NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
920
56
22:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerencsések voltak a spanyolok, de azért ehhez a hosszabbításhoz a portugáloknak sok köze már nem volt (meg a rendes játékidő utolsó negyedórájához sem).
Do your job
több mint 12 éve
Őszintén rá nem haragszom inkább lője meg és legyen kapufa, Moutinho sokkal balfaszabb volt és ráadásul olyan helyzetben elbaszni ...Mákos buzi spanyolok...SchleckFaszért ezzel a favágó Alvessel rúgatta, tudtam hogy kihagyja!zavi27
több mint 12 éve
jó hát előtte Pepe lőtte, nem volt nagy a kontraszt. 😀 Igazából CRnek kellett volna lőni először, úgy hogy kihagyta Xabi tuti belőtte volna, onnan meg sima. Ez van, sok a ha.Mákos buzi spanyolok...SchleckFaszért ezzel a favágó Alvessel rúgatta, tudtam hogy kihagyja!zavi27
Ramos meg elmehet a picsába, Realba kihagyja a parasztja HAZAI PÁLYÁN, itt meg így ellövi.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
mikor láttam, hogy megy a Nani-Alves kavarás, már mondtam, hogy az egyik tuti megzavarodik és elbassza
több mint 12 éve
Jah, ugyanúgy mint a favágó Pepe és a szintén favágó Ramos... Annyira okos mindenki utólag.Mákos buzi spanyolok...SchleckFaszért ezzel a favágó Alvessel rúgatta, tudtam hogy kihagyja!zavi27
több mint 12 éve
Mákos buzi spanyolok...SchleckFaszért ezzel a favágó Alvessel rúgatta, tudtam hogy kihagyja!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
még akkor mákosak is a parasztok....
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Nem Pepén múlt. Nincs igazság.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
LOOOOOOOOOOOOL idéz 2010.
több mint 12 éve
ramos bezzeg realba kihagyodeaglesmcnabbMeg Pepe is 😀. Ilyen lövésekkel BL döntőben lennénk 😀
több mint 12 éve
Áhh... pont ez a mocsadék ráadásul, ez most egy gigantikus máker job volt, a két kapufás tizivel a végén.Nem baj, akkor in GER/ITA we trust.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
ramos bezzeg realba kihagyod
több mint 12 éve
Knézy mit néz, húú majdnem megvolt, 3-4 mre votl a kapus 😀
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Ramos gizda a BL után így lőni 😀
több mint 12 éve
A két centerbekk.. hűha.Ez mekkora trükk volt 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ennyire töketlenek hogy a védők rúgnak...
több mint 12 éve
CR ezt súgta volna?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
ÉÉééé 0-0- ide 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
és akkor 11-sek után 1-0.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
látod hogy Kassait is kigolyózták 😀 fújnak ránk is 😀Még jó hogy Collina és Puhl hazájában nem szoktak bundázni..IgorAmúgy Cakirék megint szinte hibátlanul vezetik a meccset még ennek a két állandóan rinyáló és színészkedő csapatnak is. Nem értem miért nem ők kapták a döntőt.Schleckmert a bundás törökökre fúj az Uefa.Höri