Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
A modernkori labdarúgás már odáig fejlődött, hogy tilos az emberfogás? 3-4 méterre kell állnia a védőnek a középpályán az emberétől? Területet védenek, félnek a lefordulástól?
Mert emiatt van hely a spanyolok passzainak.Atari
az a baj hogyha felveszik Iniestát és Xavit is emberfogásra, simán kijátsszák vagy kicselezik az őket védőket és szabad előttük a terület. Amikor ez a Barca elkezdte ezt játszani velük nagyon sokan így álltak fel és akkor nagyon éltek. Egyszerűen annyira jó a labdatartásuk és a cselezőkészségük hogy a területvédekezés az egyetlen amivel talán van esély ellenük.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
A modernkori labdarúgás már odáig fejlődött, hogy tilos az emberfogás? 3-4 méterre kell állnia a védőnek a középpályán az emberétől? Területet védenek, félnek a lefordulástól?
Mert emiatt van hely a spanyolok passzainak.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 654 — Saturday Night Lights
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012/euro-2012-balotelli-elarulta-miert-nem-unnepli-goljait-2144361 Sírok 😀 😀Duff
A postás mindig kétszer csenget.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve

😂 😂 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ahhoz képest, hogy mennyien szidták a szerdai meccset senki nem jegyezte meg, hogy ez a tegnapi jó volt.
Külön érdekesség, hogy a spanyol-portugál volt borzalmas és az olasz-német élvezeteszolika26
nagyon jó volt a tegnapi, főleg a szerdaihoz képest de önmagában is megállja a helyét, nem unatkozott senki sem az tuti.

Egyébként azt tudja valaki így fejből hogy miért nincs bronzmeccs? az elején túl kevés döntős volt és így hozták tovább a menetrendet vagy mi?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Le a kalappal az olaszok előtt, ilyen jól 2006 óta nem játszottak mint tegnap, úgy ültem le hogy a németeknek drukkolok aztán Balotelli második góljánál már fel is ugrottam - nem kis gól volt...

az tetszett a digók játékában a legjobban hogy ha megszerezték a labdát nem csak ténferegtek vele vagy passzolgattak hátul és felívelték hanem mindig az előre játék volt a fő szempont, néha ketten is olyan szépen megkavarták a német védelmet hogy öröm volt nézni. Mondjuk Badstubertől finom hangvételben megkérdezném hogy mégis mire gondolt hogy nem ugrik fel az ötösön belül helyezkedő Balotellivel az első gólja előtt :rolleyes: talán még az én fejemről is jó irányba pattan ha ilyen közelről zavartalanul hagynak fejelni.

Szép olasz győzelem, ha ezt hozzák vasárnap is jó kis meccs lesz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Ahhoz képest, hogy mennyien szidták a szerdai meccset senki nem jegyezte meg, hogy ez a tegnapi jó volt.
Külön érdekesség, hogy a spanyol-portugál volt borzalmas és az olasz-német élvezetes

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
2 csapat volt akitől sajnáltam volna hogy megnyerje az EB-t, mindkettő ott a döntőben. pfejj

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 895 — Panthers fan
Helló, Portugália?Igor
Ha arra utalsz, hogy önmagában egy klasszis jelenléte nem jelent győztes csapatot, az egyrészt igaz, másrészt nem cáfolja az állításomat. Nyilvánvaló, hogy egynél több klasszis focista van a világon (sőt, Európában is 😊 ), és csupán egyetlen győztese lehet egy tornának, ergo több klasszis csapata sem fog nyerni, viszont klasszis nélkül biztosan nem lehet. Még a görögökre is igaz ez, azon a tornán Zagorakisz klasszis szinten játszott, ő vitte a hátán a csapatukat, a németeknél nincs ilyen vezéregyéniség.Jakehomer
Sztem a klasszis játékszínvonal egy adott játékostól (ergo legyen vezére a csapatnak) nem feltétlen kell az EB győzelemhez. A spanyoloktól ki az aki klasszis szinten játszott a tornán? Talán-talán Ramos.. de nem miatta/csak miatta vannak most itt. Olaszoknál? Ott is sok jó játékos volt (Balo, Pirlo/középpályájuk, stb), de annyira kiugró klasszisuk nekik se volt szvsz.
Mindkét csapat azért van itt mert mély/mindig volt aki jól játszott, és nem feltétlen kellett zseni a csapatba + persze volt némi mákjuk is.
A németek meg kifogtak egy borzalmas napot.. még 2-0-ról is visszajöhettek volna amúgy ha hozzák a 80%-át a szokásos teljesítményüknek, de ez ma nem sikerült.

