NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
van Persie, Nani meg elvileg megy a Fenerbe... Lassan nemcsak a szurkolók miatt lesz kellemetlen látogatás a török klubcsapatokkal összekerülni. Tavaly az Arsenal is csak éppen éppen ment tovább a Besiktas ellen a BL csoportkörbe kerülés előtt, pedig ott nem volt ennyi "nagy" név. Hiába öregedő játékosokat vesznek, jó kis csapatok jönnek össze.

Andreas Beck
Hoffenheim -> Besiktasbalazs799
azért idény elei formából nem vonnék le messzemenő következtetést... (akkor már inkább hozzuk a Pool példáját, akiket kivertek az EL-ből 😉 )

egyébként mindig ez van, a törökök kiöregedett sztárokat vásárolnak lsd Galata Sneiderrel, Drogba-val, aztán a komoly csapatoktól mindig megkapják a maguk pofonjaikat
talán 2 éve a Juve ellenni győzelem és a csoportból való továbbjutást lehetne kiemelni, de ahhoz is különös körülmények kellettek
a mostani igazolásoktól sem várok többet

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
mocskos tirpák ez a Nalepa. csürhe b+, annyira nem életbevágó ez a szaros meccs

több mint 10 éve
A Vidinél tényleg Feczesinnel képzelik el Nikolics pótlását?Bazzani
nem. itt van még Alvarez és hírek szerint Radóra is hajtunk. bár személy szerint neki annyira nem örülnék.petey
Ez az az Alvarez aki eddig is itt volt? Ő sem megoldás.
Hozni kellene valakit mertígy gyors kupakiesés lesz (sajnos).
Én ebben a Casoniban sem hiszek amúgy.Bazzani
igen, ő. nem tudom kivel tárgyalnak mert mindig új nevek bukkannak fel. nagy divat most szidni Burcsát, de értelmes koncepciója van, vannak kapcsolatai és rendelkezik europai szemlélettel. az hogy most kb. egy új csapatot kellett építeni
kicsit érthető a visszaesés ha lesz mert nincs kémia még, de felkészülési meccsnek ez jó, bárhogy élvez Jenő 😀

a védelem meg tavaly a legjobb volt, nem félek itt. nincsenek fejben látszik. inkább ne sérüljünk le, még ha kapunk is ötöt.

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Ok tévedtem. A csatársor lesz a legkisebb probléma.

több mint 10 éve
nem. itt van még Alvarez és hírek szerint Radóra is hajtunk. bár személy szerint neki annyira nem örülnék.petey
Ez az az Alvarez aki eddig is itt volt? Ő sem megoldás.
Hozni kellene valakit mertígy gyors kupakiesés lesz (sajnos).
Én ebben a Casoniban sem hiszek amúgy.

több mint 10 éve
nem. itt van még Alvarez és hírek szerint Radóra is hajtunk. bár személy szerint neki annyira nem örülnék.

több mint 10 éve
A Vidinél tényleg Feczesinnel képzelik el Nikolics pótlását?

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
van Persie, Nani meg elvileg megy a Fenerbe... Lassan nemcsak a szurkolók miatt lesz kellemetlen látogatás a török klubcsapatokkal összekerülni. Tavaly az Arsenal is csak éppen éppen ment tovább a Besiktas ellen a BL csoportkörbe kerülés előtt, pedig ott nem volt ennyi "nagy" név. Hiába öregedő játékosokat vesznek, jó kis csapatok jönnek össze.

Andreas Beck
Hoffenheim -> Besiktas

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Egyetlen gondolat a kártyáról: senki nem gondolhatja, hogy nem lesz balhé például rögtön a románok ellen.. A tegnapi HFL-döntőn két olyan fradista állt be mellénk, akik a szabályokat kevésbé ismerték, viszont legalább lehetett mocskosszlovákozni. Ilyen emberek szeretnének sokan kimenni. Ne nagyon éljük bele magunkat a kártyanélküliségbe, mert szeptemberben már jön is vissza.berger90
Most mi a gond? Ők csak "hangulatot" akartak csinálni, arról nem tehetnek, hogy hiányoztak a görögtüzek és így nem volt teljes az összhatás.
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician
nem mintha pont az amerikai major sportok (meg úgy még jópár egyéb esemény) nem azt igazolnák
hogy attól hogy van 11 klasszisod még rohadtul nem fogsz nyerni semmit ha a többi dolog nem klappol
aztán a semmiből jönnek a görögök és behúzzák az EB-t 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Igen, a hollandok kimaradtak...

