Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Stez tegnapi homokos dojcsok felvetéséreKetten voltunk magyarok a faluban, én meg a Johann bácsi......
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ez meglehetősen rossz PR a Nationalelf vezetőjétől("Bathwhores GM"). 😛Az már rég nem éányeges, hogy papíron melyiknek mikor, meg ki a csaja. A válogatott fele akkor is buzi. Az öltözőben meg úgyis folyton váltogatják, hogy mikor ki a nő. 😀StezTényleg, ez nem hülyeség.Jogit csak nem szidni! És nekem mindegy ki játszik a Nationalelfben, a lényeg hogy nyerjenek.
A szintén homokos fikamester Löw okosan válogatta össze direkt a csapatot, hogy az ilyen, és ehhez hasonló poénok után azonnal be lehessen szólni, hogy nem is németek. 😀Stez
Özil bevallottan meleg ha jól tom, szal nincs itt olyan meglepő dolog, mondjuk ha Jerome az lenne azon meglepődnék a féltesójából kiindulva 😂empty taxiNem Özilnek volt a csaja Sarah Connor nővére(!) nem is olyan rég?iktriad
több mint 12 éve
Az már rég nem éányeges, hogy papíron melyiknek mikor, meg ki a csaja. A válogatott fele akkor is buzi. Az öltözőben meg úgyis folyton váltogatják, hogy mikor ki a nő. 😀Jogit csak nem szidni! És nekem mindegy ki játszik a Nationalelfben, a lényeg hogy nyerjenek.Hol van itt német a képen? 😊iktriadTényleg, ez nem hülyeség.
A szintén homokos fikamester Löw okosan válogatta össze direkt a csapatot, hogy az ilyen, és ehhez hasonló poénok után azonnal be lehessen szólni, hogy nem is németek. 😀Stez
Özil bevallottan meleg ha jól tom, szal nincs itt olyan meglepő dolog, mondjuk ha Jerome az lenne azon meglepődnék a féltesójából kiindulva 😂empty taxiNem Özilnek volt a csaja Sarah Connor nővére(!) nem is olyan rég?iktriad
több mint 12 éve
Jogit csak nem szidni! És nekem mindegy ki játszik a Nationalelfben, a lényeg hogy nyerjenek.Hol van itt német a képen? 😊iktriadTényleg, ez nem hülyeség.
Özil bevallottan meleg ha jól tom, szal nincs itt olyan meglepő dolog, mondjuk ha Jerome az lenne azon meglepődnék a féltesójából kiindulva 😂empty taxiNem Özilnek volt a csaja Sarah Connor nővére(!) nem is olyan rég?
több mint 12 éve
Özil bevallottan meleg ha jól tom, szal nincs itt olyan meglepő dolog, mondjuk ha Jerome az lenne azon meglepődnék a féltesójából kiindulva 😂
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Tényleg, ez nem hülyeség.Stez tegnapi homokos dojcsok felvetéséreHol van itt német a képen? 😊iktriad
Wyatt
A szintén homokos fikamester Löw okosan válogatta össze direkt a csapatot, hogy az ilyen, és ehhez hasonló poénok után azonnal be lehessen szólni, hogy nem is németek. 😀
több mint 12 éve
Stez tegnapi homokos dojcsok felvetéséreHol van itt német a képen? 😊
Wyatt
több mint 12 éve
Volt jó csele is, de egyáltalán nem ez volt a jellemző, nem elveszett szitukból csinált félelmetes technikával helyzeteket, hanem egyszerűen hozta a fizikai fölényét. Ezért mondjuk hibáztatni nem lehet neki volt a legtöbb helyzete a tornán, a három gólja szinte gáz.[hát azért mondjuk Kadlecet szépen átverte azzal a labdaátvétellel, a hollandok ellen is volt 1-2 szép mozzanata.
Nem tudom hogy érted ezt a helyzetcsinálósdit, de kb. annyit csinál a tornán, hogy az indulósebességével lerázza a védőket és csá, alig látni tőle sikeres cselt. No nem mintha ez nem lenne elég mondjuk a csehek ellen öt tiszta helyzetre, de ezzel nem fogja a spanyol védelmet megfogni.
Rajna
Ha okosan csinálja, akkor kihasználja hogy Arbeloa egy középszerű védő, de lehet hogy még annál is kevesebb. Ramos sem egy életbiztosítás, és szerintem ő tisztában van ezzel, ha Ramos ellen eltolja, annyit tud csinálni hogy lefaultolja, de ezt egész meccsen nem lehet csinálni. A spanyolok leggyengébb pontja szvsz a védelem, csak úgy nem fog sose kijönni, ha nem támad ellenük senki. Kíváncsi leszek, a portugálok hajlandóak lesznek-e.eaglesmcnabb
A spanyolok ellen is lesznek lehetőségei, mert ezzel nem fog tudni mit kezdeni ez a kvartett. Kíváncsi leszek a portugál védelem (és ide értem most a három középpályást is) hogy fog muzsikálni most, mert eddig nagyon szépen zártak/szereztek labdát, de azért a spanyolok ellen ez egy fokkal nehezebb lesz. Ha összeszednek pár labdát akkor simán 50-50 meccs lesz ez, mert a spanyolok képtelenek helyzeteket kialakítani csatár nélkül.
több mint 12 éve
nem, nálam Terry lett volna, megérdemli ennek a válogatottnak a karszalagját, megdolgozott (pár asszonyt) érte.Akkor utoljára a témában.Capellonál is csk volt, a Poolba Benitez, Hodgson, Dalglish is úgy gondolta, hogy alkalmas rá!attól hogy nálam magasabban kvalifikált embereknek van egy adott véleménye egy adott emberről (a múltban!!!) attól még nekem a (jelenben!!!) eltérhet ettől. Kicsit vegyél vissza és ne minősíts, én sem tettem.
De Te most megmondtad a frankót, mert biztosan jobban értesz hozzá mint a feljebb felsoroltak. Gratulálok! 😂Zolika
ja amúgy ha jól emlékszem Capello-nál maximum botrányok után lehetett az 1-2 meccsig. Amúgy leszarnám hogy ki a csk csak tegye a dolgát, mutasson példát. Lehet vitatkozni hogy jól játszott-e vagy sem, de hogy példát nem mutatott az EB során a teljesítményével azt talán te is aláírod.davemayer
A jelenben is Ő a csk, mint a válogatottban, mint a Poolban. A 2010-es VB-n is csk volt az olasznál. Talán megvannak benne azok az emberi tulajdonságok, és játékosi képességek, ami alapján kiérdemelte ezt a posztot. (Bár gondolom Nálad a kamerába szitkozódó Roony megfelelőbb ember lenne. 😛 ) Az Eb-n pedig a jobbak között volt, még ha a csapat nem is azt nyújtotta amit vártak tőle.
Még mindig nem látod be, hogy az ellenszenv beszél belőled. A véleményemet továbbra is fenntartom.Zolika
Rooney nem való csk-nak mióta megkomolyodott 😛
visszatérve erre leírom újra: nekem nem Gerrarddal van bajom, hanem a teljesítményével ill. azzal hogy én személy szerint (már csak a régebbi példákból kiindulva is) egy csk-t a pályán nem így képzelek el. Az meg hogy az EB-n a jobbak között volt erősen vitatom, elég csak a svédek ellen félpályán lekocogott 0 ütközéses meccsét megnézni újra, az olasz fan unokatesómmal végig rajta nevettünk, vicc volt az a lötyögés amit lerendezett. Ha jól tudom ebben a válogatottban sem a védekezés, sem a támadás nem volt a fő profilja, ez meg is látszott mert egyikben sem mutatott sokat sajnos.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Zolika
921
Akkor utoljára a témában.attól hogy nálam magasabban kvalifikált embereknek van egy adott véleménye egy adott emberről (a múltban!!!) attól még nekem a (jelenben!!!) eltérhet ettől. Kicsit vegyél vissza és ne minősíts, én sem tettem.Nem alkalmas csk-nak, van ilyen, az a hibás aki megtette azzá. davemayerCapellonál is csk volt, a Poolba Benitez, Hodgson, Dalglish is úgy gondolta, hogy alkalmas rá!
