Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 087 — Invisible man
Zlatané meg sztem egyáltalán nem volt piros...csebi
Élőben nézve tényleg durván nézett ki az eset és csak a visszajátszásból látszott, hogy visszahúzta a lábát. Mondjuk Oscar színjátéka hozzátett a lap színéhez.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 918 — Lucas Scott
hát előbb szorongatja meg a Chelsea a Bayern-Barca-Real hármast szvsz, mint a PSG, és számomra csak ez a lényeg, semmi több

az meg, hogy a Chelsea így nyer... ne röhögtess már, 1-2 csapat kivételével mindenki antifocit nyom a kieséses szakaszba, ahogy megvan az előny, és az ellenfél azért nem Sahtar szintStez
hát pedig a realt a schalke is megszorongatta, nem kell ahhoz chelsea...eaglesmcnabb
azért azt tegyük hozzá, hogy ha a Schalke a Realt nem a legnagyobb hullámvölgy alatt kapja meg, hanem mondjuk ősz elején, akkor 4-0 4-0-lal simán küldték volna őket haza. csak hát most kerültek velük össze.slowmotion
Viszont ha Puskás, Gento és di Stefano játszana, akkor 8-0, 8-0 is lehetne.Sobri Jóska
viszont nem kéne baromságokat beszélni, mert simán elnyomnák őket. lehet, hogy több gömbérzékük volt, de kissé fizikális lett a mai futball.
a 4-0 4-0 meg ugyanerre a Real-keretre értődött, csak most éppen nincsenek egyáltalán jó formában. ősszel voltak.slowmotion
annyiban igaza van Sobrinak, hogy a sportban nincsen ha, legalábbis sztem erre akarta felhívni a figyelmet. amúgy arról, hogy nincsenek jó formában csak a játékosok meg az edző tehetnek ... az már régen rossz, ha egy di Matteo csapattól otthon 4 gólt kapsz ... irányítónak amúgy ott van Kroos, annyira akartátok, akkor használjátok arra, amiben a legjobb
Bayern meccsen sztem piros volt, a szabály a rossz, sokkal egyszerűbb lenne, ha mondjuk leszámítva a durvaságot (ütés-taposás) a tizenhatoson belül elkövetett bmien szabálytalanságnál a tizi mellé csak sárgát lehetne adni (de el tudok képzelni olyan eseteket, hogy akkor meg ez lenne igazságtalan ...)

Zlatané meg sztem egyáltalán nem volt piros, az a gáz, hogy így a következő körből el lesz tiltva, a legjobb játékos ... José btw nagyon sportszerű volt most a sajtótájékoztatón!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
hát előbb szorongatja meg a Chelsea a Bayern-Barca-Real hármast szvsz, mint a PSG, és számomra csak ez a lényeg, semmi több

az meg, hogy a Chelsea így nyer... ne röhögtess már, 1-2 csapat kivételével mindenki antifocit nyom a kieséses szakaszba, ahogy megvan az előny, és az ellenfél azért nem Sahtar szintStez
hát pedig a realt a schalke is megszorongatta, nem kell ahhoz chelsea...eaglesmcnabb
azért azt tegyük hozzá, hogy ha a Schalke a Realt nem a legnagyobb hullámvölgy alatt kapja meg, hanem mondjuk ősz elején, akkor 4-0 4-0-lal simán küldték volna őket haza. csak hát most kerültek velük össze.slowmotion
Viszont ha Puskás, Gento és di Stefano játszana, akkor 8-0, 8-0 is lehetne.Sobri Jóska
viszont nem kéne baromságokat beszélni, mert simán elnyomnák őket. lehet, hogy több gömbérzékük volt, de kissé fizikális lett a mai futball.
a 4-0 4-0 meg ugyanerre a Real-keretre értődött, csak most éppen nincsenek egyáltalán jó formában. ősszel voltak.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 123 — #NoStress

Viszont ha Puskás, Gento és di Stefano játszana, akkor 8-0, 8-0 is lehetne.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan

azért azt tegyük hozzá, hogy ha a Schalke a Realt nem a legnagyobb hullámvölgy alatt kapja meg, hanem mondjuk ősz elején, akkor 4-0 4-0-lal simán küldték volna őket haza. csak hát most kerültek velük össze.
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska

hát pedig a realt a schalke is megszorongatta, nem kell ahhoz chelsea...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369

Teljesen jó ez a PSG, nagyon jó kezdőjük van. Tavaly idegenben lőtt góllal jutott tovább a Chelsea ellenük, tavaly előtt meg a Barca szintén csak azért, mert több gólt lőttek idegenben.

Bár nem szurkolok nekik mert az ilyen újgazdag csapatokat rühellem, de Ibra megérdemelne egy BL-t 😀
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 822 — Whoops, looks like something went wrong.

az meg, hogy a Chelsea így nyer... ne röhögtess már, 1-2 csapat kivételével mindenki antifocit nyom a kieséses szakaszba, ahogy megvan az előny, és az ellenfél azért nem Sahtar szint

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
mennyivel izgalmasabb meccsek lennének ha végre eltörölnék ezt a hülye "idegenbeli-gól többet ér" szabályt
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 200
veszekedés helyett diego a videószobában majd visszanézheti, ahogy elqrta a továbbjutást, utoljára mikor a végén csak tovább kellett volna pöccinteni a meccslabdát (balra)
több mint 10 éve
sajnálom a Chelsea-t, nekik több esélyük lenne a folytatásbanStez
ja, bemakkolhatták volna megint úgy, mint '12-ben gyalázatos focivallol
letojom, én izgalmas folytatást akarok, szerintem a Chelsea ezt inkább megadja, mint a PSG, akit szvsz egy Barca vagy bayern hazaküld néggyelStez
Na aztán a Chelsea nagyon izgalmas meccseket játszik, amint egy fél góllal továbbjutásra állnak, 20-an védekeznek.

Tegnap pl. a Schalke kurvajó meccset játszott, az is tud izgalmas lenni.
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
meg kell hagyni, ritka szarok voltunk ma

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
letojom, én izgalmas folytatást akarok, szerintem a Chelsea ezt inkább megadja, mint a PSG, akit szvsz egy Barca vagy bayern hazaküld néggyel

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Mocskos ez a csapat.
több mint 10 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
ja, bemakkolhatták volna megint úgy, mint '12-ben gyalázatos focival

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
sajnálom a Chelsea-t, nekik több esélyük lenne a folytatásban

több mint 10 éve
kapus sors :az év védése után egy hulló falevél
több mint 10 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
fú, hát ezt nem hittem volna 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
mondom én, hogy Silva a meccs embere

Don't blink!
több mint 10 éve
Silva! Ott a Milanos gól! 😀
több mint 10 éve
EEEZZZZAAAAZZZZ 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Tehát hátraüt a bíró lefújja de továbbra is játszik annak ellenére hogy egy perce kakaskodott. Valami god modeot hívtak le Costára?

több mint 10 éve
hozzáért a kapus keze , púlsanyisan megvolt a kontakt😊
több mint 10 éve
Saját magát veri meg a Párizs.

több mint 10 éve
áh, pont Silva csinál ilyen hülyeséget, ő volt a PSG legjobb embere ma

Don't blink!