Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 483
 444.hu/2015/09/07/letoltendo-bortonbuntetest-kaptak-az-ultrak-a-penteki-balhe-miatt/

Majd mindjárt meg lesz itt magyarázva az ultra fanok által, hogy miért volt ez rossz döntés.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Van egyátalán még esélyünk kijutni az Eb-re? Annyi mindent összehallottam már, hogy nem is tudom lassan hogy mivan.
Coolearie
ha komoly a kérdés:
akkor van, jelenleg 3. helyen vagyunk, és ez szinte tuti, hogy meg is lesz. A csoportok első 2 helyezettje + a legjobb csoportharmadik automatikusan kijut, a többi csoportharmadik pedig egymással pótselejtezőzik. Szóval igen, van esélyünk kijutni az EB-re, a pótselejtezős hely (szinte) tuti

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 376 — The Mathematician
van, a pótselejtezőre jó esélyünk van az egyenes ágra nem annyira

amúgy SANYIt a kezdőbe 😀 németeket is hogy elverte anno egyedül 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Van egyátalán még esélyünk kijutni az Eb-re? Annyi mindent összehallottam már, hogy nem is tudom lassan hogy mivan.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mondjuk ami még felb*sz az az, hogy Szalainak kurvára nincs cseréje. Van két gyors, fürge csatárunk, Némó és Nikolics, akik remek formában vannak. Meg van a lóbaszó Szalai, aki 3 éve a nevéből él. Az logikus, hogy 1 nagy 1 pici csatár (lásd Cityben Aguerö-Dzeko elég jó volt)...de könyörgöm lehet akár mekkora fos a Szalai, akkor is a másik 2t fogják cserélgetni. Ha már "beálló" kell előre, akkor miért nem kapott Böde Dani meghívót? Nem vagyok se fradis se Böde párti, sőt szerintem egy nagyon botos csatár, de akkor is gólérzékeny (itthon legalábbis)...És hajt, küzd, ráadásul full őszinte, szerethető. Inkább lenne 11 ilyen "botos" de hajtani akaró és tudó játékosunk, mint egy Szalaink...(akit nagyon sokáig tiszteltem azért a bizonyos nyilatkozatáért, de eléggé segget csinált a szájából...)...Esküszöm hamarabb tapsolnám meg a srácokat ha (pl Bödével) vért izzadva egy küzdős meccsen kikapnánk akár itthon a románoktól, mint hogy megdicsérjem őket a biztos 1 pontért...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
jelenleg:

Törökország 12 pont 8 meccs (11-9) -6 pont a Kazahok ellen = 6 pont
Izrael 13 pont 8 meccs (14-9) -6 pont Andorra elleni = 5 pont
Ukrajna 15 pont 7 meccs (12-3) -3 pont tuti de lehet -6 lesz =12 pont
Írország 12 pont 7 meccs (16-5) -6 pont Gibraltár ellen = 6 pont
F nagy valószínűség szerint kilőve, szinte mind a 3 csoport3. esélyes játszik még az utolsóval legyen 6-7 pont
Oroszország 11 pont 7 meccs (10-4) -1 pont Moldova ellen de még játszanak velük = 10 pont
Horvátország 15 pont 8 meccs (16-5) -3 pont Málta ellen = 12 pont
Albánia 11 pont 5 meccs (7-2) - bár egy ellenféllel kevesebb

Josszi
szívesen 😀
több mint 10 éve
ott a nem balhézni érkezők is igencsak szorult helyzetben voltak és kezdték dobálni a rendőröket.
Bazzani
Érdekes.
Hanni
Szegények, hát nem érted? Meg kellett dobálni a rendőröket. 😕
Amadeus91
Te mit csináltál volna amikor folyamatosan préselnek a falhoz? Jajj rendes rendőrbácsi ne csinálja már ugyan.
Remélem csak játszod a hülyét.
Bazzani
Alapból nem megyek olyan helyre, ahol a falhoz préselnek. Valamièrt a Szabó Ervinben még nem löktek közénk könnygázt és nem préseltek minket a falhoz.
Többit már Józsi leírta.
Amadeus91
Tehát nem nagyon vagy kompetens szurkolói témában,vagy azért a Szabó Ervin válogatott meccseit látogatod?
Kenny
Nem, te könyvtár témában nem vagy kompetens. Meg is látszik rajtad.
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
azt kell látni, hogy ennél több nem igen fér ki.

