Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy megint nem nem lesz magyar csapat szeptemberben versenyben Európában.
iktriad
ebben konkrétan szerintem mindenki biztos volt. A Vidit ha nem verik szét és kapott volna egy mákos sorsolást EL/BL főtábla lehetett volna de aki eleve az EL-ben indul az halálra van ítélve konkrétan. Az augusztus nagy mákkal meglehet.davemayer
A Fradi erősítések alapján azért sokkal többet vártam tőlük.

Az augusztus azért meglesz, mert a Vidi szerintem minimum továbbjut(sanszosan a Loki is - és a 3. kör visszavágója már augusztusban van), és ha ki is esik a 3. fordulóban, ha jól tudom, még megy a 4. körbe az ELben(hogy persze ott is kiessen).
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy megint nem nem lesz magyar csapat szeptemberben versenyben Európában.
iktriad
ebben konkrétan szerintem mindenki biztos volt. A Vidit ha nem verik szét és kapott volna egy mákos sorsolást EL/BL főtábla lehetett volna de aki eleve az EL-ben indul az halálra van ítélve konkrétan. Az augusztus nagy mákkal meglehet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Bakker az lehet, hogy nincs kommentátor hang a meccs alatt. Leltem egy streamet...felirat minden ok, de csak stadion hang van.

Szerk: Interjú hang van.

gecc..most kapták gólt.

Lehet jövő7en inkább kimegyek a gibraltári bajnok meccsére...még van esélyük tovább lépni.ZoliMP
Mediaklikk.hu-n mindegyik állami tévét tudod nézni a világ összes országábólbaggio
ja csak a nemzetközi sport tartalmak (eL, BL, válogatott, forma 1) le vannak tiltva...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kár volt a magyar bajnokikra ennyire megerősíteni a Fradi keretét(de gondolom azért még elviszik Suljicot is biztos ami biztos)... 😀 Mellesleg Hajnalnak már itthon is bealkonyodott. Amikor már nekem is feltűnik, hogy valaki, akit frissítésnek szántak socceres terminus technicusszal élve "kurvagyenge" és kvázi, olyan, mintha 10 emberrel játszana a csapat, az nagyon gáz. Ez már-már Andrea Mancini "szint" volt....

Sajnos van egy olyan érzésem, hogy megint nem nem lesz magyar csapat szeptemberben versenyben Európában. A Fradi most esik ki, a Lokiban nem látok még 2 kört, ahogy a Vidiben sem. De legalább a stadionok felépültek/szépen épülnek....

No de majd jövőre a Gyirmót Magyar Kupa győztesként megfingat mindenkit a nemzetközi porondon! 😀
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Bakker az lehet, hogy nincs kommentátor hang a meccs alatt. Leltem egy streamet...felirat minden ok, de csak stadion hang van.

gecc..most kapták gólt.

Lehet jövő7en inkább kimegyek a gibraltári bajnok meccsére...még van esélyük tovább lépni.ZoliMP
Mediaklikk.hu-n mindegyik állami tévét tudod nézni a világ összes országából

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Én csak azt nem értem, hogy a mai labdarúgásban miért nem minden gyengébb képességű csapat azt játssza, amit most a bosnyákok. Állandó fúrás-faragás, az ellen egyik legjobbjának lerúgása is max sárgát ér, hülye az, aki nem ezt csináljabaggio
azzal is max 0-0-át lehet kihozniKampman
Hahabaggio
hozzá kellett volna tennem, hogy általában

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Nem az volt itt a fő gond szvsz, hogy kimaradt az két-három ziccer, hanem, hogy másik 4-5 meg sem valósult mert rendre elkúrták az utolsó passzokat vagy rossz opciót választottak. Pl varga belebikázza a kipattanót az egy szem bosnyákba ahelyett h beadta volna az ötös tök egydül álló fradi játékos vmeikének stb... de doll is elcserélte magát a szünetben, akkor kezdett stabilizálódni a játék mikor gyömbér bejött a középpályára. Hajnalt meg fájó volt látni, hogy már csak kerékkötője tudott lenni ennek a fradinak. Izgis meccs lesz kint 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 404
A körkapcsolásról jut eszembe..Megy a fika h 2015 és minek kell ez.
Én ha hétvégén dolgozom akkor a BBC rádiót hallgatom. Konkrétan fél napon át sport megy. Főleg foci, de van lóverseny ha úgy alakul...van egy fő meccs majd át-át kapcsolank máshova. "Elő- és utóinterjúk" stb...
több mint 10 éve
Én csak azt nem értem, hogy a mai labdarúgásban miért nem minden gyengébb képességű csapat azt játssza, amit most a bosnyákok. Állandó fúrás-faragás, az ellen egyik legjobbjának lerúgása is max sárgát ér, hülye az, aki nem ezt csináljabaggio
azzal is max 0-0-át lehet kihozniKampman
Haha

