

Szerkesztette: Mikey

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért egy Vieriat nem felejtenék ki a közzéppályáról 😉
dande
Djorkaeff 597 percet játszott a tornán, nála többet a mezőnyjátékosok közül a franciáknál csak Thuram és Lizarazu volt a pályán 😉
empty taxi
Jogos s akkor bocs tudtam, hogy utána kellett volna nézni s nem a lukas emlékeimre hagyatkozni.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Azért egy Vieriat nem felejtenék ki a közzéppályáról 😉
dande
Djorkaeff 597 percet játszott a tornán, nála többet a mezőnyjátékosok közül a franciáknál csak Thuram és Lizarazu volt a pályán 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Azért egy Vieriat nem felejtenék ki a közzéppályáról 😉 inkább ő volt, mint Youri s ő azért jobb, mint Payet. Guivarchnál nem kérdés hogy jobb Giroud, de speciel én Trezegoalra godoltam elől Henry mellett, igaz nem ő volt a favorit inkább a Guivarch játszott. Pogba pedig soha nem lesz Zidane szintjén sztem. Tehetsége alapján eljuthatna odáig, de a mentalitása nem biztos, hogy megvan hozzá. Persze ez még változhat. S Zizuval szemben elég elfogult vagyok nálam ő a nbr1 futballista még ha francica (illetve algír) is.
több mint 9 éve
Azért nálam Pogba messze van még Zidanetól...igen messze, Griezman közelíti Henryt. Ahogy összeségében a 98-s válogatott azért jobb volt mint a mostani kivéve a kapus meg talán a HC posztot. Ott sanszos, hogy Jaqiue ellenére jutottak, ameddig jutottak. DDnek azért vannak jó húzásai.
dande
középcsatár poszton is jobbak a mostaniak Giroud > Guivarc'h

zidane 98ban 26éves volt, pogba most 23
3 év mulva pogba jobb lesz mint zidane bármikor!
braxa88
mondjuk szerintem azon a vébén is Guivarc'h < Dugarry, sőt igazából Trezeguet és Henry is jobb volt Guivarc'h-nál, csak mindketten 21 évesek voltak, Jacquet meg nem bízott még bennük

az meg, hogy Pogba jobb lesz, mint Zidane... fizikailag mindenképpen jobbak az adottságai, de kevés játékosnak volt akkora játékintelligenciája, mint Zidane-nak - ever
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Griezmann szerintetek mennyire aranylabda esélyes?
braxa88
Amíg vissza nem vonulnak, addig csak Messi és CR kaphatja meg. Az aranylabda már nem a teljesítményről, hanem a marketingről szól. Griezmann megérdemelné, ha mondjuk az őszi szezonja is jól sikerülne, de semmi esélye rá. Ha Sneijder nem kapta meg 2010-ben, Ribery 2013-ban, vagy Neuer 2014-ben....😊
Kampman