Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Bunkerrobbantáááás
több mint 12 éve
kommentátor: "gyakorlatban Samaras egyedül majd fog harcolni" 😊 ez nem is volt kérdésjjncaaAlapból a többieknek fel se kéne mennie a pályára...
Amúgy szerintem is a svájci meccs lesz a jobb, itt Samaras hamar eldönti amúgyis.
De jó hogy Halpiacot beraktam a kapuba 😂
több mint 12 éve
Samaras!
több mint 12 éve
szamarasz ide vagy oda, én az orosz-lengyel meccstől várok sokat, épp most zajlik egy tömegbunyó a stadion környékénkommentátor: "gyakorlatban Samaras egyedül majd fog harcolni" 😊 ez nem is volt kérdésSamaras-t emelte ki az M1 a görögöktől: "a 16-oson belülről illik komolyan venni" 😂gdavidEkkora baromságot... ha átlépi a félpályát, már illik komolyan venni!!fetomy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Samaras-t emelte ki az M1 a görögöktől: "a 16-oson belülről illik komolyan venni" 😂gdavidEkkora baromságot... ha átlépi a félpályát, már illik komolyan venni!!
több mint 12 éve
Samaras-t emelte ki az M1 a görögöktől: "a 16-oson belülről illik komolyan venni" 😂
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
"politikai ideológia" 😂 😂 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hirtelen azt hittem jogsértő volt a hszem vagy ilyesmi, pedig max én perelhetnék, de megvan, köszi jj 😀Matthew: A görögök sose rúgtak még 2-t egy meccsen, mivel ha Samaras játszik, 3 alatt meg sem állnak 😛
Aki pedig csatlakozna: Samarasism
több mint 12 éve
A görögök a sose rúgtak 2 gólt egy meccsen 😊Matthew99Svájccal kiegészülve menni fog 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A görögök a sose rúgtak 2 gólt egy meccsen 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
megraktam hogy Szamár-Ász legalább 2 gólt szerez 34.00-es oddsért 😂 😂 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Na ma a görög-csehre 2-2-t raktam. :rolleyes:
több mint 12 éve
Keep calm guys. It's gonna be legen... WAIT FOR IT!
több mint 12 éve
kerestem a vállald a fejed topicban egy olyan képet, melyre ráapplikálható az alapból is vélhetően szériatartozék svájci mez, de volt olyan galád, hogy e nélkül kommentelgetett oda 😕ja, aztán menten emigrálnál Zürichbe, nem tehetem 😀shawnkaés az a durva, hogy csak egy icipicit térsz el a valóságtól. 😀shawnkana linkelj képet mert már kíváncsi vagyok 😀Kiss
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ja, aztán menten emigrálnál Zürichbe, nem tehetem 😀na linkelj képet mert már kíváncsi vagyok 😀Kisselképzeltünk 😀 bennem pl egy Samaras hasonmás képe jelenik meg 😀Kissés az a durva, hogy csak egy icipicit térsz el a valóságtól. 😀shawnka
több mint 12 éve
na linkelj képet mert már kíváncsi vagyok 😀és az a durva, hogy csak egy icipicit térsz el a valóságtól. 😀shawnkahonnan tudjátok hogy nézek ki, hogy így odaképzeltek? 😀elképzeltünk 😀 bennem pl egy Samaras hasonmás képe jelenik meg 😀Kiss
btw természetesen én vagyok az Samaras ollózós fejesgólja után, csak álruhát vettem fel, hogy ne ismerjenek fel.
ez az angolos johnson-cucc pedig óriási 😀 😂fetomy
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
és az a durva, hogy csak egy icipicit térsz el a valóságtól. 😀honnan tudjátok hogy nézek ki, hogy így odaképzeltek? 😀elképzeltünk 😀 bennem pl egy Samaras hasonmás képe jelenik meg 😀Kiss
btw természetesen én vagyok az Samaras ollózós fejesgólja után, csak álruhát vettem fel, hogy ne ismerjenek fel.
több mint 12 éve
honnan tudjátok hogy nézek ki, hogy így odaképzeltek? 😀elképzeltünk 😀 bennem pl egy Samaras hasonmás képe jelenik meg 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2012/2012/06/11/3164834/van-marwijk-facing-netherlands-revolt-led-by-van-der-vaartNocsak. Van der Vaart korábban egy 442-interjúban is határozottan megfogalmazta a kívánatos stratégiát, erős másodedzői babérokra tör. Marwijk eljárása viszont rendben van: mivel a végén úgyis neki kell elvinnie a balhét, le kell törnie az öltözői puccsot.
Érdekes kis cikk.Vrijbloed
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
honnan tudjátok hogy nézek ki, hogy így odaképzeltek? 😀btw természetesen én vagyok az Samaras ollózós fejesgólja után, csak álruhát vettem fel, hogy ne ismerjenek fel.
ez az angolos johnson-cucc pedig óriási 😀 😂
több mint 12 éve
De hát ez fetomy.Samaras lő, góóóll:ide fetomyt kéne be vágni 😀Kiss
Matthew99
több mint 12 éve
http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2012/2012/06/11/3164834/van-marwijk-facing-netherlands-revolt-led-by-van-der-vaartÉrdekes kis cikk.
több mint 12 éve
ukrán mezbe van.Én úgy képzelem el ,hogy Svájci mez és a hátulján Samaras felíratés már minden tiszta 😊 sajnos a kissrác nem svájci mezben van (vagy igen? annyira nem értek a labdarúgáshoz), így én nehezen tudom odaképzelni fetamástjjncaatisztára mint az 1993-as írek elleni meccs 😊lehet,hogy ezekből a meccsekből vették azt ,hogy a 2-0 veszélyes eredmény 😀Kiss
http://www.magyarfutball.hu/hu/merkozes/1049jjncaa
Samaras játszott?
több mint 12 éve
és már minden tiszta 😊 sajnos a kissrác nem svájci mezben van (vagy igen? annyira nem értek a labdarúgáshoz), így én nehezen tudom odaképzelni fetamástlehet,hogy ezekből a meccsekből vették azt ,hogy a 2-0 veszélyes eredmény 😀Kissez kész 😀😀😀D vendégségbe gólt rúgnak 😀Kisstisztára mint az 1993-as írek elleni meccs 😊
http://www.magyarfutball.hu/hu/merkozes/1049jjncaa
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Most elképzeltem ide fetomyt. Hát kész, sírok 😂