Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
az FA vizsgálja, hogy Skrtel szándékosan taposta-e meg De Geát vasárnap, és ha úgy találja hogy igen, akkor három meccsre eltiltják.megérdemli a pihenést, még ha Rodgers nem is így gondolta a rotációt.
az príma lenne.
egyébként ezért gyűlölöm végtelenül a MU-t. nemcsak játékban vernek (szinte) mindig, hanem fejben demoralizálnak és küldenek a padló alá két méterrel.
ha három kiállítást ítélt volna Atkinson, sem szólhatnánk egyetlen szót sem.Mikey
több mint 10 éve
az FA vizsgálja, hogy Skrtel szándékosan taposta-e meg De Geát vasárnap, és ha úgy találja hogy igen, akkor három meccsre eltiltják.az príma lenne.
egyébként ezért gyűlölöm végtelenül a MU-t. nemcsak játékban vernek (szinte) mindig, hanem fejben demoralizálnak és küldenek a padló alá két méterrel.
ha három kiállítást ítélt volna Atkinson, sem szólhatnánk egyetlen szót sem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Köszi s bocs de arra akkor nem is figyeltem mert azt gondoltam sima külföldi stream. Akkor még tévé közelben voltam. Most olyan helyen vagyok ahol nincs.
több mint 10 éve
akárhogy keresed lol, egy oldallal ezelőtt linkeltem 😊sziasztok! Valaki tud adni sport1es stream linket a Real-Barca mecshez? Németországba vagyok itt meg nincs tvm 😀krisz0621livestreamhunter.org/onlinetv/hungary/sport2davemayer
dandeaztán ha éppen azon a csatornán más megy keresd meg annak a csatornáját alul ami neked kell.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Ha nem haragszotok itt is hadd kérjem 😀Esetleg tudna nekem valaki ingyenes, lehetőség szerint nem regisztrálós élő Sport1 tv-s streamet adni. Akárhogyan keresek nem bukkanok rá. Köszönöm előre is!!!!
több mint 10 éve
Remek hétvége.Nyert a Fradi,a Lazio és behúztuk a Classicot.Soha rosszabb vasárnapot😊
Mellesleg az utóbbi évek legélvezhetőbb Barca-Real párharca volt.
több mint 10 éve
Nem nézek MU meccseket, illetve várható volt hogy Angliában illetve a MU-ban nem lesz rögtön topkarakter, de kiosztott 9 assistot már idén, ha meg valaki azt hitte, hogy ő majd vezér meg gólgyáros lett akkor nem nézte meg a game tape-jeit elég alaposan 😀Akárki akármit mond hogy Ancelotti mekkora agy, félidőben egy kvázi rookie edző mattot adott neki amire kb 70-75 percben kezdett reagálni akkor se túl jól.Di Maria fényesen bizonyítja az MU-ban, hogy egyenlőre egyszezonos játékos.
Ez a 2-1 meg kb. vicc, helyzetek alapján 10-5-re kellett volna kiszopnunk...
Modric nélkül nincs csapat ő meg csak fél meccset bír perpill. Talán ha Silvát hamarabb behozza... Mindegy kretén gyengék vagyunk Perez meg verheti a faszát hogy kibaszott egy valag pénzt Balere és eladta DiMariskát
Azért kíváncsi vagyok mikor fogják megunni, hogy végre egyszer összeáll a csapat de muszáj elkúrni...Toca
Ha az első félidőben a Real belövi a ziccerei felét 2:4-el kellett volna forduljanak (+Neymar bénázása) és onnantól kezdve pedig hiába vergődőtt volna a Barca.flzoli
Szép ez a ha belövi a ziccereit, de egy edzőnek fel kell készülnie arra is, hogy mivan ha nem lövi be őket. Mivan ha az ellenfél edzője +1 szűrővel jön ki és mit kell csinálni ha a 2.félidőre elfárad egy játékosom és a két körötte lévő ember meg totál inkompetens.
Modric lapja után nem volt védekező emberünk aki faltolhatott volna,mert félt mind, hogy kiállítják erre vár jó 10-15 percet mire hozza Varane-t. Egész második félidőben nem volt egy épkézláb támadásunk, erre 80. percben próbálkozik Jessevel, illetve a 87.percben cserél egy szűrőt, mindkét gondolat jó volt, mert sokkal többet ebből az emberanyagból nem csinálhatott (én mondjuk Balet hoztam volna le és Jesse is jobban szereti a jobb szélt) csak 20 perc késéssel. Silvának ideje nem volt bemelegedni Jessének se sok mivel labda nélkül nehéz.
