Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Az elsőnél nem volt lesen az lején. Most nem láttam, de ha te mondod. 😀Szegény Di Natale, már ő is rúgott volna kettőt, ha nem lenne önző a többi olasz.SchleckJa, három lesgólt 😛 ha nem állna mindig egy méterrel a védő előtt..Igor
több mint 12 éve
Az új évezred legkifejezőbb mondása: Dojcsland - az örök második.JC6Ahogy most kinéz, inkább harmadik.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Szegény Di Natale, már ő is rúgott volna kettőt, ha nem lenne önző a többi olasz.SchleckJa, három lesgólt 😛 ha nem állna mindig egy méterrel a védő előtt..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Én a mellette álló óriásról hittem azt...Kösz,azt hittem vmilyen egyetemi kabalafigura...BlitzburghJJ,ki az új avatar? Nem ismerős....Blitzburghindexen volt a spanyol szurkolókról kép
http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/beunatkozzuk_magunkat_a_dontobe/jjncaa
Do your job
több mint 12 éve
Az új évezred legkifejezőbb mondása: Dojcsland - az örök második.JC6kikapnak a döntőben, aszondod?
több mint 12 éve
Szegény Di Natale, már ő is rúgott volna kettőt, ha nem lenne önző a többi olasz.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az új évezred legkifejezőbb mondása: Dojcsland - az örök második.
több mint 12 éve
Badalona UniversityKösz,azt hittem vmilyen egyetemi kabalafigura...BlitzburghJJ,ki az új avatar? Nem ismerős....Blitzburghindexen volt a spanyol szurkolókról kép
http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/beunatkozzuk_magunkat_a_dontobe/jjncaa
több mint 12 éve
Kösz,azt hittem vmilyen egyetemi kabalafigura...indexen volt a spanyol szurkolókról képnem a bokája vagy a térde sérült meg szerintem Balotellinek, hanem a lelkeJJ,ki az új avatar? Nem ismerős....Blitzburgh
mondjuk a 3 EB alatt összesen lőtt 2 szabadrúgásgól azért elég meredek...jjncaa
több mint 12 éve
Teljesen széthullott a németek játéka.
Do your job
több mint 12 éve
indexen volt a spanyol szurkolókról képnem a bokája vagy a térde sérült meg szerintem Balotellinek, hanem a lelkeJJ,ki az új avatar? Nem ismerős....Blitzburgh
http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/beunatkozzuk_magunkat_a_dontobe/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Neuer luftot rúg, mint a német válogatott.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
nem a bokája vagy a térde sérült meg szerintem Balotellinek, hanem a lelkeazt már kiműtötték neki
jjncaa
több mint 12 éve
nem a bokája vagy a térde sérült meg szerintem Balotellinek, hanem a lelkeJJ,ki az új avatar? Nem ismerős....
több mint 12 éve
Duff
3 159
Most látszik milyen jó csapat volt az angol , hogy meg tudták tartani ezt az olasz csapatot! 😉yookerEzt akartam írni, tehát mi jobbak vagyunk a németeknél 2 góllal 😀
több mint 12 éve
nem a bokája vagy a térde sérült meg szerintem Balotellinek, hanem a lelkemondjuk a 3 EB alatt összesen lőtt 2 szabadrúgásgól azért elég meredek...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Most látszik milyen jó csapat volt az angol , hogy meg tudták tartani ezt az olasz csapatot! 😉
több mint 12 éve
Az a helyzet,hogy az olaszok rettenetesen okosan fociznak ma,ezzel a játékkal a spanyolokat is megalázzák.
több mint 12 éve
Gundi egy hangyányit megfeledkezett Montolivo gólpasszáról.
több mint 12 éve
Gundi tuti olvassa az nst blogot , ma este már elég sokszor idézgetett onnan dolgokat...yookerEz jó szerintem, a hasból hülyeségmondás divatja helyett előremutató.
több mint 12 éve
Gundi tuti olvassa az nst blogot , ma este már elég sokszor idézgetett onnan dolgokat...
több mint 12 éve
X-et gyanítok sajnos.Inkább még egy olasz gól, mondjuk kontrából?
Fosok ettől a két becserélttől.Bazzani
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
A negyeddöntő után:Azért én is megjegyeztem, hogy az olaszok rutinszerűen verik a németeket tétmeccsen 😊
Olaszok döntőzni fognak, most mondom.szabaEgyedül Boston támogatott.
szaba
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Két gólt kapni egy félidőt alatt, ezek nem is igazi németek..Sajnos, hogy ez már nem catenaccio, akkor már nyugodtan nézném a második félidőt. A catenaccio egyébként nem azt jelenti, hogy minden mezőnyjátékos a 16-oson belül védekezik 😛 De ma is gyengélkedik a védelem, ha kevésbé balfaszok a németek, már lőttek volna gólt.
Spanyolok elfelejtettek játszani, Balotelli/CR védekeznek, az olaszok nem játszanak catenacciót többé... tényleg itt a világvége.
Na jó, az angolok szokásos bénázása megvolt.Igor
Tepper takarodj!