NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 582
56
19:10 PEACH BOWL, Texas vs Arizona State - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Podolski se gyenge, 27 évesen 99-szeres válogatott :oempty taxihe's got 99 problems
több mint 12 éve
Podolski se gyenge, 27 évesen 99-szeres válogatott :o
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
"Lehet fehér is lehet fekete is, kérdés ki dönt ezen a találkozón."jah 😀
Jól értettem, hogy ezt mondta gundi? 😀fetomy
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
előbb-utóbb full contactba mennek át a fiúk az tuti!!
több mint 12 éve
hajrá svábok!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hogy a nagy edzőlegendát, Obi Wan Kenobit idézzem: "I have a bad feeling about this." De azért remélem az x(minimum) valahogy meglesz.
több mint 12 éve
"Lehet fehér is lehet fekete is, kérdés ki dönt ezen a találkozón."Jól értettem, hogy ezt mondta gundi? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Samaras Fetamás a pályán!
több mint 12 éve
Hajrá Fritzek! Bár a fű a hollandokkal van, úgyhogy necces lesz :/
több mint 12 éve
Igazi Thrillert akarok az utolsó körre !Úgy hogy hajrá Hollandok!!!! 😊
több mint 12 éve
Az meg hogy PEPE az Istenünk ez egyértelmű 😀eaglesmcnabberről vhogy ez jutott eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=nwuqUdZbegg
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Az én vallásom nem fogadja el SAMARAS-t mint Isten fiát (egyébként eléggé Jézus kinézete van 😀), mi még mindig várjuk a megváltót. Az meg hogy PEPE az Istenünk ez egyértelmű 😀ez nyilvánvaló, eaglesmcnabb pedig a pokolban fog elrohadni bűnéért!fetomyballal lyukatrúg, de utána beveri jobbal. ha egyszer jobblábas 😀😀😀DDDDDDszerintem meg Samaras....Kiss
ótvarfostos lett a vége, de fő a győzelem!
PEPE a meccs embere, egyértelmű!eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ez nyilvánvaló, eaglesmcnabb pedig a pokolban fog elrohadni bűnéért!ballal lyukatrúg, de utána beveri jobbal. ha egyszer jobblábas 😀😀😀DDDDDDszerintem meg Samaras....Kiss
több mint 12 éve
Kiss, de tényleg. 😀 :cool:Ha már nyelvtannáciskodunk, a nem latin betűkészletet használó nyelvekről a neveket magyarban fonetikusan írjuk át (pl. oroszok).
Kiss tanuld már meg kérlek, hogy az igekötős igéket egybeírjuk 😀shawnkaGreengo
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
ballal lyukatrúg, de utána beveri jobbal. ha egyszer jobblábas 😀😀😀DDDDDDszerintem meg Samaras....
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
értem én, hogy nem lehet mindenki Brees az íjász, de egyes labdarúgók rugótechnikája mindig elkápráztat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egy nyomvadt csatárra kell figyelni ,de tuti elbaszák harmadjára is...
több mint 12 éve
ballal lyukatrúg, de utána beveri jobbal. ha egyszer jobblábas 😀😀😀DDDDDDótvarfostos lett a vége, de fő a győzelem!
PEPE a meccs embere, egyértelmű!
több mint 12 éve
Duff
3 145
sebaj, jön a Bendtner mester3as
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bendtner helyzetkihasználása jó <- WTF?a Sunderland kurvakirály, nyilván őt is sikerült megtanítani focizni ott 😉
empty taxi
több mint 12 éve
Ezt a kis fekete gyerek jól beb@szta 😕
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
VVAAAARRRREEEEELLLAAAA!!!!
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Picsába! De legalább mindenki betalál csak CR nem.
több mint 12 éve
Roni megköszönheti
több mint 12 éve
'kis' gól 😀