Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Ausztriának és Izlandnak van fizikuma 😉 Sőt az Izlandiak konkréten ezt kijelentették hogy ezzel fognak minket megverni.Az mi hogy Izland és Albánia is előttünk van?Beárazták a magyar válogatottat az Eb előtt - durva számokkicsit mások a számok, de kb ugyanaz 😀
www.csakfoci.hu/valogatott/91623-bearaztak-a-magyar-valogatottat-az-eb-elott-durva-szamok
ozibozi
www.mirror.co.uk/sport/football/news/euro-2016-squad-most-valuable-8100617
Negritis
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
ez a szopo partys himnusz egy vicc.A bukaresti vonat büfékocsijában ez Szólt egész éjjel. Onnan indult.
kinek a fejebol pattant ki?
ZoliMP
több mint 9 éve
Ebből is csak az látszik, hogy itt egy pontszerzés is bravúr kategória lenne, hát még kettő...😊
több mint 9 éve
Szerintem totál jogos. Most őszintén ki az aki normális játékos és normális csapatban van és JÁTSZIK is? Ha ezt a három dolgot teszem a mérlegre Nikolics a legjobb.Az mi hogy Izland és Albánia is előttünk van?Beárazták a magyar válogatottat az Eb előtt - durva számokkicsit mások a számok, de kb ugyanaz 😀
www.csakfoci.hu/valogatott/91623-bearaztak-a-magyar-valogatottat-az-eb-elott-durva-szamok
ozibozi
Negritis
Coolearie
Remélem talán az EB arra jó lesz, hogy 3-4 magyar még eladja magát külföldre és megtanítsák hajtani, küzdeni, focizni.
több mint 9 éve
Az mi hogy Izland és Albánia is előttünk van?és Albánia is csak azért, mert a keret erősebbik fele Svájcként indul
Coolearie
több mint 9 éve
Sigurdsson kapásból ér annyit mint tőlünk kb 10 ember...Az mi hogy Izland és Albánia is előttünk van?Beárazták a magyar válogatottat az Eb előtt - durva számokkicsit mások a számok, de kb ugyanaz 😀
ozibozi
Negritis
Coolearie
több mint 9 éve
Mondjuk abban biztos vagyok, hogy a selejtezők előtt az izlandiakat is beárazták, aztán mégis, ők kijutottak, a gondolom sokkal értékesebb hollandok meg nem.
több mint 9 éve
Az mi hogy Izland és Albánia is előttünk van?Beárazták a magyar válogatottat az Eb előtt - durva számokkicsit mások a számok, de kb ugyanaz 😀
ozibozi
Negritis
több mint 9 éve
Ultrák tüntettek Köteles László házánál--videó--sport365.hu/legioskorkep,,ultrak-tuntettek-koteles-laszlo-hazanal,89526
több mint 9 éve
Beárazták a magyar válogatottat az Eb előtt - durva számokkicsit mások a számok, de kb ugyanaz 😀
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Beárazták a magyar válogatottat az Eb előtt - durva számokwww.csakfoci.hu/valogatott/91623-bearaztak-a-magyar-valogatottat-az-eb-elott-durva-szamok
több mint 9 éve
nem volt irony fonttal írva, bocs 😛irony on... azért Dallas szurkolóként ilyet nem észrevenni ... btw megjegyzem, hogy itt is van olyan, aki szerint Roda nagyobb spíler mint Thiago pl.az persze elsikkadt itt, hogy a BVB lerabolta a Münchent és leigazolta Rodet ...igazad van, Rode volt a Bayern legfontosabb láncszeme, ellenben például Lewával meg Humelsszel, mert ők a Dortmundban alig jutottak szóhoz. nem is értem, hogy a BVB miért sírt, hogy a BM a riválisainak a kulcsjátékosait nyúlja le.
csebi
tényleg.
slowmotion
csebi
több mint 9 éve
irony on... azért Dallas szurkolóként ilyet nem észrevenni ... btw megjegyzem, hogy itt is van olyan, aki szerint Roda nagyobb spíler mint Thiago pl.az persze elsikkadt itt, hogy a BVB lerabolta a Münchent és leigazolta Rodet ...igazad van, Rode volt a Bayern legfontosabb láncszeme, ellenben például Lewával meg Humelsszel, mert ők a Dortmundban alig jutottak szóhoz. nem is értem, hogy a BVB miért sírt, hogy a BM a riválisainak a kulcsjátékosait nyúlja le.
csebi
tényleg.
