Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
hétköznap este nyáron szerintem a 7-8 ezres nézőszám ultrák nélkül teljesen rendben van főleg hogy az ellenfél sem olyan akire felkapná bárki a fejét.Most szórakoztok, vagy tényleg benyeltek minden hülye Paintezést? 😀SchleckA lényeget tekintve teljesen mindegy, hogy kamu vagy sem a kép. Teltházat megközelítő nézőszám sincs, kérdem én most akkor hol vannak a családok, mégiscsak nemzetközi kupamérkőzés, a gaz ultráktól sem kell tartani... A hangulat is felejtős, nem ehhez a klubhoz méltó, szégyen.Dub
A meccs érdekes mert sztem idén először a csapat egyáltalán nem azt csinálja amit Doll mondott nekik. Így is simán vezetniük kéne, bár nem rosszak a bosnyákok, a labdakihozatalaik egész tetszetősek. Kíváncsi vagyok Sesták Böde helyett vagy mellé jön-e majd.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Ha mindenképp szeretnél szálkát találni a szem...étben, akkor úgy is fogsz. Ha ettől neked jobb, akkor köpködj nyugodtan továbbra is az "igaz(s)i" ultrákkal szimpátiás fájást produkálvaMost szórakoztok, vagy tényleg benyeltek minden hülye Paintezést? 😀SchleckA lényeget tekintve teljesen mindegy, hogy kamu vagy sem a kép. Teltházat megközelítő nézőszám sincs, kérdem én most akkor hol vannak a családok, mégiscsak nemzetközi kupamérkőzés, a gaz ultráktól sem kell tartani... A hangulat is felejtős, nem ehhez a klubhoz méltó, szégyen.Dub
több mint 10 éve
Tökéletes érvelés ez a "igaz, hogy kamu, de akár lehetne így is".Most szórakoztok, vagy tényleg benyeltek minden hülye Paintezést? 😀SchleckA lényeget tekintve teljesen mindegy, hogy kamu vagy sem a kép. Teltházat megközelítő nézőszám sincs, kérdem én most akkor hol vannak a családok, mégiscsak nemzetközi kupamérkőzés, a gaz ultráktól sem kell tartani... A hangulat is felejtős, nem ehhez a klubhoz méltó, szégyen.Dub
több mint 10 éve
Most szórakoztok, vagy tényleg benyeltek minden hülye Paintezést? 😀SchleckA lényeget tekintve teljesen mindegy, hogy kamu vagy sem a kép. Teltházat megközelítő nézőszám sincs, kérdem én most akkor hol vannak a családok, mégiscsak nemzetközi kupamérkőzés, a gaz ultráktól sem kell tartani... A hangulat is felejtős, nem ehhez a klubhoz méltó, szégyen.
több mint 10 éve
Most szórakoztok, vagy tényleg benyeltek minden hülye Paintezést? 😀Nem vagyok fradista, de gyalázat, hogy 300 bosnyák simán pariba van hangerőben egy Fradi pályán. Büszke lehet magára Kubatov...igazi szarházi, szégyen hogy a saját elnöke a Ferencváros legnagyobb ellensége. Van egy viszonylag jó csapatuk, pokoli hangulat lehetne a lelátón, erre mit csinál? Csak azért is ragaszkodik a szar szkenneréhez meg a kártyájához. És a családos dumája is megbukott már számtalanszor, nem töltötték meg ezúttal sem a családok a stadiont, még az 5 Ft-os szétosztogatott jegyekkel sem.Fradinál is dolgoznak a ma esti telt házon. Aztán majd lehet jönni az ilyen-olyan statisztikákkal, hogy nincs is szükség a táborra, mert így is milyen fasza nézőszámok jöttek össze.Szánalmas az egész.Kenny
Dub
ui.: Egyébként azt kívánom essenek ki a picsába az EL-ből és bajnokok se legyenek. Nem azért mert különösebben bajom lenne velük, de minden egyes kudarc közelebb hozná ennek a patkánynak a bukását.Dub
több mint 10 éve
Nem vagyok fradista, de gyalázat, hogy 300 bosnyák simán pariba van hangerőben egy Fradi pályán. Büszke lehet magára Kubatov...igazi szarházi, szégyen hogy a saját elnöke a Ferencváros legnagyobb ellensége. Van egy viszonylag jó csapatuk, pokoli hangulat lehetne a lelátón, erre mit csinál? Csak azért is ragaszkodik a szar szkenneréhez meg a kártyájához. És a családos dumája is megbukott már számtalanszor, nem töltötték meg ezúttal sem a családok a stadiont, még az 5 Ft-os szétosztogatott jegyekkel sem.Fradinál is dolgoznak a ma esti telt házon. Aztán majd lehet jönni az ilyen-olyan statisztikákkal, hogy nincs is szükség a táborra, mert így is milyen fasza nézőszámok jöttek össze.Szánalmas az egész.Kenny
Dub
ui.: Egyébként azt kívánom essenek ki a picsába az EL-ből és bajnokok se legyenek. Nem azért mert különösebben bajom lenne velük, de minden egyes kudarc közelebb hozná ennek a patkánynak a bukását.