Egyébként a bírói összevisszafújásokon kívül azt nem értettem, hogy hogy lehet 6 sárgás, 6 cserés, több sérüléses / eldobásos félidő után kemény 3 percet hosszabítani... Nem ezen ment el csak a bírót nem értem.
több mint 10 éve
Ramosrol beszopjuk az első gólt, aztán a másodiknál működik a lescsapda... Ja nem mert az a nagyképű majom beragad 2 méterrel, majd forog mint a ringlispíl. Sok helyzetet kihagytunk az elejen de legalabb kb.40 percen keresztül jol játszottunk. Utana nagy halál sajnos.De egy xre jok voltunk kar hogy ramos szar jatekos 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Jó volt ez látszik mennyire fontos Modric amíg neki ment a Realnak is, aztán elfáradt és -1 ember lett Ancelotti okosan fenn is hagyta amíg elment a meccs. De ha újra formába jön és sikerül átvergődni a Madridnak a Madridon, akkor a BL-ben még bármi lehet. Azért James is jön vissza nemsokára, aki mikorra kiesett nagyon fontos láncszem lett, na meg nehéz elképzelni hogy az Isco-James-Bale triónak egyszerre legyen rossz napja, bár azt is nehéz volt elhinnem, hogy a Bale-Isco párosnak lehet egyszerre ilyen borzasztó napja (Bale-től nem is annyira meglepő bár a nagy meccsekre felszívja magát, de Isco meglepően szar volt ma).JugheadHetek óta nagyon gyengék mindketten. Nem értem mért nem lehetett korábban behozni Illarát vagy Silvat a kp.-ra. Előrébb sokkal nem lettünk volna, de legalább nem rohantak volna át a csapaton minden támadással. Kroos-Modric duó amíg bírta szépen mozgatta a csapatot, a világverő Barca csodatrió kb. 50 percig maximum pontrúgásból tudott veszélyeztetni. Persze utána kb. 3-at lőhettek volna legalább a szétesett védelemnek és az inkompetens Casillasnak, de az már más tészta
több mint 10 éve
Jó volt ez látszik mennyire fontos Modric amíg neki ment a Realnak is, aztán elfáradt és -1 ember lett Ancelotti okosan fenn is hagyta amíg elment a meccs. De ha újra formába jön és sikerül átvergődni a Madridnak a Madridon, akkor a BL-ben még bármi lehet. Azért James is jön vissza nemsokára, aki mikorra kiesett nagyon fontos láncszem lett, na meg nehéz elképzelni hogy az Isco-James-Bale triónak egyszerre legyen rossz napja, bár azt is nehéz volt elhinnem, hogy a Bale-Isco párosnak lehet egyszerre ilyen borzasztó napja (Bale-től nem is annyira meglepő bár a nagy meccsekre felszívja magát, de Isco meglepően szar volt ma).
több mint 10 éve
Valaki elmondhatná mondjuk, hogy az ilyen Vincze Ottó féle kretén pojácákat miért éri meg "szakértői" tevékenység címen megfizetni?flzolimert a szíjgyártó spanja (is)
több mint 10 éve
Valaki elmondhatná mondjuk, hogy az ilyen Vincze Ottó féle kretén pojácákat miért éri meg "szakértői" tevékenység címen megfizetni?
több mint 10 éve
Akárki akármit mond hogy Ancelotti mekkora agy, félidőben egy kvázi rookie edző mattot adott neki amire kb 70-75 percben kezdett reagálni akkor se túl jól.Di Maria fényesen bizonyítja az MU-ban, hogy egyenlőre egyszezonos játékos.
Ez a 2-1 meg kb. vicc, helyzetek alapján 10-5-re kellett volna kiszopnunk...
