Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
6 ponttal a vonal felett Dárdaiék a tegnapi győzelemnek hála.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
senki nem írta még, de bekarikáztátok már a naptáratokban 2022. december 18-át? 😊baggio
Nem, mert remélhetőleg addigra elveszik tőlük a VB rendezést. 😀iktriad
Nem fogy ki addig az olaj -> sansztalan

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 441 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
senki nem írta még, de bekarikáztátok már a naptáratokban 2022. december 18-át? 😊baggio
Nem, mert remélhetőleg addigra elveszik tőlük a VB rendezést. 😀
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
senki nem írta még, de bekarikáztátok már a naptáratokban 2022. december 18-át? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
bl negyeddöntők:
PSG - Barca
Atletico - Real
Porto - Bayern
Juventus - MonacoDexxter Tailor
Hát nem magunkra fogadnék az Atletico ellen...Toca
Ha holnap lenne a meccs én sem,de amikor lesz,Modric már 100%-s lesz,és ha ő a pályán van akkor nincs gond a Realnal.Kenny
Bármelyik csapat ellen ez elég lehetne, az Atletico ellen azért kevés lesz, ha a CR-Bale-Benzema vonulat nem javul fel
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
plusz egy az Volkswageneseknek, nagyon jó formában vannak én is kinézek nekik egy döntőt, de lehet ott egy rutinosabb csapat elveri őket
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 441 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
de röhögnék egy Dinamo Kijev - Zenit döntőn EL-ben 😀Dexxter Tailor
Wolfsburg-Seviila lesz.
Előbbi talán a legjobb formában lévő EL csapat, utóbbi meg mindig döntőbe jut mostanság. 😀😀
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
bl negyeddöntők:
PSG - Barca
Atletico - Real
Porto - Bayern
Hát nem magunkra fogadnék az Atletico ellen...Toca
Ha holnap lenne a meccs én sem,de amikor lesz,Modric már 100%-s lesz,és ha ő a pályán van akkor nincs gond a Realnal.

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
bl negyeddöntők:
PSG - Barca
Atletico - Real
Porto - Bayern
Hát nem magunkra fogadnék az Atletico ellen...
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
EL negyeddöntők:
Sevilla - Zenit
Dnipro - Brugge
Dinamo Kijev - Fiorentina
Wolfsburg - Napoli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
de röhögnék egy Dinamo Kijev - Zenit döntőn EL-ben 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Csóró PSG-t nagyon ki akarják ejteni, először megkapják a Chelseat, most meg a Barcat 😀
több mint 10 éve
bl negyeddöntők:
PSG - Barca
Atletico - Real
Porto - Bayern
Juventus - Monaco

Don't blink!
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
No offense 😊

Tony
A PL már nagyon régen overrated.csak a chelsea tartja/tartotta az európai elit szintet.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 106 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az angol csapatok kiégtek 😛
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
 www.origo.hu/sport/focivilag/20150319-a-penz-donti-nyomorba-az-angol-klubokat.htmlNB2
azért érdekes táblázatok vannak itt is,pl a BM kerete kb 500M font értékű, a csoportkörben meg átlagosan 150M-nél is olcsóbb kezdővel álltak ki, úgy hogy Neuer mindig kezdett, Lewa+Götze meg csak 1-1 meccsen nem kezdett, nem túl hihető
+ vannak érdekes következtetések, például azért van pénzük az angol csapatoknak (jelen idő) mert a 2016/2017-szezontól kapnak TV-s gigapénzeket (jövő)

kábé öt-tíz perc alatt kiegyenlítve a kétgólos hátrányt.. és ha meglett volna az egál, akkor menetből meg lett volna toszva az Arsenal, amint azt felül írtam.slowmotion
persze, mert ez olyan egyértelmű 😊

Igazából nem is az Arsenal-t akarta tolni, hanem Sterlingen állt így bosszút, ez a kurafi MU bérenc 😀
 www.101greatgoals.com/blog/referee-howard-webbs-crazy-reaction-after-raheem-sterling-touches-him-during-arsenal-liverpool/

Hálás köszönet!!!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
No offense 😊

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
 www.origo.hu/sport/focivilag/20150319-a-penz-donti-nyomorba-az-angol-klubokat.html
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Látom, az angol csapatok mindegyike a bajnokságra koncentrálhat a szezon hátralévő részében, miután a nyomi Everton se ment tovább az EL-ben.

Bámulatos! (Y)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Még a monitorból is hull a forgács és a fűrészpor ezeket a gifeket látva.... 😊

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 889 — Cowboys fan
azé' a Pool kiveréséhez igencsak kellett, hogy Webb vagy ki a faszom megtolja a szekeret, mert ha megadja azt a tizenegyest, amit egyébként csak ő nem ítélt annak, akkor lendületből meg lett volna toszva a londoni brigád (valamikor erősen a második félidő közepénél volt talán)slowmotion

akkor legyen even... vagy csak összerúgtak? 😉ZERO_L
az azért ugye megvan, hogy ez a nyolcvanadik perc? az minimum tizenöttel több, mint a hatvanötödik, amikor ez történt:

és ezzel lett volna 2-2 (már persze ha Webb nem korlátozza egy darabban a vendégcsapatnak megítélhető tizenegyesek számát), kábé öt-tíz perc alatt kiegyenlítve a kétgólos hátrányt.. és ha meglett volna az egál, akkor menetből meg lett volna toszva az Arsenal, amint azt felül írtam.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
azé' a Pool kiveréséhez igencsak kellett, hogy Webb vagy ki a faszom megtolja a szekeret, mert ha megadja azt a tizenegyest, amit egyébként csak ő nem ítélt annak, akkor lendületből meg lett volna toszva a londoni brigád (valamikor erősen a második félidő közepénél volt talán)slowmotion

akkor legyen even... vagy csak összerúgtak? 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 889 — Cowboys fan
a játék minden elemében nő a többi világsztár fölé szintekkel, elképesztő látvány 😊saint mate
mindenki készítse be a popcornt, mert ami most következik... 😀
több mint 10 éve
saint mate New Orleans Saints 12
JAMIE CARRAGHER: MESSI IS KING

"I think he's the best. I think we'll appreciate him more when he stops playing. The numbers you're talking about, you probably think it isn't a serious level of football. You say he has poor seasons and he ends up with 40 or 50 goals!

"Ronaldo won the best footballer last year but I think Messi has elevated himself back up there.

"You can say he's not the best because he's never won a World Cup but I'd say he's the best club footballer of all time."

a játék minden elemében nő a többi világsztár fölé szintekkel, elképesztő látvány 😊
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 106 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát ha azért hagytunk ki ennyi helyzettet, hogy a Madrid ellen majd belőjük megérte 😛 de amúgy nagyon idegesítő... Tevezre pedig nincsenek szavak, szép ez az este na 😀