NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Megérdemelte a Barca, de ennyi színész sose volt még egy csapatban. Búskeksz, Raptorsuarez meg RomaJunior mindent vitt bakker.
több mint 10 éve
na most aki józan volt és "nem elfogult", tizi volt vagy sem?GergőbácsiA nagytöbbség ahol néztük tizit mondott, klubhovatartozástól függetlenül. Abba meg mindenki egyetértett, hogy ha nem Pogba hanem Neymar a szenvedő fél akkor tuti befújja.
Amúgy megérdemelte a Barca (bár én inkább a zebráknak szurkoltam), de le a kalappal a Juve előtt is. Mindkét csapat kihozta a szezonjából a maximumot.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Aztán továbbfűzte, hogyha Dél-Korea betalálna és tartaná az előnyét és mi meg megfordítanánk a meccset, akkor csoportelsők is lehetnénk...
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
De a best of az volt, amikor a második bekapott gól után elkezdte, hogy stratégiai vereséget szenvedtünk Nigériától, mintha lett volna bármi közünk is ahhoz, ami a pályán folyt.
több mint 10 éve
Crazy Jenő:Ha mi itt megfordítanánk a meccset, a brazil meccsen meg maradna a döntetlen az nekünk nem volna rossz.
De jó sem 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Egy hosszabbítás igazságosabb lett volna....a sok kihagyott helyzet meg megbosszulta magát,mint mindig.Számomra ez a Barca védelem továbbra sem egy életbiztosítás....Elől viszont félelmetesek.
Jobban játszik a Barca, de hogy percenként 2x dobják el magukat bármilyen kontakt után az undorítóTocaÉn ettől a Suarez,Neymar duótól alapból rosszul vagyok,na jó még Dani a másik....
Carlos Tevez Joins Liverpool From Juventus?Megint váltás? :/
www.90min.com/posts/2205297-carlos-tevez-reportedly-considering-offer-to-join-liverpool-from-juventus?a_aid=35507ozibozi
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 403
Pirlo ide vagy oda en inkabb 3 csatarral mentem volna a vegen.No meg nem 5perccel a vege elott csereltem volna,hanem a masodik bekapott gol utan egybol.
több mint 10 éve
A Pogba-Alves esetre gondoltam, kösz a válaszokat.na most aki józan volt és "nem elfogult", tizi volt vagy sem?GergőbácsiA magyar-brazil meccs alapján igen, egyébként inkább nem, sajnos... Feltéve, ha a Pogba féle esetre gondoltál.James007
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Szerintem ott alapban már Pogba szabálytalankodott. (inkább a Juvénak szurkoltam)na most aki józan volt és "nem elfogult", tizi volt vagy sem?GergőbácsiA magyar-brazil meccs alapján igen, egyébként inkább nem, sajnos... Feltéve, ha a Pogba féle esetre gondoltál.James007
több mint 10 éve
na most aki józan volt és "nem elfogult", tizi volt vagy sem?GergőbácsiA magyar-brazil meccs alapján igen, egyébként inkább nem, sajnos... Feltéve, ha a Pogba féle esetre gondoltál.
több mint 10 éve
Azért a Juve-nak is megvoltak a helyzetei! Ráadásul meglepően sok! 1-0 után nem gondoltam volna, hogy izgis lesz a meccs.Én azt mondom nem volt rossz meccs.
több mint 10 éve
Carlos Tevez Joins Liverpool From Juventus?www.90min.com/posts/2205297-carlos-tevez-reportedly-considering-offer-to-join-liverpool-from-juventus?a_aid=35507
több mint 10 éve
na most aki józan volt és "nem elfogult", tizi volt vagy sem?Gergőbácsimelyik?
több mint 10 éve
na most aki józan volt és "nem elfogult", tizi volt vagy sem?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Teljesen egyetértünk. Érdemes összehasonlítani, hogy hogy támadott le Suárez és hogy Tevez.de hogy nem enerváltan, fáradtan lézengett volna az utolsó 15 percben az biztosoziboziLátva pár meccsét, én simán hoztam volna Comant. Megkavarhatta volna ezt a lassú védelmet.SchleckPirlo végigjátszatását nekem senki nem fogja megmagyarázni...SchleckTevezét se könnyűozibozi
több mint 10 éve
de hogy nem enerváltan, fáradtan lézengett volna az utolsó 15 percben az biztosLátva pár meccsét, én simán hoztam volna Comant. Megkavarhatta volna ezt a lassú védelmet.SchleckPirlo végigjátszatását nekem senki nem fogja megmagyarázni...SchleckTevezét se könnyűozibozi
több mint 10 éve
Látva pár meccsét, én simán hoztam volna Comant. Megkavarhatta volna ezt a lassú védelmet.Pirlo végigjátszatását nekem senki nem fogja megmagyarázni...SchleckTevezét se könnyűozibozi
több mint 10 éve
Lehet ha megnézik a Bayern elleni első meccsét több mint 10 éve
Abszolút megérdemelt BL győzelem.LE pedig benyithat egy 6 kupás szezonnal mint Pep.
több mint 10 éve
Pirlo végigjátszatását nekem senki nem fogja megmagyarázni...SchleckTevezét se könnyű
több mint 10 éve
Nagy mázlija ennek a Barcának, hogy a Milan csak két év múlva indul a BL-ben.StezMár én is várom a harmadik felvonást 2005 és '07 után.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Nagy mázlija ennek a Barcának, hogy a Milan csak két év múlva indul a BL-ben.StezSzerintem túl sokat ittál, hogy ily optimistán látod a jövőtök 😛
több mint 10 éve
Nagy mázlija ennek a Barcának, hogy a Milan csak két év múlva indul a BL-ben.
több mint 10 éve
Van ez így srácok. Én mondjuk a Nagygödény SC-t vártam a BL-be, de sajnos nemtudtak kiállni mert nem volt meg a min. 11 fő.%/ :-/Coolearievalószínűleg falubál volt tegnap.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Pirlo végigjátszatását nekem senki nem fogja megmagyarázni...