De Te most megmondtad a frankót, mert biztosan jobban értesz hozzá mint a feljebb felsoroltak. Gratulálok! 😂Zolika
ja amúgy ha jól emlékszem Capello-nál maximum botrányok után lehetett az 1-2 meccsig. Amúgy leszarnám hogy ki a csk csak tegye a dolgát, mutasson példát. Lehet vitatkozni hogy jól játszott-e vagy sem, de hogy példát nem mutatott az EB során a teljesítményével azt talán te is aláírod.davemayer
A jelenben is Ő a csk, mint a válogatottban, mint a Poolban. A 2010-es VB-n is csk volt az olasznál. Talán megvannak benne azok az emberi tulajdonságok, és játékosi képességek, ami alapján kiérdemelte ezt a posztot. (Bár gondolom Nálad a kamerába szitkozódó Roony megfelelőbb ember lenne. 😛 ) Az Eb-n pedig a jobbak között volt, még ha a csapat nem is azt nyújtotta amit vártak tőle.
Még mindig nem látod be, hogy az ellenszenv beszél belőled. A véleményemet továbbra is fenntartom.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 079
Hülye angolok, angol hülyék. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
arról van szójaj ne Mandzukic.... 😐 😐 😐 😐 😐Amadeus91mi történt? megy a bayernbe vagy mi?davemayer
plusz állítólag már hivatalos a Giroud-> Arsenal dolog is
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hát mindent elmond a senicáról, hogy bwinen a barátságos meccsünknél 1.05-ös szorzó volt rájuk. 😀 Szóval Lázok Jancsinak nagyot kell játszania, hogy továbbmenjünk 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
már nincs corgon liga, 1. liga lett a neve, kiszállt a corgon 😊 de ez csak ősztől lép életbe, ha jól tudom.mint a corgon liga felkent ismerője, várom, hogy bemutasd nekünk a szenice és a slovan gárdáját, hátha olyat is tudsz, amit a transfermarkt/wikipedia kombóból nem tudunk kiolvasni 😊Höria Vidi meg a Slovan Bratislavával, alig várom Jc6 értő elemzését a párharc előtt.HöriMi kéne Höri?JC6
mind a két meccs magyar részről idegenben fog eldőlni.
a Senica masszív csapat, a védelmük nagyon jó. őket mondanám a sötét lónak Szlovákiában. kiszámíthatatlanok. biztos felszívják majd magukat, ld: szomszédok, szlovák - magyar barátság. a 2. legkevesebb gólt kapták, élcsapatnak számítanak.
a Slovan az teljesen más tészta. ha kimennek az ultrák - és miért ne mennének? - akkor lesz nemulass. a BBB-hez hasonlítom őket, ha valami nem tetszik nekik, akkor kilátogatnak a csapat edzésére és balhéznak ezerrel.
őrült nagy meccs várható odakint, szélsőséges elemekkel vegyítve. a kék - fehérek biztos, hogy vért isznak majd meccs előtt, nem kizárt a polgárháborús hangulat sem. nem féltem a Vidit, mert kevés benne a magyar játékos, de ha 11 magyar lenne a kezdőben, akkor már odakint eldőlne a párharc (nem néztem ki kezd otthon, sorry).
a Slovan évek óta gyengélkedik a támadószekcióban, a középpályájuk okés, a védelem sem gyenge. persze mihez viszonyítva? tavaly pariban voltak egy Atletico Bilbaoval. jó meccs volt.
nem akarok sablonszövegeket írni, de szerintem a Senica otthon nekimegy az MTK-nak, míg idegenben 10 emberrel fognak védekezi. ha az MTK felszívja magát és kint x-el, szerintem itthon lehozzák.
a Slovan az történelmi kérdést fog a meccsből csinálni, háromesélyes.
