Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Akkor én is spoilerbe csak:Van ez így..
| www.youtube.com /watch?v=AUoXzfS3y8Q |
A .com után a szóközt szedjétek ki, spoilerbe valamiért látszott a yt link
NB2
több mint 9 éve
Akkor én is spoilerbe csak:| www.youtube.com /watch?v=AUoXzfS3y8Q |
A .com után a szóközt szedjétek ki, spoilerbe valamiért látszott a yt link
Szerkesztette: NB2
több mint 9 éve
Megérezte a győzelem szagát...twitter.com/FutbolSergi/status/742098763876028416
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Breaking News:aham. ő kezdője:
Pintér: Ezt a válogatottat 95%-ban én raktam össze
www.csakfoci.hu/valogatott/91695-pinter-ezt-a-valogatottat-95-ban-en-raktam-ossze
ozibozi
Gulácsi – Vanczák, Juhász, Lipták – Gyurcsó (Lovrencsics, 58.), Varga J., Tőzsér, Balogh B. – Rudolf (Kovács I., 70.), Nikolics (Priskin, a szünetben), Dzsudzsák.
Keretben: Bogdán, Dibusz, Heffler, Lang, Korhut, Kalmár, Varga R., Zsida, Korcsmár
mostani keret:
Király, Dibusz, Gulácsi, - Bese, Fiola, Guzmics, Juhász, Kádár, Korhut, Lang, - Elek, Gera, Kleinheisler, Lovrencsis, Nagy, Pintér, Stieber - Böde, Dzsudzsák, Németh, Nikolics, Priskin, Szalai.
végülis a 23-nak 95%- a 8... nem kell sírni, ríni, ha saját magad mész a pofon elé Pinyő. pontosan az ilyen nyilatkozatok miatt néznek semmibe a szurkolók.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Breaking News:Pintér: Ezt a válogatottat 95%-ban én raktam össze
www.csakfoci.hu/valogatott/91695-pinter-ezt-a-valogatottat-95-ban-en-raktam-ossze
több mint 9 éve
Csányi szerint 3 hónapig tárgyalt Bölönivel, mielőtt Pintér mellett döntött. A probléma csak az, hogy Egervári október közepén mondott le, Pintér pedig karácsony előtt jött. Most vagy Csányi hazudik, vagy Egervárinak már a nyócegy előtt is ingott a padja.
több mint 9 éve
lesz/van EB2016 topik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Mondtam én, hogy neki is jut szék, még ha rozoga is 😀Kampmanaz a furcsa, hogy a kerület lapjában pont nem olvastam erről (mondjuk egy ideje már csak rajzalátétnek használjuk a cájtungot).
mondjuk szerintem pont rosszul jött ki abból, hogy három kudarcot is a számlájára írnak, aztán közben annyi történt, hogy átvett egy öltözőszinten bundázó Zetét, aztán sokadszorra nem sikerült nulla pénzből csapatot csinálni Kaposváron, aztán meg átvett egy csődben levő csapatot, és nem sikerült bent maradni a másodosztályban sem. rosszkor volt rossz helyen, háromszor is.
mindegy.
több mint 9 éve
Amúgy a filmmel kapcsolatban azt kicsit sajnálom, hogy storck nagyon keményen tarthatta a gyeplőt, abban az etapban érződik szvsz, hogy nagyon sokszor ki kellett kapcsolni a kamerát...Ugyanakkor abból ami a filmben benne volt, számomra látszott rajta, hogy nem egy sztereotip karót nyelt német. A másik meg hogy ő legalább néha engedte, hogy menjen a kamera, Pintér meg egyáltalán nem.
peach
Dárdainak és Storcknak annyi előnye mindenképpen van, hogy ezek után nagyon nehezen elképzelhető, hogy valaki NB1-ből válogatott szövetségi kapitány lehessen. Ordított a különbség a filmben is Egervári (aki még a jobb magyarok közé tartozik) és a másik kettő között.
több mint 9 éve
Leírom mégegyszer. Egervári az elmúlt 30 év legerősebb keretével dolgozhatott egyűtt. Lényegében a mattheus és koeman munkásságának a gyümölcseit aratta szépen le. Már amennyire. Az elődök segítsége által is külföldre igazolt játékosok alkották a csapat gerincét kiegészülve egy berobbant szalaival és az élete formájában játszó rudolfal és komannal többek között. Az a keret ha azt nézzük kik alkották, hol játszottak és mennyit kb azonos erősségű volt mint most az osztrákok. Egervári azzal, hogy elbukott iszonyatosan nagyot ártott mind a válogatottnak, mind a magyar labdarúgásnak. Mindent elmond, hogy még így is majdnem odaértek a fiúk csak a kvalitásaik miatt. Ha ott, akkor koeman dárdai vagy storck a kapitány nem kérdés a kijutás.Amúgy a filmmel kapcsolatban azt kicsit sajnálom, hogy storck nagyon keményen tarthatta a gyeplőt, abban az etapban érződik szvsz, hogy nagyon sokszor ki kellett kapcsolni a kamerát...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Érdekes mikor benne voltunk az Egervári érában nem éreztem annyira rossznak és így utólag megnézve az eredményeket, állítom, hogy vele is előre léptünk, csak ő már kevés volt ahhoz a szinthez ahova menni szeretnénk.De maga a film jó volt és Dzsudzsin én pl egész meglepődtem.