Modric nélkül nincs csapat ő meg csak fél meccset bír perpill. Talán ha Silvát hamarabb behozza... Mindegy kretén gyengék vagyunk Perez meg verheti a faszát hogy kibaszott egy valag pénzt Balere és eladta DiMariskát
Azért kíváncsi vagyok mikor fogják megunni, hogy végre egyszer összeáll a csapat de muszáj elkúrni...Toca
Ha az első félidőben a Real belövi a ziccerei felét 2:4-el kellett volna forduljanak (+Neymar bénázása) és onnantól kezdve pedig hiába vergődőtt volna a Barca.
több mint 10 éve
Modric 1 félidős, sérülés után, de a csapat fele csak 60 percet bírt egy (átlagosnál nagyobb) iramot. A Barca meg végig bírta(az iramot)oziboziPersze mert ők az első félidőben aludtak, csak mi ezt nem tudtuk gólokra váltani. Neymar mondjuk a Barca Baleje volt.
több mint 10 éve
Mekkora meccs lehetett volna pedig.... Hihetetlen, hogy ez a sok színészkedés mennyire alapeleme lett a játéknak. Neymar, Alves, Pepe és CR úgy dobálja magát mint egy thai ribanc
több mint 10 éve
Modric 1 félidős, sérülés után, de a csapat fele csak 60 percet bírt egy (átlagosnál nagyobb) iramot. A Barca meg végig bírta(az iramot)
több mint 10 éve
Egyébként marhára érződött, hogy nem egy Műringyó kelti a hangulatot az egyik oldalon. Egészen más hangulata volt a meccsnek, a játékosok egymáshoz való hozzáállása is más volt.. A bíró mondjuk.... érdekesen vezette a meccset maradjunk ennyiben 😀 (itt most nem arra gondolok, hogy a Madridnak fújt volna, mielőtt félre érti valaki hanem tényleg az érdekes fújásaira, nem fújásaira laposztásaira)
több mint 10 éve
Akárki akármit mond hogy Ancelotti mekkora agy, félidőben egy kvázi rookie edző mattot adott neki amire kb 70-75 percben kezdett reagálni akkor se túl jól.Ez a 2-1 meg kb. vicc, helyzetek alapján 10-5-re kellett volna kiszopnunk...
Azért kíváncsi vagyok mikor fogják megunni, hogy végre egyszer összeáll a csapat de muszáj elkúrni...
több mint 10 éve
Na kérem csak megnyertük, de hogy hogyan azt nem tudom.............. a második gólig, ami az addig bűn rossz Alves csodás passzából és Suarez zseniális megmozdulásából született, nem nagyon voltunk a pályán. Utána már nyilván könnyebb volt.... a lényeg az 4 pont ezt most már őrizni kell vhogy, lesznek még nehéz meccsek.Az már csak hab a tortán, hogy fiam élete első Fradi meccsén és egyben örökrangadóján élőben győzelmet láthatott 😀 Szép este ez azért.
több mint 10 éve
sziasztok! Valaki tud adni sport1es stream linket a Real-Barca mecshez? Németországba vagyok itt meg nincs tvm 😀krisz0621livestreamhunter.org/onlinetv/hungary/sport2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
sziasztok! Valaki tud adni sport1es stream linket a Real-Barca mecshez? Németországba vagyok itt meg nincs tvm 😀
több mint 10 éve
Nem csak a kártya. Ott van, hogy drága a jegy, drága a mez (70 euro), drága ez, drága az. Minden olcsóért kéne, plusz legyen még foci is. Önismétlés: Kubatov egyetlen érdeme, hogy kipucolta a lelátót.Aki nemigazán szereti ha szurkolók vannak a meccseken és jobban szereti az új Fradi tábor féle papírból olvasott szurkolást illetve ezt az egész szurkolói kártya faszságot az el se olvassa ezt a bejegyzést.- Most azért szar a foci, mert nincs piró vagy mert szurkolói kártya van, vagy csak úgy alapból szar?
Én azt gondolom, hogy szurkolók nélkül értelmetlen ez az egész és igenis komoly érdeklődés lenne a minőségi focira.Bazzani
- Ha alapjába véve szar, akkor azon mit segítene a szurkolói kártya hiánya és a pirotechnika használhatósága, ezektől jobb lenne a színvonal, amire kíváncsiak a népek?
- Ha jó lenne a színvonal, de nem lenne piró és maradna a szurkolói kártya, akkor többen lennének?
- Ha eltörölnék a szurkolói kártyát és engednék a pirót, de maradna a szar színvonal, akkor újra telt ház lenne, akkor senkit nem zavarna a fos színvonal?
- Ha színvonal a szar, akkor miért a "kártyázás" ellen megy a tüntetés és miért nem a színvonal emelése mellett?
- Ha a "kártyázás" a baj, akkor miért megy a "mantra" a szar színvonalról?Tony
több mint 10 éve
Matic meg Oscar kb 1-2 hónapja folyamatosan geciszar...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Gerrard. Legend.bár szerintem csak példaképét, Gera Zolit utánozta.
több mint 10 éve
Vicc ez a bíró...
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: