Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Vasas a 8 között bitches!vasas? olyan van még? legutóbb még vmi felszámolást és nb8-at hallottam... 😀
Remélem megkapjuk következő körben a Vácot vagy a Létavértest 😀 De a ZTE is jó ha kiverik a Vidit. Mondjuk ők akkor lehet erősebbek mint a Siófok, szóval csupa jó opció. A Kispestet ne is mondjam.Höri
|
több mint 12 éve
Vasas a 8 között bitches!Remélem megkapjuk következő körben a Vácot vagy a Létavértest 😀 De a ZTE is jó ha kiverik a Vidit. Mondjuk ők akkor lehet erősebbek mint a Siófok, szóval csupa jó opció. A Kispestet ne is mondjam.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
konkrétan évfolyamtársam volt 9.-ben középsuliban, a srác 2szer ugrott neki a 10.-nek sikertelenül, a végén megkérdezték tőle, már mikor Hollandiából járt vissza osztályozóra, hogy "te tulajdonképpen mit csinálsz még kint a focin kívül?" annyira suta volt mindenből. Tipikus buta, 17 évesen agyonvart sztárgyerek, kétségkívül kiváló fizikális adottságokkal és tehetséggel.A magyar utánpótlás-válogatott Otigba Kenneth góljával 1–0-ra győzött a Heerenveen a Groningen ellen a holland élvonalbeli utánpótlás labdarúgó-bajnokságban.nem akarom elkezdeni, de minden jelentős európai válogatottnál van meghatározó másik hazából származó labdarúgó, aki gyerek kora óta abban az országban aminek a mezét viseli. inkább nálunk is lenne pár ilyen spíler....peach
szép nevű, igazi hungarikum... 😊Divat
nem tudom, hogy az érettségi sikerült-e neki aztán valaha is.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
szaba
10 553
Bastia - Lille miért szakadt félbe?
több mint 12 éve
ezért is dobtam be... 😛8 éves korában Gyulán kezdett focizni, majd onnan Bkékscsabára ment. 14 éves korától minden utánpótlás válogatottban játszott. Szerintem őt nevezhetjük simán magyar játékosnak. Ennél sokkal kevesebb nemzeti tudattal rendelkező kéziseket istenítünk itthon. FViktor93Bezzeg szegény németek, őket folyamat szidják az importált játékosokért, pedig nagyjából mind ilyen kisgyerekkora óta ott van 😊fetomy
|
több mint 12 éve
8 éves korában Gyulán kezdett focizni, majd onnan Bkékscsabára ment. 14 éves korától minden utánpótlás válogatottban játszott. Szerintem őt nevezhetjük simán magyar játékosnak. Ennél sokkal kevesebb nemzeti tudattal rendelkező kéziseket istenítünk itthon. FViktor93Bezzeg szegény németek, őket folyamat szidják az importált játékosokért, pedig nagyjából mind ilyen kisgyerekkora óta ott van 😊
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
8 éves korában Gyulán kezdett focizni, majd onnan Bkékscsabára ment. 14 éves korától minden utánpótlás válogatottban játszott. Szerintem őt nevezhetjük simán magyar játékosnak. Ennél sokkal kevesebb nemzeti tudattal rendelkező kéziseket istenítünk itthon.Nem is kell, nyilván van ő is olyan magyar, mint amilyen olasz Balotelli..apeszosA magyar utánpótlás-válogatott Otigba Kenneth góljával 1–0-ra győzött a Heerenveen a Groningen ellen a holland élvonalbeli utánpótlás labdarúgó-bajnokságban.nem akarom elkezdeni, de minden jelentős európai válogatottnál van meghatározó másik hazából származó labdarúgó, aki gyerek kora óta abban az országban aminek a mezét viseli. inkább nálunk is lenne pár ilyen spíler....peach
több mint 12 éve
Nem is kell, nyilván van ő is olyan magyar, mint amilyen olasz Balotelli..A magyar utánpótlás-válogatott Otigba Kenneth góljával 1–0-ra győzött a Heerenveen a Groningen ellen a holland élvonalbeli utánpótlás labdarúgó-bajnokságban.nem akarom elkezdeni, de minden jelentős európai válogatottnál van meghatározó másik hazából származó labdarúgó, aki gyerek kora óta abban az országban aminek a mezét viseli. inkább nálunk is lenne pár ilyen spíler....peach
több mint 12 éve
A magyar utánpótlás-válogatott Otigba Kenneth góljával 1–0-ra győzött a Heerenveen a Groningen ellen a holland élvonalbeli utánpótlás labdarúgó-bajnokságban.nem akarom elkezdeni, de minden jelentős európai válogatottnál van meghatározó másik hazából származó labdarúgó, aki gyerek kora óta abban az országban aminek a mezét viseli. inkább nálunk is lenne pár ilyen spíler....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
A magyar utánpótlás-válogatott Otigba Kenneth góljával 1–0-ra győzött a Heerenveen a Groningen ellen a holland élvonalbeli utánpótlás labdarúgó-bajnokságban.csk!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
A magyar utánpótlás-válogatott Otigba Kenneth góljával 1–0-ra győzött a Heerenveen a Groningen ellen a holland élvonalbeli utánpótlás labdarúgó-bajnokságban.szép nevű, igazi hungarikum... 😊
|
több mint 12 éve
hétvégén piros lapot kapó Paulo Viníciust nem tiltották el, őt a fegyelmi bizottság felmentette a piros lapja miatt indított eljárás alól.Mondjuk ez pont ezután a meccs után elég vicces. De biztos egy pápai, vagy maga a Pápa ráajánlott Vityára a meccs előtt, így neki meg maradt pénze, hogy Viníciust ne tiltsák el. Jobb lenne ha szeretett Viktorunk legközelebb a meccset venné meg, akkor alapból nem számít ha eltiltottunk van.
