NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 454
54
18:00 ARMED FORCES BOWL [Fort Worth TX], Navy vs Oklahoma - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
1990 óta szimpatizálok a svédekkel majd minden sportágban a magyarok után, csak Ibra ne lenne 😊 (mondjuk ő nem is ehte az)dandeAkkor még Dahlin és Brolin voltak a csatárok? Az szimpi csapat volt. Különösen mert nem nagyon kerültünk velük egy csoportba..... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Csak az a baj, hogy a Svédek nem nagyon tudják eljuttatni az ukrán kapu elé. Vagy ha sikerül is, akkor pontatlan, vagy nagyon egyedül vannak elől.Kösz a vigasztalást de hogy a meccsnél is maradjunk az utóbbi 5-10 perben az ukránok igencsak keresik a labdátdandevagy én öreg a magam 31-el 😛dandeÁáá az még nem is öreg 😀 Nem lennél vele rekorder az Eb-n 😀Double B
több mint 12 éve
Granquist és Mellberg úgy játszik ma, mint két langyi. Nem tudom, mi van velük.
több mint 12 éve
szaba
10 639
De azért rólam tudni kell, hogy a legtöbb csapatot inkább nem szeretem, vagy kifejezetten rühellem. 😀StezMost már felesleges agonizálni.
több mint 12 éve
pontosan 😀vagy én öreg a magam 31-el 😛dande1990 óta szimpatizálok a svédekkel majd minden sportágban a magyarok után, csak Ibra ne lenne 😊 (mondjuk ő nem is ehte az)dandefúúú bazzeg de fiatal vagyok... :/Double B
több mint 12 éve
De azért rólam tudni kell, hogy a legtöbb csapatot inkább nem szeretem, vagy kifejezetten rühellem. 😀
több mint 12 éve
Kösz a vigasztalást de hogy a meccsnél is maradjunk az utóbbi 5-10 perben az ukránok igencsak keresik a labdátÁáá az még nem is öreg 😀 Nem lennél vele rekorder az Eb-n 😀Double Bfúúú bazzeg de fiatal vagyok... :/Double Bvagy én öreg a magam 31-el 😛dande
több mint 12 éve
Ááá az még nem is öreg 😀 Nem lennél vele rekorder az Eb-n 😀vagy én öreg a magam 31-el 😛dande1990 óta szimpatizálok a svédekkel majd minden sportágban a magyarok után, csak Ibra ne lenne 😊 (mondjuk ő nem is ehte az)dandefúúú bazzeg de fiatal vagyok... :/Double B
több mint 12 éve
De basszameg, azért, mert minden meccsen valamelyik csapatra azt mondtam, hogy nyerjen, az nem feltétlenül szimpatizálás, hanem sok esetben két rossz közül a kisebb felé húztam. 😀Szimpatizálásról volt szó, nem fankodásról, ha jól értettem. Javíts ki, ha tévedek.szabaJó, de te minden csoportban legalább két csapattal szimpatizálsz, szóval ez így nem ér...szabaÉn?
Bazmeg, egyedül három csapatot szeretek inkább, a ruszkikat, mert szépen játszanak mindig, egész életemben emg angol fan voltam 😀 és az olaszokat is szeretem, mivel ugye azért csak Milan fan vagyok, így valamennyire az olaszoknak is mindig drukkolok
Nekik drukkolok. Mellette meg nyilván szimpatizálok 1-2 csapattal, de az inkább csak az adott meccsre vonatkozik, nem az egész tornára. És mivel Ibrát Milanosként bírom, így alapvetően egy ilyen meccsnél inkább feléjük húzok. 😀
De olyan igazi szurker csak angliának vagyok, nekik mindig, minden körülmények között. 😀Stez
De a legtöbb esetben a jó meccs érdekel. Vagy ha valamelyik csapatban van playa, akit nem szeretek, nyilván az is számít.