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Hihetetlen.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez az argentin csapat el van átkozva. Olyan nincs a világon, hogy ennyi nagy név ne nyerjen soha semmit...JC6
Szerintem a Zico, Socrates, Falcao fémjelezte brazilok is ilyenek voltakGergőbácsi
És akkor szegény hollandok is szót kérnek a 70-es évekből
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Hihetetlen.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez az argentin csapat el van átkozva. Olyan nincs a világon, hogy ennyi nagy név ne nyerjen soha semmit...JC6
Szerintem a Zico, Socrates, Falcao fémjelezte brazilok is ilyenek voltakGergőbácsi
Vagy Cruyffék.

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem nagyon követtem végig ezt a Copát, de az eredményekből és az összefoglalókból ítélve szánalmasra sikerült az idei torna. Nem tudom, hogy a fáradtságnak köszönhető-e vagy annak, hogy mindenhová szirsz*r argentin edzőket raknak, akik a jó öreg olasz "amíg nem kapunk gólt tuti az 1 pont" csecsen lógtak.... Hívták volna meg az USA-t, és lett volna pár szórakoztató meccs legalább

több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Hihetetlen.
Szerintem a Zico, Socrates, Falcao fémjelezte brazilok is ilyenek voltak

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Egyetlen gondolat a kártyáról: senki nem gondolhatja, hogy nem lesz balhé például rögtön a románok ellen.. A tegnapi HFL-döntőn két olyan fradista állt be mellénk, akik a szabályokat kevésbé ismerték, viszont legalább lehetett mocskosszlovákozni. Ilyen emberek szeretnének sokan kimenni. Ne nagyon éljük bele magunkat a kártyanélküliségbe, mert szeptemberben már jön is vissza.berger90
Az semmi. Èn lusta voltam megkerülni a pàlyát mert meleg van, és a büfé amúgy is ott volt, beültem hát a szlovákok közé. In english megkérdeztem, hogy okés-e, mondták ja. Semmi nem volt, se egy beszólás, se egy mocskosmagyarozás, semmi. Ezek baszki ették a hotdogot, ittàk a sört, gyereikkel szórakoztak, fostak rá a politikára, trianonra meg a többi faszságra.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hihetetlen.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez az argentin csapat el van átkozva. Olyan nincs a világon, hogy ennyi nagy név ne nyerjen soha semmit...
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Ez mar hihetetlen....Mascherano is a vegen amekkora lufit rugott....edes istenem....ez a balfasz meg fole rugja 11 meterrol....nem tudom elhinni egyszeruen....
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Egyetlen gondolat a kártyáról: senki nem gondolhatja, hogy nem lesz balhé például rögtön a románok ellen.. A tegnapi HFL-döntőn két olyan fradista állt be mellénk, akik a szabályokat kevésbé ismerték, viszont legalább lehetett mocskosszlovákozni. Ilyen emberek szeretnének sokan kimenni. Ne nagyon éljük bele magunkat a kártyanélküliségbe, mert szeptemberben már jön is vissza.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Annyira de annyira tudtam, hogy ez a szerencsétlen szánalmas higany kihagyja, lőjje fejbe magát de tényleg... Banega már csak ráadás...... Romeróba meg persze nem tud elakadni az a nyavalyás labda.......................................................................................... szerencsétlen Messi az életbe nem nyer semmit a válogatottal ............ francba........ nem is értem Tevez miért nem kapott lehetőséget helyett ez a..... inkábnb nem mondok semmit.dande
Úgy, hogy Demichelis még mindig válogatott...
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Annyira de annyira tudtam, hogy ez a szerencsétlen szánalmas higany kihagyja, lőjje fejbe magát de tényleg... Banega már csak ráadás...... Romeróba meg persze nem tud elakadni az a nyavalyás labda.......................................................................................... szerencsétlen Messi az életbe nem nyer semmit a válogatottal ............ francba........ nem is értem Tevez miért nem kapott lehetőséget helyett ez a..... inkábnb nem mondok semmit.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Higuain, pfff...
biztos Roby Baggio volt a példaképe 😊
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 404
Jo a mifocink oldal.Naponta olvasom.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
 www.mifocink.com/?p=5475
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/uefa-ujra-szabadon-igazolhat-a-psg-es-a-man-city-2423685ozibozi
na,ezek után uefaloniazzon valaki 😀