NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
A csoportkör szerintem itt is elég pörgős volt. A szlovén-szerb, a spanyol-szerb meg a román-angol kifejezetten jók voltak, de árnyalja a képet sok borzalmas meccs (török-olasz, norvég-szlovén, norvég-spanyol, holland-cseh, stb.), ami szerintem itt a csoportkörben kb. nem is volt.

Az egyenes kiesés teljesen más. A holland-szerb egy gálameccs volt, én nem élveztem különösebben. A többi negyeddöntő (portugál-török, francia-spanyol, olasz-román) emlékeim szerint kifejezetten színvonaltalan volt. Az elődöntőkben nem történt semmi, a holland-olaszon volt két kihagyott tizi meg a kiállítás, hurrá, de fociból ott sem láttunk olyan sokat, a bíró érdekessé tette, a portugál-francia ugyanez az Abel Xavier-féle kezezéssel. A döntő nagy meccs volt, ezt elismerem, de az egyenes kiesés többi része fociból kb. annyit hozott, mint az idei felhozatal. Idén kb. annyi a gond a szokásoshoz képest, hogy minimális meglepetések sincsenek az oroszok kiesését leszámítva.

De nem hiszem, hogy a foci unalmasabb játékká vált volna, a BL mindenképpen értékelhetőbb sztem. A vébéken pedig mindig lesz egy Ghána meg Uruguay, és ettől élvezetes lesz. Az EB mindig unalmasabb, ennyi.

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
Az hogy egy olyan csapat ami megmutatta hogy ismeri a játékot és tudja is játszani lehoz egy ilyen EB-t azon komolyan el kellene gondolkodni. Ha másról nem hát arról hogy vajon miért vannak totálisan kizsigerelve mentálisan és fizikailag egyaránt ezek a játékosok. Mennyire nem tudnak már élményekkel szolgálni... Kicsit sajnálom azokat a fiatalokat akik most ismerik meg ezt a játékot mert csak a youtube-ról tudják meg milyen volt pl egy Berkamp-levétel az 50 méteres passz után majd az a csel és a gól 98-ból. Erről az EB-ről nekem egy iylen momentum sem fog megmaradni, amire mindig emlékezni fogok.Kár érte, pedig ez egy szép játék.davemayer
Jó azért ne romantizáljuk már a 90-es éveket, a mai Realhoz vagy Barcához hasonló fociról ott szó sem volt. Attól, hogy Del Bosque ebből egy ilyen paródiát csinált az más tészta. De most tényleg nézd vissza a 2000-es EB-t, ott ugyan az elődöntők drámát hoztak, de csak a tizik miatt, amúgy viszonylag egyhangú meccsek voltak. Vagy egy emlékezetes norvég-szlovén, norvég-spanyol, akármi... 2004-ben pedig tudjuk mivel lehetett nyerni. A vébék a nem európai csapatok miatt mindig szórakoztatóbbak, két éve is elég jó volt a torna, csak a döntő lett elbuzulva. Szóval nem hiszem, hogy pont most kéne temetni a focit, amikor szerintem kifejezetten látványosabb irányba halad a játék, még ha ezen az EB-n a németeket leszámítva mindenki csak védekezik is.Rajna
nem tudom hogy mennyire romantikáztam túl, biztos van benne az is, de én például ha a 2000 EB-ről van szó az első ami eszembe jut a szlovén-szerb meccs, ha nem láttad keresd meg. De ott van a holland alázás a szerbek ellen, az angol csoport is izgalmas volt, például az angol-román 2-3 elég jó volt, mindkét csapat nyerni akart. De ott van a holland-olasz, na az nem csak a 11-es párbaj miatt marad emlékezetes sztem. Erről a mostani EB-ről már most sem tudok olyan meccset mondani ami igazán megragadott volna, talán a svéd-angol de csak mert angol drukker vagyok.
Egyszerűen míg régebben sajnáltam hogy vége van most kevésbé érzem ezt, ez is érdekes azért, de ez csak az én véleményem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Az hogy egy olyan csapat ami megmutatta hogy ismeri a játékot és tudja is játszani lehoz egy ilyen EB-t azon komolyan el kellene gondolkodni. Ha másról nem hát arról hogy vajon miért vannak totálisan kizsigerelve mentálisan és fizikailag egyaránt ezek a játékosok. Mennyire nem tudnak már élményekkel szolgálni... Kicsit sajnálom azokat a fiatalokat akik most ismerik meg ezt a játékot mert csak a youtube-ról tudják meg milyen volt pl egy Berkamp-levétel az 50 méteres passz után majd az a csel és a gól 98-ból. Erről az EB-ről nekem egy iylen momentum sem fog megmaradni, amire mindig emlékezni fogok.Kár érte, pedig ez egy szép játék.davemayer
Jó azért ne romantizáljuk már a 90-es éveket, a mai Realhoz vagy Barcához hasonló fociról ott szó sem volt. Attól, hogy Del Bosque ebből egy ilyen paródiát csinált az más tészta. De most tényleg nézd vissza a 2000-es EB-t, ott ugyan az elődöntők drámát hoztak, de csak a tizik miatt, amúgy viszonylag egyhangú meccsek voltak. Vagy egy emlékezetes norvég-szlovén, norvég-spanyol, akármi... 2004-ben pedig tudjuk mivel lehetett nyerni. A vébék a nem európai csapatok miatt mindig szórakoztatóbbak, két éve is elég jó volt a torna, csak a döntő lett elbuzulva. Szóval nem hiszem, hogy pont most kéne temetni a focit, amikor szerintem kifejezetten látványosabb irányba halad a játék, még ha ezen az EB-n a németeket leszámítva mindenki csak védekezik is.

