NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
A piszok, hogy nem unja még 😀Ne haragudjatok ez az utolsó a témában de tényleg zseniális a pali. Szerencsés vagyok, hogy pont Barca és argentín szurkoló lettem anno, és nem ellenfél szurkolójaként látom játszani. 😀
több mint 10 éve
Nem hüledezni kell, de az alpáriság és a finom szúrka-piszka között baromi nagy a különbség. A mocskos XYZ és a ku***va anyázás nem éppen ez a kategóriawww.origo.hu/sport/magyarfoci/20150701-a-klubok-es-az-ultrak-reakcioja-az-mlsz-szurkoloi-kartyas-bejelentesere.htmljaj Istenem... a világ vicce, hogy mindenki hüledezik a mocskos Fradi/Újpest rigmusoktól (a szarházi MLSZ szerintem külön téma), tessék már felébredni hogy ez hozzá tartozik
"Hogy nem gyújthatok meg egy görögtüzet, nem mondhatom, hogy mocskos Fradi, vagy azt, hogy szarházi MLSZ, mert akkor kétmillióra megbüntetik a klubot, engem pedig kiemelnek a szektorból. Pedig nem balhézni akarunk, csak szurkolni.”
Na elmentek ti a pi***ba b+..... ez nem szurkolás, csak anyázni akartok egy jótflzoli
(az lenne a szomorú ha csak erről szólna a meccs, de azért ez nem igen jellemző)
de már látom, hogy megint jönni fog a sok "mit mondjak a 3 éves gyerekemnek" komment 😀ZERO_L
több mint 10 éve
Kizárt hogy elvegyék tőlük. És nem azért, mert ez a szavazás nem volt korrupt, hanem mert Oroszországban lehet egy normális vb-t rendezni, ellentétben Katarral.papíron az oroszoknál, aztán valóságban majd meglátjuk 2018-ban😊NB2De pocsék volt Messi egy gólt sem rúgott.... ja, hogy kiosztott kb 6 gólpasszt, olyat mindenki tud 😀 😀 😀az egyébként hol lesz? 😊Gergőbácsi
Gyerünk, most már Chilet is meg kell verni, bár nem lesz egyszerű, aztán három év múlva jöhet a VB!dande
több mint 10 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150701-a-klubok-es-az-ultrak-reakcioja-az-mlsz-szurkoloi-kartyas-bejelentesere.htmlSzép dolog az őszinteség, de ha az hülyeséggel is párosul nem mindig nyerő. Kb ezzel támasztják alá tökéletesen azt ami eddig volt. De sebaj 😛 😀
"Hogy nem gyújthatok meg egy görögtüzet, nem mondhatom, hogy mocskos Fradi, vagy azt, hogy szarházi MLSZ, mert akkor kétmillióra megbüntetik a klubot, engem pedig kiemelnek a szektorból. Pedig nem balhézni akarunk, csak szurkolni.”
Na elmentek ti a pi***ba b+..... ez nem szurkolás, csak anyázni akartok egy jótflzoli
több mint 10 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150701-a-klubok-es-az-ultrak-reakcioja-az-mlsz-szurkoloi-kartyas-bejelentesere.htmljaj Istenem... a világ vicce, hogy mindenki hüledezik a mocskos Fradi/Újpest rigmusoktól (a szarházi MLSZ szerintem külön téma), tessék már felébredni hogy ez hozzá tartozik
(az lenne a szomorú ha csak erről szólna a meccs, de azért ez nem igen jellemző)
de már látom, hogy megint jönni fog a sok "mit mondjak a 3 éves gyerekemnek" komment 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150701-a-klubok-es-az-ultrak-reakcioja-az-mlsz-szurkoloi-kartyas-bejelentesere.html"Hogy nem gyújthatok meg egy görögtüzet, nem mondhatom, hogy mocskos Fradi, vagy azt, hogy szarházi MLSZ, mert akkor kétmillióra megbüntetik a klubot, engem pedig kiemelnek a szektorból. Pedig nem balhézni akarunk, csak szurkolni.”
Na elmentek ti a pi***ba b+..... ez nem szurkolás, csak anyázni akartok egy jót
több mint 10 éve
papíron az oroszoknál, aztán valóságban majd meglátjuk 2018-ban😊De pocsék volt Messi egy gólt sem rúgott.... ja, hogy kiosztott kb 6 gólpasszt, olyat mindenki tud 😀 😀 😀az egyébként hol lesz? 😊Gergőbácsi
Gyerünk, most már Chilet is meg kell verni, bár nem lesz egyszerű, aztán három év múlva jöhet a VB!dande
több mint 10 éve
De pocsék volt Messi egy gólt sem rúgott.... ja, hogy kiosztott kb 6 gólpasszt, olyat mindenki tud 😀 😀 😀az egyébként hol lesz? 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
"Újpest: Filkor Attila aláírt, bajnok lenne új csapatával"sose volt 😀
Szegény nem nagyon van tisztában a viszonyokkal 😀Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
"Újpest: Filkor Attila aláírt, bajnok lenne új csapatával"Szegény nem nagyon van tisztában a viszonyokkal 😀
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Lehet kiszámolták, hogy mennyi büntetést nem tudtak kiszabni az idén és gondoskodnak róla, hogy jövőre ez ne fordulhasson elő. 😀
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Na, hát ha egyszer kell a hangulat (= piro, hanggránát, rasszista/antiszemita indulók és molinók) a stadionokba.
