Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Pirlo és Pogba nélkül is laza továbbjutás! Szép volt! Forza Juve!! 😊
több mint 10 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Neymar Kluivert legszebb napjait idézi. 100-ból 1.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 889 — Cowboys fan
Tevez megvétele 12 millióért nagyobb lopás volt, mint amikor a Patriots egy negyedik körösért megszerezte Randy Mosst
több mint 10 éve
A City-nél elgurult a gyógyszer.gdavid
a bajnokság már nagyjából bukó, tusfürdő kupa bukó, mikiegér kupa bukó, a BL - úgy tűnik - bukó.
nem szép, de érthető.slowmotion
Harmat gyenge ez a csapat, nem is értem Pellegrini hogy bír egymás után ilyen töketlen taktikát kitalálni a Barca ellen...flzoli
én Pellegrinit nem értem. szénné vádárolták magukat, egy ilyen kerettel még Big Sam is behúzná a PL-t, erre az első bajnokságuk nagyon röfögött (meg persze a QPR is jókor vett vissza a tempóból, egy perccel azután, hogy kiderült, bent maradtak), a második meg... no hát ha Henderson nem állíttatja ki magát egy faszság miatt, akkor a második valszeg nem lett volna meg (igen, furcsa ezt mondani, de valahogy megkerülhetetlen lett a csapat sikere szempontjából)
több mint 10 éve
hehe Arsenal majdnem megcsinálta...
de csak majdnem...NB2
Tipikus Arsenal-os bukta volt. Arra pont jó, hogy Wengert és az idióta edzéstervét konzerválja a kispadonflzoli
mert az FA kupa megnyerése smafu volt... pont ez a 90 perc az amivel sikerült bebetonoznia magát a kispadra még jó ideig 😀ZERO_L
Igaz a Stoke vagy melyik favágó egylet legyűrése a döntőben és a BL-ben való küzdelmes kiesések (értsd első meccsen bitang nagy tasli, majd a visszavágón a tartalékoló ellenfél ellen egy hiányzó gólszám - 1 -es győzelem)

A pénz megvan, a játékos alapanyag is. Az állandó sérüléshullám nem lehet kifogás, főleg ennyi éven át. Gondolom kókler az orvosi személyzet vagy a segédedző állomány. Vagy épp Wenger az edzésterv írás időszakát használja fel fiatal pirospozsgás jó gömbérzékű fiúcskák kukkolására nem tudom....flzoli
elfogadnám a "favágót könnyű legyőzni" kritikát, ha a döntőig nem vertünk volna ki 3 komoly PL csapatot(sp*rs,pool,everton) és egy olyan kis csapatot aki a city-t ejtette ki, ráadásul idegenben...

AW tavaly kapott először normális költőpénzt, FA kupa (+CS) lett az eredménye, idén FA elődöntőben vagyunk és 1 pontra a második helytől... nem azt mondom, hogy nem volt gáz kiesni tegnap, de ettől még simán lehet előrelépés a szezonZERO_L
azé' a Pool kiveréséhez igencsak kellett, hogy Webb vagy ki a faszom megtolja a szekeret, mert ha megadja azt a tizenegyest, amit egyébként csak ő nem ítélt annak, akkor lendületből meg lett volna toszva a londoni brigád (valamikor erősen a második félidő közepénél volt talán)
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
PL kisöpörve, bundesliga Bayern kivételével kisöpörve...3 spanyol, 2 francia, 1 német, 1 portugál, 1 olasz
(mondjuk a francia bajnokság nem ilyen erős, csak volt egy kis mákjuk is)NB2
Igen, behúztak a tutiba a PL-el :p

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
PL kisöpörve, bundesliga Bayern kivételével kisöpörve...3 spanyol, 2 francia, 1 német, 1 portugál, 1 olasz
(mondjuk a francia bajnokság nem ilyen erős, csak volt egy kis mákjuk is)
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
de csak majdnem...NB2
Tipikus Arsenal-os bukta volt. Arra pont jó, hogy Wengert és az idióta edzéstervét konzerválja a kispadonflzoli
mert az FA kupa megnyerése smafu volt... pont ez a 90 perc az amivel sikerült bebetonoznia magát a kispadra még jó ideig 😀ZERO_L
Igaz a Stoke vagy melyik favágó egylet legyűrése a döntőben és a BL-ben való küzdelmes kiesések (értsd első meccsen bitang nagy tasli, majd a visszavágón a tartalékoló ellenfél ellen egy hiányzó gólszám - 1 -es győzelem)

A pénz megvan, a játékos alapanyag is. Az állandó sérüléshullám nem lehet kifogás, főleg ennyi éven át. Gondolom kókler az orvosi személyzet vagy a segédedző állomány. Vagy épp Wenger az edzésterv írás időszakát használja fel fiatal pirospozsgás jó gömbérzékű fiúcskák kukkolására nem tudom....flzoli
elfogadnám a "favágót könnyű legyőzni" kritikát, ha a döntőig nem vertünk volna ki 3 komoly PL csapatot(sp*rs,pool,everton) és egy olyan kis csapatot aki a city-t ejtette ki, ráadásul idegenben...

AW tavaly kapott először normális költőpénzt, FA kupa (+CS) lett az eredménye, idén FA elődöntőben vagyunk és 1 pontra a második helytől... nem azt mondom, hogy nem volt gáz kiesni tegnap, de ettől még simán lehet előrelépés a szezon

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
a bajnokság már nagyjából bukó, tusfürdő kupa bukó, mikiegér kupa bukó, a BL - úgy tűnik - bukó.
nem szép, de érthető.slowmotion
Harmat gyenge ez a csapat, nem is értem Pellegrini hogy bír egymás után ilyen töketlen taktikát kitalálni a Barca ellen...

több mint 10 éve
nem szép, de érthető.
több mint 10 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
A City-nél elgurult a gyógyszer.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Forza Juve!!!

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
 sportgeza.hu/futball/2015/03/18/eljott_a_magyar_futballban_blietzkrieg/

Valahogy sejtettem, hogy a gőgős "edzőfejedelmek" nem fogják tűrni, hogy beleszóljanak a "munkájukba"
Pont egy ilyen elszánt diktátor típusú ember kell ide, remélem nem tudják majd megfúrni alulról a pöcegödör kiskirályaiflzoli
Jó ha igaz,hogy bement szünetben és ő adott utasításokat miközben ott volt a szövetségi edző,akkor az elég paraszt.

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 903 — The Mathematician
nincs az az isten hogy én elolvassak bármit a sportgézán
abban viszont én is bízok hogy az egervári bt tagjai messzire elkerülik a magyar válogatottakat

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
 sportgeza.hu/futball/2015/03/18/eljott_a_magyar_futballban_blietzkrieg/

Valahogy sejtettem, hogy a gőgős "edzőfejedelmek" nem fogják tűrni, hogy beleszóljanak a "munkájukba"
Pont egy ilyen elszánt diktátor típusú ember kell ide, remélem nem tudják majd megfúrni alulról a pöcegödör kiskirályai

több mint 10 éve
de csak majdnem...NB2

A pénz megvan, a játékos alapanyag is. Az állandó sérüléshullám nem lehet kifogás, főleg ennyi éven át. Gondolom kókler az orvosi személyzet vagy a segédedző állomány. Vagy épp Wenger az edzésterv írás időszakát használja fel fiatal pirospozsgás jó gömbérzékű fiúcskák kukkolására nem tudom....

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
de csak majdnem...NB2
mert az FA kupa megnyerése smafu volt... pont ez a 90 perc az amivel sikerült bebetonoznia magát a kispadra még jó ideig 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Most már hajrá City! Legalább 1 angol csapat menjen 8 közé! 😕 Elég silány szereplés a BL-ben. "Kedvelem" mindkét francia csapatot, de reméltem, hogy legalább csak az egyik fog továbbmenni. (Az, hogy mi meg a csoportkörben már búcsúztunk... 😕 ).

| azért nagyon remélem, hogy jövőre ugyan ez a 4 csapat lesz majd ismét ott
YNWA
| balazs799
Világlegjobbbajnokságának ékkövei dobták a PL miatt a BL-t, ez egyértelmű

több mint 10 éve
de csak majdnem...NB2
Tipikus Arsenal-os bukta volt. Arra pont jó, hogy Wengert és az idióta edzéstervét konzerválja a kispadon

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Most már hajrá City! Legalább 1 angol csapat menjen 8 közé! 😕 Elég silány szereplés a BL-ben. "Kedvelem" mindkét francia csapatot, de reméltem, hogy legalább csak az egyik fog továbbmenni. (Az, hogy mi meg a csoportkörben már búcsúztunk... 😕 ).

| azért nagyon remélem, hogy jövőre ugyan ez a 4 csapat lesz majd ismét ott
YNWA
|

Liverpool Fc
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Nagy nehezen de meg van... 😀
több mint 10 éve
de csak majdnem...NB2
hmmm...

2013.02.29. London: Arsenal - Bayern 1:3
2013.03.13. München: Bayern - Arsenal 0:2
(2013.05.25. London: Dortmund - Bayern 1:2)

2015.02.25. London: Arsenal - Monaco 1:3
2015.03.17. Monaco: Monaco - Arsenal 0:2
2015.06.05. Berlin: ???

nagy poén lenne, ha ez a Monaco megnyerné, de... ez azért elég érdekes egybeesés, nem?
több mint 10 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
ilyen tiziket, te édes jó istenem 😀😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 441 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha Leno továbbvédi a Leverkusent akkor kapni fog egy late night talk showt a Sat1en?
több mint 10 éve
ha csak egy kicsi szerencsénk van, akkor... de nincs ha 😛