Soccer
42 feliratkozó
több mint 9 éve
jön Wenger miután kirúgták végre, vagy Véber hozza az NB2es futballistákat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Viszont ha német vonal marad akkor Tuchelnek tudnék örülni, kérdés mire menne ebben a közegben.Aha, ha Storck másfél millás fizuja gond a magyar közvéleménynek, akkor Tuchel 6-8 millió eurós/éve mi lesz? Ha ébren vagy ne álmodj
dande
több mint 9 éve
másfél meccset néztem Pintérből.Az első félidőt amit meccselt és az Észak Írek elleni teljes meccset.Sok is volt.Ha LCS lesz a szövkap akkor többet nem nézek válogatott meccset amíg ő irányít az tuti 😀miért, Pintér alatt sem néztél?
Kenny
slowmotion
több mint 9 éve
Finn, Dán, Kazah, Albán meg Észak-Ír meccs volt Pinyővel, ráadásul csak az utolsó volt tétmeccs 😀 szerintem jobban járt aki nem nézte azokatHa LCS lesz a szövkap akkor többet nem nézek válogatott meccset amíg ő irányít az tuti 😀miért, Pintér alatt sem néztél?
Kenny
slowmotion
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Ha LCS lesz a szövkap akkor többet nem nézek válogatott meccset amíg ő irányít az tuti 😀miért, Pintér alatt sem néztél?
Kenny
több mint 9 éve
Ha LCS lesz a szövkap akkor többet nem nézek válogatott meccset amíg ő irányít az tuti 😀megy Sepsibe nagy valószínűséggel, nem hinném hogy ő lenne az új kap, de én örülnék neki azért
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Viszont ha német vonal marad akkor Tuchelnek tudnék örülni, kérdés mire menne ebben a közegben.nyilván eljönne Magyarországra szövetségi kapitánynak 😀 Bundesliga 2-ben is jobban járna
dande
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Viszont ha német vonal marad akkor Tuchelnek tudnék örülni, kérdés mire menne ebben a közegben.
több mint 9 éve
Ha LCS lesz a szövkap akkor többet nem nézek válogatott meccset amíg ő irányít az tuti 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Az a durva, hogy az andorrai vereség a magyar NB1/NB2-t plusz pár edzőkolléga munkáját is szépen beárazta"a német edző munkamániás. Ráadásul a szurkolóban a laktáttesztnapok (a Bernd Storck által favorizált kötelező felmérés, amely miatt a legendásan jól összezáró fociközegben volt már nemegyszer hőzöngés) azt az érzetet kelti, márpedig fontos az erőnlét, a munka, és hogy tényleg szükség lenne valamire, ami megmutatja, hol tartanak a fiúk edzésileg a klubjaikban"
Láthattuk 😀
több mint 9 éve
A Dárdai csapat nem kap ki Andorrában az tuti, de vlsz, hogy gólokat se tudott volna lőni rendes csapatok ellen...anno,mikor átvette, ebben lett több a német fickó az ő csapatához képest...Ez veszett most oda... (amúgy szvsz idén már Dárdait se fogja megmenteni a 24 éves berlini múlt, főleg most a kupaindulással együtt...(ne legyen igazam, de sajna így lesz szerintem, hacsak nem igazolnak még fél tucat komoly játékost...)10-12 pont választotta el a kiesésért, vagy a kupaindulásért harcoló csapatokat, pl Wolfsburg?
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-alairt-a-klub-tortenetenek-2-legdragabb-igazolasa-hivatalos-2574629Én örülök ennek a srácnak...jobban mint mondjuk Moratanak 60-ért
több mint 9 éve
www.eredmenyek.com/jatekos/gyokeres-viktor/zaBZ1xIk/erről a srácról tud valaki valamit?