Amúgy szerintem Dellas volt a görögök/torna klasszisa 2004-ben, de ezt talán már említettem is anno.. let's agree to disagree.Igor
Jó, hát ezek alapján te nem értesz a focihoz 😀

Persze Dellasz is jól játszott, de abban a védelemben azon a tornán Szeitaridisz volt a legnagyobb tanár, aki ráadásul előrejátékban (oké, kontrákban 😊 ) is hasznosan nyomta. De akármilyen védelme is volt a görögöknek, Zagorakisz nélkül szart sem ért volna az egész csapat,ő volt az esze, a lelke, a mindene annak a csapatnak.

Pirlo nagy klasszis, és úgy is játszik, erről egyszerűen vitát sincs értelme nyitni. Nélküle a csoportból nem jutottak volna tovább az olaszok. Persze alapvetően egyetértek abban, hogy mindenekelőtt kell egy jó játékrendszer meg mély keret, és az már elég ahhoz, hogy esélyed legyen.

A spanyolokra igaz leginkább az, hogy klasszisteljesítmény nélkül nyernek, mert annyira erős a csapatjátékuk (és hát annyi játékosuk van a kiemelkedőség határán, hogy nekik belefér, amikor bajban vannak, mindig van, aki megrázza magát), fikázza is őket mindenki 😀 Teljesen igazságtalanul egyébként. Szinte tökéletesen játszanak, annál nagyobb dolog kevés van a fociban, hogy alig tudják elvenni tőlük a labdát.

A németek meg pontosan ennyit tudnak, ami nem kevés, főleg ha az elején a két nagy helyzetből egyet berúgnak, talán elég is lett volna, de a második félidő már macska-egér párharc volt, még ha az olaszok mindent ki is hagytak. Egyébként ma is látszott, hogy az olasz védelemben többségében tucatemberek játszanak, és bár Chiellini nagyon jó, nem egy Cannavaro.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Ez már akkor is hülyeség volt, amikor először mondtad 😊 Azért nem nyernek, mert nincs egy klasszis játékosuk, csak sok jó.Jakehomer
Helló, Portugália?Igor
Ha arra utalsz, hogy önmagában egy klasszis jelenléte nem jelent győztes csapatot, az egyrészt igaz, másrészt nem cáfolja az állításomat. Nyilvánvaló, hogy egynél több klasszis focista van a világon (sőt, Európában is 😊 ), és csupán egyetlen győztese lehet egy tornának, ergo több klasszis csapata sem fog nyerni, viszont klasszis nélkül biztosan nem lehet. Még a görögökre is igaz ez, azon a tornán Zagorakisz klasszis szinten játszott, ő vitte a hátán a csapatukat, a németeknél nincs ilyen vezéregyéniség.Jakehomer
Sztem a klasszis játékszínvonal egy adott játékostól (ergo legyen vezére a csapatnak) nem feltétlen kell az EB győzelemhez. A spanyoloktól ki az aki klasszis szinten játszott a tornán? Talán-talán Ramos.. de nem miatta/csak miatta vannak most itt. Olaszoknál? Ott is sok jó játékos volt (Balo, Pirlo/középpályájuk, stb), de annyira kiugró klasszisuk nekik se volt szvsz.
Mindkét csapat azért van itt mert mély/mindig volt aki jól játszott, és nem feltétlen kellett zseni a csapatba + persze volt némi mákjuk is.
A németek meg kifogtak egy borzalmas napot.. még 2-0-ról is visszajöhettek volna amúgy ha hozzák a 80%-át a szokásos teljesítményüknek, de ez ma nem sikerült.