szóval Urbán Flóri is agitálhat a románok/storck ellen, hogy bezzeg a magyar edzők, meg nyerni kell, de semmilyen realitása nincs sajnos. a szerencsét leszámítva persze, ami lehet nekünk is, és volt is.

ami sanszunk az, hogy stabilan védekezünk, és próbálunk támadni amennyire lehet, és ha szerencsénk van találunk egy gólt. ennek a legfőbb oka, hogy se középpályánk, se középpályásunk, se csatárunk nincs. úgy értem olyan, aki meg tudja tartani a labdát, le tud 1az1-ben venni valakit a pályáról gyorsan gondolkodni, és kevés helyzetből rúgni egy gólt. egy sem.

addig marad az, hogy vannak nagydarab védőink hátul, akinek kb annyi utasítást tudsz adni, hogy ha hozzád kerül a laszti, akkor ne finomkodjál, mert baj lesz belőle, amerre állsz arra rúgjál bele egy hatalmasat.

el kell felejteni végre, hogy mi vagyunk európa brazilja, meg majd mi faszra húzunk mindenkit, mert ennek semmilyen realitása nincs. hajthatunk küzdhetünk, és akkor egy ilyen rendszerben, ahol a 3. is továbbjuthat, lehet esély. de ennél gyengébb csoportba nem igen fogunk már kerülni, és itt is sikerült 8 meccsen 5 gólt rúgni, amivel a 12 pont óriási bravúr (mást ne mondjak Feröer is 5 gólos, csak amíg mi hármat kaptunk, ők 11-et).

tegyük össze a kezünket, hogy van még miért izgulni, dőljünk hátra és próbáljuk élvezni ami még hátravan. ha feröert verjük itthon, akkor tuti megvan a 3. hely, ma játszhatunk bátran pont ezért, így bízom benne, hogy valamivel látványosabb lesz a játékunk, de ez továbbra sem realitás. erről beszélt Dárdai is folyamatosan, csak amíg neki van hitele, addig Storck csak egy német - nem magyar, aki kineveztette magát kapitánynak, és nem akar velünk hiú ábrándokat kergetni mint sok elődje tette.

ha a realitás talaján tudunk maradni, és kicsit felette teljesíteni, akkor az már előrelépés. és reméljük, hogy egyszer valaha a híres magyar edzők is ki tudnak nevelni egy generációban 3-4 épkézláb játékost. akkor majd lehet miről beszélni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Csak engem zavar kurvára, hogy egyáltalán nem érezni a válogatott esetében, hogy szeretnénk megszerezni az első 2 helyet? Arra ne apelláljunk már, hogy pont mi leszünk a legjobb 3. helyezett. Kb albánokat (meg max még Izraelt) tudnánk csak kiejteni pótselejtezőn...Nagyon úgy tűnik (nekem), hogy elérjük a 3. helyet, és akkor mondhatjuk, hogy baszki ez azért már valami, mert pótselejtező. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen...Csak nagyon simán ki fogunk zúzni ha kapunk pl egy Törökországot.
A Pinyő féle észak-ír itthoni zakóból ha csak egy X lett volna, már sokkal jobban állnánk. Engem mégis legjobban a görögök ellen itthon elbukott 2 pont zavar...Ott se éreztem (a két kihagyott kva nagy "helyzet" ellenére), hogy meghalnának a srácok a győzelemért...ne kapjunk ki, és kész. Ez szép és jó, de nem elég. könyörgöm a görögök kikaptak 4/4x Athénban, ráadásul gólt se lőttek...Oda-vissza kikaptak Feröertől...
Lehet majd beszélni az előrelépésről, meg pótselejtezőről, de azon kívül, hogy stabilabbak lettünk, nem sok minden változott (ugyan úgy reménytelenül messze vagyunk a nyugattól, de még a környező országoktól is, pl horvát-szlovén-szlovák-román)...

