Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát nem sok kapus van nála jobb formában jelenleg.Najó,talán Lajos!Az má'n rutin a javából 😀😀😀he7edikmiért, Feröeren nem ő védett?slowmotionvlm nemzetközi rutint emlegetett a kapitány a görögök ellen, csak azért nem érthetőoziboziDárdai szerintem eldöntötte,hogy nála Dibusz a kezdőkapus.KennyAkkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99az egyetlen kapus aki játékban van, meg tartalékozibozi
több mint 10 éve
Az má'n rutin a javából 😀😀😀miért, Feröeren nem ő védett?slowmotionvlm nemzetközi rutint emlegetett a kapitány a görögök ellen, csak azért nem érthetőoziboziDárdai szerintem eldöntötte,hogy nála Dibusz a kezdőkapus.KennyAkkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99az egyetlen kapus aki játékban van, meg tartalékozibozi

több mint 10 éve
miért, Feröeren nem ő védett?vlm nemzetközi rutint emlegetett a kapitány a görögök ellen, csak azért nem érthetőoziboziDárdai szerintem eldöntötte,hogy nála Dibusz a kezdőkapus.KennyAkkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99az egyetlen kapus aki játékban van, meg tartalékozibozi
több mint 10 éve
vlm nemzetközi rutint emlegetett a kapitány a görögök ellen, csak azért nem érthetőDárdai szerintem eldöntötte,hogy nála Dibusz a kezdőkapus.KennyAkkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99az egyetlen kapus aki játékban van, meg tartalékozibozi
több mint 10 éve
Nem,de ha valaki végigjárja a szamárlétrát itthon,aztán kimegy Hollandiába játszani és ott hirtelen nigériai akar lenni,az ne is jöjjön haza.Ezerszer inkább honosítsuk a fehérvári Viniciust,aki legalább ismeri a társait akivel játszani kell.S ez egyenesen azt jelenti, hogy az Otigba gyerekből sem?tüsi91Akkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99Koman teljesen feleslegesen van ott,úgysem fog játszani.Guzmics jól teljesít kint,keretben mindenképp ott a helye,Leandro-ról is jó hírek jönnek.Otigba meg menjen,emlekszem Komanért is itt sírt a fél ország,aztán mi lett belőle.nagy semmi.Kenny
több mint 10 éve
Dárdai szerintem eldöntötte,hogy nála Dibusz a kezdőkapus.Akkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99az egyetlen kapus aki játékban van, meg tartalékozibozi
több mint 10 éve
Akkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99az egyetlen kapus aki játékban van, meg tartalék
több mint 10 éve
S ez egyenesen azt jelenti, hogy az Otigba gyerekből sem?Akkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99Koman teljesen feleslegesen van ott,úgysem fog játszani.Guzmics jól teljesít kint,keretben mindenképp ott a helye,Leandro-ról is jó hírek jönnek.Otigba meg menjen,emlekszem Komanért is itt sírt a fél ország,aztán mi lett belőle.nagy semmi.Kenny
több mint 10 éve
Akkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99Koman teljesen feleslegesen van ott,úgysem fog játszani.Guzmics jól teljesít kint,keretben mindenképp ott a helye,Leandro-ról is jó hírek jönnek.Otigba meg menjen,emlekszem Komanért is itt sírt a fél ország,aztán mi lett belőle.nagy semmi.
több mint 10 éve
Akkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Szerintem meg tó'ni kellett volna rajta egyett és ellőni nem bevárni a védőket.Pont annál a helyzetnél nem volt flegma (egyébként elég gyengén játszott). Ütemtelenül elgurította jobbal, okosan csinálta, sajnos nem jött be.Zolikapocsék első félidő után fontos győzelemnem volt szerencsés = pöttyet flegma volthe7edik
Stu a végén nem volt szerencsésNegritis

több mint 10 éve
Pont annál a helyzetnél nem volt flegma (egyébként elég gyengén játszott). Ütemtelenül elgurította jobbal, okosan csinálta, sajnos nem jött be.pocsék első félidő után fontos győzelemnem volt szerencsés = pöttyet flegma volthe7edik
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz vasárnap a Klasszikuson.....Én a szokásosat várom, nyom a Real (több ziccer, ami kimarad), majd vezet a Barca (mert valahogy meg szokták találni a rést a kemény Real védekező falon), majd megy egy "kis" hiszticsata, véleményes dolgok a 16-oson belül, dulakodás, aztán a meccset az dönti el, hogy a szerencsétlen Barca védelemnek aznap épp mákja van-e (a Messi-Suarez-Neymar trió többet tud lőni, mint amit hátul beszerencsétlenkednek vagy a BBC csődöt mond kontrából is) vagy sem . 😀
Remélem LE lesz olyan hülye, és nekivezérli direktbe a fiait a Real védekező falának. Hiába van pocsék formában a BBC, kontárból kegyetlenül oda tudnak verni, főleg ha egy Kroos-Modric duó osztogat mögöttük. A tavalyi Bayern sokkal jobb csapat volt mint a mostani Barca, és ők is beleszaladtak ebbe a késbe.flzoli
több mint 10 éve
talán, de azért ha valaki kapufát "lő" akkor nehéz azt mondani hogy rosszul csináltapocsék első félidő után fontos győzelemnem volt szerencsés = pöttyet flegma volthe7edik
mondjuk kicsit elfogult vagyok vele
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
pocsék első félidő után fontos győzelemnem volt szerencsés = pöttyet flegma volt

több mint 10 éve
Az 1. félidő az idény őszi felét idézte, a második pedig a tavasziból egy közepeset. A lényeg a 3 pont. Vnap jön az északnyugati derbi!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
pocsék első félidő után fontos győzelemStu a végén nem volt szerencsés
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Szijjártónak a Honvéd volt beígérve, de Hemi papa meggondolta magát, így gondolom előbbi beéri a Győrrel is. Talán még pár futsalos is csatlakozik majd a kerethez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
www.eto.hu/hir/9466/hataridore_beadtuk_a_licence_kerelmunket/Önkormányzati pénzen elvergődnek nyárig, és utána Borkai kilobbyzik valami kis állami szponzorcéget a csapatnak. És voálá, jövőre is indul az MVM-Szerencsejáték Zrt. Totó-Lottó ETO FC
Hogy nagyjainkat idézzem: és ezt így hogy?Sinisa
több mint 10 éve
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz vasárnap a Klasszikuson..... Remélem LE lesz olyan hülye, és nekivezérli direktbe a fiait a Real védekező falának. Hiába van pocsék formában a BBC, kontárból kegyetlenül oda tudnak verni, főleg ha egy Kroos-Modric duó osztogat mögöttük. A tavalyi Bayern sokkal jobb csapat volt mint a mostani Barca, és ők is beleszaladtak ebbe a késbe.
több mint 10 éve
Na akkor most már "csak" a City ellen kéne tovább menni, remélem nem szúrjuk el, és utána meg jó az iksz kiharcolása a Madrid ellen 😀 és onnantól lehet az előnyt őrizgetni talán majd növelgetni.
több mint 10 éve
Igazad van.Tudod milyen az ember...Par hete hullamvolgyben vagyunk...nem tudunk golt rugni...
több mint 10 éve
Megszenvednek a kékek a szentekkel. 😊 Ritkán mondok ilyet, de hajár blue!
Csak a BL maradt... ZoliZoltánAnnak is örülni kell, a tavalyi egy álom szezon volt, elvárásként ugyan azt felállítani erős. De azért remélem, hogy az ATL-nek majd selejtezőznie kell a jövő évi BL-ért.
| Amunt Valencia! |

Liverpool Fc