Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
costa mennyire szar ma bakkerDexxter Tailor
Meg már párszor ki is állhatott volna...Matthew99
hát ja, ritka nagy fasz (ma is) 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
bárkit jó eladni az értéke 'duplájáért' 😊ozibozi
kivéve, ha esetleg miatta esnek ki a BL-ből.
bár mondjuk abból a pánzből vették meg azt a tetűt, aki a leggólerősebb támadójuk...
több mint 10 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
most már essen ki ez a tetű cselzilol
Szégyen lenne, ha ezzel a játékkal továbbmennének. De úgyis továbbfognak... Mondjuk a főisten Josét meghallgatnám, hogyan hibáztatná a bírókat, ha esetleg kiesnének 😀Duff
az UEFA vette rá Luizt, hogy PSG-be menjen, majd egyenlítsen ki ellenük #illuminati

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 087 — Invisible man
costa mennyire szar ma bakkerDexxter Tailor
Meg már párszor ki is állhatott volna...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
most már essen ki ez a tetű cselzilol
Szégyen lenne, ha ezzel a játékkal továbbmennének. De úgyis továbbfognak... Mondjuk a főisten Josét meghallgatnám, hogyan hibáztatná a bírókat, ha esetleg kiesnének 😀
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 199
bárkit jó eladni az értéke 'duplájáért' 😊
több mint 10 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
most már essen ki ez a tetű cselzi

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
akkor most jó ötlet volt Luizt eladni 50 misiért, vagy nem volt jó ötlet? (akkor is, ha már régen zuhanyoznia kellene)
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
costa mennyire szar ma bakker

Don't blink!
több mint 10 éve
mondjuk már vagy 3 piros lehetne minimum ha következetes a sporiozibozi
Így is kellene lennie. Persze hogy találnak egy gólt. Szép volt Cavani....

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
mondjuk már vagy 3 piros lehetne minimum ha következetes a spori
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Elég szimpatikus csapat ez a Chelsea... Mondjuk ilyen edzővel nem csoda.Matthew99
Jaja
több mint 10 éve
Elég szimpatikus csapat ez a Chelsea... Mondjuk ilyen edzővel nem csoda.

több mint 10 éve
cavani hozza a tavalyi negyeddöntős formáját 😊

Don't blink!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
miért befolyásolja a piros jogosságát, az hogy mikor történt?ZERO_L
csak mert ha ez hasonló állásnál fordított helyzetben történik (kis-nagycsapat) az általam megnézett ezernél több meccs alapján nem szokott automatikusan megtörténni.ozibozi
de akkor azt írd, hogy "megint a nagy csapatnak fújnak"

ne azt, hogy ez a 3. percben nem piros, mert ebből az jön le, hogy a 25.ben, 58.-ban viszont jogos piros, csak az első x percben nemZERO_L
a bírói mérlegelésről írtam, pl ezért nem adták meg most a 11 est a Chelsea nek (a kiállítás miatt)ozibozi
oké, csak akkor ne keverjük bele a játékperceket, mert attól teljesen független ez az egész

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
csak mert ha ez hasonló állásnál fordított helyzetben történik (kis-nagycsapat) az általam megnézett ezernél több meccs alapján nem szokott automatikusan megtörténni.ozibozi

ne azt, hogy ez a 3. percben nem piros, mert ebből az jön le, hogy a 25.ben, 58.-ban viszont jogos piros, csak az első x percben nemZERO_L
a bírói mérlegelésről írtam, pl ezért nem adták meg most a 11 est a Chelsea nek (a kiállítás miatt)
több mint 10 éve
egyértelmű, hogy nem volt piros, cserébe most egy teljesen egyértelmű 11-est nem adtak meg nekünk 😕

Don't blink!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football

ne azt, hogy ez a 3. percben nem piros, mert ebből az jön le, hogy a 25.ben, 58.-ban viszont jogos piros, csak az első x percben nem

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
most elmegyek fürdeni, aztán ha visszajövök, és még nem vezet a Dinamó, akkor megteszem a PSG-t brahiból
több mint 10 éve
Valaki tudna adni egy oldalt ahol vannak streamek? Amiket én ismerek, ott pont nincs az a meccs amit nézni akarok(Blackburn-Bolton)hpeter93
go first row pont eu, szóközök nélkül és természetesen pont helyett ponttal 😊
több mint 10 éve
csak mert ha ez hasonló állásnál fordított helyzetben történik (kis-nagycsapat) az általam megnézett ezernél több meccs alapján nem szokott automatikusan megtörténni. bírói mérlegelés, ami nem helyes, de van
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Valaki tudna adni egy oldalt ahol vannak streamek? Amiket én ismerek, ott pont nincs az a meccs amit nézni akarok(Blackburn-Bolton)

több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Jólvan a Chelseat is továbblőtte a bíró, grat... Csóró Ibra ezért pirosat 😕
több mint 10 éve
Oscar-díjas piros Londonban...

több mint 10 éve
nem a mikorral van a gond, hanem hogy az egyből piros + tizi az általában dupla büntetés, sokan szeretnének ezen változtatni