NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
igen, ez így szokott működni, az erősebb kutya b*szik... és ebben a helyzetben nem a MU diktálmost ne kelljen amiatt hüledezni, mert a sztár csapatok, "beérett játékosokat" vesznek meg közép csapatoktól, most a MU van térdelő pozícióban, ennyi
(ezzel nem azt mondom, hogy a MU közép csapat lenne, de ők is kerülhetnek néha ilyen helyzetben)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
cassillas meg navas láttuk mennyire voltak megoldások a jelenlegi helyzetben. Én láttam de Gea szezonját, a Realt egy ilyen kapus teljesítmény bajnoki címhez és bl-döntőhöz segítette volna idén is. Ha vártak volna 1 hónapot lehet már más feltételekkel lehetett volna megállapodni. A real szerencséje hogy a united sosem marasztalta azt a játékost aki komolyan el akart menni (kivéve cr-t, de őt anno észérvekkel meg lehetett győzni h próbálják meg megvédeni a bl-címet és csak egy év múlva menjen a realba). Mondom, ez a pénz bagó ahhoz az előnyhöz képest amihez így a real jut, de Gea olyan bravúrokra képes amik simán feljebb húzzák egy gyengébb védelem mutatóit (lásd utóbi 2 mu szezon), idén kb neki köszönheti a mu a 4. helyet a bajnokságban. Eleve ha jól emlékszem mi 22m-ért vettük anno és azóta még sokkal jobb lett és most adjuk tovább 25ért- kb olyan mintha a real azt mondaná "köszi hogy edzettétek a srácot és hogy beérett nálatok (nem mintha előtte nem lett volna már jó) most már átvesszük..."miért lennének elkeseredettek?ő nem bármilyen kapus, hanem top3 a világban jelenleg, és a következő 10 évben szinte biztosan az is marad. Én tuti inkább beletettem volna egy 60M+de Gea=Bale cserébe, aztán ha ebbe nem mennek bele kivártam volna addig amíg elég elkeseredettek annyira hogy megadják a min 30m fontot. Értem én h menni akart meg utolsó év de ez a realnak gyakorlatilag ingyen van ezt mindenki látja sztem. 25m euróért egy ilyen játékos ajándék.davemayerBale 100 milliós vételára ne legyen már viszonyítási alap. 😊 Illetve felőlem legyen, de csak ha a hülyeség mérőfokáról akarunk beszélgetni és nem egy bármilyen kapus értékéről. 😊Mikeyegy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban igenis érjen többet (ha Bale 100at ér...), még utolsó évében is ér min 30-35M fontot (nem eurót)davemayerha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő...davemayerEgy kapus ne is kerüljön már többe...Mikey
ott van nekik Casillas meg Navas... és jövőre jönne "egy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban" totál INGYEN
vannak hülyeségei Pereznek, de azért fullba nem nyomja a kretént
inkább pont a MU van lépés kényszerben, mert két dolog között választhat áron alul elad egy top3-as kapust most, vagy egy év múlva ingyen... a közelmúltban (csatár poszton) két klubnál már felvetődött ez a dilemma, mindketten mást választottak és mindketten "rosszul" jártak
(mivel nem tudjuk mi lett volna ha így azt lehet megállapítani, hogy nem igen jártak jól)ZERO_L
Olvastam olyan cikket hogy először 15m eurót ajánlottak és hogy ez annyira arcátlan h én megkockáztattam volna h inkább húzzon le még egy évet aztán menjen ingyen ha annyira akar.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Mit csinált?Az AS lap értesülései szerint 1,5M € kaukciót nyujtótt be .ZoliZoltánmit?eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Bogdán->Pool?Láttam azt, aki hallotta, amikor mondták.