több mint 10 éve
Vicc ez a kártya, a tavaszi meccsre nem jutottam fel mert nem jött meg időben, azóta igen, kifizettem érte 800 ft.-ot, most meg mégsem kell 😀 legalább így ha nem vagy ott nyitásra jegyet sem kell venni 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ha esetleg valakit érdekelne: Adam Bogdan: The first LFC interviewNagyon korrekt, profi nyilatkozat. Remélem a kupameccseket megkapja majd.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
De pocsék volt Messi egy gólt sem rúgott.... ja, hogy kiosztott kb 6 gólpasszt, olyat mindenki tud 😀 😀 😀Gyerünk, most már Chilet is meg kell verni, bár nem lesz egyszerű, aztán három év múlva jöhet a VB!
több mint 10 éve
www.mlsz.hu/blog/2015/07/01/kartya-kotelezettseg-helyett-lehetoseg/Irány a Magyar-román 😉
Megérte kitartani, ultrák nélkül nincs foci, csak színház ! Bár gyanítom, Kutyatovot ez sem fogja meghatni, de ezt már meccseljék le a fradisták vele (természetesen sok sikert, erőt és kitartást kívánva nekik).Dub
több mint 10 éve
Az egyik meccs külföldön lesz a másik itthon. Az előbbire nyilván nincs az MLSZ-nek hatásköre, de utóbbira van! És légy nyugodt oda tuti kelleni fog a kártya!NB2Nah most olvastam Dub linkjét, akkor mégsem kell kártya😊
A kluboknál azért tuti lesznek olyan meccsek ahol majd kötelező lesz...
több mint 10 éve
www.mlsz.hu/blog/2015/07/01/kartya-kotelezettseg-helyett-lehetoseg/Megérte kitartani, ultrák nélkül nincs foci, csak színház ! Bár gyanítom, Kutyatovot ez sem fogja meghatni, de ezt már meccseljék le a fradisták vele (természetesen sok sikert, erőt és kitartást kívánva nekik).
több mint 10 éve
Kártya ide vagy oda, nincs az az isten, hogy a románok ellen ne legyen semmilyen büntetés, ha Izrael ellen néhány bekiabálásért már zárt kapu járt.Nehezen tudom elképzelni, hogy a stadionon belül balhé legyen, Bukarestben volt -mert egymás mellé tették a két tábort-
Ha még véletlen a lokális agyhalottak türtőztetnék is magukat, a "római leszármazottak" hülyéi biztos kiprovokálnak majd valamit.flzoli
máig sem értem, hogy miért nem járt szankció érte?! A stadionon kívűli dolgokért pedig nem büntethet az uefa.
több mint 10 éve
Hát kurva jó... Kizárt így, hogy ne legyen balhé a román meccsen.SchleckMiért? Te szervezed? 😀
több mint 10 éve
A magyar "sportdiplomácia" képességeit ne becsüld le.azért ahhoz több kell, hogy három pontot levonjanak. ha ezért levonnak bármit is, akkor pl a szerbeknek évek óta el se kellene indulnia a selejtezőkön.slowmotionVagy visszaesőként levonnak tőlünk három pontot és kizúgunk a francba.SchleckHát kurva jó... Kizárt így, hogy ne legyen balhé a román meccsen.Schleckazt nem akarhatják Csányiék, hogy balhé legyen, mert akkor keményebb szabályozást kellene alkotniuk a beléptetésre, és zárt kapuk mögött kellene játszani a remélhetően sorsdöntő utolsó hazai meccsünket Feröer ellen.
oh wait...slowmotion
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Kártya ide vagy oda, nincs az az isten, hogy a románok ellen ne legyen semmilyen büntetés, ha Izrael ellen néhány bekiabálásért már zárt kapu járt. Ha még véletlen a lokális agyhalottak türtőztetnék is magukat, a "római leszármazottak" hülyéi biztos kiprovokálnak majd valamit.
több mint 10 éve
azért ahhoz több kell, hogy három pontot levonjanak. ha ezért levonnak bármit is, akkor pl a szerbeknek évek óta el se kellene indulnia a selejtezőkön.Vagy visszaesőként levonnak tőlünk három pontot és kizúgunk a francba.SchleckHát kurva jó... Kizárt így, hogy ne legyen balhé a román meccsen.Schleckazt nem akarhatják Csányiék, hogy balhé legyen, mert akkor keményebb szabályozást kellene alkotniuk a beléptetésre, és zárt kapuk mögött kellene játszani a remélhetően sorsdöntő utolsó hazai meccsünket Feröer ellen.
oh wait...slowmotion
több mint 10 éve
Nem kell kártya válogatott meccsre, nagyon kiváncsi leszek.Pont most akartam kiváltani, bár homoszexuális Hemingway miatt lehet így is ki kell....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Vagy visszaesőként levonnak tőlünk három pontot és kizúgunk a francba.Hát kurva jó... Kizárt így, hogy ne legyen balhé a román meccsen.Schleckazt nem akarhatják Csányiék, hogy balhé legyen, mert akkor keményebb szabályozást kellene alkotniuk a beléptetésre, és zárt kapuk mögött kellene játszani a remélhetően sorsdöntő utolsó hazai meccsünket Feröer ellen.
oh wait...slowmotion
több mint 10 éve
Hát kurva jó... Kizárt így, hogy ne legyen balhé a román meccsen.Schleckazt nem akarhatják Csányiék, hogy balhé legyen, mert akkor keményebb szabályozást kellene alkotniuk a beléptetésre, és zárt kapuk mögött kellene játszani a remélhetően sorsdöntő utolsó hazai meccsünket Feröer ellen.
oh wait...