Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a szokásos "megrúgom életem gólját a Liverpool ellen" effektus még mindig él és virulMi lett a Pool-al?..A szokásos. A Burnley leparkolta a buszt a kapu elé, és elfogyott a tudomány. A védelem kétszer hozta a formát, és vége is. 😊
Coolearie
Mikey
több mint 9 éve
Mi lett a Pool-al?..A szokásos. A Burnley leparkolta a buszt a kapu elé, és elfogyott a tudomány. A védelem kétszer hozta a formát, és vége is. 😊
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Na jó, most kapcsoltam oda a Spíler TV-re amit Koporshow kollega kilinkelt, és elkaptam azt a mondatot hogy "Otamendi is egy elég bizonytalan lábakon áll a védelemben". (Jelenleg ő a legjobb védőnk..)Ez a spíler tv minősíthetetlen egyelőre, talán idővel jobb lesz de remélem, hogy nem fog működni annyi ideig, hogy erre egyáltalán esélyük legyen XD
Szerintem elég volt ebből 😀
Coolearie
Otamendi van amikor király de van amikor Guzmics bukaresti villanását megszégyenítő szerencsétlenségekre képes.
Egy 100%-os Kompany szvsz bőven jobb nála.
több mint 9 éve
De még mindig nincs összefüggésben azzal, hogy Otamendi király, mert ő a legjobb védő a Cityben. Mondjuk nem mondom, hogy rossz, de azért tud hibázgatni.Hát Kompanynál sokkal jobban kinőtte magát, Stonesnak meg még kell egy kis idő.(...) elkaptam azt a mondatot hogy "Otamendi is egy elég bizonytalan lábakon áll a védelemben". (Jelenleg ő a legjobb védőnk..)Mondjuk a vastagon szedett rész nem tudom, hogy örömteli dolog-e.
Coolearie
Mikey
Coolearie
MU: Ibra óriási király, viszont a szezon el sem kezdődött, de már most kezd bebizonyosdni, hogy szerencsétlen Rashford ha nem sérül elöl senki, akkor nem várhat többet perceknél, meg kupa és EL-meccseknél. Nagy zseni Mourinho, de az mondjuk nem tetszik, ha az egyik legnagyobb angol tehetséget elherdálja.
több mint 9 éve
"Otamendi is egy elég bizonytalan lábakon áll a védelemben".önmagában ez a két kijelentés nem zárja ki egymást, mivel minden relatív, ugye
(Jelenleg ő a legjobb védőnk..)Coolearie
több mint 9 éve
Hát Kompanynál sokkal jobban kinőtte magát, Stonesnak meg még kell egy kis idő.(...) elkaptam azt a mondatot hogy "Otamendi is egy elég bizonytalan lábakon áll a védelemben". (Jelenleg ő a legjobb védőnk..)Mondjuk a vastagon szedett rész nem tudom, hogy örömteli dolog-e.
Coolearie
Mikey
több mint 9 éve
(...) elkaptam azt a mondatot hogy "Otamendi is egy elég bizonytalan lábakon áll a védelemben". (Jelenleg ő a legjobb védőnk..)Mondjuk a vastagon szedett rész nem tudom, hogy örömteli dolog-e.
Coolearie
több mint 9 éve
Anélkül hogy különösebben elmerülnék a témába, Benteke Londonba költözése után a Liverpool idei átigazolása szezonjának legfőbb számai:Anyagilag nagyon stabilak vagyunk, és nem is bánom, hogy nem évente ölünk 200Mkat a csapatba, de nem dőlnek a kardomba, ha jönne egy jó LB akár 30M felett. Tudom az álláspontokat, nem fog jönni, de jó lenne.
Játékos igazolások: ~64 millió font
Játékos eladások: ~73 millió font
Idén sem fogja megszegni a klub a financial fair playt. 😊
Mikey

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Anélkül hogy különösebben elmerülnék a témába, Benteke Londonba költözése után a Liverpool idei átigazolása szezonjának legfőbb számai:Játékos igazolások: ~64 millió font
Játékos eladások: ~73 millió font
Idén sem fogja megszegni a klub a financial fair playt. 😊
több mint 9 éve
Bármekkora király Ibra, azért rendesen beárazza jelenleg az angol ligát azzal, hogy így "vénségére" is oktatja a mezőnyt...Ibra király ezt eddig is tudtuk, ha nem LM és CR mellé születik már többszörös aranylabdás lenne. Nincs semmi meglepetés a játékában. És elég jó nevek segítik a munkáját, akár a pályán akár a manageri székből. Ennek a MUnak idén a top kettő a minimális elvárás szvsz.
flzoli

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Bármekkora király Ibra, azért rendesen beárazza jelenleg az angol ligát azzal, hogy így "vénségére" is oktatja a mezőnyt...
több mint 9 éve
Éreztem hogy Ibrát kell kezdetni a fantasyba😀
több mint 9 éve
"Elég"
több mint 9 éve
Ibra elég jól kezdi a manchesteri karrierjét. 😊
több mint 9 éve
Megvan egy bizonyos VV új helye 😛
több mint 9 éve
gyorsan ment
több mint 9 éve
És zavar? Mert egyfolytában csak azt látom hogy csesztetsz vele..😊Többek közt emiatt szurkolsz ma annak akinek : PAkiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.Tanuld meg ma: mindig van az a pénz... 😉 A mai labdarúgásban különösen.
Coolearie
Mikey
dr0725
Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
mint Mikeynem rád értettem, hanem coolearie-re, hogy ha anno nem tart a city nagybevásárlást akkor most nem feltétlenül szurkolna egy angol középcsapatnak 😊Mire gondolsz?Többek közt emiatt szurkolsz ma annak akinek : PAkiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.Tanuld meg ma: mindig van az a pénz... 😉 A mai labdarúgásban különösen.
Coolearie
Mikey
dr0725
Mikey
dr0725
😉
több mint 9 éve
nem rád értettem, hanem coolearie-re, hogy ha anno nem tart a city nagybevásárlást akkor most nem feltétlenül szurkolna egy angol középcsapatnak 😊Mire gondolsz?Többek közt emiatt szurkolsz ma annak akinek : PAkiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.Tanuld meg ma: mindig van az a pénz... 😉 A mai labdarúgásban különösen.
Coolearie
Mikey
dr0725
Mikey
több mint 9 éve
Mire gondolsz?Többek közt emiatt szurkolsz ma annak akinek : PAkiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.Tanuld meg ma: mindig van az a pénz... 😉 A mai labdarúgásban különösen.
Coolearie
Mikey
dr0725
több mint 9 éve
Többek közt emiatt szurkolsz ma annak akinek : PAkiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.Tanuld meg ma: mindig van az a pénz... 😉 A mai labdarúgásban különösen.
Coolearie
Mikey
több mint 9 éve
Akiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.Tanuld meg ma: mindig van az a pénz... 😉 A mai labdarúgásban különösen.
Coolearie