több mint 9 éve
Ez a patkány pont ugyanúgy hazudik, mint sok más témában. Egy alternatív valóságban él, a különbség csak annyi, hogy a hívei, a megmondó emberei egyedül a foci kapcsán kussolnak, minden más témában nekiállnak mantrázni a kiadott marhaságokat. Itt sokkal nehezebb, ezért sokkal kellemetlen is nekik mikor valamelyik ezt megpróbálja(nso, stb). Vlsz ezért van, hogy sokan nem szomorkodnak mikor ekkora blamázsokat szenved el a magyar foci, mert azorbán rendszer koporsójába vert szeget látják benne, amit jóval fontosabbnak ítélnek meg, mint a nemzetközi szinten nem létező sportág egy újjab tockosát.444.hu/2017/06/12/orban-viktor-eppen-az-andorra-elleni-meccs-elott-beszelt-a-hamarosan-vilagszinvonalu-magyar-focirol
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 883
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/a-csillagosvenytol-a-beka-combjaig-ballai-attila-publicisztikaja-2574481ez egy vicc.😊
Ennyire komolyan venni vmit?!
több mint 9 éve
megvettem a fifa 17et és a journey-t tolom 😀úgy látszik, sikerült elég realisztikusra megalkotni
van vmi vicces abba hogy pont Stu sérül le mikor be kell állni a helyére 😀
Negritis
több mint 9 éve
megvettem a fifa 17et és a journey-t tolom 😀van vmi vicces abba hogy pont Stu sérül le mikor be kell állni a helyére 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Helyén kell kezelni Flóri szavait,de szerintem hasonló kaliberű ember kéne a válogatott élére,persze nem Urbán.Mármint sültbolond?
Kenny
Vagy dilettáns?
Eredménytelen?
Tapasztalatlan?
Kommunikációra, együttműködésre képtelen?
Esetleg sík hülye?
Milyen kaliberében hasonló?
több mint 9 éve
1. Ilyenkor előjönnek azok akik a Fideszbe is beleakarnak rúgni. (nem mintha szeretném őket 😊 )Akik nem akarnak belerúgni a Fideszbe és járnak meccsre, tehát adsz a véleményükre, azoknak mi a véleménye?
2. Ilyenkor előjönnek olyanok, akik életükben élőben nem néztek meg egy magyar meccset
Nah én az ilyenek véleményére nagyon nem adok!
NB2
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Mindenki nyugodjon le a pi***ba, megvan a megmentőnk!Helyén kell kezelni Flóri szavait,de szerintem hasonló kaliberű ember kéne a válogatott élére,persze nem Urbán.
www.origo.hu/sport/futball/20170611-urban-florian-egy-ev-alatt-ingyen-megvaltoztatom-a-magyar-futballt.html
Toca
több mint 9 éve
Mindenki nyugodjon le a pi***ba, megvan a megmentőnk!www.origo.hu/sport/futball/20170611-urban-florian-egy-ev-alatt-ingyen-megvaltoztatom-a-magyar-futballt.html
több mint 9 éve
a foci pont úgy működik, ahogy minden amit a fidesz csinál. nézzél meg bármit, de tényleg bármit-- amihez közük van-- és vedd le az állami csöcsről...kb pont így fog működni... Az ügyesség az kimerül az állami pénzek korlátlan lenyúlásában. Nem 1 kertévét, bankot, újságot képtelenek veszteség nélkül működtetni, de egy qrva Kft-t is képtelenek lennének életben tartani. Aki a fideszbe akar belerúgni az pont talál a focin kívül többszáz más témát, csak az-mint látjuk*- senkit nem érdekelne pár napnál tovább. Ez legalább kitart még pár hetet, majd jön a kupa és lehet újra elővenni.Lenyűgöző, hogy akármibe fognak, annak szar a vège.
ozibozi
több mint 9 éve
a foci pont úgy működik, ahogy minden amit a fidesz csinál. nézzél meg bármit, de tényleg bármit-- amihez közük van-- és vedd le az állami csöcsről...kb pont így fog működni... Az ügyesség az kimerül az állami pénzek korlátlan lenyúlásában. Nem 1 kertévét, bankot, újságot képtelenek veszteség nélkül működtetni, de egy qrva Kft-t is képtelenek lennének életben tartani. Aki a fideszbe akar belerúgni az pont talál a focin kívül többszáz más témát, csak az-mint látjuk*- senkit nem érdekelne pár napnál tovább. Ez legalább kitart még pár hetet, majd jön a kupa és lehet újra elővenni.