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
csak azért hogy nyerjen végre egy nagy trófeát nem veltétlenül kell játzsania 😊Rüdiger injury 😕 Valószínűleg Tah jön helyette, de Reusnak örülnék | persze nem hiszem hogy taktikailag jól jönne egy védő helyett plusz egy támadó |Azt a rajszt hiányolod aki hat hónapra kidöglött korábban? Csalódni fogsz szólok előre 😉
Heisman Trophy
peach
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Rüdiger injury 😕 Valószínűleg Tah jön helyette, de Reusnak örülnék | persze nem hiszem hogy taktikailag jól jönne egy védő helyett plusz egy támadó |Azt a rajszt hiányolod aki hat hónapra kidöglött korábban? Csalódni fogsz szólok előre 😉
Heisman Trophy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
az persze elsikkadt itt, hogy a BVB lerabolta a Münchent és leigazolta Rodet ...igazad van, Rode volt a Bayern legfontosabb láncszeme, ellenben például Lewával meg Humelsszel, mert ők a Dortmundban alig jutottak szóhoz. nem is értem, hogy a BVB miért sírt, hogy a BM a riválisainak a kulcsjátékosait nyúlja le.
csebi
tényleg.
több mint 9 éve
Rüdiger injury 😕 Valószínűleg Tah jön helyette, de Reusnak örülnék | persze nem hiszem hogy taktikailag jól jönne egy védő helyett plusz egy támadó |
több mint 9 éve
az persze elsikkadt itt, hogy a BVB lerabolta a Münchent és leigazolta Rodet ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Jinxtriad bakker 😀😀😀Ezt Reusnak is kéretik elküldeni, mondjuk IK megtehetné ha meri 😉 😛
bowl.one/forum/egyeb-temak/soccer-vb-2014/1091298
Löfli
több mint 9 éve
A mostani Ordem nekem is van igaz én csak kirakatnak használom..Állítólagos offisöl PL labda a kövi szezonra..Remélem ez csak egy rohadt vicc.helyenként tényleg úgy néz ki, mint egy gumilabda, de legalább minden körülmények között jól látható.
Coolearie
és hát új, úgyhogy csomó hülye fog ilyet venni, mert azt hiszik, hogy attól ők is jobban játszanak majd.
slowmotion
több mint 9 éve
Mára meghaltam, köszönöm. :'-Dwww.mifocink.com/?p=6034én ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni (mert Pintér nem üti meg az ingerküszöbömet):
Pinterrol.
ZoliMP
cím:
Pintér Attila a menybe ment
értelmezés #1:
P.A. a fia (már ha van neki) feleségében raktározza el a fontos dolgokat
értelmezés #2:
P.A. a fia feleségével dugott, és nem használt óvszert
szóval értem én, hogy szorít a határidő a cikkek leadására (nem), de azért illene átolvasni az egészet, hátha vannak benne hejesírási hubák.
slowmotion
Az év kommentje.
több mint 9 éve
www.mifocink.com/?p=6034én ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni (mert Pintér nem üti meg az ingerküszöbömet):
Pinterrol.
ZoliMP
cím:
Pintér Attila a menybe ment
értelmezés #1:
P.A. a fia (már ha van neki) feleségében raktározza el a fontos dolgokat
értelmezés #2:
P.A. a fia feleségével dugott, és nem használt óvszert
szóval értem én, hogy szorít a határidő a cikkek leadására (nem), de azért illene átolvasni az egészet, hátha vannak benne hejesírási hubák.
több mint 9 éve
Állítólagos offisöl PL labda a kövi szezonra..Remélem ez csak egy rohadt vicc.helyenként tényleg úgy néz ki, mint egy gumilabda, de legalább minden körülmények között jól látható.
Coolearie
és hát új, úgyhogy csomó hülye fog ilyet venni, mert azt hiszik, hogy attól ők is jobban játszanak majd.
több mint 9 éve
Állítólagos offisöl PL labda a kövi szezonra..Remélem ez csak egy rohadt vicc.