NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 455
54
18:00 ARMED FORCES BOWL [Fort Worth TX], Navy vs Oklahoma - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Na de Müller mitől fáradt el, amikor a Bayernben még rinyált is, hogy egy csomó meccsen nem játszatták?StezAzért 59 meccsen játszott. Bundesligában konkrétan minden meccsen. Egyszer cserélték csak be...
több mint 12 éve
Na de Müller mitől fáradt el, amikor a Bayernben még rinyált is, hogy egy csomó meccsen nem játszatták?
több mint 12 éve
A következőn nem lenne rossz ötlet Wilhelmssonnal kezdeni.. Elmander viszont takarodj!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Kilkenny ez nagyon állat 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ibra fején annyira látszott a "Miért ilyen szarok a csapattársaim?" gondolat.SchleckÉs igaza van szerencsétlennek...
több mint 12 éve
Tessék az ukránok vezetik a csoportot és nem hátulról
több mint 12 éve
Milevskiy lehet az új Samaras
több mint 12 éve
Lehet túlzottan kritikus vagyok, mert nekik szurkolok. 😊 Alapvetően nagyon sokat érhet majd ez az 1-0. Alapvetően nincs gond, nincsenek kellően összeszokva, és 1-2 játékos már most fáradt, pl Müller. Egyetértünk. Nem is kívántam, hogy 4-0-val kezdünk. 😊(Pici) csalódás: Németek VrijbloedEzt nem teljesen értem. Számomra azt hozták amit nagyjából vártam. Irreális volt azt várni tőlük, hogy majd végig dominálni fogják a meccseiket, most a biztos tovább jutás a lényeg. Ráérnek majd később szépen játszani. Meg amúgy is, ha ilyen fos játékkal nyernek EB-t hát legyen. Inkább mint, hogy csili-vili játék, de vereség a végén, mint elmúlt pár évben.FViktor93
Igen, sok ilyen győzelmet akarok még, amikor azt mondják, hogy szarok voltunk. 😊 😉 😀
több mint 12 éve
A svédek kicsit későn ébredtek....
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Nyertél 😉Nem úgy, mint 1974-ben, amikor a Népstadionban Ekström kifejelt minket az NSZK VB 16-ból... (3:3, ha jól emlékszem... Ki az öreg??? 😛 )zemanla1990 óta szimpatizálok a svédekkel majd minden sportágban a magyarok után, csak Ibra ne lenne 😊 (mondjuk ő nem is ehte az)dandeAkkor még Dahlin és Brolin voltak a csatárok? Az szimpi csapat volt. Különösen mert nem nagyon kerültünk velük egy csoportba..... 😊csi77
több mint 12 éve
hallod, alig ért hozzá a svéd csóka, ráadásul az ukrán még másodperceket várt, és utána dobta úgy hanyatt magát, mint akit most ütöttek megaz miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 😀Mindjárt vesén térdellek lendületből, annyira nem élmény ám 😀JasW
emberünk hogy hanyatvágta magát 😀 😀 😀
és kommentátor pajtás azt mondja, ez egy kimondottan csúnya belépő volt, amikor hozzá is alig ért a svéd 😀Stez
több mint 12 éve
Ja bizony mondjuk ők 93-s meccsre biztos nem szívesen emlékeznek velünk kapcsolatban (akkor tört el Brolin lába azt nézni is fájt) s persze a jó öreg Ravelli1990 óta szimpatizálok a svédekkel majd minden sportágban a magyarok után, csak Ibra ne lenne 😊 (mondjuk ő nem is ehte az)dandeAkkor még Dahlin és Brolin voltak a csatárok? Az szimpi csapat volt. Különösen mert nem nagyon kerültünk velük egy csoportba..... 😊csi77
több mint 12 éve
Na jó.. ha ezt Mellberg bal lábbal beemeli, az évtized gólja.. 😂
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ibra fején annyira látszott a "Miért ilyen szarok a csapattársaim?" gondolat.
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
(Pici) csalódás: Németek VrijbloedEzt nem teljesen értem. Számomra azt hozták amit nagyjából vártam. Irreális volt azt várni tőlük, hogy majd végig dominálni fogják a meccseiket, most a biztos tovább jutás a lényeg. Ráérnek majd később szépen játszani. Meg amúgy is, ha ilyen fos játékkal nyernek EB-t hát legyen. Inkább mint, hogy csili-vili játék, de vereség a végén, mint elmúlt pár évben.
több mint 12 éve
Svájctól innentől sokat várok. Már az első körben is jók voltak, de szerintem innentől csak jobbak lesznek, remélem folyamatosan fejlődnek majd, ahogy halad előre a torna.
több mint 12 éve
JasW
53
az miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 😀Mindjárt vesén térdellek lendületből, annyira nem élmény ám 😀
emberünk hogy hanyatvágta magát 😀 😀 😀
és kommentátor pajtás azt mondja, ez egy kimondottan csúnya belépő volt, amikor hozzá is alig ért a svéd 😀Stez
több mint 12 éve
az miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 😀emberünk hogy hanyatvágta magát 😀 😀 😀
és kommentátor pajtás azt mondja, ez egy kimondottan csúnya belépő volt, amikor hozzá is alig ért a svéd 😀
több mint 12 éve
Azért Ibra magasan a legjobb játékos a pályán.. már majdnem sajnálom a svédeket 😊Na, kell a fetrengés..
több mint 12 éve
Nem úgy, mint 1974-ben, amikor a Népstadionban Ekström kifejelt minket az NSZK VB 16-ból... (3:3, ha jól emlékszem... Ki az öreg??? 😛 )1990 óta szimpatizálok a svédekkel majd minden sportágban a magyarok után, csak Ibra ne lenne 😊 (mondjuk ő nem is ehte az)dandeAkkor még Dahlin és Brolin voltak a csatárok? Az szimpi csapat volt. Különösen mert nem nagyon kerültünk velük egy csoportba..... 😊csi77
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Elmander mindig egy ritka nagy szerencsétlen volt
több mint 12 éve
Így egy kör után:Pozitívum: SVÁJC, Oroszok, Dánok, Horvátok, Ukránok, Olaszok, Portugálok szívóssága
Akiktől kábé hasonlót vártam: Görögök, Csehek, Írek, Spanyolok, Svédek, Angolok
(Pici) csalódás: Németek (de legalább a 3 pont megvan), Hollandok, Lengyelek, Franciák
több mint 12 éve
Granquist és Mellberg úgy játszik ma, mint két langyi. Nem tudom, mi van velük.Schleckegymásba szerettek 😀
több mint 12 éve
"utolsó rohamra, vagy legalább az EB megtartására bíztatják az ukrán szurkolók a sajátjaikat"most ha kikapnak, vagy ikszelnek, akkor nem lesz több meccs ukrajnában, vagy mi? 😀