NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
1 017
60
22:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Pedig szerintem a 3-1 veszélyesebb. És itt már nem lehet okosnak lenni.
több mint 12 éve
Ha megnézed a tippjátékot azért néhányan (pl. én) tippeltük győztesnek az olaszokat. 😛A negyeddöntő után:Én ugyan ide nem írtam asszem, de a haverjaimat már az EB előtt azzal húztam fel, hogy a német a legjobb csapat, de az olaszok nyerik az EB-t. Most is tartom, bár bízok a fordításban.Rajna
Olaszok döntőzni fognak, most mondom.szabaEgyedül Boston támogatott.
szaba
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
KETTŐ NULL A LEGVESZÉLYESEBB EREDMéNY!!!!!!!!!!!!!!!4444444444444!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
Már hiányzott: 2-0 a legveszélyesebb eredmény...
Madden hates me.
több mint 12 éve
A negyeddöntő után:Én ugyan ide nem írtam asszem, de a haverjaimat már az EB előtt azzal húztam fel, hogy a német a legjobb csapat, de az olaszok nyerik az EB-t. Most is tartom, bár bízok a fordításban.
Olaszok döntőzni fognak, most mondom.szabaEgyedül Boston támogatott.
szaba
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012/euro-2012-balotelli-elarulta-miert-nem-unnepli-goljait-2144361 Sírok 😀 😀DuffNeeeh. 😀
több mint 12 éve
szaba
10 685
A negyeddöntő után:Olaszok döntőzni fognak, most mondom.szabaEgyedül Boston támogatott.
Erre meg nem kell várni a döntőig talán. 😀erről majd a döntő után. 😀Amadeus91Schweinsteiger.Amadeus91Mindegy, a vesztesekre úgysem emlékeznek 😀szaba
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
foj de idegesít ez a rohadt vörös szörnyes reklám !!!!!!
több mint 12 éve
Gomeznek már nem kell kijönnie az öltözőből.
több mint 12 éve
Duff
3 159
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012/euro-2012-balotelli-elarulta-miert-nem-unnepli-goljait-2144361 Sírok 😀 😀
több mint 12 éve
Két gólt kapni egy félidőt alatt, ezek nem is igazi németek..Ugyanez jutott már nekem is eszembe az olasz-angolon, amikor a hosszabbításban(!) támadtak(!!) az olaszok.
Spanyolok elfelejtettek játszani, Balotelli/CR védekeznek, az olaszok nem játszanak catenacciót többé... tényleg itt a világvége.
Na jó, az angolok szokásos bénázása megvolt.Igor
Már semmi sem a régi... 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Ez már így érdekes is lehet. 😊
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Innentől nagyon meleg a pite a németeknek.
Do your job
több mint 12 éve
szaba
10 685
Azt a hálót azért megnézném a félidőben, nem lett-e lukas kicsit... 😀
több mint 12 éve
Várom holnap a facebookon a "Casillas kivédte volna" kiírásokat. 😊
több mint 12 éve
Két gólt kapni egy félidőt alatt, ezek nem is igazi németek.. Spanyolok elfelejtettek játszani, Balotelli/CR védekeznek, az olaszok nem játszanak catenacciót többé... tényleg itt a világvége.
Na jó, az angolok szokásos bénázása megvolt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Nem a csoportmeccseken kell gólokat lőni 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Na végre összejön egy jó meccs a hülyegyereknek....😊)Italy nyeri az ebet.
több mint 12 éve
Az olasz Mario előkapta a legjobb formáját a legjobbkor.Most nem totyogta el.
Hummels-ék hol voltak?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
nehéz lesz megverni az olaszokat ha Pirlo meg Cassano is tanár.Hopp Monti csodapassz
Madden hates me.
több mint 12 éve
Uhh Cassano, hogy átbaxta Hummelst...BostonKb. az első hibája az EB-n.
Lehet sokba fog kerülni.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
szaba
10 685
Épp skype-on beszéltem Olaszországban élő nővéremmel, és ott fél perccel hamarabb lőtte a gólt Balotelli. 😊JakehomerHazai szív. 😊
több mint 12 éve
Épp skype-on beszéltem Olaszországban élő nővéremmel, és ott fél perccel hamarabb lőtte a gólt Balotelli. 😊
Tepper takarodj!