Amúgy szerintem Dellas volt a görögök/torna klasszisa 2004-ben, de ezt talán már említettem is anno.. let's agree to disagree.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 855 — Bears & Illinois fan
+Svédek +Lengyelekulpianus
A svédeknek van szerintem.csi77
Értem. Akkor jó, mert pont ezt mondtam.ulpianus
Bocsi, én úgy értelmeztem, hogy nekik sincs.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Mondtam én, hogy a németek nem nyernek, amióta jó focit játszanak 😊gabokocka
Ez már akkor is hülyeség volt, amikor először mondtad 😊 Azért nem nyernek, mert nincs egy klasszis játékosuk, csak sok jó.Jakehomer
Helló, Portugália?Igor
Ha arra utalsz, hogy önmagában egy klasszis jelenléte nem jelent győztes csapatot, az egyrészt igaz, másrészt nem cáfolja az állításomat. Nyilvánvaló, hogy egynél több klasszis focista van a világon (sőt, Európában is 😊 ), és csupán egyetlen győztese lehet egy tornának, ergo több klasszis csapata sem fog nyerni, viszont klasszis nélkül biztosan nem lehet. Még a görögökre is igaz ez, azon a tornán Zagorakisz klasszis szinten játszott, ő vitte a hátán a csapatukat, a németeknél nincs ilyen vezéregyéniség.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 977 — Circus Maximus
Helló, Portugália?Igor
A svédeknek van szerintem.csi77
Értem. Akkor jó, mert pont ezt mondtam.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Helló, Portugália?Igor
A svédeknek van szerintem.

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 977 — Circus Maximus
Helló, Portugália?Igor
+Svédek +Lengyelek

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 895 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
van egy, csak jó ideje alibizni jár a válogatottba, amikor neki kellene a vezéregyéniségnek lennie, és már fáj amikor Eff-el emlegetik egy lapon.... Megértem hogy sérült de akkor miért kezdő egyáltalán? De hülyeség egy emberre ráhúzni a dolgot, együtt sírnak együtt nevetnek. Ez egy ilyen év.

több mint 12 éve
Helló, Portugália?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ez már akkor is hülyeség volt, amikor először mondtad 😊 Azért nem nyernek, mert nincs egy klasszis játékosuk, csak sok jó.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
beethovenünknek vajon meik lesz a nagyobb dráma: Mandzukic or olasz win? 😀Divat
Na, Beethovent nem bántani... annyi német van akibe bele lehet rúgni, pont őt kell kipécézni? off vége

Amúgy mi van Mandzukic-csal, igazolt valahova esetleg? 😊Igor
Nyilván nem vágod, hogy Beethoven alatt Amadeus kollégát értjük, aki 2 nap alatt 5x írta be, hogy a szarházi Mandzukic-ot hogy merte leigazolni szeretett Bayernkéje, illetve nagyképűen aranyat adott már elég sokszor a németeknek.szaba
Két verzió közt vacilláltam mi legyen az uccsó hsz-em ma estére, de végül úgy döntöttem kettőt kapsz egy áráért:

1. verzió
Mandzukic eligazolt a Bayernbe? :o vááá, valami kő alatt lakhattam az elmúlt napokban, lemaradtam erről az eget rengető hírről.. én kérek elnézést. 😕 Mindez csupán azért történt, mert hasonló témájú 9gag-es képregényt még nem láttam a vicc topicban, Mr. Chopinről, és a fotelben üldögélő apjáról, amiben a Mandzsuk igazolás lett volna a csattanó, így kérlek bocsáss meg nekem 😕

2. verzió
ehhh.. bocs, túl sok volt a sör már.. nem vettem le az utalást. 😕

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 545 — Lájkold a zsűrit!
És akkor a vasárnapi meccs győztese játszhat Svájccal?Jakehomer
Játszhatna, de felesleges. Svájc verhetetlen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 686
Na, Beethovent nem bántani... annyi német van akibe bele lehet rúgni, pont őt kell kipécézni? off vége

Nyilván nem vágod, hogy Beethoven alatt Amadeus kollégát értjük, aki 2 nap alatt 5x írta be, hogy a szarházi Mandzukic-ot hogy merte leigazolni szeretett Bayernkéje, illetve nagyképűen aranyat adott már elég sokszor a németeknek.
több mint 12 éve
És akkor a vasárnapi meccs győztese játszhat Svájccal?

Tepper takarodj!
több mint 12 éve

jah, bőrgatyós lettgamerkr
Nem mondod! Hát ezt hogyan?

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 895 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

jah, bőrgatyós lett

több mint 12 éve

Amúgy mi van Mandzukic-csal, igazolt valahova esetleg? 😊