Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
A tokosok ellőtték a puskaport az első 4 meccsükön, a tornacsapatként felkészített olaszok pedig egyre jobbak. Így veszélyesek lehetnek a spanyolokra is, s bár a spanyoloknak drukkolok, már majd'mindegy, ki nyer......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
szaba
10 686
beethovenünknek vajon meik lesz a nagyobb dráma: Mandzukic or olasz win? 😀DivatTuti, hogy az olasz győzelem. Majd mondom is neki, hogy Schwainstaigar elég szar volt. 😀
több mint 12 éve
beethovenünknek vajon meik lesz a nagyobb dráma: Mandzukic or olasz win? 😀
|
több mint 12 éve
Teljesen megérdemelt olasz siker, nagyon jól játszottak! Pirlo tanári, Buffon szenzációsan védett, Balotelli higgadtan villant kétszer. Sajnálom a németeket, de ma jobb volt az ellenfél, a döntőben meg akárki ment volna innen tovább, mindenképp annak drukkolok majd!
több mint 12 éve
Rudolf Peti a legnagyobb.JC6pöcök ball ! legnagyobb !! 😀
több mint 12 éve
Vagy ő is a postán dolgozik 😊ez a Pirlo mekkora fa arc...Végülis lehet az volt nekik. 😀szaba
mintha valami sörmeccset nyertek volna... 😀yooker
Do your job
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rudolf Peti a legnagyobb.
több mint 12 éve
szaba
10 686
ez a Pirlo mekkora fa arc...Végülis lehet az volt nekik. 😀
mintha valami sörmeccset nyertek volna... 😀yooker
több mint 12 éve
A postások továbbjutást sem szoknak ünnepelni?😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
ez a Pirlo mekkora fa arc...mintha valami sörmeccset nyertek volna... 😀
több mint 12 éve
Mondtam én, hogy a németek nem nyernek, amióta jó focit játszanak 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Ez a Neuer fejes.. 😀Nagyon szórakoztató meccs lett 😊
Mekkora köcsög volt itt a bíró a végén..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Annyira azért nem érdekel... 😉Miért játszanak az olaszok fekete karszalaggal? Lemaradtam az elejéről.zemanlaaz elején említették volna, hogy a google a barátod? 😛 Afganisztánban megöltek egy olasz katonátjjncaa
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bocs, örök vesztesek...
több mint 12 éve
Mario simán megrúgta volna a mesterhármast ha fenn hagyják.BostonVagy kap egy másik sárgát 😉
Hummels... nem véletlen nem játszol csatárt te se.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Miért játszanak az olaszok fekete karszalaggal? Lemaradtam az elejéről.zemanlamert mindenki temette őket a meccs előtt... 😉
több mint 12 éve
Miért játszanak az olaszok fekete karszalaggal? Lemaradtam az elejéről.zemanlaaz elején említették volna, hogy a google a barátod? 😛 Afganisztánban megöltek egy olasz katonát
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mario simán megrúgta volna a mesterhármast ha fenn hagyják.
Do your job
több mint 12 éve
Miért játszanak az olaszok fekete karszalaggal? Lemaradtam az elejéről.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Az új évezred legkifejezőbb mondása: Dojcsland - az örök második.JC6Ballack szegény nem véletlen kapta a silver boy nevet....
ő még a Chelsea-hez is vitte az "átkot"...
több mint 12 éve
vki lemaradt róla 😀indexen volt a spanyol szurkolókról képnem a bokája vagy a térde sérült meg szerintem Balotellinek, hanem a lelkeJJ,ki az új avatar? Nem ismerős....Blitzburgh
mondjuk a 3 EB alatt összesen lőtt 2 szabadrúgásgól azért elég meredek...jjncaa
http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/beunatkozzuk_magunkat_a_dontobe/jjncaa
több mint 12 éve
university of screamsKösz,azt hittem vmilyen egyetemi kabalafigura...BlitzburghJJ,ki az új avatar? Nem ismerős....Blitzburghindexen volt a spanyol szurkolókról kép
http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/beunatkozzuk_magunkat_a_dontobe/jjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
DiNatalénak lerúgták a stoplit csukájáról a fritzek.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
hát nem a 2:0 a veszélyes hanem gálázva nyerni a csoportot meg a negyeddöntőt...