Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 077
Idevezet, hogy nincs normális utánpótlás, hanem összevásárolt külföldi játékosok halmaza a nemzeti bajnokságuk. Súlytalan, vicc válogatott.Ez a vereség egyébként Hodgsoné volt, amit már pontosan a 23-as EB keret kihirdetésekor aláírt.Ox, Henderson, vagy bármelyik más középpályás annyival jobb lett volna mint Gerrard? Parker, Milner netalán? Uggh..
Elképesztő, milyen tehetséges, jobb szezont futó fiatalok maradtak ki egy Gerrard kedvéért például. Az egész iramot, sebességet elbaszta ezzel az öreg, a támadójátékot meg alapból nulla esélyre rombolta le.
Szóval köszönjük meg neki. És azt hiszem, baromira díjaznám, ha mostmár végre egy olyan menedzsert neveznének ki, aki ismeri a PL-t, és az angol játékosokat, és meri használni a fiatalokat.Stez
Sztem az öreg elfért a csapatban.. jobb alternatívák hiányában sajnos.Igor
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Ez a vereség egyébként Hodgsoné volt, amit már pontosan a 23-as EB keret kihirdetésekor aláírt.Ox, Henderson, vagy bármelyik más középpályás annyival jobb lett volna mint Gerrard? Parker, Milner netalán? Uggh..
Elképesztő, milyen tehetséges, jobb szezont futó fiatalok maradtak ki egy Gerrard kedvéért például. Az egész iramot, sebességet elbaszta ezzel az öreg, a támadójátékot meg alapból nulla esélyre rombolta le.
Szóval köszönjük meg neki. És azt hiszem, baromira díjaznám, ha mostmár végre egy olyan menedzsert neveznének ki, aki ismeri a PL-t, és az angol játékosokat, és meri használni a fiatalokat.Stez
Sztem az öreg elfért a csapatban.. jobb alternatívák hiányában sajnos.
Sokkal jobban zavart a nudli támadójáték.. akár Young, akár Elgáncsolt Carroll 2.0, de igazából Welbeck sem volt annyira átütő szvsz (lehet kövezni)
Nem tom hogy Defoe-val, vagy bárki mással jobb lett volna vajon... igazából ez a csapat, kb. úgy játszott mint a hollandok. Nem hoztak ki mindent magukból.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ja, nekem mindegy, engem nem zavar, ha utalja a nép azt, akinek szurkolok, csak ezt a hülyézést éreztem feleslegesnek, nem volt elegáns na 😊nem fogok jobban aludni hogy kiestek az angolok. gyakorlatilag semmit nem tettek hogy eldöntsék, mint tegnap a franciák.hülye angolok angol hülyékpeteyGyönyörű volt, örülj magadnak most egy kicsit 😊Wyatt
megérdemlik bőven, az hogy te nekik szurkolsz most elég szax, nem kárörvendés volt.
a 96-os csapatukat rettenetesen szerettem nézni.petey
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 077
erről majd a döntő után. 😀Mindegy, a vesztesekre úgysem emlékeznek 😀szabaSzerintem Schwainsteiger döntőbe jut, hogy elveszítse azt.DuffSchweinsteiger.Amadeus91
több mint 12 éve
Ez a vereség egyébként Hodgsoné volt, amit már pontosan a 23-as EB keret kihirdetésekor aláírt.Elképesztő, milyen tehetséges, jobb szezont futó fiatalok maradtak ki egy Gerrard kedvéért például. Az egész iramot, sebességet elbaszta ezzel az öreg, a támadójátékot meg alapból nulla esélyre rombolta le.
Szóval köszönjük meg neki. És azt hiszem, baromira díjaznám, ha mostmár végre egy olyan menedzsert neveznének ki, aki ismeri a PL-t, és az angol játékosokat, és meri használni a fiatalokat.
több mint 12 éve
szaba
10 685
Mindegy, a vesztesekre úgysem emlékeznek 😀Schweinsteiger.Amadeus91Olaszok döntőzni fognak, most mondom.szabaSzerintem Schwainsteiger döntőbe jut, hogy elveszítse azt.Duff
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 077
Schweinsteiger.Olaszok döntőzni fognak, most mondom.szabaSzerintem Schwainsteiger döntőbe jut, hogy elveszítse azt.Duff
több mint 12 éve
nem fogok jobban aludni hogy kiestek az angolok. gyakorlatilag semmit nem tettek hogy eldöntsék, mint tegnap a franciák.hülye angolok angol hülyékpeteyGyönyörű volt, örülj magadnak most egy kicsit 😊Wyatt
megérdemlik bőven, az hogy te nekik szurkolsz most elég szax, nem kárörvendés volt.