hvg.hu/sport/20150610_A_Liverpool_elvitte_Bogdan_Adamotempty taxi
Komolyra véve: kicsit hitelesebb oldalak szerint a hét folyamán jelenthetik be. Háromból a harmadik is free transfer, lolcsi.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
miért lennének elkeseredettek?ő nem bármilyen kapus, hanem top3 a világban jelenleg, és a következő 10 évben szinte biztosan az is marad. Én tuti inkább beletettem volna egy 60M+de Gea=Bale cserébe, aztán ha ebbe nem mennek bele kivártam volna addig amíg elég elkeseredettek annyira hogy megadják a min 30m fontot. Értem én h menni akart meg utolsó év de ez a realnak gyakorlatilag ingyen van ezt mindenki látja sztem. 25m euróért egy ilyen játékos ajándék.davemayerBale 100 milliós vételára ne legyen már viszonyítási alap. 😊 Illetve felőlem legyen, de csak ha a hülyeség mérőfokáról akarunk beszélgetni és nem egy bármilyen kapus értékéről. 😊Mikeyegy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban igenis érjen többet (ha Bale 100at ér...), még utolsó évében is ér min 30-35M fontot (nem eurót)davemayerha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő...davemayerEgy kapus ne is kerüljön már többe...Mikey
ott van nekik Casillas meg Navas... és jövőre jönne "egy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban" totál INGYEN
vannak hülyeségei Pereznek, de azért fullba nem nyomja a kretént
inkább pont a MU van lépés kényszerben, mert két dolog között választhat áron alul elad egy top3-as kapust most, vagy egy év múlva ingyen... a közelmúltban (csatár poszton) két klubnál már felvetődött ez a dilemma, mindketten mást választottak és mindketten "rosszul" jártak
(mivel nem tudjuk mi lett volna ha így azt lehet megállapítani, hogy nem igen jártak jól)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Courtoiső nem bármilyen kapus, hanem top3 a világban jelenleg, és a következő 10 évben szinte biztosan az is marad. Én tuti inkább beletettem volna egy 60M+de Gea=Bale cserébe, aztán ha ebbe nem mennek bele kivártam volna addig amíg elég elkeseredettek annyira hogy megadják a min 30m fontot. Értem én h menni akart meg utolsó év de ez a realnak gyakorlatilag ingyen van ezt mindenki látja sztem. 25m euróért egy ilyen játékos ajándék.davemayerBale 100 milliós vételára ne legyen már viszonyítási alap. 😊 Illetve felőlem legyen, de csak ha a hülyeség mérőfokáról akarunk beszélgetni és nem egy bármilyen kapus értékéről. 😊Mikeyegy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban igenis érjen többet (ha Bale 100at ér...), még utolsó évében is ér min 30-35M fontot (nem eurót)davemayerha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő...davemayerEgy kapus ne is kerüljön már többe...Mikey
Bogdán
Dibusz
tessék, máris nem top3-as, és akkor Balajczát még meg sem említettem... 😉
több mint 10 éve
Bogdán->Pool?hvg.hu/sport/20150610_A_Liverpool_elvitte_Bogdan_Adamot

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ő nem bármilyen kapus, hanem top3 a világban jelenleg, és a következő 10 évben szinte biztosan az is marad. Én tuti inkább beletettem volna egy 60M+de Gea=Bale cserébe, aztán ha ebbe nem mennek bele kivártam volna addig amíg elég elkeseredettek annyira hogy megadják a min 30m fontot. Értem én h menni akart meg utolsó év de ez a realnak gyakorlatilag ingyen van ezt mindenki látja sztem. 25m euróért egy ilyen játékos ajándék.Bale 100 milliós vételára ne legyen már viszonyítási alap. 😊 Illetve felőlem legyen, de csak ha a hülyeség mérőfokáról akarunk beszélgetni és nem egy bármilyen kapus értékéről. 😊Mikeyegy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban igenis érjen többet (ha Bale 100at ér...), még utolsó évében is ér min 30-35M fontot (nem eurót)davemayerha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő...davemayerEgy kapus ne is kerüljön már többe...Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Még jó ,hogy vannak ilyen csóri klubok...
több mint 10 éve
" Ibra újra a Milánóban!Ibrahimovic vissza tér a Milánhoz,annyi pénzt fizetünk neki amennyit ő szeretne,mondta a Milán elnöke,és jelezte hogy a bajnoki cím a cél a piros feketéknél! Ehhez még néhány milliót meg kell forgatnunk!"
Hmm..
több mint 10 éve
Bale 100 milliós vételára ne legyen már viszonyítási alap. 😊 Illetve felőlem legyen, de csak ha a hülyeség mérőfokáról akarunk beszélgetni és nem egy bármilyen kapus értékéről. 😊egy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban igenis érjen többet (ha Bale 100at ér...), még utolsó évében is ér min 30-35M fontot (nem eurót)davemayerha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő...davemayerEgy kapus ne is kerüljön már többe...Mikey
több mint 10 éve
Az AS lap értesülései szerint 1,5M € kaukciót nyujtótt be .ZoliZoltánmit?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
és jön VIETTO is!!!
több mint 10 éve
Az AS lap értesülései szerint 1,5M € kaukciót nyujtótt be egy 3,7M €-s házra Madridban Carlos Tévez. A csatárt kizárólag az Atlético Madrid kereste meg.