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!
ott a nem balhézni érkezők is igencsak szorult helyzetben voltak és kezdték dobálni a rendőröket.
Bazzani
Érdekes.
Hanni
Amadeus91
Te mit csináltál volna amikor folyamatosan préselnek a falhoz? Jajj rendes rendőrbácsi ne csinálja már ugyan.
Bazzani
Alapból nem megyek olyan helyre, ahol a falhoz préselnek. Valamièrt a Szabó Ervinben még nem löktek közénk könnygázt és nem préseltek minket a falhoz.
Többit már Józsi leírta.
Amadeus91
Tehát nem nagyon vagy kompetens szurkolói témában,vagy azért a Szabó Ervin válogatott meccseit látogatod?

több mint 10 éve
Bazzani
Érdekes.
Hanni
Amadeus91
Bazzani
Többit már Józsi leírta.
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 321
jelenleg:

Törökország 12 pont 8 meccs (11-9) -6 pont a Kazahok ellen = 6 pont
Izrael 13 pont 8 meccs (14-9) -6 pont Andorra elleni = 5 pont
Ukrajna 15 pont 7 meccs (12-3) -3 pont tuti de lehet -6 lesz =12 pont
Írország 12 pont 7 meccs (16-5) -6 pont Gibraltár ellen = 6 pont
F nagy valószínűség szerint kilőve, szinte mind a 3 csoport3. esélyes játszik még az utolsóval legyen 6-7 pont
Oroszország 11 pont 7 meccs (10-4) -1 pont Moldova ellen de még játszanak velük = 10 pont
Horvátország 15 pont 8 meccs (16-5) -3 pont Málta ellen = 12 pont

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Bazzani
Érdekes.
Hanni
Amadeus91

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 658 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hollandok rendesen hajtják a szopó rollert...simán benne van, hogy nem jutnak ki 😕
peach
A HLSZ-nek bezzeg nem volt annyi esze, hogy a maga Pintérét időben lecserélje.
Biztos a buta Robben és RvP nem tud tolódni.

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 971 — #NoStress
Bazzani
Érdekes.
Hanni
Amadeus91
Tegnap én is szorult helyzetben voltam.
Tanakodtam magamban, most mit tegyek, de hamar rájöttem: megyek, oszt hozzábaszok valamit egy rendőrhöz.
Először egy nektarinra gondoltam, mert épp az volt nálam, de aztán elvetettem az ötletet. Aztán a Nike cipőmre, de az meg túl jó, úgyhogy azt is dobtam. Egy volt a biztos, hogy balhézni nem akarok, de ugye a szorult helyzet kötelez, így nem tehettem mást, mint azt ordítottam, hogy "tibüdösfaszszopógecirománbérencmenekültbarátgecikakurvaanyátokat".
Persze csak magamban.
És ez be is jött.
Már nem szorul a helyzetem.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hát, eldőlt, hogy a legjobb csoport harmadikhoz holnap 3 pont kell. Ami szerintem nem lesz meg.. de ne legyen igazam, mert akkor óriási antimagyar vagyok.
JC6
az ukránoknak 15 pontjuk van 7 meccsből és a gólkülönbségük is jobb, tuti elég lesz a 3 pont?
ja most látom a csop utolsó elleni eredmények nem számítanak...
Josszi
igen, plusz nekik még nehezebb a sorsolásuk is.

jelenleg:
Törökország 12 pont 8 meccs (11-9)
Izrael 13 pont 8 meccs (14-9)
Ukrajna 15 pont 7 meccs (12-3)
Írország 12 pont 7 meccs (16-5)
F nagy valószínűség szerint kilőve
Oroszország 11 pont 7 meccs (10-4)
Horvátország 15 pont 8 meccs (16-5)

és még lejönnek a csoport utolsók elleni eredmények. nagyon meleg. törökök felszívták magukat, horvátok biztos nem engednek ki többet, de a többi se kutya...
több mint 10 éve
Bazzani
Érdekes.
Hanni
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 321
Hát, eldőlt, hogy a legjobb csoport harmadikhoz holnap 3 pont kell. Ami szerintem nem lesz meg.. de ne legyen igazam, mert akkor óriási antimagyar vagyok.
JC6
az ukránoknak 15 pontjuk van 7 meccsből és a gólkülönbségük is jobb, tuti elég lesz a 3 pont?
ja most látom a csop utolsó elleni eredmények nem számítanak...