a 96-os csapatukat rettenetesen szerettem nézni.
több mint 12 éve
nincs Ballack a keretben, most már ARANYAT kell nyerni.Olaszok döntőzni fognak, most mondom.szabaSzerintem Schwainsteiger döntőbe jut, hogy elveszítse azt.Duff
több mint 12 éve
De, ott igen.nem belsővédő volt a Lazio-ban és az Interben?Amadeus91ha jól emlékszem Mihajlovic jó pontrúgó volt és ballábas.Amadeus91Rá én is így emlékszem 😊
Bár Ő is hibázott néha.
... és Ő eredetileg középpályás volt. 😊Sinisa
Vujadin Boskov csinált belőle hátvédet a Roma-ban.
Előtte belső középpályás volt.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
szaba
10 685
Eleinte játszott szűrőt meg balszélsőt. De valóban, leginkább védőként vált ismertté.nem belsővédő volt a Lazio-ban és az Interben?Amadeus91ha jól emlékszem Mihajlovic jó pontrúgó volt és ballábas.Amadeus91Rá én is így emlékszem 😊
Bár Ő is hibázott néha.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nemnem belsővédő volt a Lazio-ban és az Interben?Amadeus91ha jól emlékszem Mihajlovic jó pontrúgó volt és ballábas.Amadeus91Rá én is így emlékszem 😊
Bár Ő is hibázott néha.
több mint 12 éve
Olaszok döntőzni fognak, most mondom.szabasztem is.
Do your job
több mint 12 éve
Duff
3 159
Olaszok döntőzni fognak, most mondom.szabaSzerintem Schweinsteiger döntőbe jut, hogy elveszítse azt.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 077
nem belsővédő volt a Lazio-ban és az Interben?Rá én is így emlékszem 😊Nem kerestem még rá. 😊ha jól emlékszem Mihajlovic jó pontrúgó volt és ballábas.Amadeus91
Egyszerűen így tapasztaltam, így emlékszem.Sinisa
Bár Ő is hibázott néha.
több mint 12 éve
szaba
10 685
Olaszok döntőzni fognak, most mondom.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 077
mondjad csak. ereszd ki. 😊😀 kezd tetszeni ez az EB.Már csak a homokos dojcs teamnek kellene offolnia.Stez
Hollandia Off, csigazabálók off, szigetlakók offAmadeus91
több mint 12 éve
Fun fact: Németország soha nem győzte le Olaszországot nagy tornán. Mondjuk ha most sem fogják, akkor tényleg nem tudom, mikor.Képzelem a németek most milyen boldogok...BostonSzerintem a németeknek tökmind1. Angolokat 4-0ra verték volna, az olaszokat csak 2-0ra fogják.Duff
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Rá én is így emlékszem 😊ha jól emlékszem Mihajlovic jó pontrúgó volt és ballábas.Amadeus91Ez mi? Van erről statisztika, vagy mi a fene? 😀szabaNem kerestem még rá. 😊
Bár Ő is hibázott néha.
... és Ő eredetileg középpályás volt. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Duff
3 159
Na tippeljünk egy döntőt: Spanyol - Német 2-1
több mint 12 éve
😀 kezd tetszeni ez az EB.Már csak a homokos dojcs teamnek kellene offolnia.
Hollandia Off, csigazabálók off, szigetlakók offAmadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 077
ha jól emlékszem Mihajlovic jó pontrúgó volt és ballábas.Nem kerestem még rá. 😊A ballábas hátvédek elég gyakran tesznek így...SinisaEz mi? Van erről statisztika, vagy mi a fene? 😀szaba
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 077
😀 kezd tetszeni ez az EB.Hollandia Off, csigazabálók off, szigetlakók off
több mint 12 éve
Nem kerestem még rá. 😊Ez mi? Van erről statisztika, vagy mi a fene? 😀szabaMondjuk Cole a BL-ben bevágtaDuffA ballábas hátvédek elég gyakran tesznek így...Sinisa
Egyszerűen így tapasztaltam, így emlékszem.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
hülye angolok angol hülyékpeteyGyönyörű volt, örülj magadnak most egy kicsit 😊