Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Pirlo és Pogba nélkül is laza továbbjutás! Szép volt! Forza Juve!! 😊
több mint 10 éve
Neymar Kluivert legszebb napjait idézi. 100-ból 1.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Tevez megvétele 12 millióért nagyobb lopás volt, mint amikor a Patriots egy negyedik körösért megszerezte Randy Mosst
több mint 10 éve
én Pellegrinit nem értem. szénné vádárolták magukat, egy ilyen kerettel még Big Sam is behúzná a PL-t, erre az első bajnokságuk nagyon röfögött (meg persze a QPR is jókor vett vissza a tempóból, egy perccel azután, hogy kiderült, bent maradtak), a második meg... no hát ha Henderson nem állíttatja ki magát egy faszság miatt, akkor a második valszeg nem lett volna meg (igen, furcsa ezt mondani, de valahogy megkerülhetetlen lett a csapat sikere szempontjából)Harmat gyenge ez a csapat, nem is értem Pellegrini hogy bír egymás után ilyen töketlen taktikát kitalálni a Barca ellen...flzoliA City-nél elgurult a gyógyszer.gdavida bajnokság már nagyjából bukó, tusfürdő kupa bukó, mikiegér kupa bukó, a BL - úgy tűnik - bukó.
nem szép, de érthető.slowmotion
több mint 10 éve
azé' a Pool kiveréséhez igencsak kellett, hogy Webb vagy ki a faszom megtolja a szekeret, mert ha megadja azt a tizenegyest, amit egyébként csak ő nem ítélt annak, akkor lendületből meg lett volna toszva a londoni brigád (valamikor erősen a második félidő közepénél volt talán)elfogadnám a "favágót könnyű legyőzni" kritikát, ha a döntőig nem vertünk volna ki 3 komoly PL csapatot(sp*rs,pool,everton) és egy olyan kis csapatot aki a city-t ejtette ki, ráadásul idegenben...Igaz a Stoke vagy melyik favágó egylet legyűrése a döntőben és a BL-ben való küzdelmes kiesések (értsd első meccsen bitang nagy tasli, majd a visszavágón a tartalékoló ellenfél ellen egy hiányzó gólszám - 1 -es győzelem)mert az FA kupa megnyerése smafu volt... pont ez a 90 perc az amivel sikerült bebetonoznia magát a kispadra még jó ideig 😀ZERO_Lhehe Arsenal majdnem megcsinálta...Tipikus Arsenal-os bukta volt. Arra pont jó, hogy Wengert és az idióta edzéstervét konzerválja a kispadonflzoli
de csak majdnem...NB2
A pénz megvan, a játékos alapanyag is. Az állandó sérüléshullám nem lehet kifogás, főleg ennyi éven át. Gondolom kókler az orvosi személyzet vagy a segédedző állomány. Vagy épp Wenger az edzésterv írás időszakát használja fel fiatal pirospozsgás jó gömbérzékű fiúcskák kukkolására nem tudom....flzoli
AW tavaly kapott először normális költőpénzt, FA kupa (+CS) lett az eredménye, idén FA elődöntőben vagyunk és 1 pontra a második helytől... nem azt mondom, hogy nem volt gáz kiesni tegnap, de ettől még simán lehet előrelépés a szezonZERO_L
több mint 10 éve
PL kisöpörve, bundesliga Bayern kivételével kisöpörve...3 spanyol, 2 francia, 1 német, 1 portugál, 1 olaszIgen, behúztak a tutiba a PL-el :p
(mondjuk a francia bajnokság nem ilyen erős, csak volt egy kis mákjuk is)NB2
több mint 10 éve
PL kisöpörve, bundesliga Bayern kivételével kisöpörve...3 spanyol, 2 francia, 1 német, 1 portugál, 1 olasz(mondjuk a francia bajnokság nem ilyen erős, csak volt egy kis mákjuk is)
több mint 10 éve
elfogadnám a "favágót könnyű legyőzni" kritikát, ha a döntőig nem vertünk volna ki 3 komoly PL csapatot(sp*rs,pool,everton) és egy olyan kis csapatot aki a city-t ejtette ki, ráadásul idegenben...Igaz a Stoke vagy melyik favágó egylet legyűrése a döntőben és a BL-ben való küzdelmes kiesések (értsd első meccsen bitang nagy tasli, majd a visszavágón a tartalékoló ellenfél ellen egy hiányzó gólszám - 1 -es győzelem)mert az FA kupa megnyerése smafu volt... pont ez a 90 perc az amivel sikerült bebetonoznia magát a kispadra még jó ideig 😀ZERO_Lhehe Arsenal majdnem megcsinálta...Tipikus Arsenal-os bukta volt. Arra pont jó, hogy Wengert és az idióta edzéstervét konzerválja a kispadonflzoli
de csak majdnem...NB2
A pénz megvan, a játékos alapanyag is. Az állandó sérüléshullám nem lehet kifogás, főleg ennyi éven át. Gondolom kókler az orvosi személyzet vagy a segédedző állomány. Vagy épp Wenger az edzésterv írás időszakát használja fel fiatal pirospozsgás jó gömbérzékű fiúcskák kukkolására nem tudom....flzoli
AW tavaly kapott először normális költőpénzt, FA kupa (+CS) lett az eredménye, idén FA elődöntőben vagyunk és 1 pontra a második helytől... nem azt mondom, hogy nem volt gáz kiesni tegnap, de ettől még simán lehet előrelépés a szezon

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Harmat gyenge ez a csapat, nem is értem Pellegrini hogy bír egymás után ilyen töketlen taktikát kitalálni a Barca ellen...A City-nél elgurult a gyógyszer.gdavida bajnokság már nagyjából bukó, tusfürdő kupa bukó, mikiegér kupa bukó, a BL - úgy tűnik - bukó.
nem szép, de érthető.slowmotion
több mint 10 éve
A City-nél elgurult a gyógyszer.gdavida bajnokság már nagyjából bukó, tusfürdő kupa bukó, mikiegér kupa bukó, a BL - úgy tűnik - bukó.
nem szép, de érthető.
több mint 10 éve
A City-nél elgurult a gyógyszer.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
sportgeza.hu/futball/2015/03/18/eljott_a_magyar_futballban_blietzkrieg/Jó ha igaz,hogy bement szünetben és ő adott utasításokat miközben ott volt a szövetségi edző,akkor az elég paraszt.
Valahogy sejtettem, hogy a gőgős "edzőfejedelmek" nem fogják tűrni, hogy beleszóljanak a "munkájukba"
Pont egy ilyen elszánt diktátor típusú ember kell ide, remélem nem tudják majd megfúrni alulról a pöcegödör kiskirályaiflzoli
több mint 10 éve
nincs az az isten hogy én elolvassak bármit a sportgézánabban viszont én is bízok hogy az egervári bt tagjai messzire elkerülik a magyar válogatottakat
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
sportgeza.hu/futball/2015/03/18/eljott_a_magyar_futballban_blietzkrieg/Valahogy sejtettem, hogy a gőgős "edzőfejedelmek" nem fogják tűrni, hogy beleszóljanak a "munkájukba"
Pont egy ilyen elszánt diktátor típusú ember kell ide, remélem nem tudják majd megfúrni alulról a pöcegödör kiskirályai
több mint 10 éve
Igaz a Stoke vagy melyik favágó egylet legyűrése a döntőben és a BL-ben való küzdelmes kiesések (értsd első meccsen bitang nagy tasli, majd a visszavágón a tartalékoló ellenfél ellen egy hiányzó gólszám - 1 -es győzelem)mert az FA kupa megnyerése smafu volt... pont ez a 90 perc az amivel sikerült bebetonoznia magát a kispadra még jó ideig 😀ZERO_Lhehe Arsenal majdnem megcsinálta...Tipikus Arsenal-os bukta volt. Arra pont jó, hogy Wengert és az idióta edzéstervét konzerválja a kispadonflzoli
de csak majdnem...NB2
A pénz megvan, a játékos alapanyag is. Az állandó sérüléshullám nem lehet kifogás, főleg ennyi éven át. Gondolom kókler az orvosi személyzet vagy a segédedző állomány. Vagy épp Wenger az edzésterv írás időszakát használja fel fiatal pirospozsgás jó gömbérzékű fiúcskák kukkolására nem tudom....
több mint 10 éve
mert az FA kupa megnyerése smafu volt... pont ez a 90 perc az amivel sikerült bebetonoznia magát a kispadra még jó ideig 😀hehe Arsenal majdnem megcsinálta...Tipikus Arsenal-os bukta volt. Arra pont jó, hogy Wengert és az idióta edzéstervét konzerválja a kispadonflzoli
de csak majdnem...NB2

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Most már hajrá City! Legalább 1 angol csapat menjen 8 közé! 😕 Elég silány szereplés a BL-ben. "Kedvelem" mindkét francia csapatot, de reméltem, hogy legalább csak az egyik fog továbbmenni. (Az, hogy mi meg a csoportkörben már búcsúztunk... 😕 ).Világlegjobbbajnokságának ékkövei dobták a PL miatt a BL-t, ez egyértelmű
| azért nagyon remélem, hogy jövőre ugyan ez a 4 csapat lesz majd ismét ott
YNWA | balazs799
több mint 10 éve
hehe Arsenal majdnem megcsinálta...Tipikus Arsenal-os bukta volt. Arra pont jó, hogy Wengert és az idióta edzéstervét konzerválja a kispadon
de csak majdnem...NB2
több mint 10 éve
Most már hajrá City! Legalább 1 angol csapat menjen 8 közé! 😕 Elég silány szereplés a BL-ben. "Kedvelem" mindkét francia csapatot, de reméltem, hogy legalább csak az egyik fog továbbmenni. (Az, hogy mi meg a csoportkörben már búcsúztunk... 😕 ). | azért nagyon remélem, hogy jövőre ugyan ez a 4 csapat lesz majd ismét ott
YNWA |

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nagy nehezen de meg van... 😀
több mint 10 éve
hehe Arsenal majdnem megcsinálta...hmmm...
de csak majdnem...NB2
2013.02.29. London: Arsenal - Bayern 1:3
2013.03.13. München: Bayern - Arsenal 0:2
(2013.05.25. London: Dortmund - Bayern 1:2)
2015.02.25. London: Arsenal - Monaco 1:3
2015.03.17. Monaco: Monaco - Arsenal 0:2
2015.06.05. Berlin: ???
nagy poén lenne, ha ez a Monaco megnyerné, de... ez azért elég érdekes egybeesés, nem?
több mint 10 éve
ilyen tiziket, te édes jó istenem 😀😀
több mint 10 éve
Ha Leno továbbvédi a Leverkusent akkor kapni fog egy late night talk showt a Sat1en?
több mint 10 éve
ha csak egy kicsi szerencsénk van, akkor... de nincs ha 😛