Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
és ami lemaradt: mekkorát meccselt már Storck! mind a két meccsen! valaki emlékszik ilyenre magyarországon az elmúlt évtizedekben ?
az összes buzi magyar edző bekaphatja a faszt!

egy nagy ádám (aki a mezőny legjobbja volt) vagy a kis scholes sose lett volna kezdő sem a klubjában sem a válogatottban ha magyar edzője van. hiszen csak "tehetségek".

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
tényleg most jut eszembe, hogy vajon Pinyő kap jutalmat a kijutásért?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 232 — Invisible man
Én csak annyit kértem, hogy harcoljanak. Megtették és meg se kellett hajolni az ellen előtt. Ennyi...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 445 — "Grammar maci"
nekünk úgy volt hogy bármi van csendben nézzük mert már alszanak a gyerekek, erre Priskin góljánál akkorát üvöltöttünk hogy ugrott mindenki a társasházban... aztán amikor úgy 1 perc óbégatás után megláttuk hogy az anyuka hogy néz ránk a ház ura, a családfő (aki általában kulturáltan szurkol, mindig tudja fékezni magát ha kell) csak ennyit mondott "majd visszaaltatjuk őket...!"

szóval ennyire komoly volt tegnap a szituáció 😀 | amúgy nem ébredtek fel, vagy legalábbis nem mert kijönni egyik sem a szobájából 😊 |

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
fogalmam nincs, hogyan és mikor értem haza, meg arról se nagyon hogy mi történt. de még mindig nehezen hiszem el, hogy megvan.

priskin góljánál se hittem el amit látok, hogy mi rúgunk egy ekkora gólt, és utána csak egymást lapogattuk a barátaimmal, hogy "de kik ezek mónika?"

olyan játék volt, olyan önbizalom, olyan szervezettség amilyet én még nem láttam. tüzelték egymást, küzdöttek egymásért, és baszdmeg még passzoltak is egymáshoz. kis területen is.

olyan jó, hogy végre egyszer nem arról kell beszélni, hogy miként lőttük lábon magunkat, pedig megint elhittük és csak szopunk. VÉGRE MEGCSINÁLTÁK, és vitán felül megérdemelten, Norvégiánál sokkal jobban játszva jutottunk ki.

semmi hangom nincs, de életem egyik legnagyobb élménye volt. köszönet érte!

nem hittem volna h megélem ezt valaha! Franciaországban találkozunk!!!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!
Nem tudom ki találta ki ezt a taktikát erre a 2 meccsre,de kalapot le.A norvég edző,a játékosok olyan bambán néztek 180 percig,mint akik azt se tudják mi történik velük.Kiváló munka.
Gera és Király nagyon megérdemelte ezt,remélem mindkettejük egészséges marad jövő nyárig és méltó módon vissza tudnak vonulni.
https://www.youtube.com/watch?v=IbrpFnixVxQ
jógyerek ez az ádi.

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 394 — The Mathematician
én is azon a véleményen voltam, hogy a csoportból nem érdemeljük meg az egyenesági kijutást
pótselejtezőn bizonyítottuk, gratulálok a srácoknak

hajtás ügyileg jóval kevesebb probléma volt, ennek örültem nagyon

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 394 — The Mathematician
milyen vicces ezt azután olvasni hogy 2 hete kb közölte hogy Storck egy ökör amiért lecserélte a fél stábját

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 196 — Cowboys fan
Azért Sanyibá na van az a bőr:

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-ez-egy-folyamat-eredmenye-egervari-sandor-2450235
dande
Fujj bazmeg...
Amadeus91
pedig igaza van, csak nem úgy, ahogy gondolja.
mivel a külföldi szövkapokat kiutálja a Mélyen Tisztelt Szakma, viszont a magyar fociban menedzselgető magyar edzők nem tesznek le teljesítményt, ezért az MLSZ talált egy magyar edzőt külföldi mentalitással, aki végre gondolkozik is, nem csak magyarázkodik. de idáig el kellett jutni, és ehhez kellettek az olyanok, mint Faszrajz Sanyi meg Tolódó Pinyő stb
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 069 — nabege2@yahoo.com
NSO-ról:

♦ A JEGYÁRUSÍTÁS MENETE
• 1. jegyárusítási szakasz. 2015. június 10. és július 10. között egymillió belépő talált gazdára. Az UEFA véletlenszerűen sorsolta ki, mely szurkolók kapnak jegyet.
• Jelenleg nem lehet jegyet kapni az Európa-bajnokságra.
• A 2. jegyárusítási szakasz a sorsolás után, december 14-én indul, és egy hónapig tart. Ebben a szakaszban lehet jegyet igényelni egy meghatározott válogatott mérkőzéseire (ún. „Follow My Team" jegyek). A jegyigényléshez vagy állampolgárság, vagy az adott országban élés igazolására lesz szükség. Lehetnek még extra feltételek – a német és angol szurkolók például csak akkor igényelhetnek jegyeket, ha tagjai válogatottjuk hivatalos szurkolói klubjának. A feltételekről itt lehet tájékozódni. Nem számít, hogy egy drukker december 14-én, nyitásnál, vagy egy hónappal később, zárásnál jelentkezik jegyért, ugyanannyi esélyük van arra, hogy belépőhöz jussanak.
• 3. jegyárusítási szakasz – jegyek újraértékesítése. 2016. március–áprilisa között lehet eladni az UEFA-n keresztül a már megvásárolt, ám nem kihasznált jegyeket az eredeti jegyáron, más regisztrált szurkolóknak.
• 4. jegyértékesítési szakasz – jegyek postázása. Az UEFA 2016 tavaszán juttatja el a jegyeket a vásárlóknak futárszolgálattal.
♦ MENNYIBE KERÜLNEK A JEGYEK?
Minden mérkőzésre négy jegykategória lesz.
Nyitómérkőzés: 75 euró (4. kategória), 195 (3.), 395 (2.), 595 (1.)
Csoportkör és nyolcaddöntő: 25 euró (4. kategória), 55 (3.), 105 (2.), 145 (1.)
Negyeddöntő: 45 euró (4. kategória), 85 (3.), 135 (2.), 195 (1.)
Elődöntő: 65 euró (4. kategória), 165 (3.), 295 (2.), 495 (1.)
Döntő: 85 euró (4. kategória), 295 (3.), 595 (2.), 895 (1.)
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
És akkor lehet szurkolni az ír/dán/szlovén csapatnak, hogy a harmadik kalapba kerüljünk.
gabokocka
VÉGRE SZÁMOLGATÁS!

Azt hittem már be kell érni a focival, de szerencsére nem 😀

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
sztem a siker kulcsa a védelem volt. Dárdai volt, aki felismerte, hogy a lényeg legyen a 0 kapott gól a többit meglátjuk. Nem ártott az sem, hogy Guzmó és Kádár sem elment tartcsiba valahova nyugatra, hanem picit léptek csak, Lengyelországban játszanak minden héten, és mindketten hatalmasat fejlődtek. az is nagy dolog sztem, hogy Storck nem keveset kockáztatott azzal, hogy nem érdekelte ki mennyit játszik a csapatban (Kleinheisler, Pintér) csak azért is őket játszatta. Valóban igaz, hogy ő meccselt, és előre is gondolkozott, úgy állította össze a csapatot. Korábbi kapitányoknál sokszor lehetett látni, hogy csak felrakott egy tizenegyet - néha koncepció nélkül - aztán majd lesz vmi, és aztán -2nél ült a padon 1 csatár meg 4 védekező középpályás. Teljesen megérdemelt a továbbjutásunk. Ha el tudom intézni én is megpróbálok kimenni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-ez-egy-folyamat-eredmenye-egervari-sandor-2450235
dande
Teljesen jogos az észrevétele. Éveken, sőt évtizedeken át kitartó munkával húzogatták becsülettel a bőrt a magyar fociról, erre ide jön ez a német ember és szembe spricceli köpi az egész magyar edzői szakmát #MagyarSzakmaTisztelete

Amúgy, ahogy látom Sanyibá megtalálta a számításait az életben, és karriert csinált a tehetségéből:
 www.youtube.com/watch?v=qo6iMUQwEYk

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 486

dande
Fujj bazmeg...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Egervári a legnagyobb! Most majd Mészölytől kezdve Bozsikon át Várhidiig mindenki kér majd egy szeletet a tortából, jó magyar szokás szerint.
Gratula a fiúknak, nem akarok telhetetlen lenni, de ha így nyomták volna végig a csoportban, nevetve megvan az egyenes ág 😊
Holnaptól elkezdek gyűjteni... 😉
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 227 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Lehet majd gyűjteni az EB matricás albumot! (:

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 189 — Keep pounding
Amúgy sztem mindenképp meg lesz a harmadik kalap, a szlovákok 29 ezredponttal voltak előttünk októberben, azóta nyertünk kettőt, úgyhogy őket előzni fogjuk.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
És akkor lehet szurkolni az ír/dán/szlovén csapatnak, hogy a harmadik kalapba kerüljünk.
gabokocka
remélem az írek holnap lerendezik, mert a másik 2 sansztalannak tűnik
Shilkor
Szvsz a dánok nem tudnak még egyszer annyira szarok lenni mint az odavágón. Szal hátha ők is... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 139 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
gabokocka
remélem az írek holnap lerendezik, mert a másik 2 sansztalannak tűnik
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 189 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
NSO-n Király 9.27-es értékelése mondjuk az erősen nevetséges kategória.
Hanni
Így van, 10-est érdemelne.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Uraim. Életemben először fogom a MAGYAR válogatottat látni világversenyen. :')
Hanni
Én már láttam Mexikót de nem gondoltam, hogy mégegyszer megélem. Férfiasan bevallom, hogy a végét nem mertem nézni.

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
Hanni
majd a PFF -4-es osztályzata helyreteszi az átlagot

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 631 — Poloska confirmed