NFL eredménykövetés - 7 aktív topik
Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
118
19
19:00
New York Giants - Indianapolis Colts
102
20
Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers
38
7
RedZone week 17
33
9
Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
16
6
New Orleans Saints - Las Vegas Raiders
13
6
Buffalo Bills - New York Jets
10
5
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
ja mindenki arról beszélt (azon a 2 emberen kívül aki Samarosról beszélt) ,hogy a ruszkik játszák a legszebb focit az EB-n na ma ennek nyomát se lehet látni bár én még mindig azon vagyok ,hogy egy csapat lehet akármilyn jó ha nincs ott a csapatba Samaras,akkor csak azt tudja játszani amit az ellenfél engedegyébként ma szerintem még nem írta senki ezért be írom!nekünk kellene ott lenni!mert mi nagyon kreatív csapat vagyunk nagy tervekkel!!Kissjaja,majdnem mint Svájc!
btw na erre nem számítottam, bár bennevolt a levegőben már. Viszont az sokat ront a russian Babushky megítélésén, ha ezeket a rettentő gyenge polákokat nem ütik meg...
BUNYÓÓÓÓÓÓ!!!!!fetomy
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
egyébként ma szerintem még nem írta senki ezért be írom!nekünk kellene ott lenni!mert mi nagyon kreatív csapat vagyunk nagy tervekkel!!Kissjaja,majdnem mint Svájc!
btw na erre nem számítottam, bár bennevolt a levegőben már. Viszont az sokat ront a russian Babushky megítélésén, ha ezeket a rettentő gyenge polákokat nem ütik meg...
BUNYÓÓÓÓÓÓ!!!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fetomy: jaaa, nem rég jöttem haza edzésről 😀hatalmas... szakadok, sírok, fetrengek 😀
több mint 12 éve
BLASZCZYKOWSKI!!!!!! Ezaz!!!
több mint 12 éve
Kuba beverte mint betyár a babot... 😀Knézy azért pár másodperc után már el tudja találni, hogy ki lövi a gólt...haladás
JT Daniels fan
több mint 12 éve
hopp 😀
több mint 12 éve
egyébként ma szerintem még nem írta senki ezért be írom!nekünk kellene ott lenni!mert mi nagyon kreatív csapat vagyunk nagy tervekkel!!Lengyel középpályán 0 kreativitás van.Schleckez az egész lengyel csapat egy hulladék... Egyértelmű mi lesz itt. Mivel a görög, cseh és lengyel válogatott is túl szánalmas, az UEFA szól, hogy a no2 hleyen Svájc megy tovább.
látom Szlovákiába kicsit lassabban ért el a kép JC6 😀fetomy
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Ezt az Arsavint gyorsan lekéne hozni mert szopó lesz....
több mint 12 éve
hoppááááá mekkora góóól
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Lengyel középpályán 0 kreativitás van.Schleckez az egész lengyel csapat egy hulladék... Egyértelmű mi lesz itt. Mivel a görög, cseh és lengyel válogatott is túl szánalmas, az UEFA szól, hogy a no2 hleyen Svájc megy tovább.
látom Szlovákiába kicsit lassabban ért el a kép JC6 😀
több mint 12 éve
Hát ez haláli gecc, 10 perce sírva röhögök, ilyen nincs 😀 😀 😀ha gondolod lehetsz #3 Samaras fan!sőt meg tisztelnél ha az lennél 😊
JC6
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát ez haláli gecc, 10 perce sírva röhögök, ilyen nincs 😀 😀 😀több mint 12 éve
tegnap reggel meg az egyik ilyen reggeli műsorba volt egy jós csávó (ahol a Balázs meg a Vadon Jani a műsorvezető) azt mondják neki ,hogy nagy pénzt fel tennének rá ,ha meg jósolja,hogy a Szerbek ott lesznek-e a legjobb 4ben..a jós csávó kis csontokkal meg ilyen kis szarokkal el kezd jósolni vagy 5 percig aztán meg szólal...a Szerbek ott lesznek a legjobb 4 között!! 😀 ez is ilyen Svájci fail 😀
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azé meg kell hagyni, nagyon szép focit tolnak a ruszkik. Első 3-ban ott lesznek, meg is rakom 😀
több mint 12 éve
nem 4en vannak egy csoportba? vagy Svájc i itt van?mivel az A-csoportban 5-ből 2 megy tovább, így 6 ponttal még vígan kizuhatnak, ha jobb leszek a csehek gólaránya 😊jjncaaha ma nyernek a ruszkik akkor ők már tovább is jutnak ugyi?KissHát durva lenne 6 ponttal kiesni 😊 Bár Samaras még tehet róla, hogy úgy legyen.
btw Malafeevnek aztán tényleg nagy reflexei voltak, konkrétan lábonfejelték 😀 A nagy reflex max az volt, hogy reflexből nem rántotta el a lábát 😀 Viszont legalább NEM Podolski fejelte rá.fetomy
Samaras játszott?
több mint 12 éve
mivel az A-csoportban 5-ből 2 megy tovább, így 6 ponttal még vígan kizuhatnak, ha jobb lesz a csehek gólaránya 😊ha ma nyernek a ruszkik akkor ők már tovább is jutnak ugyi?KissHát durva lenne 6 ponttal kiesni 😊 Bár Samaras még tehet róla, hogy úgy legyen.
btw Malafeevnek aztán tényleg nagy reflexei voltak, konkrétan lábonfejelték 😀 A nagy reflex max az volt, hogy reflexből nem rántotta el a lábát 😀 Viszont legalább NEM Podolski fejelte rá.fetomy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Dzagoev Isten.Amadeus91te meg az istennő 😀 😀
több mint 12 éve
Csak szerintem cink egy szövkapnak egy EB-meccsen melegítőben nyomulni?empty taxijaja, ilyen melegben elég a trikó, gatya, papucs
több mint 12 éve
Jah az is ütött, mondjuk olyat már láttam Ancelottitól is.Csak szerintem cink egy szövkapnak egy EB-meccsen melegítőben nyomulni?empty taxiBilic öltöny + nike sapka visz mindent. Legnagyobb szövkap all time. 😀Hanni
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
ez nem is vitás!!igazi példa kép...érthető hiszen hatalasabb is mint csák.fetomyaz nem petárda, hanem görög Samaras őő izé tűz.fetomy😀😀 ez a Samaras nagyobb téma lett mint chuck norris 😀Kiss
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Csak szerintem cink egy szövkapnak egy EB-meccsen melegítőben nyomulni?empty taxiBilic öltöny + nike sapka visz mindent. Legnagyobb szövkap all time. 😀
több mint 12 éve
érthető hiszen hatalasabb is mint csák.😀😀 ez a Samaras nagyobb téma lett mint chuck norris 😀Kissaszongya még mindig ég a petárda....Kissaz nem petárda, hanem görög Samaras őő izé tűz.fetomy
több mint 12 éve
😀😀 ez a Samaras nagyobb téma lett mint chuck norris 😀aszongya még mindig ég a petárda....Kissaz nem petárda, hanem görög Samaras őő izé tűz.fetomy
Samaras játszott?