több mint 10 éve
bakker....lemaradtunk!!!Adja az argentínt???😮Mióta????ZoliZoltánwww.digisport.hu/digisport_program/tv_musor/2015-06-07
vasárnap volt az első meccsNB2
TUCUMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/atletico-madrid-targyalasokat-folytatnak-tevez-megszerzeserol-2419039Ha jön.....én tuti meghalok!!!!!!!!
több mint 10 éve
egy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban igenis érjen többet (ha Bale 100at ér...), még utolsó évében is ér min 30-35M fontot (nem eurót)ha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő...davemayerEgy kapus ne is kerüljön már többe...Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő...davemayerEgy kapus ne is kerüljön már többe...
több mint 10 éve
ha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő... hétvégén megyek all-star meccsre az Old Traffordra, remélem még egyben lesz a stadion... 😊davemayerjurót átírod fontra és teljesen reális, jövőre már ingyen mehetne...
mu-nak meg ott van Cech, Lloris, szóval nem fognak ezért bepánikolni, bár Woodytól bármi kitelik 😀

több mint 10 éve
ha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő... hétvégén megyek all-star meccsre az Old Traffordra, remélem még egyben lesz a stadion... 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
azért az uruguayiaknak elég nagy szopás, hogy a CA-ra nincs selejtezősorozat, mint mondjuk az eb-re. így Suarez eltiltása simán fedi a CA-t, meg még belenyúlik a vb-selejtezők elejébe is.(mondjuk a Barcselónyának ez pont jól jön, mert egy iszonyatosan motivált, viszont teljesen kipihent Suarezt kapnak meg augusztusban)
több mint 10 éve
Adja az argentínt???😮Mióta????ZoliZoltánwww.digisport.hu/digisport_program/tv_musor/2015-06-07
vasárnap volt az első meccs
több mint 10 éve
Így sem volt túl nehéz.
több mint 10 éve
ARGENTÍNAwww.kulturtapas.hu/sport/b-mint-bajnokok-copa-america-b-csoport/
A dél-amerikai kontinensviadal második legeredményesebb országa, már 14-szer szerezte meg a bajnoki címet. ....ZoliZoltán
így nem lett volna egyszerűbb?
több mint 10 éve
ARGENTÍNAA dél-amerikai kontinensviadal második legeredményesebb országa, már 14-szer szerezte meg a bajnoki címet. Így annak ellenére is esélyesnek számít, hogy Argentína legutóbbi diadala 1993-ra datálható, azóta pedig a nagy riválisnak számító brazilok kétszer is legyőzték őket a döntőben (legutóbb 2007-ben). Gerardo „Tata” Martino szövetségi kapitány gyengébb barcelonai szereplése után az argentin válogatott kispadján bizonyíthat – újra együtt dolgozva a négyszeres aranylabdás Lionel Messivel.
Ahogyan az lenni szokott, az argentinok most is nagyon sokat várnak a válogatott „tízesétől”, aki minden edző számára érinthetetlen – nagy valószínűséggel most sem lesz ez másként Chilében. Messi idei teljesítménye bizonyára ad is okot a bizalomra, csapatával triplázott az idény során. Ezzel talán még azt is kompenzálhatja, hogy két másik csatártársa, Sergio Agüero és Gonzalo Higuaín nem érkezik különösen jó formában a Copára.
Annál jobb formában van viszont a friss Európa-liga-győztes Éver Banega és a Bajnokok Ligája-döntős Carlos Tévez. Követve a hagyományokat, az argentin kapitány nem sok védekező felfogású játékost állított hadrendbe, a 23 kerettag jó része elsősorban támadásban alkothat maradandót – az egyetlen védekező középpályás például Javier Mascherano a Barcelonából.
Ami a védelmet illeti, Tata Martino három klasszikus középső hátvédet válogatott be, így könnyen lehet, hogy a csoportmeccsek során megpróbálkozik a háromvédős felállással. A nevek a mezőnyhöz viszonyítva igen illusztrisak: Zabaleta, Demichelis vagy Otamendi egyaránt garancia lehet a stabil védekezésre, sőt pontrúgásoknál mindannyian gólerősnek számítanak. Minderre szükség is lesz, hiszen az argentin közvélemény számára csak a győzelem elfogadható, az országban mindenki arra készül, hogy a tavalyi, vesztes világbajnoki döntő után most egy fényesebb éremmel térhet haza a csapat.