Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Duff
3 159
Na mostmár nyerjék meg a spanyolok. Nem hiszem el, h 4 olyan csapat van bent, amelyeket nem igazán szívlelek. 😀
több mint 12 éve
😀Az angoloknak meg kéne tanulniuk 90 perc alatt eldönteni a meccseket...Vrijbloedel akarták, de nem tudtak gólt lövetni Balotellivel 😀Höri
több mint 12 éve
Azért nem rémlik, mert alapvetően kurva ritkán lő.Nem tudom Cole mikor hibázott büntetőpárbajban, de nekem nem rémlik ilyesmi, ő elég jó lövő.szabaJah, Young és Montolivo két világklasszis hátvéd. 😀SchleckEzt akkor mondtam, amikor Cole megindult büntetőt lőni, de örvendek.Stez
több mint 12 éve
Duff
3 159
Képzelem a németek most milyen boldogok...BostonSzerintem a németeknek tökmind1. Angolokat 4-0ra verték volna, az olaszokat csak 2-0ra fogják.
több mint 12 éve
Az angoloknak meg kéne tanulniuk 90 perc alatt eldönteni a meccseket...Vrijbloedel akarták, de nem tudtak gólt lövetni Balotellivel 😀
több mint 12 éve
szaba
10 685
Ez mi? Van erről statisztika, vagy mi a fene? 😀A ballábas hátvédek elég gyakran tesznek így...SinisaNem megmondtam?Mondjuk Cole a BL-ben bevágtaDuff
Komolyan ennyire buták, hogy hagyják odaállni a hátvédeket a tizihez?
Rúgjon baszki Hart, azzal is többre megyünk.Stez
több mint 12 éve
Én már akkor arra tippeltem, hogy kihagyja. 😊Mondjuk Cole a BL-ben bevágtaDuff😀DuffNem megmondtam?
A ballábas hátvédek elég gyakran tesznek így...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
szaba
10 685
Nem tudom Cole mikor hibázott büntetőpárbajban, de nekem nem rémlik ilyesmi, ő elég jó lövő.Ezt akkor mondtam, amikor Cole megindult büntetőt lőni, de örvendek.StezHátvéd mindig kihagyja geciStezJah, Young és Montolivo két világklasszis hátvéd. 😀Schleck
több mint 12 éve
Képzelem a németek most milyen boldogok...
Do your job
több mint 12 éve
http://bleacherreport.com/articles/60207-infamous-penalty-misses-for-england"Don't want to hear about it
Every single one's got a story to tell
Everyone knows about it
From the Queen of England to the hounds of hell"
Óóó-ó-ó-ó-óóóóó...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Az angoloknak meg kéne tanulniuk 90 perc alatt eldönteni a meccseket...
több mint 12 éve
Ezt akkor mondtam, amikor Cole megindult büntetőt lőni, de örvendek.Hátvéd mindig kihagyja geciStezJah, Young és Montolivo két világklasszis hátvéd. 😀Schleck
több mint 12 éve
Ha most nem mennének az angolok Pirlo panenkáznaDuffez wazze mekkora 😀 hát tényleg nem a büntetőkre készültek az angolok ezek szerint... 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Duff
3 159
Mondjuk Cole a BL-ben bevágtaNem megmondtam?Hátvéd mindig kihagyja geciStez😀Duff
több mint 12 éve
Nem megmondtam?Hátvéd mindig kihagyja geciStez😀Duff
Rúgjon baszki Hart, azzal is többre megyünk.
több mint 12 éve
Duff
3 159
na remélem ennyi volt Hogson pályafutása, mert az angolok játéka szánalmas volt az egész eb-n
több mint 12 éve
Racist comment jön.Az angolok niggereiben mindig bízhat az ember 😛
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Angoloknak logikus volt tizikre játszani
több mint 12 éve
szaba
10 685
Buffon megfogja, nem szimplán védi. 😀
több mint 12 éve
Hátvéd mindig kihagyja geciStezJah, Young és Montolivo két világklasszis hátvéd. 😀