több mint 10 éve
Az eddig is csak egy csatornàn mentazért még a spanyol bajnokik ott vannak, szóval még ne éljük bele magunkat 😊Ment a like, remélem jól olvastam a soraid között 😊peachA tévé közvetítések miatt nem járnak a családok meccsre 😀😀Csànyi vasàrnap 7kor NFL-t akar nézni 😊Höri
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kiesett-a-sport-tv-harom-meccs-kepernyon-sajtohir-2426505peach
de legalább a tízórás meccseket vélhetően nem kell eltolva nézniZERO_L
több mint 10 éve
azért még a spanyol bajnokik ott vannak, szóval még ne éljük bele magunkat 😊Ment a like, remélem jól olvastam a soraid között 😊peachA tévé közvetítések miatt nem járnak a családok meccsre 😀😀Csànyi vasàrnap 7kor NFL-t akar nézni 😊Höri
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kiesett-a-sport-tv-harom-meccs-kepernyon-sajtohir-2426505peach
de legalább a tízórás meccseket vélhetően nem kell eltolva nézni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ment a like, remélem jól olvastam a soraid között 😊A tévé közvetítések miatt nem járnak a családok meccsre 😀😀Csànyi vasàrnap 7kor NFL-t akar nézni 😊Höri
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
A tévé közvetítések miatt nem járnak a családok meccsre 😀😀Csànyi vasàrnap 7kor NFL-t akar nézni 😊
több mint 10 éve
Lehet most is a meleggel van probléma, mert amióta süt a Nap, megfordította az ellenfél a meccset

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Tökm1, kurva gyenge ez a loki...
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Aztán mehet majd a csodálkozás, hogy miért nem érdekli még inkább az embereket a hazai labdakergetés.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Kíváncsi leszek mi lesz a szerződésszegés eredménye, amivel mondhatni nagy kárt okoztak a Sport TV-nek.
több mint 10 éve
A tévé közvetítések miatt nem járnak a családok meccsre 😀😀m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kiesett-a-sport-tv-harom-meccs-kepernyon-sajtohir-2426505
több mint 10 éve
Fradinál is dolgoznak a ma esti telt házon. Aztán majd lehet jönni az ilyen-olyan statisztikákkal, hogy nincs is szükség a táborra, mert így is milyen fasza nézőszámok jöttek össze.Szánalmas az egész.
Dub
több mint 10 éve
Online tudtommal máshol sem, oda kell a kártya. Az nélkül csak személyesen lehet. Ha egyáltalán lehet kártya nélkül fradi meccsre 😀
több mint 10 éve
amúgy a mai fradimeccsel mi a helyzet?mi haverokkkal agyalunk hogy menni kéne, de nem volt időnk elintézni a kártyát a héten
egyik info szerint nem kell rá mer mlsz rendezvényre kell csak, de online meg nem tudsz jegyet venni csak kártyával
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Fradinál is dolgoznak a ma esti telt házon. Aztán majd lehet jönni az ilyen-olyan statisztikákkal, hogy nincs is szükség a táborra, mert így is milyen fasza nézőszámok jöttek össze.
több mint 10 éve
"Liverpool FC trigger Christian Benteke's £32.5m release clause! [source: Liverpool Echo]"nem kéne, én fázok tőle
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Victor Valdes jól menedzseli magát. De Gea úgy tűnik elmegy előle, erre kijátssza magát a MU-ból. Sose tartottam okosnak 😀Sándor György meg Ausztráliában...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Nem férne be? Kétlem. 1 milla euróban. Minimum.Fájna? Igen.gordonÉs akkor kihagyod Gerát vagy Lamaht vagy Radót vagy Vargát vagy Bödét (és akkor Sestakot még nem is említettem)?
Értem én, hogy rotáció meg minden de ha kiesnek az EL-ből akkor ekkora keret teljesen felesleges.
több mint 10 éve
A Manchester United ismét Seahawks területen:www.seahawks.com/news/2015/07/15/manchester-united-calling-seahawks-headquarters-home-ahead-international-champions
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Van-e olyan ár, amiért Asmir Suljicot kivásárolhatná a Fradit?Nem férne be? Kétlem. 1 milla euróban. Minimum.Fájna? Igen.
- Ezt nem szeretném hosszabban kommentálni, mert ez üzleti titok.
De az elárulható, hogy folynak-e egyeztetések a felek között Suljic-ügyében?
- Ezzel kapcsolatosan sem szeretnék bővebben reagálni.
Eközben Suljic jegyet vásárol a Fradi EL meccsére:
Igaz, hogy ő sem férne be, meg nem is igazán kell, de miért ne vennék meg hisz van péééééz bőven.Bazzani
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem - bár nem tudom mi lehet a háttérben - de luxus egy Mateos-szal így bánni...