több mint 12 éve
jaj ne Mandzukic.... 😐 😐 😐 😐 😐Amadeus91mi történt? megy a bayernbe vagy mi?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
mint a corgon liga felkent ismerője, várom, hogy bemutasd nekünk a szenice és a slovan gárdáját, hátha olyat is tudsz, amit a transfermarkt/wikipedia kombóból nem tudunk kiolvasni 😊Mi kéne Höri?JC6Honvéd a Mahacskalával játszik, ha továbbjut az első fordulóból. 😀Schlecka Vidi meg a Slovan Bratislavával, alig várom Jc6 értő elemzését a párharc előtt.Höri
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 079
jaj ne Mandzukic.... 😐 😐 😐 😐 😐
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Még alig húzták ki a cetliket, de itt már megy az odamondogatás. Ezzel szemben én azt mondom minden nacionalista felhang nélkül, hogy győzzön a jobbik. Öööö. Várjunk csak már ez is nacionalista értelmű.Mi kéne Höri?Honvéd a Mahacskalával játszik, ha továbbjut az első fordulóból. 😀Schlecka Vidi meg a Slovan Bratislavával, alig várom Jc6 értő elemzését a párharc előtt.Höri
Még el is mennék a meccsre, de nem akarom hallani a szarszlovákiázást. Hallottam már épp eleget az átlag 50-es IQ-val rendelkező nagymagyaroktól, elég csak kimenni egy válogatott meccsre...
De lehet Pozsonyba elmegyek a csapattársaimmal.JC6
Lényeg a lényeg játsszák le a meccseket szurkolói balhék nélkül, és menjen tovább az eredményesebb csapat. Elsősorban a Honvéd az albánok ellen. Majd cserébe adunk nekik 2-3 újabb használt Mercit, abból sose elég Albániában.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mi kéne Höri?Honvéd a Mahacskalával játszik, ha továbbjut az első fordulóból. 😀Schlecka Vidi meg a Slovan Bratislavával, alig várom Jc6 értő elemzését a párharc előtt.Höri
Még el is mennék a meccsre, de nem akarom hallani a szarszlovákiázást. Hallottam már épp eleget az átlag 50-es IQ-val rendelkező nagymagyaroktól, elég csak kimenni egy válogatott meccsre...
De lehet Pozsonyba elmegyek a csapattársaimmal.
több mint 12 éve
Tényleg az MTK kit kapott?szerintem a kispest kiesik az albánok ellen.Honvéd a Mahacskalával játszik, ha továbbjut az első fordulóból. 😀SchleckRemélem legalább az utazási költséget állni fogják Eto'o-ék, ha netán összekerülünk és ha már szarrá vernek minket. Akkor az albánok elleni meccs olyan lesz mint tavaly Jags-Colts volt az utolsó fordulóban, senki sem jár jól ha nyeri (az UEFAtól jövő pluszpénz elmegy utazási kötlségre...).iktriad
meg az mtk is egyből, de nekik szurkolok agresszívan.
a loki továbbmegy simán.Höri
Update látom szlovák csapat lesz, akivel nemrég játszottak (és kikaptak) Garamiék.
több mint 12 éve
szerintem a kispest kiesik az albánok ellen.Honvéd a Mahacskalával játszik, ha továbbjut az első fordulóból. 😀SchleckRemélem legalább az utazási költséget állni fogják Eto'o-ék, ha netán összekerülünk és ha már szarrá vernek minket. Akkor az albánok elleni meccs olyan lesz mint tavaly Jags-Colts volt az utolsó fordulóban, senki sem jár jól ha nyeri (az UEFAtól jövő pluszpénz elmegy utazási kötlségre...).iktriad
meg az mtk is egyből, de nekik szurkolok agresszívan.
a loki továbbmegy simán.
több mint 12 éve
Honvéd a Mahacskalával játszik, ha továbbjut az első fordulóból. 😀SchleckRemélem legalább az utazási költséget állni fogják Eto'o-ék, ha netán összekerülünk és ha már szarrá vernek minket. Akkor az albánok elleni meccs olyan lesz mint tavaly Jags-Colts volt az utolsó fordulóban, senki sem jár jól ha nyeri (az UEFAtól jövő pluszpénz elmegy utazási kötlségre...).
több mint 12 éve
ne is mond, szurkolhatok a fidinek, lenne mit megbosszulniuk....... 😕Honvéd a Mahacskalával játszik, ha továbbjut az első fordulóból. 😀Schlecka Vidi meg a Slovan Bratislavával, alig várom Jc6 értő elemzését a párharc előtt.Höri
|
több mint 12 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)