több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 702 — Invisible man
Megérdemelték volna a Portugálok hogy továbbmenjenek. Az egyetlen csapat volt amelyik rá tudta kényszeríteni az akaratát a spanyolokra és nem hagyta hogy tiki-taknyázzanak (ezt is aki kitalálta) amíg el nem fáradtak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Egyszerűen ennyit tud a játék. (Mintha a sakkban meglenne a tuti világos győzelem.)
Ezért nézünk inkább amerikai focit.
Szabályváltoztatás kéne: pl. nincs les. Na, az felkavarná a mostani játékmódokat.Atari
sztem a les eltörlése nem eredményezne jobb játékot, inkább nagyobb káoszt a pályán. Nálam a pontozási rendszert kéne megváltoztatni, sajnos egyre inkább hajlok hogy egyetértsek Wengerrel (OMFG) és be kellene vezetni egy olyan rendzsert ahol plusz pont járna a több gólos győzelmekért.
Máshogy nehezen tudom elképzelni hogy rá lehet bírni a csapatokat a támadóbb játékra.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Egyszerűen ennyit tud a játék. (Mintha a sakkban meglenne a tuti világos győzelem.)
Ezért nézünk inkább amerikai focit.
Szabályváltoztatás kéne: pl. nincs les. Na, az felkavarná a mostani játékmódokat.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
van sorrend a listán elvileg.szaba
Hááát állítólag a BL-döntőn a 3. tizi előtt fosott be annyira Robben h ő most nem rúg, így került képbe Neuer.
Más, egy ismerősöm posztja FB-n a mérkőzésről, szvsz mocskosul igaz:
A teljesítmény maximalizálásának korszaka véget ért a labdarúgásban. A hibák minimalizálásának idejét éljük. Két, papíron látványos futballt játszó együttes alibizését figyeli a fél világ. Komoly változtatások kellenek a FIFA részéről, ha meg szeretnék tartani a játék presztízsét. Egy biztos, én nem ebbe szerettem bele 14 éve.empty taxi
ez nagyon így van, vicces hogy az eredményesség hajszolása a játék megöléséhez vezet. Amikor a csak EBt/VBt néző haverom azt mondja a 50. percben hogy mindkét csapat a 11-eseket várja és minek kell akkor a maradék 70 percet lejátszani nem nagyon tudtam meghazudtolni... Szóljanak nekünk, nézőknek hogy kérem jöjjenek vissza másfél óra múlva, akkor mutatunk 10 percnyi izgalmat, nézzenek inkább Dallast addig vagy bámulják a csillagokat az erkélyről. Mi ezt tettük, az utolsó fél órában kint dumáltunk meg cigiztünk, közben meg hallgattuk hogy történik-e valami.

Az hogy egy olyan csapat ami megmutatta hogy ismeri a játékot és tudja is játszani lehoz egy ilyen EB-t azon komolyan el kellene gondolkodni. Ha másról nem hát arról hogy vajon miért vannak totálisan kizsigerelve mentálisan és fizikailag egyaránt ezek a játékosok. Mennyire nem tudnak már élményekkel szolgálni... Kicsit sajnálom azokat a fiatalokat akik most ismerik meg ezt a játékot mert csak a youtube-ról tudják meg milyen volt pl egy Berkamp-levétel az 50 méteres passz után majd az a csel és a gól 98-ból. Erről az EB-ről nekem egy iylen momentum sem fog megmaradni, amire mindig emlékezni fogok.Kár érte, pedig ez egy szép játék.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 545 — Lájkold a zsűrit!
van sorrend a listán elvileg.szaba
Hááát állítólag a BL-döntőn a 3. tizi előtt fosott be annyira Robben h ő most nem rúg, így került képbe Neuer.
Más, egy ismerősöm posztja FB-n a mérkőzésről, szvsz mocskosul igaz:
A teljesítmény maximalizálásának korszaka véget ért a labdarúgásban. A hibák minimalizálásának idejét éljük. Két, papíron látványos futballt játszó együttes alibizését figyeli a fél világ. Komoly változtatások kellenek a FIFA részéről, ha meg szeretnék tartani a játék presztízsét. Egy biztos, én nem ebbe szerettem bele 14 éve.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 685
van sorrend a listán elvileg.
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Tudtátok, hogyha olyan erős kapufát lősz tiziből, hogy az átrepül a pályán és bepattan a saját kapudba, akkor az nem számít gólnak? 😀Schleck
És ha ott is kapufa és visszarepül a jó kapuba akkor gól? És ha a szögletzászlórol pattan be? 😀Shilkor
Engem még mindig az érdekel, hogy ha fölémenne, de egy sirály bekapja és berepül vele a kapuba, az gól-e,vagy ha a forgószél kapj fel és viszi be akkor mi van.