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Hollandok rendesen hajtják a szopó rollert...simán benne van, hogy nem jutnak ki 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Buraaaaaak!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Tejesember 256
Dub
Egyáltalán nem az időtartammal van a baj, ameddig ott vannak, hanem azzal, amit csinálnak az alatt, míg ott vannak. Ahogy írtam ezzel az önkényes polgárőrködéssel egyet szoktak elérni: felhergelik azt a bizonyos réteget, akik ellen mennek ,,nagy magyarkodni", akik utána helyieken vezetik le a hergelés által felgyülemlett feszültséget. Ennyi az eredménye csak. Lehet példálózni, hogy a ,,hős huligánok" miatt megszűntek a terménylopások, besurranások, stb. addig, amíg ott voltak. Igen ám, de pusztán azért, mert azok, akiket ezt csinálták éppen azzal volt elfoglalva, hogy felhergelik őket. Lényegében azalatt a pár nap alatt többet ártottak a ,,hős önkéntes polgárőrök", mint amennyit segítettek.
Részemről lezártam a témát, pusztán annyit kérek, hogy a jövőben az ilyen és ehhez hasonló tetteket ne állítsd be dicső hőstettként és utána nem lesz semmi bajom veled.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 188 — Cowboys fan
Bányász - Puskás II. 0-4
borzalom volt...
ZoliZoltán
majd ha Rocchi beáll... oh wait

Szerkesztette: slowmotion
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Bányász - Puskás II. 0-4
borzalom volt...
több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Legyen szó szeretett kisebbségünk áldásos tevékenységéről valamely faluban például.
Dub
Szeretem az ilyeneket. Verjük a mellünket, mert lementünk egy faluba összebalhézni a kisebbséggel, szítani a tűzet, majd, ha elfogyott a sör meg a pálinka, akkor megyünk haza. Mit számít az, hogy utána a helyi lakosok szívnak, hisz a felhergelt kisebbségnek valakiken le kell vezetnie a feszültséget. Az nem számít, pusztán az, hogy a foci ,,drukkerek" végig mentek egyszer-kétszer a falun, közben akinek tudtak beszóltak és ettől ők a f*sza gyerekek.
Többiektől bocsi, de ez most muszáj volt kiadnom magamból.
Tejesember
Legalább addig a pár napig-hétig megszűntek a terménylopások, besurranások, esetleg később is még egy ideig nagyobb nyugalom lett, legalább addig amíg élt még az emléke az elbeszélgetéseknek vagy a beígért esetleges visszatérésnek. A legtöbb esetben azért csak ennyi ideig tartott a dolog, mert bármilyen hihetetlen, ezen emberek többsége is dolgozik. Lehet persze kritizálni, de akkor miért nem mutatjátok meg ti, vagy azok a "valakik". Az ilyen közbiztonsági jellegű problémákat véleményem szerint egy egészséges öntudatú országban akár a helyi közösségeknek kellene tudni rendezni összefogással, ha már a rendőrség, akarat/törvényi lehetőségek híján nem tudja. De valahogy a "valakik" soha nincsenek ott, soha nem érnek rá ilyesmire. Amíg személy szerint őt nem érinti, csak mondjuk 2 házzal odébb surrantak be, addig szarik az egészre. A liberalizmus egyik legnagyobb rákfenéjének tartom, hogy csak az egyéni kis saját érdek számít, mindenki más le van szarva, mindenki csak magának hajt, a közösségi szellem 0. Lehet persze kritizálni (sok esetben jogosan) a szurkolókat/ultrákat/huligánokat/szélsőjobboldali elemeket (húzza alá mindenki a neki tetszőt), de egyelőre én még más jellegű társaságtól soha nem láttam hasonló szintű összeállást, semmilyen ügy érdekében. Pár hónapja talán Erdélyben valami faluban volt rá példa, hogy a falubéliek egyszerűen felgyújtották az antiszociális elemek házát (putriját), aztán fel is út, le is út. Na de elmentünk nagyon off-ba, csak még egyszer reagálni szerettem volna erre a témára.