Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Duff
3 159
Ha most nem mennének az angolok Pirlo panenkáznaDuffBazmeg az angolok nem néztek vissza videókat, hogy lövik az olaszok?
több mint 12 éve
szaba
10 685
Beszarás. 😀
több mint 12 éve
Ha most nem mennének az angolok Pirlo panenkáznaDuff😀 😂
Na, meccs van megint.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Pirlo bazdmeg. :o :o :o :o
több mint 12 éve
szaba
10 685
Mindenki jobb oldalt lőtt eddig...
több mint 12 éve
Duff
3 159
Ha most nem mennének az angolok Pirlo panenkázna
több mint 12 éve
Rooney se sokat szarozott, belebaszott, azt cső. 😀Pirlo viszont biztos rugó, be is vágja.
több mint 12 éve
Montolivo nagy plusszal indul nálam a Milanos pályafutásával 😂
több mint 12 éve
Sebii
3 581
Ez a gyökér egyáltalán minek játszik?
több mint 12 éve
szaba
10 685
Balo vs Hart 1-0 😀
több mint 12 éve
Jujjj, kicsin múlott...
több mint 12 éve
Íj bazdmeg, Balotol valami igazi buta lövért vártam.
több mint 12 éve
Duff
3 159
én Balotellivel rúgatnám mind az öt tizit.
több mint 12 éve
Az olaszok is 😊 Nem mintha sokat jelentene, hogy pl 1990-ben mi történt egy tizipárbajon. Az angolok ezt akarták, az olaszok nem.Innen az angolok jutnak tovább.JakehomerLegendásan szarok az angolok 11es rúgásokban.Duff
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Az lesz a legviccesebb, mikor rögtön a csk Gerrard belelövi Buffonba.Igor, ezt te sem gondoltad komolyan, hogy az angolok bírnák 120 percig a németek ellen. 😂
több mint 12 éve
Duff
3 159
Én is az angolokra tennék.. 1) az olaszok sokkal többet tettek a győzelemért 2) az angolok majd a németek elleni tizipárharcot bukják el.Igorha továbbmegyünk, szerintem a csodálatos németek elpicsáznak minket 90 perc alatt
több mint 12 éve
Én is az angolokra tennék.. 1) az olaszok sokkal többet tettek a győzelemért 2) az angolok majd a németek elleni tizipárharcot bukják el.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
állítólag megjött Beckham gépeInnen az angolok jutnak tovább.JakehomerLegendásan szarok az angolok 11es rúgásokban.Duff
több mint 12 éve
Rooney már teljesen elfáradt. Össze fog esni miközben nekifut a 11esnek.DuffMindenki fáradt. Főleg fejben, szóval kibaszottul nem is tudom, hogy ki az, akit bátran ki mernék jelölni, mert belövi a tizit.
Szerintem 1-et, max 2-t lövünk be. Az olaszoknál meg azért csak megvannak azok a biztos lábú lövők, mint Pirlo, és azt se feledjük, hogy Buffon meg brutálisan nagy büntetőfogó.
több mint 12 éve
Duff
3 159
Innen az angolok jutnak tovább.JakehomerLegendásan szarok az angolok 11es rúgásokban.