Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Where is Fabio Grosso when you need him?
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nocerinónak hagynia kellett volna Balotellinek, megnéztem volna, onnan hogy hagyja ki
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Jézus ez a Caroll de gyenge..
több mint 12 éve
Ott a Noce gól 😀Szerencsére les.
több mint 12 éve
igen, én is, csak az orosz-görög megkopasztott... de ezzel visszahoztam az akkora nyereményt amin álltam, aki itt továbbjut az ellen megrakom a németeket + a spanyikat a másikon aztán a döntőn meg majd drukkolok a németeknek.Senki nem mondta, hogy nem 😀 Most papírformákra raktam ezen az Eb-n csak szinte 😊WyattNa, eddig mindent eltaláltam a kieséses szakaszban (portugál siker a rendes játékidőben, pipa, német, pipa, spanyol pipa, angol-olasz x, pipa), már csak az angol továbbjutás kell a telitalálathoz 😀Wyattóriási papírforma eredmények, egy meglepetést vártam ezért megraktam a spanyol-franciát döntetlenre a rendes játékidőben.
De nem baj, ez a 0-0 nekem óriási kasza :cool:davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Balotellinek lehet nem itt kéne lennie 😂
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Senki nem mondta, hogy nem 😀 Most papírformákra raktam ezen az Eb-n csak szinte 😊Na, eddig mindent eltaláltam a kieséses szakaszban (portugál siker a rendes játékidőben, pipa, német, pipa, spanyol pipa, angol-olasz x, pipa), már csak az angol továbbjutás kell a telitalálathoz 😀Wyattóriási papírforma eredmények, egy meglepetést vártam ezért megraktam a spanyol-franciát döntetlenre a rendes játékidőben.
De nem baj, ez a 0-0 nekem óriási kasza :cool:davemayer
több mint 12 éve
Ezt lőni kellett volna Walcott, hátha beakad.
több mint 12 éve
Hűűűha...
több mint 12 éve
mázlink, hogy Balotelli ilyen kurva önző 😊
több mint 12 éve
Hát pont nem volt les Gundi.
több mint 12 éve
Na, eddig mindent eltaláltam a kieséses szakaszban (portugál siker a rendes játékidőben, pipa, német, pipa, spanyol pipa, angol-olasz x, pipa), már csak az angol továbbjutás kell a telitalálathoz 😀Wyattóriási papírforma eredmények, egy meglepetést vártam ezért megraktam a spanyol-franciát döntetlenre a rendes játékidőben.
De nem baj, ez a 0-0 nekem óriási kasza :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Atyaisten, Henderson, és Parker helyett... Hát itt nem lesznek tizik.
több mint 12 éve
Henderson majd megváltja a világot! Jesus. 😀SchleckHender Jordanson! Nálam van fantasyben mert a 15. játékosra elfogyott minden zsém 😀
több mint 12 éve
Henderson fogja kihagyni a döntő tizit - én írtam le elsőnek...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mindjárt értelmesebb beszéd 😛Na, eddig mindent eltaláltam a kieséses szakaszban (portugál siker a rendes játékidőben, pipa, német, pipa, spanyol pipa, angol-olasz x, pipa), már csak az angol továbbjutás kell a telitalálathoz 😀WyattÁmen. Legyen telitalálatod. 😛Stez
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ne legyél már komolytalan... Persze, ötösön belül megvárod míg magad elé kerül, aztán úgy lövöd el, most meg, hogy fél méterrel mögéd és fölé ér, mellesleges ott a fél olasz csapat, majd megint jól leveszed, és utána lövöd be. Nem, megpróbálni sem érdemes, mert így legalább volt lövés, meg esély, hogy gól lesz, úgy lófasz se lett volna. Meg kellett próbálni, de az ollózást. Jól is tetteEsetleg megpróbálom levenni, vagy valahogy hátrafelé megjátszani, hátha érkezik valaki.A faszért akar mindegyik hülye ollózni. 😀Mért mégis hogy lőtted volna onnan kapura a helyében ?Toca
Ibra a két méterével ezt behúzta volna, na de azért Rooney.. 😀Stez
Ja bocs, olyan kurva nagy helyzet lett ez így, hogy még csak megpróbálni sem érte volna meg valamelyiket?
Meg lehetett volna próbálni szvsz.
Nem mintha ezen állna vagy bukna a meccs..Stez
több mint 12 éve
Na, eddig mindent eltaláltam a kieséses szakaszban (portugál siker a rendes játékidőben, pipa, német, pipa, spanyol pipa, angol-olasz x, pipa), már csak az angol továbbjutás kell a telitalálathoz 😀WyattÁmen. Legyen telitalálatod. 😛
több mint 12 éve
Esetleg megpróbálom levenni, vagy valahogy hátrafelé megjátszani, hátha érkezik valaki.A faszért akar mindegyik hülye ollózni. 😀Mért mégis hogy lőtted volna onnan kapura a helyében ?Toca
Ja bocs, olyan kurva nagy helyzet lett ez így, hogy még csak megpróbálni sem érte volna meg valamelyiket?
Meg lehetett volna próbálni szvsz.
Nem mintha ezen állna vagy bukna a meccs..
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na, eddig mindent eltaláltam a kieséses szakaszban (portugál siker a rendes játékidőben, pipa, német, pipa, spanyol pipa, angol-olasz x, pipa), már csak az angol továbbjutás kell a telitalálathoz 😀
több mint 12 éve
Hát az biztos, hogy nem most szereznek az angolok és az olaszok plusz szurkolókat. 😂
több mint 12 éve
A faszért akar mindegyik hülye ollózni. 😀Mért mégis hogy lőtted volna onnan kapura a helyében ?
több mint 12 éve
Fel kellett volna vállalni a Balotelli-Di Natale csatársort, még ha alapból tényleg nem is illenek egymás mellé, de az angolok teljesen átmentek passzívba a második félidőre.
Tepper takarodj!