Amúgy jó tudni, hogy mióta nem nézem, gól se esett 😀
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 061 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Tudtátok, hogyha olyan erős kapufát lősz tiziből, hogy az átrepül a pályán és bepattan a saját kapudba, akkor az nem számít gólnak? 😀Schleck
És ha ott is kapufa és visszarepül a jó kapuba akkor gól? És ha a szögletzászlórol pattan be? 😀
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nagyon szar szabály, megöli a helyzet izgalmát.

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Tudtátok, hogyha olyan erős kapufát lősz tiziből, hogy az átrepül a pályán és bepattan a saját kapudba, akkor az nem számít gólnak? 😀

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Illetve újabb szög a nagy latin támadófutball mítoszának koporsójába.
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Szar.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
főleg hogy Alonso kihagyta a sajátjátDoM
leadott listához képest lehet menet közben variálni?jjncaa
a listán van sorrend is? nemcsak az öt rúgó neve?
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 411 — capitaine du château de Vienne 1487
Sztem ha aki kihagyta, az belőhette volna, amikor ha bemegy és nem úgy hogy nem megy be, akkor berúgta volna, aki kihagyta. És ezt előre úgy tudtam.ulpianus
taktikailag?jjncaa
Megzavarta a Naneninonéni, láccott a fejin, hogy ballagunk, aztán a hónaalól beelőz a mitugrász

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
főleg hogy Alonso kihagyta a sajátjátDoM
leadott listához képest lehet menet közben variálni?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
CR-nek illet volna odaállni az első tizihez, főleg hogy Alonso kihagyta a sajátját. Ha véletlenül berúgja Ronaldo, legalább a spanyolokon lett volna a nagyobb nyomás minden egyes rúgásnál.
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 895 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Sztem ha aki kihagyta, az belőhette volna, amikor ha bemegy és nem úgy hogy nem megy be, akkor berúgta volna, aki kihagyta. És ezt előre úgy tudtam.ulpianus
taktikailag?jjncaa
és persze büntetőt nem lehet védeni, csak rosszul rúgni.

de az már tényleg lutri

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
taktikailag?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 977 — Circus Maximus
Sztem ha aki kihagyta, az belőhette volna, amikor ha bemegy és nem úgy hogy nem megy be, akkor berúgta volna, aki kihagyta. És ezt előre úgy tudtam.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Szerencsések voltak a spanyolok, de azért ehhez a hosszabbításhoz a portugáloknak sok köze már nem volt (meg a rendes játékidő utolsó negyedórájához sem).Boston
Azt a játékot amit a Portugálok toltak nem lehet 120 percig. Egyszerűen kifáradtak. Ha Pedro nem lenne olyan balfasz simán kaphattak volna akár többet is. De megtalálta DelBosque azt az embert aki Torresnél is több helyzetet basz el 😀Toca
Egyetértünk. Elképesztő mit futottak, amíg bírtak.

Do your job
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 543 — Vikings fan
Szerencsések voltak a spanyolok, de azért ehhez a hosszabbításhoz a portugáloknak sok köze már nem volt (meg a rendes játékidő utolsó negyedórájához sem).Boston
Azt a játékot amit a Portugálok toltak nem lehet 120 percig. Egyszerűen kifáradtak. Ha Pedro nem lenne olyan balfasz simán kaphattak volna akár többet is. De megtalálta DelBosque azt az embert aki Torresnél is több helyzetet basz el 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 081
Mákos buzi spanyolok...Schleck
Faszért ezzel a favágó Alvessel rúgatta, tudtam hogy kihagyja!zavi27
Őszintén rá nem haragszom inkább lője meg és legyen kapufa, Moutinho sokkal balfaszabb volt és ráadásul olyan helyzetben elbaszni ...Toca
Mutinnyó mikor elkezdett toporogni mondtam, hogy ez konyec.

criminal lawyer or criminal lawyer?