Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
A mediklikk tenyleg blokkolja a nem magy ip-ket.ZoliMP
 ulloi129.hu/2015/04/12/igy-nezd-a-mai-meccset-ha-hataron-tul-vagy-kulfoldon-ragadtal/

több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 404
A mediklikk tenyleg blokkolja a nem magy ip-ket.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Elkeserített a tegnapi meccs, megmondom őszintén.
Az az igazság, hogy kb. 8-10 normális játékosa van a Fradinak. Pali szerint minden posztra kettő, de ezt inkább hagyjuk.

Fájó volt, hogy szinte egy az egyben a kapussal mintha direkt - tudom, hogy nem, de akkor is - fölé - mellé fejelnek és rúgnak mindent. Mintha full kreténbe nyomnák.
Ez a Varga Roli is, gyors meg ügyes, de esze sajnos alig. Banyek, hatan vetődnek elé, nem hogy az üresen álló csapattársának passzolná be ziccerbe, szemben a kapuval, nem, ő belebikáz egyet, mintha valami megye 3-as meccsen lenne. Eszetlenül.
Hajnal Tomi? Vicc. Az az ember bárhova igazolt, játszott 3 meccset, utána kidőlt hónapokra. Fizetett szabi, haha. Rendes kerékkötő.
Gyömbér? Sír nála a labda. Nem tudom ki tolja őt hátulról, de nagyon durva, hogy ebben az FTC-ben számolnak vele...sőt, kapitány helyettes! Az ész megáll. A védelem katasztrófa, Mateosszal is nem nemtom mivan, ki hazudik, ki mond igazat, de hogy kiemelkedő játékos az tuti, lemondani róla meg butaság.
Dollnak is sír a szája a füttyszó miatt, pedig teljesen jogos volt a kritika tegnap. Én nagyon bírom őt, mert ég benne a tűz, de azt a két félidei cserét nem tudom hova tenni s nem is kommentálom inkább.

Ami viszont nagyon nagy pozitívum - és sok játékosra nézve szégyen - hogy Gera embertelen nagyot játszott tegnap, bár a végére elfáradt. Elfogultság ide vagy oda, szerintem brutálisat robotolt.

Nagyon bízom abban, hogy valamilyen csoda folytán meglesz a továbbjutás, legfőképpen azért, mert évek óta szimpatizálok a Standard-dal és eszméletlen csalódott lennék, ha nem jönnének.. Amire sajnos jelen pillanatban sok esély van, de SOHA NE ADD FEL!
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Én is tévedjek, de miután idehaza, ziccert ziccerre halmozva nem sikerült rúgni egy gólt, ráadásul kikaptunk, akkor majd idegenben verünk minimum kettőt, amikor az ellenfélnek elég buszt parkoltatnia és kontrákra játszani?! Nehéz ügy lesz, nem kicsi javulás kellene a helyzetkihasználásban.
Ráadásul baromira be kellene kezdeni a bajnokságban is, mert ideje lenne változtatni azon, hogy az őszt elbasszuk és tavasszal próbáljuk menteni a menthetőt.Tony
de baszki poén,hogy egy EL csoportkörbe jutást és bajnoki cím megnyerésére pályázó csapat 1 az az egyetlen középső védővel indul neki, de legalább van egy Radó..petey
Nem az a lényeg, hogy van hanem, hogy másnak nincs. (ala Bayern)

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szerintem a tegnapit Doll elcseszte. Az első félidő végén lendületbe jött a Fradi, megvolt a játék ritmusa, megvoltak a nagy ziccerek, sőt egy csomó blokkolt lövés is, ahol csak egy kis ész kellett volna és kb kapussal szemben állunk. Ramirez miatt megbomlott a csapat, Somalia kulcsfigura ott a pálya közepén. Ettől függetlenül szarul játszott a Fradi, az ellenfél meg egy helyzetéből egyet belőtt. Szerintem simán meglehet kint is a továbbjutás.
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
Én is tévedjek, de miután idehaza, ziccert ziccerre halmozva nem sikerült rúgni egy gólt, ráadásul kikaptunk, akkor majd idegenben verünk minimum kettőt, amikor az ellenfélnek elég buszt parkoltatnia és kontrákra játszani?! Nehéz ügy lesz, nem kicsi javulás kellene a helyzetkihasználásban.
Ráadásul baromira be kellene kezdeni a bajnokságban is, mert ideje lenne változtatni azon, hogy az őszt elbasszuk és tavasszal próbáljuk menteni a menthetőt.Tony
de baszki poén,hogy egy EL csoportkörbe jutást és bajnoki cím megnyerésére pályázó csapat 1 az az egyetlen középső védővel indul neki, de legalább van egy Radó..

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Bakker az lehet, hogy nincs kommentátor hang a meccs alatt. Leltem egy streamet...felirat minden ok, de csak stadion hang van.

Szerk: Interjú hang van.

gecc..most kapták gólt.

