Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Öcsém, pedig meg akartam rakni a 0-0-t. :mad: 😀
több mint 12 éve
A faszért akar mindegyik hülye ollózni. 😀Ibra a két méterével ezt behúzta volna, na de azért Rooney.. 😀
több mint 12 éve
szaba
10 685
Ezt rooney belövi, all time epic lett volna.
több mint 12 éve
Mondom, hopgy Prandelli beszari. Nem merte az árnyékék helyett behozni a befejező csatárt Balotelli mellé, inkább felhozott egy középpályást, hogy erősítse a csapatrészt, ellenben feladta a támadást.Nah igen csak azon gondolkodom, mester 6ost kellett volna lőnie, hogy ne ez a noname valaki álljon be Cassano helyett ?TocaAz a vicc, hogy ő még gólt is lőtt az EB-nTocaMivel ő kapott játéklehetőséget 😊Igor
Én is behoztam volna már Di Natalét.
több mint 12 éve
Hm. Abate nagyon jól játszott sztem...
Do your job
több mint 12 éve
szaba
10 685
Abate eddig tartott. Maggio amúgy is király.
több mint 12 éve
Nah igen csak azon gondolkodom, mester 6ost kellett volna lőnie, hogy ne ez a noname valaki álljon be Cassano helyett ?Mivel ő kapott játéklehetőséget 😊Igorlegalább akkora alázás ez mint amit Llorrente kap a spanyoloknál :/ pedig 2 milyen jó szezont (szezonokat!) futott játékosokdavemayerAz a vicc, hogy ő még gólt is lőtt az EB-nToca
több mint 12 éve
Uh bazmeg, és Noce tényleg majdnem gólt lőtt 😀StezNocerino Bergkamp-szerű gólt lőtt volna, de Glen Johnson tökéletes védőmunkája meghiúsította a lehetőséget...
Ezt se hittem volna, hogy ilyet látok/írok valaha.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Uh bazmeg, és Noce tényleg majdnem gólt lőtt 😀
több mint 12 éve
Mivel ő kapott játéklehetőséget 😊Az a vicc, hogy ő még gólt is lőtt az EB-nTocaDiNatale nem jön az jó, ő még gót lőneTocalegalább akkora alázás ez mint amit Llorrente kap a spanyoloknál :/ pedig 2 milyen jó szezont (szezonokat!) futott játékosokdavemayer
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Nah, most már legyen hosszabbítás, fárasszák csak szépen egymást, ahogy kell. 😊
több mint 12 éve
Az a vicc, hogy ő még gólt is lőtt az EB-nDiNatale nem jön az jó, ő még gót lőneTocalegalább akkora alázás ez mint amit Llorrente kap a spanyoloknál :/ pedig 2 milyen jó szezont (szezonokat!) futott játékosokdavemayer
több mint 12 éve
DiNatale nem jön az jó, ő még gót lőneTocalegalább akkora alázás ez mint amit Llorrente kap a spanyoloknál :/ pedig 2 milyen jó szezont (szezonokat!) futott játékosok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mondjuk Prandelli jó beszari, amikor jobbak, veszélyesek is azért kapura, erre meg elkezdi lehozogatni a támadószellemű játékosokat, és erősítgeti a középpályát. Én pont, hogy bevállaltam volna Di Natalet, az öreg, fáradó angol válogatott ellen.
több mint 12 éve
DiNatale nem jön az jó, ő még gót lőne
több mint 12 éve
Hogy lehet egy angol kapus ennyire bizonytalan a beíveléseknél...
Do your job
több mint 12 éve
Ma Gerrard a leggyengébb láncszem...Stezmár a svédek ellen is ő volt a gólpassza ellenére is (meg Johnson). Amúgy vicces hogy ő a csk de még csak nem is láttam egyszer sem hogy kicsit erélyesebben rászólt volna valakire aki hibázott. Bár elég hülyén nézne ki ahogy folyamatosan magát szidja 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ma Gerrard a leggyengébb láncszem...
több mint 12 éve
szaba
10 685
Így van, nekem tetszik is amit csinálnak. 😀Anglia nagyon olaszosan játszik eddig. 😀 Az olaszok így szokták 1-0ra hozni a nagy meccseket. 😀szabaaki szereti az olasz futballt, rosszul van ettől a borzasztó támadófocitól 😀Höri
több mint 12 éve
Akkor írtam, mikor összefejelt Younggal. Elsőre durvábbnak tűnt. Pirlo milyen álomszépet pörgetett megint. Papíron az angoloknak szurkolok, de eddig nem kérdés, hogy ki a jobb.Abate, ha lehoznak is, még bírj ki 2 percet!SchleckAz egyetlen ember, aki be tud adni közülük a szélről (Pirlo nem számít), szerintem nem szedik le, elég offenzív egyelőre.Igor
több mint 12 éve
Milner le, ez eléggé kockázatos húzás Hodgsontól, de tetszik, remélhetőleg jobbá is válik a támadójátékunk.
több mint 12 éve
Abate, ha lehoznak is, még bírj ki 2 percet!SchleckAz egyetlen ember, aki be tud adni közülük a szélről (Pirlo nem számít), szerintem nem szedik le, elég offenzív egyelőre.