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nagyon idény eleji volt a forma, helyzetek voltak csak nem lőtték be.davemayer
A magyar foci 10 legnagyobb közhelye közül kettőt is besűrítettél egy mondatba 😀Kampman
tudom, de van olyan közhely ami igaz 😛 ez a sok pontatlanság mind abból adódott hogy fejben és fizikálisan is túl vannak pörgetve az alapozás miatt. Mondok egy másikat is: ha belövik az első helyzetben a helyzeteket biztos(!!! 😀 ) hogy nem ez az eredmény 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Nagyon idény eleji volt a forma, helyzetek voltak csak nem lőtték be.davemayer
A magyar foci 10 legnagyobb közhelye közül kettőt is besűrítettél egy mondatba 😀

több mint 10 éve
mondjuk ezt a Sestákot is eddig max Lath 2.0-nak lehet mondani, semmi értékelhetőt nem csinált 1 félidő alatt. Nem erőltetném ezt az EL-t innen már, ha tovább is mennek köv körben tuti jön vmi erősebb csapat és még 2 kör kéne a csoportkörhöz, esélytelen. Magyar csapat az EL-csoportkört csak a bl-ből tudja elérni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Örülök hogy villog a két állami pénznyelő.
Háromszáz bosnyák hangja hallatszik, a lényeg hogy működik a csoda klubmodell.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
a foci "törvénye" nem lehet ennyi helyzetet kihagyni büntetlenül

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
tipikus 21. századi soccer meccs volt, kár érte mert ez a bosnyák csapat jó de nem jobb a fradinál. Nagyon idény eleji volt a forma, helyzetek voltak csak nem lőtték be.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Nyom a fradi a meccs 80%-ban, és az ő védelmük fárad el fejben. xD
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 404

gecc..most kapták gólt.

Lehet jövő7en inkább kimegyek a gibraltári bajnok meccsére...még van esélyük tovább lépni.
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Az 5FT-os kép nem kamu, tiszteletjegy a neve, nem új találmány. Igaz a Tábor előénekesét azért tiltotta ki Elnök úr, mert a futsalcsapattól kapott tiszteletjegyekkel ment be a Puskásba háromszor. A kitiltás eltörlését persze felajánlotta, ha elfogadják a szkennert.repülőkacsa
Kattints már rá a képre és nézd meg, hogy milyen bénán van az 5 Ft előtti rész kipaintezve.

több mint 10 éve
just hajnal

több mint 10 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Az 5FT-os kép nem kamu, tiszteletjegy a neve, nem új találmány. Igaz a Tábor előénekesét azért tiltotta ki Elnök úr, mert a futsalcsapattól kapott tiszteletjegyekkel ment be a Puskásba háromszor. A kitiltás eltörlését persze felajánlotta, ha elfogadják a szkennert.
több mint 10 éve
azzal is max 0-0-át lehet kihozni

több mint 10 éve
csak én érzem úgy h Gera-Hajnal együtt a gyepen kicsit handicap?

amúgy inkább színház mint balkán az én álláspontom szerint
az meg hogy egyik tábor bírja idegenben a hangerőt másokkal nyugaton is így van

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Amiért a bounty sem jött be a szenteknél.
több mint 10 éve
Én csak azt nem értem, hogy a mai labdarúgásban miért nem minden gyengébb képességű csapat azt játssza, amit most a bosnyákok. Állandó fúrás-faragás, az ellen egyik legjobbjának lerúgása is max sárgát ér, hülye az, aki nem ezt csinálja

---
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A tévé közvetítések miatt nem járnak a családok meccsre 😀😀

m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kiesett-a-sport-tv-harom-meccs-kepernyon-sajtohir-2426505peach
Nem néztem állandóan, de a Harmadik félidő azért nem tűnt rossz műsornak, főleg persze Betta és Rita miatt....