Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
14-esben ez az IS harcos kicsudi?Amadeus91Fetfatzidis 😛
több mint 10 éve
Elég szar a hangulat azultrákok nélkül. Kappa
több mint 10 éve
14-esben ez az IS harcos kicsudi?
több mint 10 éve
hülye kérdés 5 perce de valaki tud duna tv-s streamet? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Tudniillik az nb1.hu a Quaestor tulajdonában van!www.nb1.hu//hirek/techno-es-facebook-hangulatjelentes-magyar-gorog-elott 😀kurva nagyot röhögtem, hogy az oldal legalján van egy Quaestor-felirat 😀berger90
És a második komment: "Falunapon szocializálódott bunkók." 😀Szokol
több mint 10 éve
www.nb1.hu//hirek/techno-es-facebook-hangulatjelentes-magyar-gorog-elott 😀kurva nagyot röhögtem, hogy az oldal legalján van egy Quaestor-felirat 😀
És a második komment: "Falunapon szocializálódott bunkók." 😀Szokol
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nálam van a hiba, vagy az m1es csapat dolgozik ma a dunán? Többször nincsen hang, mint van 😀peachTe melyik országban éltél az elmúlt 1 hónapban?
több mint 10 éve
Nálam van a hiba, vagy az m1es csapat dolgozik ma a dunán? Többször nincsen hang, mint van 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
www.nb1.hu//hirek/techno-es-facebook-hangulatjelentes-magyar-gorog-elott 😀És a második komment: "Falunapon szocializálódott bunkók." 😀
több mint 10 éve
Ez a kajabálás volt az MLSZ hangulatfokozó programja? 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
ki a bemondó a Grupama-ban? (Szujó?)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Dárdai első kezdője ami nem tetszik.Gabit nem értem egyedül, a többi rendben van, nem nagyon lehetne erősebbet kiállítani a sérülések végett.
HAJRÁ MAGYAROK!Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Dárdai első kezdője ami nem tetszik.HAJRÁ MAGYAROK!
több mint 10 éve
ja. hát kösz.en.wikipedia.org/wiki/JoJo_%28singer%29ZERO_LOFFwww.transfermarkt.de/freddy-adu/profil/spieler/8518"Az őstehetség.'" Aztán kb a legnagyobb eredménye az volt, hogy anno járt JoJoval. 😀iktriad
ő rá emlékeztek még?Amadeus91
ki az a JoJo?slowmotion
csak azért kérdeztem, mert én az öregebb generációból vagyok, aztán nekem a Jojo az az egyik fele a K-Ci & Jojo-nak. viszont az a Jojo annyira maszkulin, hogy borotválkozik és farka is van. szóval ezért nem értettem.
most már ennyivel is okosabb lettem.
több mint 10 éve
Egy csomóan be se tudnak menni hiába van érvényes jegyük, mert nincs szurkolói kártyájuk. Óriási!
több mint 10 éve
Hagyjad rá, muszáj nélkülözhetetlennek érezniük magukat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jó lesz ez a ma esti meccs,20 görög és 1 dob fogja leszurkolni a 22 ezer magyart 😀Kennyezt egy nyílt edzésből sikerült leszűrni? nyilván az ultrák tüntetőleg otthon maradnak, de tudtommal így is lesznek olyanok akik szurkolni mennek a B-középbe...
több mint 10 éve
en.wikipedia.org/wiki/JoJo_%28singer%29OFFwww.transfermarkt.de/freddy-adu/profil/spieler/8518"Az őstehetség.'" Aztán kb a legnagyobb eredménye az volt, hogy anno járt JoJoval. 😀iktriad
ki az a JoJo?slowmotion

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
OFFwww.transfermarkt.de/freddy-adu/profil/spieler/8518"Az őstehetség.'" Aztán kb a legnagyobb eredménye az volt, hogy anno járt JoJoval. 😀iktriad
ki az a JoJo?
több mint 10 éve
Jó lesz ez a ma esti meccs,20 görög és 1 dob fogja leszurkolni a 22 ezer magyart 😀KennyReméljük a meccsen se lesz nagyobb esélyük, bár tartok tőle, hogy nem lesz egyszerű........
több mint 10 éve
Jó lesz ez a ma esti meccs,20 görög és 1 dob fogja leszurkolni a 22 ezer magyart 😀
több mint 10 éve
sportgeza.hu/futball/2015/01/22/beloluk_se_lett_uj_pele/www.transfermarkt.de/freddy-adu/profil/spieler/8518"Az őstehetség.'" Aztán kb a legnagyobb eredménye az volt, hogy anno járt JoJoval. 😀iktriad
több mint 10 éve
www.transfermarkt.de/freddy-adu/profil/spieler/8518"Az őstehetség.'" Aztán kb a legnagyobb eredménye az volt, hogy anno járt JoJoval. 😀