több mint 9 éve
Ez az új doku a válogatottról elég jó lett. Az a minőségi különbség ami Dárdai és Egervári munkája közt van... atyaég.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
Beko Balazs is kiszorult nem?
több mint 9 éve
na most rákerestem, kiderült, hogy az MBIII-ban dolgozik a Budafok-Újbudánál. Dajkát váltotta lényegében o_oEgy nagyon jó barátom ott játszik, majd kikérdezem mit tol a mester : D
slowmotion
több mint 9 éve
Mondtam én, hogy neki is jut szék, még ha rozoga is 😀na most rákerestem, kiderült, hogy az MBIII-ban dolgozik a Budafok-Újbudánál. Dajkát váltotta lényegében o_oNa jó, de nem csak azért mert visszavonult, vállalkozást kezdett vagy ilyesmi?nemnem, Prukner Laci pl már egy ideje kimaradt a körbőlA magyar posvanyrol nehany szo.A magyar edzőkeringő olyan, mint az a játék, amikor körbe van rakva néhány szék, szól a zene, aztán mikor elhallgat, mindenki gyorsan megpróbál leülni. Csak itt végül mindenkinek jut szék.
Az megvan, hogy Ifj Bene mar nem edzo Gyirmoton?
Horvath Feri erkezik.
O is felult a nagy magyar edzokeringero?
Tudom, hogy az NB1 erosebb, mint az NB2, de amit nem ertek, hogy a feljuto csapatok altalaban edzot valtanak miutan felkerultek illetve vesznek uj jatekosokat akik nem nagyon jobbak az elozoeknel.
Meg mindig tamogatnam, hogy a 10 jatszon egy osztalyozo meccet a 3. helyezettel 😀
ZoliMP
Kampman
slowmotion
Egyébként nehezen tudom elképzelni, hogy nem kap munkát.
Kampman
slowmotion
több mint 9 éve
na most rákerestem, kiderült, hogy az MBIII-ban dolgozik a Budafok-Újbudánál. Dajkát váltotta lényegében o_oNa jó, de nem csak azért mert visszavonult, vállalkozást kezdett vagy ilyesmi?nemnem, Prukner Laci pl már egy ideje kimaradt a körbőlA magyar posvanyrol nehany szo.A magyar edzőkeringő olyan, mint az a játék, amikor körbe van rakva néhány szék, szól a zene, aztán mikor elhallgat, mindenki gyorsan megpróbál leülni. Csak itt végül mindenkinek jut szék.
Horvath Feri erkezik.
Tudom, hogy az NB1 erosebb, mint az NB2, de amit nem ertek, hogy a feljuto csapatok altalaban edzot valtanak miutan felkerultek illetve vesznek uj jatekosokat akik nem nagyon jobbak az elozoeknel.
Meg mindig tamogatnam, hogy a 10 jatszon egy osztalyozo meccet a 3. helyezettel 😀
ZoliMP
Kampman
slowmotion
Kampman
több mint 9 éve
Na jó, de nem csak azért mert visszavonult, vállalkozást kezdett vagy ilyesmi?nemnem, Prukner Laci pl már egy ideje kimaradt a körbőlA magyar posvanyrol nehany szo.A magyar edzőkeringő olyan, mint az a játék, amikor körbe van rakva néhány szék, szól a zene, aztán mikor elhallgat, mindenki gyorsan megpróbál leülni. Csak itt végül mindenkinek jut szék.
Horvath Feri erkezik.
ZoliMP
Kampman
slowmotion
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
nemnem, Prukner Laci pl már egy ideje kimaradt a körbőlA magyar posvanyrol nehany szo.A magyar edzőkeringő olyan, mint az a játék, amikor körbe van rakva néhány szék, szól a zene, aztán mikor elhallgat, mindenki gyorsan megpróbál leülni. Csak itt végül mindenkinek jut szék.
Horvath Feri erkezik.
ZoliMP
Kampman
több mint 9 éve
A magyar posvanyrol nehany szo.A magyar edzőkeringő olyan, mint az a játék, amikor körbe van rakva néhány szék, szól a zene, aztán mikor elhallgat, mindenki gyorsan megpróbál leülni. Csak itt végül mindenkinek jut szék.
Horvath Feri erkezik.
ZoliMP
több mint 9 éve
Horvath Feri erkezik.miért, eddig nem ott ült?
ZoliMP
volt a Kecsónál, ott bizonyított, és azóta abból él. igaz, azóta csak Pakson, Győrben és Fehérváron nem alkotott maradandót, sőt emlékeim szerint Szigetszentmiklóson sem. az eddig négy élvonalbeli csapat. nem kispályás a csávó.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
A magyar posvanyrol nehany szo.Az megvan, hogy Ifj Bene mar nem edzo Gyirmoton?
Horvath Feri erkezik.
több mint 9 éve
Sőt az Izlandiak konkréten ezt kijelentették hogy ezzel fognak minket megverni.Dehogy fognak.
Heisman Trophy