több mint 12 éve
vagy én öreg a magam 31-el 😛1990 óta szimpatizálok a svédekkel majd minden sportágban a magyarok után, csak Ibra ne lenne 😊 (mondjuk ő nem is ehte az)dandefúúú bazzeg de fiatal vagyok... :/Double B
több mint 12 éve
szaba
10 639
Szimpatizálásról volt szó, nem fankodásról, ha jól értettem. Javíts ki, ha tévedek.Én?énStezJó, de te minden csoportban legalább két csapattal szimpatizálsz, szóval ez így nem ér...szaba
Bazmeg, egyedül három csapatot szeretek inkább, a ruszkikat, mert szépen játszanak mindig, egész életemben emg angol fan voltam 😀 és az olaszokat is szeretem, mivel ugye azért csak Milan fan vagyok, így valamennyire az olaszoknak is mindig drukkolok
Nekik drukkolok. Mellette meg nyilván szimpatizálok 1-2 csapattal, de az inkább csak az adott meccsre vonatkozik, nem az egész tornára. És mivel Ibrát Milanosként bírom, így alapvetően egy ilyen meccsnél inkább feléjük húzok. 😀
De olyan igazi szurker csak angliának vagyok, nekik mindig, minden körülmények között. 😀Stez
több mint 12 éve
1990 óta szimpatizálok a svédekkel majd minden sportágban a magyarok után, csak Ibra ne lenne 😊 (mondjuk ő nem is ehte az)dandefúúú bazzeg de fiatal vagyok... :/
több mint 12 éve
Én?Jó, de te minden csoportban legalább két csapattal szimpatizálsz, szóval ez így nem ér...szabaHörin kívül ki szimpatizálna köcsögIbráékkal? 😀Double BénStez
De olyan igazi szurker csak angliának vagyok, nekik mindig, minden körülmények között. 😀
több mint 12 éve
1990 óta szimpatizálok a svédekkel majd minden sportágban a magyarok után, csak Ibra ne lenne 😊 (mondjuk ő nem is ehte az)
több mint 12 éve
szaba
10 639
Jó, de te minden csoportban legalább két csapattal szimpatizálsz, szóval ez így nem ér...énStezMondjuk a kommentátor gyerek enyhén Ukrajna felé húz, az már az első Sheva gólnál kiderült, de azért kicsit visszavehetneStezHörin kívül ki szimpatizálna köcsögIbráékkal? 😀Double B
több mint 12 éve
Én is.énStezMondjuk a kommentátor gyerek enyhén Ukrajna felé húz, az már az első Sheva gólnál kiderült, de azért kicsit visszavehetneStezHörin kívül ki szimpatizálna köcsögIbráékkal? 😀Double B
És hót leszarnám hogy minden akciónál haldoklik valamelyik ukrán...
több mint 12 éve
Dettó.. 😊én, kell a pont fantasyben 😀shawnkaMondjuk a kommentátor gyerek enyhén Ukrajna felé húz, az már az első Sheva gólnál kiderült, de azért kicsit visszavehetneStezHörin kívül ki szimpatizálna köcsögIbráékkal? 😀Double B
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
2004 óta (amikor gyönyörűen kiejtették az olaszokat) mindig a svédeknek szurkolok az összes nagy tornán, és a kommentátor tényleg visszavehetne kicsit...Mondjuk a kommentátor gyerek enyhén Ukrajna felé húz, az már az első Sheva gólnál kiderült, de azért kicsit visszavehetneStezHörin kívül ki szimpatizálna köcsögIbráékkal? 😀Double B
több mint 12 éve
akkor oké 😀énStezMondjuk a kommentátor gyerek enyhén Ukrajna felé húz, az már az első Sheva gólnál kiderült, de azért kicsit visszavehetneStezHörin kívül ki szimpatizálna köcsögIbráékkal? 😀Double B
több mint 12 éve
én, kell a pont fantasyben 😀Mondjuk a kommentátor gyerek enyhén Ukrajna felé húz, az már az első Sheva gólnál kiderült, de azért kicsit visszavehetneStezHörin kívül ki szimpatizálna köcsögIbráékkal? 😀Double B
több mint 12 éve
jók ezek az ukránok ,de azért svájc jobb!
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
énMondjuk a kommentátor gyerek enyhén Ukrajna felé húz, az már az első Sheva gólnál kiderült, de azért kicsit visszavehetneStezHörin kívül ki szimpatizálna köcsögIbráékkal? 😀Double B
több mint 12 éve
ma Milnert és Ribéryt konkrétan agyonverhetted volna.engem megőrjít, hogy minden ilyen helyzetben meg kell állítani az akciót, ezt csak úgy lehetne kivédeni, ha ápolásnál bizonyos ideig (2-4 perc) nem térhetne vissza a játékosjjncaaIgazából ilyenkor ugrik be a Gól című film, amiben a kis mehikói gyerek bekerül a Castlebe. Mikor már kezdik megismerni, majd az ellenfelek nagyon aprítják, akkor a kemény védő izomból felbassza azt, aki aprította a csókát. Na, én is ezt tenném. Amikor látom,hogy valami fasz eljátszogatja itt a nagyhalált állandóan hogy megakadjon a játék, akkor úgy istenesen felbasznám a picsába, aztán akkor fetrenghet.fetomy
több mint 12 éve
Mondjuk a kommentátor gyerek enyhén Ukrajna felé húz, az már az első Sheva gólnál kiderült, de azért kicsit visszavehetneStezHörin kívül ki szimpatizálna köcsögIbráékkal? 😀
több mint 12 éve
engem megőrjít, hogy minden ilyen helyzetben meg kell állítani az akciót, ezt csak úgy lehetne kivédeni, ha ápolásnál bizonyos ideig (2-4 perc) nem térhetne vissza a játékosjjncaaIgazából ilyenkor ugrik be a Gól című film, amiben a kis mehikói gyerek bekerül a Castlebe. Mikor már kezdik megismerni, majd az ellenfelek nagyon aprítják, akkor a kemény védő izomból felbassza azt, aki aprította a csókát. Na, én is ezt tenném. Amikor látom,hogy valami fasz eljátszogatja itt a nagyhalált állandóan hogy megakadjon a játék, akkor úgy istenesen felbasznám a picsába, aztán akkor fetrenghet.