hátezmiii?? volt már ilyen? múltkor liktápot se mentették fel, pedig őt is jogtalanul állították ki, v mikor air sanyi műesése után Kemeneset meszelték el 4 meccse...ja de persze tudjuk h ez nem orbánliga.Divat
több mint 12 éve
hétvégén piros lapot kapó Paulo Viníciust nem tiltották el, őt a fegyelmi bizottság felmentette a piros lapja miatt indított eljárás alól.Divata magyar Ed Reed
több mint 12 éve
hétvégén piros lapot kapó Paulo Viníciust nem tiltották el, őt a fegyelmi bizottság felmentette a piros lapja miatt indított eljárás alól.hátezmiii?? volt már ilyen? múltkor liktápot se mentették fel, pedig őt is jogtalanul állították ki, v mikor air sanyi műesése után Kemeneset meszelték el 4 meccse...ja de persze tudjuk h ez nem orbánliga.
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szalai öngól? wtf..ezt meg kell néznem majd 😀
több mint 12 éve
Mostmár mindegy, nyert a konda 😕Magyar Kupába hogy van, ha két meccs után döntetlen az eredmény? Idegenbeli eredmény, vagy hosszabbítás+büntetők?Double Bsztem hosszabbításDivat
több mint 12 éve
Magyar Kupába hogy van, ha két meccs után döntetlen az eredmény? Idegenbeli eredmény, vagy hosszabbítás+büntetők?Double Bsztem hosszabbítás
|
több mint 12 éve
Magyar Kupába hogy van, ha két meccs után döntetlen az eredmény? Idegenbeli eredmény, vagy hosszabbítás+büntetők?
több mint 12 éve
Golden Boy: Mario Balotelli az év legjobb fiatal játékosaNa ja, Torghelle ehhez a díjhoz már öreg 😀
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/golden-boy-mario-balotelli-az-ev-legjobb-fiatal-jatekosa-2057470/
„Örülök, hogy én kaptam a díjat, ki más nyerhette volna, mint én?"
ARC! 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDD
Stez
több mint 12 éve
Golden Boy: Mario Balotelli az év legjobb fiatal játékosaErre a cikkre hogy sikerült rábukkannod most? 😀
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/golden-boy-mario-balotelli-az-ev-legjobb-fiatal-jatekosa-2057470/
Stez
több mint 12 éve
Golden Boy: Mario Balotelli az év legjobb fiatal játékosawww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/golden-boy-mario-balotelli-az-ev-legjobb-fiatal-jatekosa-2057470/
több mint 12 éve
Én nem bánom, hogy csak Jova és Gyömbér van ott.hisze már hétvégén is kezdett, tehát már 3. meccsén lépett pályára!!! Böde, Kanta, őrbódés hol van? 4 kondás, meg halmosi az kell...de legalább Ginger a helyén!Divatwww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/ligavalogatott-negy-gyori-es-debreceni-a-keretben-2194965De Rudolf legalább tétmeccsen sérülhet le 😀Toca
és ez amúgy mi a fasz? a konkrét védelem, a két kapus és Bacsa valami akkora vicc, hogy nehéz elhinni, hogy ez nem médiahack.kristof
Nincs sérülés kockázat.
Legalább lehet pihenni, készülni a tavaszra. 😊
Gondolom Moniz nem annyira fogja meghajtani őket, mint Döme...
Az egésznek semmi értelme nincsen.
Majd gyakorolják Egervárival a taktikát, meg a felállásokat, hogyha behívják őket tudják mi, merre...MUHAHAHA
Ahhoz nem kell elutazni, egy SMS-ben elfér...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
hisze már hétvégén is kezdett, tehát már 3. meccsén lépett pályára!!! Böde, Kanta, őrbódés hol van? 4 kondás, meg halmosi az kell...de legalább Ginger a helyén!www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/ligavalogatott-negy-gyori-es-debreceni-a-keretben-2194965De Rudolf legalább tétmeccsen sérülhet le 😀Toca
és ez amúgy mi a fasz? a konkrét védelem, a két kapus és Bacsa valami akkora vicc, hogy nehéz elhinni, hogy ez nem médiahack.kristof
|
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/ligavalogatott-negy-gyori-es-debreceni-a-keretben-2194965De Rudolf legalább tétmeccsen sérülhet le 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/ligavalogatott-negy-gyori-es-debreceni-a-keretben-2194965és ez amúgy mi a fasz? a konkrét védelem, a két kapus és Bacsa valami akkora vicc, hogy nehéz elhinni, hogy ez nem médiahack.