Lehet jövő7en inkább kimegyek a gibraltári bajnok meccsére...még van esélyük tovább lépni.ZoliMP
Mediaklikk.hu-n mindegyik állami tévét tudod nézni a világ összes országábólbaggio
ja csak a nemzetközi sport tartalmak (eL, BL, válogatott, forma 1) le vannak tiltva...davemayer
én ott néztem ameccset
vagy külföldre van tiltve?Negritis
én ha itt Angliában akarom nézi a médiaklikken a fent említett tartalmakat akkor kiírja hogy innentől a telesport.hu-t keressem, ott meg kiírja hogy külföldről nem elérhető. Szerencsére eddig 10-ből kilencszer találtam máshol más klienssel streamet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ráadásul baromira be kellene kezdeni a bajnokságban is, mert ideje lenne változtatni azon, hogy az őszt elbasszuk és tavasszal próbáljuk menteni a menthetőt.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha a Fradi valami kisebb csoda folytán fordítana Boszniában a Standard Lieget kapná.iktriad
Nem hiszem,hogy lesz még egy ilyen meccs ahol 3 illetve 4 méterről nem sikerül berúgni a 100%-s ziccert.Kenny
Nem hiszem, hogy túl sok ziccerük lesz kint... De cáfoljanak rám, és legyen igazad.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
egy WHU vagy BvB elleni párharcra akár még a telt ház is összejönne 😊

amúgy ezek a bosnyákok otthon olyan atom bunkert fognak nyomni, amire még Murinyó is csettinteneZERO_L
majd Zoli Dzsí megint tol egyet a hamadik percben, aztán onnantól ki-ki meccs
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
„A tervek szerint felvételről a forduló másik három mérkőzése is képernyőre kerül” – mondta a Nemzeti Sportnak Vobeczky Zoltán, az M4 főszerkesztője

De most komolyan ki a fészkes faszom akar felvételről meccset nézni?
2015-ben vagyunk basszákmeg komolyan.Bazzani
Apropó, a Sport 1 szerződésével akkor mi lesz?Amadeus91
A ma reggeli Metropolban azt olvastam, hogy megegyeztek (Ez számomra azt jelenti, hogy az M4 kivásárolta a Sport TV-t a szerződésből).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Ha a Fradi valami kisebb csoda folytán fordítana Boszniában a Standard Lieget kapná.iktriad
Nem hiszem,hogy lesz még egy ilyen meccs ahol 3 illetve 4 méterről nem sikerül berúgni a 100%-s ziccert.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha a Fradi valami kisebb csoda folytán fordítana Boszniában a Standard Lieget kapná.
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
„A tervek szerint felvételről a forduló másik három mérkőzése is képernyőre kerül” – mondta a Nemzeti Sportnak Vobeczky Zoltán, az M4 főszerkesztője

Apropó, a Sport 1 szerződésével akkor mi lesz?
több mint 10 éve
A Loki után a Vidi is összemérheti az erejét a BATE Boriszovval.

A DVSC meg a Rosenborg ellen játszhat(= ki is esik majd).
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football

Valamivel ki kell tölteni az M4 műsorsávját...

egyébként már várom azt a bejelentést, hogy a kevesebb élős meccsek közvetítésnek hála nőt a szurkolók száma a stadionokban...
(és még véletlenül sem az lehet a háttérben, hogy nem kötelező a szurkolói kártya 😀)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley

2015-ben vagyunk basszákmeg komolyan.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
egy WHU vagy BvB elleni párharcra akár még a telt ház is összejönne 😊

amúgy ezek a bosnyákok otthon olyan atom bunkert fognak nyomni, amire még Murinyó is csettintene

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
be kell rugdosni a helyzeteket, ha kint is ennyi lesz és bever kettőt a Fradi akkor meglehet

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Bakker az lehet, hogy nincs kommentátor hang a meccs alatt. Leltem egy streamet...felirat minden ok, de csak stadion hang van.

gecc..most kapták gólt.

Lehet jövő7en inkább kimegyek a gibraltári bajnok meccsére...még van esélyük tovább lépni.ZoliMP
Mediaklikk.hu-n mindegyik állami tévét tudod nézni a világ összes országábólbaggio
ja csak a nemzetközi sport tartalmak (eL, BL, válogatott, forma 1) le vannak tiltva...davemayer
én ott néztem ameccset
vagy külföldre van tiltve?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
#fradi #lol #magyarfoci

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Sztem kár temetni még a fradit, azért ez egy olyan keret szvsz ami jó egy el csoportkörre, hogy ez kijön e belőlük az más tészta...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante

gecc..most kapták gólt.

Mindigtv-n igen, a mediaklikken nem, legalábbis az USA-ban így működik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
No de majd jövőre a Gyirmót Magyar Kupa győztesként megfingat mindenkit a nemzetközi porondon! 😀iktriad
tudom, hogy poén volt, de erre akkor is csak annyit tudok mondani, hogy licencadó bizottság, meg annyit, hogy ha meg is nyernék, a haverok csapata indulna helyettük.slowmotion
Majd a győri lobbi(Borkai & co) elintézi, hogy a ne történhessen ez meg. Legalább lehetne megint nemzetközi meccset rendezni a győri stadionban. 😀
Egyébként meg Simon Attila minimum 2szer volt gólkirály, ha csak a Magyar Kupát vesszük, szóval az az ő fővadászterülete. 😀
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
No de majd jövőre a Gyirmót Magyar Kupa győztesként megfingat mindenkit a nemzetközi porondon! 😀iktriad
tudom, hogy poén volt, de erre akkor is csak annyit tudok mondani, hogy licencadó bizottság, meg annyit, hogy ha meg is nyernék, a haverok csapata indulna helyettük.