Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Chiellini nélkül látványosabbak a gyengeségek, de nemcsak a játékosok miatt, az egész csapatvédekezés gyenge lábakon áll, ez a háromvédős rendszer nem tetszik, a játékosok sem túl magabiztosak benne, sok az értetlenkedés, elváltás. A középpályás szűrés se az, ami volt. Vissza a catenacciót 😊Nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen szar védelme az olasz válogatottnak. Ja de, két éve.JakehomerAzért csak hiányzik Chiellini, az nem kicsit nyom a latba. De egyébként nem is értem, Ogbonna miért nem játszik. Abate meg csak szimplán szar.Stez
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
az mtv-nek meg nagy grat, mostanra jutottak el oda, hogy egy értelmes embert találtak a stúdióba bogdán ádi személyében...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Na Carroll és Walcott is jön, mondjuk ilyen védekezéssel ez eléggé kamikaze gyanús lesz 😀
több mint 12 éve
Gerrard bazdmeg...Vele is csak kevesebben vannak..
több mint 12 éve
szaba
10 685
Anglia nagyon olaszosan játszik eddig. 😀 Az olaszok így szokták 1-0ra hozni a nagy meccseket. 😀
több mint 12 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá atyaisten, de ki fogunk kapni... és Balotelli megint kihagyta
több mint 12 éve
De Rossi meglepődött, hogy onnan kapura lőhetett és nem volt les...
több mint 12 éve
De Rossi 😂 Ha átveszi, vagy beteszi középre, gól.
több mint 12 éve
kár h nem tud mind a 2 csapat kiesni.Amadeus91Az egyik kiesik most, a továbbjutó meg a következő körben. 😉 😊
több mint 12 éve
Nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen szar védelme az olasz válogatottnak. Ja de, két éve.JakehomerAzért csak hiányzik Chiellini, az nem kicsit nyom a latba. De egyébként nem is értem, Ogbonna miért nem játszik. Abate meg csak szimplán szar.
több mint 12 éve
Nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen szar védelme az olasz válogatottnak. Ja de, két éve.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Szünetben behoznám Carrollt, ezekre a beadásra sokkal alkalmasabb Welbecknél, hátha talál egy gólt.
több mint 12 éve
szaba
10 685
Egy esélye van ma az angoloknak, ha hibáznak az olaszok.
több mint 12 éve
Balotelli 😂 Remélem nem cserélik le, Di Natale már háromnál járna. 😛
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 076
nézem anyával a meccset, mutatja Rooneyt a kamera...anya hátrahőköl a kanapén "Jééézusom. Milyen náció ez az ember? Mintha valami koboldos filmből rángatták volna elő olyan ronda" 😀 😀 😀 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Pedig le fogják, és DI Natale fogja eldönteni a meccset :/Balotelli de buta, minden helyzeténél rossz megoldást választ. 😀egyszer be fog neki jönni, csak le ne vigyék addigra 😀Höri
Szerencsénkre.Stez
több mint 12 éve
Balotelli de buta, minden helyzeténél rossz megoldást választ. 😀egyszer be fog neki jönni, csak le ne vigyék addigra 😀
Szerencsénkre.Stez
több mint 12 éve
Balotelli de buta, minden helyzeténél rossz megoldást választ. 😀Szerencsénkre.
több mint 12 éve
Gerrard se csinál semmit, csak belerúg egy kurva nagyot a labdába arra, amerre épp áll, annyi előnnyel, hogy ha az ellenfél térfelén van, néha még csapattárshoz is ível
több mint 12 éve
te atyaisten, hát hol nyaralt Lescott? köszönjük meg, hogy Balotelli helyzetekben kibaszott lassan kapcsol 😀
több mint 12 éve
Glen Johnson és a cselek? :o 😂Igen, ezért lett hátvéd, és nem középpályás vagy csatár. Amúgy szerintem jobbhátvéd létére, támadásban nagyon jó, néha rohadt jó cseleket benyom, szeretem a játékát.DuffMagad alól te sem helyezted volna, örülsz, hogy kapu irányába tudod lőniWyattHa jó a rugótechnikád, akkor magad alól is tudod helyezni, ha nem is könnyen. De Johnson sosem a technikájáról volt híres.Stez
Angol szurkolók közt, klasszikus "chant" Johnsonnál az, hogy amint átlépi a felezővonalat, elkezdik azt kiabálni hogy "Shooooot! Shoooot!" - ezzel mindent elmondtam 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
A picsába, ezekből gólt kéne találni, mert vissza fognak ütni a kihagyott helyzetek. De legalább egy kis mozgást látok, már most nagyobb az iram, mint bármelyik meccsünkön eddig. Csak mondjuk alalpból nem értem, hogy ha csak a buzi beadásokat tudjuk, akkor miért nem a jól fejelő Carroll kezd?
több mint 12 éve
Duff
3 159
Igen, ezért lett hátvéd, és nem középpályás vagy csatár. Amúgy szerintem jobbhátvéd létére, támadásban nagyon jó, néha rohadt jó cseleket benyom, szeretem a játékát.Magad alól te sem helyezted volna, örülsz, hogy kapu irányába tudod lőniWyattHa jó a rugótechnikád, akkor magad alól is tudod helyezni, ha nem is könnyen. De Johnson sosem a technikájáról volt híres.Stez